Icimden gelmiyo ki cnm ya
uzun zamandır görmüyordum seni.ç ya da denk gelmiyorduk:))
benim de anca çığlık cnm.
ami canım hepimizinki sağlıkla büyüsün inşallah sünnetten sonra morarma die soruyorsan olmadı ilk geceden itibaren zeytinyağı damlattık sorunsuz atlattı Allah yardım ediyor meleklere :)
Icimden gelmiyo ki cnm ya
evet uzun süredir girmiyorum. malum emre bey pek yoğunlaştırdı beni bu ara çığlıklar, huzursuzluk derken unuttum burayı şimdi takip edemiyorum bir bakyıorum 5 sayfa olmuş onu okyuyacak vaktim bile olmuyor. bir vakit yaratabilsem..
demekki bu çığlık olaayı normal hah yine başladı ben gittim görüşmek üzere..
aman canım her bebeğin gelişimi farklı. 10 aylık yeğenim var dişi yok daha benimki diş çıkardı dün.selam arkadaşlar bebeğim eylül de doğdu şimdi tam 6 aylık. internette gelişim özellliklerini okuyorum nerdeyse tüm sitelerde artık tek hece ( ba- ba, de- de)çıkarabilir yazıyor hatta arkadaşımında bebeği var 6 aylık de-de diyor. fakat benim kızım henüz çıkaramıyor. geçen ay yani daha 5 aylıkken doktor kontrolünde doktorda sordu çıkarıyormu diye
bizde mi sorun var gelişimde bireysel farklılıklar vardır ama normal mi bu. lütfen cevap yazarsanız çok sevinirim çok takıyorum kafama.çok pirpirik biriyim elimde değil. çığlıklar atıyor eeeeee yada gaaaaa diye bağırıyor ama hece yok.
çığlık var bi de hım hım hüm hüm var. sanki bi derdi var gibi hımlayıp duruyo deli oluyorum ben deoğlum çok çığlık atıyor sanırım sağır olucam.. herkesin bebişleri böyle mi?
bu çığlık atmalar konuşma gibi bişimiş, çığlık atınca kendi seslerini duyuyor hoşlarına gidiyormuş :) hey allahım benim sıkılınca beni çağırmak isteyince hatta hiç bişi yokken bile çığlık atıyor. delircem
çok güzel kilo vermişsin canım ya süper yaniihayat sana güzel desene
cnm benimki de çıt sesine bile uyanır. yürürken ayağım kütler benim. ona bile kımıldanır düşün. ama bir ara kımıladadı. battaniyeyii çekti yüzüne devam etti uyumaya.
23ben şu an 55 kiloyum.3 kilo daha verirsem eski kiloma döneceğim:))
ayyyy nası güzel uyumuş maşallah
hoşgeldin cnm. allah bağışlasın oğluşunu
benim ki doğru düzgün ses bile çıkarmıyor. gün boyu konuşmaya çalışıyorum bırak hece çıkarmayı ses bile vermiyor bazen.herkesin dediği gibi her bebeğin gelişimi farklı;9
bizimkide şuan çığlık çığlık bağırıyo kafam şişiyo walla demekki bu dönemde tüm bebekler bölee
kızlar bu arada ben çorba yediremiyorum oğluma. bi türlü bulamadım neyi nasıl sever. sabah yumurta sarısı lor, akşama doğru da meyve yediği bu. bebişlerin sevdiği çorba tarifiniz var mı?
suya da hala alıştıramadım, emdiği için yine alıyo mudur ihtiyacı olan suyu, günde 2-3 yudum içirebiliyorum ancak daha zorlayayım mı
kızlar bu arada ben çorba yediremiyorum oğluma. bi türlü bulamadım neyi nasıl sever. sabah yumurta sarısı lor, akşama doğru da meyve yediği bu. bebişlerin sevdiği çorba tarifiniz var mı?
