gittim geldim enf kapmış abiden muhtemelen kaptı ama ciddi bişey yok dedi doğazı biraz kızarıkmış antibiyotik verdi 1 hafta kullanıcam
bak varmışta vermemiş hailla istemekmi lazım
valla üzüldüm söylese ya acı kızım efe yiyemez diye
bugün sağlık ocağını aradım konuştum özellikle istanbul anadolu yakasında salgın varmış bende tabi anadolu yak oturuyorumSelam kızlar benim kızım 24 ağustos doğumlu.
6 .ay aşılarıını yaptırdığında 1 ay sonra getir kızamık aşısı yaptıracağız demişlerdi.
kızım şimdi yedi aylık ..normalda kızamık aşısı 12 aylıkken yapılıyor salgın var diye erkene çekmişler ama 7 aylık ta çok erken değilmi
siz yaptırdınızmı yaptıracakmısınız....
:18:
aynen doğum insanı yaşlandırıyorhehh nihayettt karamı gördükkkkzayıfsın gacı sennnn
maş oğluşuna.. benim kız da minyon :)) şimdi biraz küçük görünüyor ama genç kız old. aaaa sennn bu yaşta mısın diyecekler :))anası giibiiiiii gerçi babamız da öyle.. bizim yüz olarak yaşımızı gösterdiğimiz söylenemezz.. doğumdan sonra ben biraz çöktüm ama
10 numara ha buda iyiymişsağol cnmm.benim eşimde zayıf ama uzun boylu..bende kısa ve şişmanama aslında zayıftım bende,hamilelikte aldım kiloları.. 10 numara gibi geziyoz şuan eşimle..o bir ben sıfır ...doğumdan sonra bende çöktüm canım yaa.zayıflamadan da düzelmicem
kız kopardın beni senide kv düşmanı yaptık anaaaaaahadi ya yavru kuşum neyse buna da şükür allah beterinden saklasın
hiç deme bacım ya doldurmuş acccıyı içine ben bile içemedim
kvalide degil mi sordum da acı mı diye bilmiyom efeye göre nasıl yap acıysa verme diyo
tövbe rebbiibir tencere hatta iki tencere çorbam ve tenceremden oldum onun yüzünden
gittim geldim enf kapmış abiden muhtemelen kaptı ama ciddi bişey yok dedi doğazı biraz kızarıkmış antibiyotik verdi 1 hafta kullanıcam
çok geçmiş olsun cnm..Allah beterinden saklasın
kendimizle barışık oluyoruz
her ne kadar eski kıyafetlere giremesem de,ayakkabılarım ve hatta alyansım olmasa da hayal kırıklıgı yok
tam gaz diyete devam azcuk da spor
kız kopardın beni senide kv düşmanı yaptık anaaaaaa
yaa benim de alyansım olmuyoo yaaaaaaaaa
üşütmemi canım,çok geçmiş olsun..
doğumlar sona kaldı bizim bekle bekle ölmüştük ya burda. tabi doğumdan sonra herkesin telaşı başka. bebekler farklı farklı birbirinden.
aynen gün nasıl bitiyo anlamıyorum.
kucakta oturtup yediriyodum ben olmuyodu kendini geri atmaya çalışıyodu sürekli. sandalye iyi oldu. daha güzel yedi sanki karşılıklı kahvaltı yaptık. ama uzun süre oturmaz için de, sofrayı toplayasıya sıkıldı durmak istemedi. bi de tam oturamıyo ya yoruluyo heralde.
yalnız bırakamıyorum ben aslında sakin bi bebek ama çok hareketli emekliyo şu an. nereye gireceği kafayı nereye vuracağı belli değil.
diş buğdayı hevesim var yapayım bari.
