karnın iner azcık rahatlarsınhadi ya geçmiş olsun :2:inş daha fazla ilerlemeden atlatırsınız/QUOTE]
sağol cnm inşallah atlatırız. ben de antibiyotik kullanmak istemiyorum hiçç. ne yapacağım bilemiyorum(
rejim ve spor için adetimi bekledim zaten. kesin karnım şiştir. adet olayım kesin iner diyordum:))))))
sağol cnm.
ben çok sevdim anneliği:)))kalabalık aileyide çok sverim. neden olmasın
bence çok ilerlemeden kullan geçsin bronşit salgını ve daha tehlikeli hastalıklar var allah korusun
kvalide degil mi bir de bu en iyisi
ya tadına bakmadan içirseydim
geçmiş olsun canım yaa bitkiçayları birebir
geçmiş olsun canım bende aşıdan falanmı diye sormuştum.havalar bi öyle bi böyle bizde bebelerde etkilendi atlatır inşallah yavrucak hemencecik
yeni adet oldun demek bende hiç beklemiyodum ama kırkım çıktı kır gün kanamam oldu benim 1 ay sonrada adetim başladı..
teşekkür ederim canım ıhlamur nane limon ne bulursam içiyorum valla.
karnın iner azcık rahatlarsınhadi ya geçmiş olsun :2:inş daha fazla ilerlemeden atlatırsınız
hayırlı olsun
teşebbüs varsa devamı gelir şimdi efe yanımda dönüp duruyor sonra kızıyor hoopp
tekrar çevir öyle geçiyor günler döne döne
geçmiş olsun canım bende aşıdan falanmı diye sormuştum.havalar bi öyle bi böyle bizde bebelerde etkilendi atlatır inşallah yavrucak hemencecik
yeni adet oldun demek bende hiç beklemiyodum ama kırkım çıktı kır gün kanamam oldu benim 1 ay sonrada adetim başladı.
demek artık dönecek senin kız artık kendini hazır hissedyo demek yeltendiyse bi iki denemeye döner.dişin ucu çıktı demşsin nasıl görünüyo canım.bizimde altta beyazlık var yuvarlak hemen bitişiğindede bi yuvarlak daha küçük dokununca sert sert ele geilyo ama devamı çıkmadı bayada oldu.sizinki nasıl görünüyo.ben dişmi değilmi onu bile anlamadım.
olabilir canım sen bile üşümüşşsün baksana sizin ev sıcaktır sıcaktan soğuğa geçince etkilenmiştir yavrun.inşallah atlatır kısa sürede.sağol cnm.havalardan olabilir.dün eltime gittik. baya soğuktu evi. ben bile üşüdüm. ondan da olabilir mi acaba? ama bir gece de belli eder mi kendini bilemiyorum tabii...
benimde kırk gün sürdü kanamam. hatta kırkımdan sonra ara ara devam etti.60 gün falan oldu neredeyse
ben normalde de çok severim bizki çaylarını
rezene,steel tee vazgeçilmezim buaralarr
anneler bu arada ben ek gıdayı aza indirmeye karar verdim.benim oğlan bazen hiç ağzına bile sürmüyor ama yiyiyncede 150 ml falan ek gıdayı götürüyodu özellikle meyveli muhallebiyi. ama sonra farkettimki sütüm azalıcak.çünkü önceden emerdi göğsüm szlar süt gelirdi devam ederrdi tekrar göğsüm sızlar süt gelirdi 3 kere falan olurdu bu.ama ek gıdaya başladığımdan beri öğlenden yatana kadarki emişinde sadece bi kere gelen sütü bitirip tekrar çekmek istemiyor.böyle devam ederse sütüm azalıcak farkındayım.ama doktorumuzda artık sütünle doymaz deyince korktum.
o yüzden dün akşamdan başlayarak kıztım ek gıdayı.dün gece yatmadan 90 ml kadar muhallebi yedirdim.bugün kahvaltıdada yumurtalı peynirli bebe bisküvili 8 tahıllı mamalı muzlu mamadan 100 ml kadar yedirdim.(bunu versem 200 ml yer çok sevdi )
yoğurdu zaten 50-60 ml den fazla yemiyo.çorbayıda içine incir falan koymazsam 60 ml anca yer onuda zorla
sizce doğrumu yapıyorum.siz ne zaman arttırmayı düşünüyosunuz ek gıdayı ne zaman öğn olarak vermeyi düşünüyosunuz.
