Biz burda 70 lerden bahsedelim sen 55 de ve üç kilo vermeliyim
De
Bak kamptakilerin motivesini bozduahhh ahh benim hedef zaten 55ben 55 olsam daha ne isterim
benim boyum uzun değil ama.1.62.sizin boyunuz vardır belki.
Bak kamptakilerin motivesini bozdu
evet yaa
170 76.4 kilo canım
kızlar kızı uyuttum. 20 dk ya uyanır. o uyanana kadar keyif yapayım dedim. bir kahve yaptım ve size bir bakayım dedim.
haaa bir de benim kız bir kaç gündür yan yatarak uyuyor. ya sağına ya soluna. bildiğiniz büyük insanlar gibi:)))sırt üstü kesinlikle yatmıyor. aranızda bebişi böyle uyuyn var mı??
Ah bacım boş ver devede de boy varbende boy da yok anacım1.63
Benimkide bi aydir falan boyle uyuyo cnm
Cok tatli uyuyo bayiliyorum
bence ufaktan başla canım
ek gıda işi biraz uzun bir süreç hemen olmuyor biz 3 kendi kaşıgıyla başladık şuan 10,20 kaşık arası anca alıyor hem bagırsakları
falan da anca alışıyor..damatlıgını da görürsün inş
morarma falan oluyor mu :18:
ami canım hepimizinki sağlıkla büyüsün inşallah sünnetten sonra morarma die soruyorsan olmadı ilk geceden itibaren zeytinyağı damlattık sorunsuz atlattı Allah yardım ediyor meleklere :)
Ah bacım boş ver devede de boy var
haklısın canım....
herkese merhaba bayanlar
bende uzun zamandır takipçinizim sizinle konuşabilmek için üye oldum ve ilk msjımı yazıyorum.
hepinizi tanıyorum umarım zamn içinde sizde beni tanırsınız ve seversiniz :) benimde 10 eylül doğumlu bir oğlum var herkesinki gibi benimkide beni çok yoruyor
selam canım canım aman dikkat et diştendir deyip geçiştirme bizz bu ara ne olursa diştendir dedik topikçe bebişler hasta çıktı istersen sende bi götür doktora.
hayırlı olsun canım sünnetinz atlatmışsınız bile ohh ne güzel.maşallah oğluşuna kilosuda boyuda iyi sütün yetiyosa bence yavaştan başla ben biraz abarttım oğluş daha a emmeye başladı.yeni tatlar ver mutlaka ama doyumluk olmasın sadece yeni tatlara alışsın.
uzun zamandır görmüyordum seni.ç ya da denk gelmiyorduk:))
benim de anca çığlık cnm.
Canimcim nasil oldun daha iyisin mi
Evet tatlım daha iyiyim
Ama halsizlik var
Sen naptın işleri hafiflettin mi
Pekmez ye bacim sicak biseyler ic
Yok kiz oylece biraktim geldim dag gibi yigildi depresyondayim
Hosgeldin tontik
İçtim canımcım
Hadi ya yapaydın azcık biriktikçe birikir şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?