karnın iner azcık rahatlarsınsanırım(
şimdi sağlık ocağına gittim geldim bir koşu( boğazları kızarmış dedi ( antibiyotik verdi. 12 saatte bir antibiyotik,geceleri fitil,gündüzleri ateş düşürücü dedi (
bende doğumdan sonra ilk defa adet oldum bugün...tuhaf geliyor:)))
selam kızlar sabahtan beri geçmiş yapmaya çalışıyorum ama alıntı yapamadım maalesef hasta bebiş ve annelerine geçmiş olsun umarım herkes biran önce toparlanır
bizden haberlere gelince dişimizin 1 tanesinin ucu çıkmış diğeride yolda ayrıca kızım bugün dönmeye yeltendi tabii kol altta kala kaldı öyle
sanırım(
şimdi sağlık ocağına gittim geldim bir koşu( boğazları kızarmış dedi ( antibiyotik verdi. 12 saatte bir antibiyotik,geceleri fitil,gündüzleri ateş düşürücü dedi (
kiloları vermeden ne sahili kızz basın ordusu gelir denizden cismi belli olmayan bir cisim çıktı diye
belgeselimizi bile çekerlerraz kaldı hafta sonuna kadar ısınır hava
geçmişler olsun canımbu arada slmm
biz oğluşla hasta olduk ya :2::2: fena tutulmuşum off
sebooşşş sana gelsinn :118::118::118::122::122::122:
aynıları bende var güzeller kullanabilirsinarkadaşlar bir sorum olacak. mama sandalyesi ve yürüteç almayı düşünüyoruz. chicco önünde piyano olan band yürüteç ve chicco polly çift kılıflı happy land mama sandalyesi alan kullanan memnun olan var mı? bu konuda görüşlerinizi bekliyorum. şimdiden teş.
bende 1 senedir takamıyorumyaa benim de alyansım olmuyoo yaaaaaaaaa
kıskanç oldun sen iyicenasıl sattım 2 dakika da kadını ama
benim alıntım stres adında
benim de bugün denedin birazcık daha ilerliyor ama daha var zannımcaa
benimde dikkatimi çekti:26:seboş günaydın dedi de marji de tık yok ala ala meraklandım yahu
doğumu beklemek çok heyecanlıydı:)) hemen hergün birisinin doğum haberini alıyorduk:)) şimdi 6 aylıık oldular bile kuzularhemen 1 tane daha yapasım var hatta:)))
maşallah emeklemeye başlamış.daha durduramazsın onu.
günaydın millet
3.5 saatlik uykuyla duruyorum güya saat kurup yattım bi kalktım saat yok dedimki canım eşim ben uyanmıyım diye saati almış kendi kalkmışadama birden sevgi hissettim sonra tabi gün ağardı ben ahmetle uğraşıyordum baktım eşim kalkmış
saati sen aldın dimi dedim yoooo dedibi baktındım etrafa saat yatağın içine girmiş üstünede kuluçkaya yatmışım yorgunluktan çalan saati yatağın içine sokup yatmışım iyimi
neyse hastaneye gidicem dua edin ciddi bişey çıkmasın
bu arada karam 2. fotoğrafta daha netsin hamamdan çıktığın nasıl belli pırıl pırıl parlıyosunkıskandım
off ya efeye havuç,kabak,pırsa,ıspanak ve tarhana çorbası yaptım(kvalidemde varmış kendi yaptıgı)
megersem acıymış tarhana...acı olduguna yiyemeyecegine mi yanayım,bir daha çorba hazırlayacagıma mı
günaydın kızlar.herkese güzel haftalar..Az önce oğlumun 6.ay kontrolünden geldik.Çok şükür bir problem yok...7.200 , 67 cm..baş çevresi de 42,5..biraz minyon ama olsun..dişleri için jel yazdı çok huysuzlandığında sürersin dedi.. ek gıda için de pek farklı bişey sölemedi.çorba-meyve falan devam işte..mercimek çorbası verebilirsin dedi.bakalım bugün yapayım deneyim bakayım bir beğenecek mi?..biz de haberler böle..siz de ne var ne yok..YA karam ben nie foto göremedim.nerde bu fotolar..birde bende şuan tartı yok bilmiyorum ki kaç kilo oldumark.a gidip tartılınca yazarım..