suya da hala alıştıramadım, emdiği için yine alıyo mudur ihtiyacı olan suyu, günde 2-3 yudum içirebiliyorum ancak daha zorlayayım mı
offf of çıldırıyorum adaya bir haller oluyor sürekli bir bağırma devamında ağlama sürekli kucakta olmak istiyor sürekli mızır mızır sırtı yer görmüyor benim çocuğum böyle değildi ne oluyor bu çocuğa yaaa bir anne cinnet geçirmiş diye bir haber alırsanız bilin ki o benim
cnaım çok tatlı kızın maşallah.
kız çok değişik olmuş mert.sanki farklı bi çocuğa baktım.ama çokta yakışmış maşallah tam erkek oldu.erkek traşnıda olsu.bizimkinin traş edicek kadar saçı yok
bir unutkan daha
bendim canımcım dün dedim cümle alem anladı yani regl oldugumu
şiddetli kanama var agrı yok çok şükür ilk defa başıma geliyor
ikinci reglim dogumdan sonra halbuki
ilaç kullamayınca olmuyor bogaz agrısı mı grip mi nezle mi nedir durumun :26:
herkese merhaba bayanlar
bende uzun zamandır takipçinizim sizinle konuşabilmek için üye oldum ve ilk msjımı yazıyorum.
hepinizi tanıyorum umarım zamn içinde sizde beni tanırsınız ve seversiniz :) benimde 10 eylül doğumlu bir oğlum var herkesinki gibi benimkide beni çok yoruyor
Herkese selamlar
bende oğluşuma ilk 5 ay tv ye baktırmadım bakmasın diye önüne yastık koyuyorum atıp gene bakıyor ama sadece reklamlara bende gündüz tv açmıyorum akşam arada biz izlerken bakıyor yeni nesil bebeklerle baş edilmiyor anacım
ayyyy o bende de var eşimle çok gülüyoruz bize garip geliyor :)aman canım her bebeğin gelişimi farklı. 10 aylık yeğenim var dişi yok daha benimki diş çıkardı dün.
emekliyo oğlum odada turluyo. tam emekleme değil popoyu kaldır indir sürünme şeklinde, öyle yüzer gibi gidiyo.
yeğenim direk yürücek heralde ayakda durmak istiyo hep. kıyaslıyo insan ister istemez. erken çıkan diş çürür diye duydum nasıl üzüldüm. ama genetik bu biz napabiliriz
bu arada hece benimkinde de yok
normal ya abakma sen emeklemesi çok güzel oluyor bu aylarda .. dişini 6. ayda mı çıkardı tam yoksa 4 ayda mı bazılarında 11 ayda çıkabiliyor diş çok aldanma sen kulak asma çürüme olayını bende duydum çürüyende var çürümeyende.. önemli olan asıl dişleri çürümesin süt dişleri çok önemli değilmiş.
çığlık var bi de hım hım hüm hüm var. sanki bi derdi var gibi hımlayıp duruyo deli oluyorum ben de
çok güzel kilo vermişsin canım ya süper yanii
aynen dönemsel bizim çığlıklar bitti arada atıyor şimdi bu,püf,puf,bu bide anne gibi bişiler diyor
ay nazar mı değdi adaya düzelir inşallah bir an önce eski haline döner.
evet teyzesi çok değişti benim bile halen tuhafıma gidiyor.
ben biyerini kestin sandım acil kan filan deyince
hoşgeldin
selam canım benimkide hep reklam izlemek istiyor maalesef
Sen de haklısın içinden geçmeyince zor
Benim içimden neler geçiyor bir bilsen
canım kansızlık için ishali geçince 10 damla sabah 10 damla akşam demir damlası verdi.
aynen tatlım sabah kahvaltı yaptırırken bakıyordu reklamlara kapattım reklamları nasıl bağırıyor açmadım bacak kadar boyuyla artist olmuşlar
Kız ben efeye 10 damla sabah veriyorum kabız oldu çocuk
20 damla çok ya mertte kabızlık vardı zaten:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?