bu arada eskiden 4 saat emzirmessem göğüslerim taş gibi olurdu acırdı şimdi olmuyo. bu sütümün azaldığı anlamına geliyor demi
anneler bu arada ben ek gıdayı aza indirmeye karar verdim.benim oğlan bazen hiç ağzına bile sürmüyor ama yiyiyncede 150 ml falan ek gıdayı götürüyodu özellikle meyveli muhallebiyi. ama sonra farkettimki sütüm azalıcak.çünkü önceden emerdi göğsüm szlar süt gelirdi devam ederrdi tekrar göğsüm sızlar süt gelirdi 3 kere falan olurdu bu.ama ek gıdaya başladığımdan beri öğlenden yatana kadarki emişinde sadece bi kere gelen sütü bitirip tekrar çekmek istemiyor.böyle devam ederse sütüm azalıcak farkındayım.ama doktorumuzda artık sütünle doymaz deyince korktum.
o yüzden dün akşamdan başlayarak kıztım ek gıdayı.dün gece yatmadan 90 ml kadar muhallebi yedirdim.bugün kahvaltıdada yumurtalı peynirli bebe bisküvili 8 tahıllı mamalı muzlu mamadan 100 ml kadar yedirdim.(bunu versem 200 ml yer çok sevdi )
yoğurdu zaten 50-60 ml den fazla yemiyo.çorbayıda içine incir falan koymazsam 60 ml anca yer onuda zorla
sizce doğrumu yapıyorum.siz ne zaman arttırmayı düşünüyosunuz ek gıdayı ne zaman öğn olarak vermeyi düşünüyosunuz.
bu arada eskiden 4 saat emzirmessem göğüslerim taş gibi olurdu acırdı şimdi olmuyo. bu sütümün azaldığı anlamına geliyor demi
cnm sen emziren annesin. mama verenlerle durum farklı oluyor.
kilo alımınız boyunuz falan normalse 6-9 ay arası vereceğin ek gıda 2 çay bardağını geçmemeli. öğün gibi olmamalı zaten.ek gıda ektir. temel gıda anne sütüdür.6.aydan sonra da temel besin anne sütüdür.tüm uzmanlar böyle söylüyor.
sabah anne sütü, sonra meyve püresi ve anne sütü, öğle anne sütü,ikindi sebze püresi ve anne sütü, akşam muhallebi ve/ve ya anne sütü, gece anne sütü.
6. aydan sonra anne sütünün miktarı ve içeriği değişiyormuş.bu nedenle ek gıdalara geçiliyor ama sadece tamamalayıcı olarak.umutma ki süt bebek emdikçe geliyor. beyne süt salgıla diye sinyal gidiyor çünkü.
tabii bu benim görüşüm
off offf haftaya cumartesi oğluşumun pipisi gidiyor artık en sevdiği oyuncakları alıp babasıyla oyalayacaz dr diğer taraftan kesecek ne kadar uzun sürüyo 1 saat sürücek alttarafı ucundan azıcık gidicek neyseki o hafta annemlerde kalıcam çok şükür ailem yanımda hep diğer haftada koçunu kesip mevludunu yapıcaz allah kısmet ederse 5 yaşındada sünnet düğünümüzü yapıcaz
gecmıs olsun cnm olmadı bı dra goturdaha yeni kahvaltı yapıyorum(( kızımın sabahtan beri ateşi var. (( hiç hali yok hep ağlıyo. zar zor uyuttum.sabah ateş düşürücü verdim.biraz düştü ama yine çıktı. şimdi de fitil verdim. inşallah geçer (
selam kızlar.
sohbetiniz pek hızlı yahu yetişilmiyo.
mama sandalyesi aldık haftasonu kraft. rahat kullanırız inş.
oğlumun dişi çıkmış bugün farkettim, geceleri uyanıp duruyodu, ateş değil de hafif sıcak gibiydi kafası. çok heyecanlandım. ilk gören hediye alırmış da burda kimsemiz yok ki kendim alırım artık oğluşuma hediyesini
diş buğdayı ne zaman yapılır diş biraz uzayınca mı hemen çıkınca mı?
bi de ne zamana uzar görünür olur o diş
oyyyy kuzucukkkk..inşallah acısız sızısız atlatıverir.allah damatlığını da göstersin.
off offf haftaya cumartesi oğluşumun pipisi gidiyor artık en sevdiği oyuncakları alıp babasıyla oyalayacaz dr diğer taraftan kesecek ne kadar uzun sürüyo 1 saat sürücek alttarafı ucundan azıcık gidicek neyseki o hafta annemlerde kalıcam çok şükür ailem yanımda hep diğer haftada koçunu kesip mevludunu yapıcaz allah kısmet ederse 5 yaşındada sünnet düğünümüzü yapıcaz
herkese merhaba geçmiş yapamadım yapamıyacağımda sabahın 7,30 undan beri hastanedeyiz mertime serum veriyorlarishalden dolayı susuz kalmış bir sürü ilaç yazdı damar yolu takılı bir şekilde eve yolladı ishal devam ederse yine gideceğiz maalesef bide çok kansızlık çıktı kaka tahlili aldılar çok şükür zehirli ishal değil normal ishalmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?