bu arada slmm
biz oğluşla hasta olduk ya :2::2: fena tutulmuşum off
selam kızlar.
sohbetiniz pek hızlı yahu yetişilmiyo.
mama sandalyesi aldık haftasonu kraft. rahat kullanırız inş.
oğlumun dişi çıkmış bugün farkettim, geceleri uyanıp duruyodu, ateş değil de hafif sıcak gibiydi kafası. çok heyecanlandım. ilk gören hediye alırmış da burda kimsemiz yok ki kendim alırım artık oğluşuma hediyesini
diş buğdayı ne zaman yapılır diş biraz uzayınca mı hemen çıkınca mı?
bi de ne zamana uzar görünür olur o diş
daha yeni kahvaltı yapıyorum(( kızımın sabahtan beri ateşi var. (( hiç hali yok hep ağlıyo. zar zor uyuttum.sabah ateş düşürücü verdim.biraz düştü ama yine çıktı. şimdi de fitil verdim. inşallah geçer (
bir gün havaya uçacaz yaa
geçen gün yumurtayı cezveyi yakmıştım
bugün de çorbayla tencereyi ay bir de pis koktuu uff her yeri açtım
hep o acılı tarhana yüzünden ikinici kez yapayım dedim efe de kuduruklugundan unutturdu bana
bugün bu çorba yapılacak arkadaş
herkese slmlar, umarım güzel anneler ve tatlı bebişleri iyidir. hasta bebiş ve annelerine de acil şifalar.. çok şükür bizler iyiyiz kuzumla. tabi gündüz uyumuyoruz. çok sık giremesem de sürekli takipteyim sizleri. geçmiş yaptım biraz. blendır konusu geçmiş ben de ek gıdaya daha başlamadım ama hemen blendır aldım carrf'dan philips indirim vardı. haberiniz olsun. bir de sabahları pilatese başladım ebru ile elimden geldiğince ve kızımdan vakit buldukça. tüm gereçleri edindim. çok da azimliyim karın çevresinin eski haline dönmesi ve vücudun sıkılaşması için. yapanlarınız vardır mutlaka çok faydasını görüyorum daha enerjik oluyor insan. yaza formda girmek lazım. daha önce de yazmıştım 64 kilo hedef 58 umarım ulaşırım. herkese yavrusu ve eşiyle mutlu bir hafta dilerim şimdiden...
kız sen beni öldürücenmi
geçmişler olsun canım
aynıları bende var güzeller kullanabilirsin
bende 1 senedir takamıyorum
kıskanç oldun sen iyice
benimde dikkatimi çekti:26:
karnın iner azcık rahatlarsınhadi ya geçmiş olsun :2:inş daha fazla ilerlemeden atlatırsınız/QUOTE]
sağol cnm inşallah atlatırız. ben de antibiyotik kullanmak istemiyorum hiçç. ne yapacağım bilemiyorum(
rejim ve spor için adetimi bekledim zaten. kesin karnım şiştir. adet olayım kesin iner diyordum:))))))
sağol cnm.geçmiş olsun cnm adetinde hayırlı uğurlu olsun
benim oglum da çok kuduruk ama benim de niyetim var
zaten oynatmışım tümden oynatayım napayım
ben çok sevdim anneliği:)))kalabalık aileyide çok sverim. neden olmasın
sanırım(
selam kızlar sabahtan beri geçmiş yapmaya çalışıyorum ama alıntı yapamadım maalesef hasta bebiş ve annelerine geçmiş olsun umarım herkes biran önce toparlanır
bizden haberlere gelince dişimizin 1 tanesinin ucu çıkmış diğeride yolda ayrıca kızım bugün dönmeye yeltendi tabii kol altta kala kaldı öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?