2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

uzun zamandır görmüyordum seni.ç ya da denk gelmiyorduk:))
benim de anca çığlık cnm.

evet uzun süredir girmiyorum. malum emre bey pek yoğunlaştırdı beni bu ara çığlıklar, huzursuzluk derken unuttum burayı şimdi takip edemiyorum bir bakyıorum 5 sayfa olmuş onu okyuyacak vaktim bile olmuyor. bir vakit yaratabilsem..

demekki bu çığlık olaayı normal hah yine başladı ben gittim görüşmek üzere..

ami canım hepimizinki sağlıkla büyüsün inşallah sünnetten sonra morarma die soruyorsan olmadı ilk geceden itibaren zeytinyağı damlattık sorunsuz atlattı Allah yardım ediyor meleklere :)

geçmiş olsun çokk erkek anneleri olarak hep aklımızda olan bişey inş bende yakın zamanda görürüm mürüvvetini PPP

bizimkide şuan çığlık çığlık bağırıyo kafam şişiyo walla demekki bu dönemde tüm bebekler bölee

aman canım her bebeğin gelişimi farklı. 10 aylık yeğenim var dişi yok daha benimki diş çıkardı dün.
emekliyo oğlum odada turluyo. tam emekleme değil popoyu kaldır indir sürünme şeklinde, öyle yüzer gibi gidiyo.
yeğenim direk yürücek heralde ayakda durmak istiyo hep. kıyaslıyo insan ister istemez. erken çıkan diş çürür diye duydum nasıl üzüldüm. ama genetik bu biz napabiliriz
bu arada hece benimkinde de yok

çığlık var bi de hım hım hüm hüm var. sanki bi derdi var gibi hımlayıp duruyo deli oluyorum ben de

çok güzel kilo vermişsin canım ya süper yanii

bizimkide şuan çığlık çığlık bağırıyo kafam şişiyo walla demekki bu dönemde tüm bebekler bölee

aynen dönemsel bizim çığlıklar bitti arada atıyor şimdi bu,püf,puf,bu bide anne gibi bişiler diyor

kızlar bu arada ben çorba yediremiyorum oğluma. bi türlü bulamadım neyi nasıl sever. sabah yumurta sarısı lor, akşama doğru da meyve yediği bu. bebişlerin sevdiği çorba tarifiniz var mı?
suya da hala alıştıramadım, emdiği için yine alıyo mudur ihtiyacı olan suyu, günde 2-3 yudum içirebiliyorum ancak daha zorlayayım mı

cnm havuç brokoli ince bulgur zeytinyağı azıcıkta yaptım yedi dene istersen

Canım benimki de ılık ve biraz sulu yapınca içiyor
Soguk ve kıvamlı olunca içmiyor.. Bir de böyle dene istersen

ay nazar mı değdi adaya düzelir inşallah bir an önce eski haline döner.

evet teyzesi çok değişti benim bile halen tuhafıma gidiyor.

ben biyerini kestin sandım acil kan filan deyince

hoşgeldin

selam canım benimkide hep reklam izlemek istiyor maalesef

canım kansızlık için ishali geçince 10 damla sabah 10 damla akşam demir damlası verdi.

ayyyy o bende de var eşimle çok gülüyoruz bize garip geliyor :)

aynen dönemsel bizim çığlıklar bitti arada atıyor şimdi bu,püf,puf,bu bide anne gibi bişiler diyor

annne keşlşke dese artık büyüsede bizimki

aynen tatlım sabah kahvaltı yaptırırken bakıyordu reklamlara kapattım reklamları nasıl bağırıyor açmadım bacak kadar boyuyla artist olmuşlar

bizimki eriklinin suyunu içiyor bir tek onun dşındakileri verince ağzını ekşitiyor. sende dene belki sever.. ama anne sütündende su alıyor bişi olmaz herhalde

aynen tatlım sabah kahvaltı yaptırırken bakıyordu reklamlara kapattım reklamları nasıl bağırıyor açmadım bacak kadar boyuyla artist olmuşlar

küçük artistler yerim ben onları
şimdiden böylelerse büyüğünce yandık

Selam kizlar. Ben yine 2 gundur ugrayamadim bile, gecmisi temizlemem mumkun degil
Ara ara bakmistim da marji, mertcime serum takilmis onu okudum.. canim benim cok gecmis olsun. Neymis sıkıntı, ishaldi onu biliyorum en son?
Karam sen de mi hasta oldun?

Benim sabahtan beri midem bulaniyo, basim agriyo, dun gece de cok uyandik, is yeriAcayip yogun.. zavalli been

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…