2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hadi ya yavru kuşum neyse buna da şükür allah beterinden saklasın
hiç deme bacım ya doldurmuş acccıyı içine ben bile içemedim
kvalide degil mi sordum da acı mı diye bilmiyom efeye göre nasıl yap acıysa verme diyo
tövbe rebbiibir tencere hatta iki tencere çorbam ve tenceremden oldum onun yüzünden

bugün sağlık ocağını aradım konuştum özellikle istanbul anadolu yakasında salgın varmış bende tabi anadolu yak oturuyorum

suriyeli mülteciler hastalığı türkiyeye sokmuş

bakanlık 6 ayını doldurmuşlara haber verin isteyene yapın demiş ben hemş sordum sen olsan bebene yaptırırmısın ben 9 aydan önce yaptırmam dedi:26:
aynen doğum insanı yaşlandırıyor

10 numara ha buda iyiymiş

kız kopardın beni senide kv düşmanı yaptık anaaaaaa

yaa benim de alyansım olmuyoo yaaaaaaaaa

üşütmemi canım,çok geçmiş olsun..

sanırım(
şimdi sağlık ocağına gittim geldim bir koşu( boğazları kızarmış dedi( antibiyotik verdi. 12 saatte bir antibiyotik,geceleri fitil,gündüzleri ateş düşürücü dedi(

bende doğumdan sonra ilk defa adet oldum bugün...tuhaf geliyor:)))

selam kızlar sabahtan beri geçmiş yapmaya çalışıyorum ama alıntı yapamadım maalesef hasta bebiş ve annelerine geçmiş olsun umarım herkes biran önce toparlanır
bizden haberlere gelince dişimizin 1 tanesinin ucu çıkmış diğeride yolda ayrıca kızım bugün dönmeye yeltendi tabii kol altta kala kaldı öyle

doğumu beklemek çok heyecanlıydı:)) hemen hergün birisinin doğum haberini alıyorduk:)) şimdi 6 aylıık oldular bile kuzular hemen 1 tane daha yapasım var hatta:)))
maşallah emeklemeye başlamış.daha durduramazsın onu.

karnın iner azcık rahatlarsın hadi ya geçmiş olsun :2:inş daha fazla ilerlemeden atlatırsınız

hayırlı olsun
teşebbüs varsa devamı gelir şimdi efe yanımda dönüp duruyor sonra kızıyor hoopp
tekrar çevir öyle geçiyor günler döne döne

geçmiş olsun cnm adetinde hayırlı uğurlu olsun

kiloları vermeden ne sahili kızz basın ordusu gelir denizden cismi belli olmayan bir cisim çıktı diye
belgeselimizi bile çekerlerr az kaldı hafta sonuna kadar ısınır hava
kız sen beni öldürücenmi

bu arada slmm
biz oğluşla hasta olduk ya :2::2: fena tutulmuşum off
geçmişler olsun canım
sebooşşş sana gelsinn :118::118::118::122::122::122:

aynıları bende var güzeller kullanabilirsin

yaa benim de alyansım olmuyoo yaaaaaaaaa
bende 1 senedir takamıyorum
nasıl sattım 2 dakika da kadını ama

benim alıntım stres adında
benim de bugün denedin birazcık daha ilerliyor ama daha var zannımcaa
kıskanç oldun sen iyice

seboş günaydın dedi de marji de tık yok ala ala meraklandım yahu
benimde dikkatimi çekti:26:

benim oglum da çok kuduruk ama benim de niyetim var
zaten oynatmışım tümden oynatayım napayım

strescim tam geldinizmi oğluş nasıl diycektim geçmişin sonuna gelince aldım cevabımı.geçmiş olsun canım boğazı iltihaplanmış demek.abisimi hasta ondan kapmıştır demişya yada abisini hasta etmeyen virüsler küçük ahmetimi hasta etmiş.tekrardan geçmiş olsun canım ilaçlarla atlatırsınız kısa sürede

allah allah kendi yaptığı tarhananın acılı olup olmadığını söyelemedimi canım sana çocuğa vericeni söylemişsindir.iyiki biz anneler çocuğa vereden önce bakıyoruz tadına herşeyin.

maşallah canım oğluşa boyuna göre kilosu normal bence.aşılarınızıda oldunuz sanırım inşallah ateş yapmadan atlatırsınız.

bu arada slmm
biz oğluşla hasta olduk ya :2::2: fena tutulmuşum off

geçmiş olsun master oğluş iyide ben kötüyüm bizdede boğazım acıyo öksürük var çiğerlerim acıyo havalar bi öle bi böle ya bebeler hasta ya anneleri hemen gelse şu sıcaklar yaaa.

hayırlı olsun canım dişiniz diş konusundan ben pek anlamıyorum canım.bizim oğlanın bayadır diş etinde beyazlık var dokunun ca sertlik geliyor eline ama dahada bişey yok.yani devamı gelmedi.diş olup olmadığından bile şüpheliyim

geçmiş olsun canım hayırdır aşılardan dolayımı çıktı ateş yoksa diş falanmı çıkıyo.

efecik daha çorbasını içemedi demek

aynı ben bacım neler neler yaktım geçende slemiştim çaydanlıklar çorbalar.mercimek haşlarken mercimekleri yaktım o kadar yakmışımli tencereyi temizleyemeden mercimekler yapışmış çıkmıyor kömür gibi attım sonunda tencereyi.

selam canım ne güzel herşey yolundaymış.telekkür ederiz canım sende eşinle yavrunla güzel bi hafta geçirirsin umarım.

geçmiş olsun canım bende aşıdan falanmı diye sormuştum.havalar bi öyle bi böyle bizde bebelerde etkilendi atlatır inşallah yavrucak hemencecik

yeni adet oldun demek bende hiç beklemiyodum ama kırkım çıktı kır gün kanamam oldu benim 1 ay sonrada adetim başladı.

demek artık dönecek senin kız artık kendini hazır hissedyo demek yeltendiyse bi iki denemeye döner.dişin ucu çıktı demşsin nasıl görünüyo canım.bizimde altta beyazlık var yuvarlak hemen bitişiğindede bi yuvarlak daha küçük dokununca sert sert ele geilyo ama devamı çıkmadı bayada oldu.sizinki nasıl görünüyo.ben dişmi değilmi onu bile anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…