2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sağol canım evet sorun ishaldi çok zordu ama şimdi atlattık sayılır teyzesi.

öylede canım kansızlığı çok fazlaymışen az 60 olması gereken değer mertte 38 çıktı.
Hadi ya demir kullanmanıza ragmen mi kansızlık çıktı

Ben de diyodum girip çıkıyor slm bile vermiyo
Meger çok yogunmuşsun
Yorgunluktan mevsim geçişinden herhalde geçmiş olsun
Ayıptır söylemesi regl oldum da çok feciydi bu sefer
Ömrümde ilk defa oldu bu

Efe bugün toplasan bir saat uyumamıştır
Sabah da yedide uyandı düşünün şimdi uyudu
Babası sallıyor benim benzimi görünce sen git yat dedi
Biraz konuşup çıkacam

Efe bugün toplasan bir saat uyumamıştır
Sabah da yedide uyandı düşünün şimdi uyudu
Babası sallıyor benim benzimi görünce sen git yat dedi
Biraz konuşup çıkacam

adet sancısı çok zor bilmezmiyim benimde geçen hafta başımdaydı.

cnm havuç brokoli ince bulgur zeytinyağı azıcıkta yaptım yedi dene istersen
blendırdan mı geçiriyosun pişirip. öğğ diyo resmen çorbalara

Canım benimki de ılık ve biraz sulu yapınca içiyor
Soguk ve kıvamlı olunca içmiyor.. Bir de böyle dene istersen
evet soğuk olunca içmiyo ama sulu olunca ağzının kenarlarından salıyo geri. koyu olunca da öğürdü bilemedim ki. hep tatlıya mı alıştı yaa

bizimki eriklinin suyunu içiyor bir tek onun dşındakileri verince ağzını ekşitiyor. sende dene belki sever.. ama anne sütündende su alıyor bişi olmaz herhalde
biz de hazır su içiyoruz ama millet pütürlü yediremez ben sulu şeyleri yediremiyorum. biberonu da ısırıyo anca

kızlar geçmişe bakamadım kaç aydır girmiyorum da:) kızının kulağını deldiren var mı?
ben henüz deldirmedimm en azinda yasina gelsin öyle düsüniyorum

Bu mobilya isini anlamiyorum sonucta annenin yanina gelin gidiyorr bende kv yanina gittim bir yatal odasi birde sandikkk elbiselerim gelenler buyduuu
önemli degil canim bildiklerimizden yararlanmak icin burdayiz. Karamellerin tonlari var canim karamel,orta karamel,koyu karamel,ve acik karamell bir kuaföre gittiginde sorarasiin o sana göstererk hangisinin yakisacagini söyler kumral tonlari 8 numara ve onunda tonlari oluyorr

gecmis olsun canimm rabbim sifanizi versiin hayirli disler olsun

hosgeldin tontikcan rabbim bagislasin oglusunu

Bence cok takacak birsey yok sonucta oobir temel cizelgeee genel olarak bu ayda bunlar yapiyor bebekler deniliyor ama her bebek aynii degill doktorlarda o cizelgeye göre hareket ediyorrr bence kafaya takilcak birsey yoook

ben bugün balkabağı, patates, 1 diş sarımsk koydum sonra çatalla ezdim çok severek yedi

hoşgeldin

hoşbulduk

hosgeldin tontikcan rabbim bagislasin oglusunu

amin canım hepimizinkileri sağlıkla inşallah

evvet cnm blenderden geçiriyrm çorbayı

Arzural daha orda mısın kız git yemek yap kocişe

gitmiştim canım ama simdi geldim sen gitmişsin iyi uykular sana

mattika bende yayla corbası ve tarhana denemelerim oldu asla yediremedim ama ısrarlarım devam edecek elbette:)ama sebze corbası var onu severek yiyor söyle yarım havuc yarım patates yarım kabak ve brokoli(küçük bi sap gibi)hepsini rendeleyip yarım saat falan pişiriyorum sonra 1 yemek kasıgı irmik atıp 5 dk daha pişiriyorum sonra zeytinyagı katıyorum hafif ılık olunca yiyor..bende suyu zor içiriyorum biberon asla almıyo bardakla yarısı agzına yarısı üstüne işte:)

bende yayla corbası ve tarhana denemelerim oldu asla yediremedim ama ısrarlarım devam edecek elbette:)ama sebze corbası var onu severek yiyor söyle yarım havuc yarım patates yarım kabak ve brokoli(küçük bi sap gibi)hepsini rendeleyip yarım saat falan pişiriyorum sonra 1 yemek kasıgı irmik atıp 5 dk daha pişiriyorum sonra zeytinyagı katıyorum hafif ılık olunca yiyor..bende suyu zor içiriyorum biberon asla almıyo bardakla yarısı agzına yarısı üstüne işte:)[/QUOTE]

rendeleyip yarım saat pişirmek çok değilmi cnm ya ben ufak ufak doğrayıp 10-15 dk pişiriyom oluyo sebzeleri fazla pişirince vitamn değerleri ölüyor diye duymuştum

rendeleyip yarım saat pişirmek çok değilmi cnm ya ben ufak ufak doğrayıp 10-15 dk pişiriyom oluyo sebzeleri fazla pişirince vitamn değerleri ölüyor diye duymuştum[/QUOTE]

en küçük ocakta kısık ateste yapıyorum ancak yumusuyo sanki vitamin degeri ölüyosa bide 15 dk denerim ama kısık ateste pek olmaz sanırım

Bak kamptakilerin motivesini bozdu

170 76.4 kilo canım
yok cnm yok bozulmasın motiveniz. aynen devamm
Umutlu ay buarada nickini çok begendim
çok teşekkür ederim sağol
Benimkide bi aydir falan boyle uyuyo cnm
Cok tatli uyuyo bayiliyorum
ben de çok sevdim aslında. çok tatlı oluyor:)))
hamıleyken ne cok konusurduk,artık görusemıyoruz:) umarım bebısın sağlıklı dunyaya gelmıstır cnm,facedekı gruba gectık geceli buraya bakamıyoruz,sen orda yoksun sanırım demi ?
evet cnm. ben çalışıyordum. işteyken akşama kadar burdaydım. şimdi pek giremiyorum. elimden geldiği kadar işte.
facede yokum ben. facede olanlar buraya gelip "beni niye attınız face grubundan" diyorlar sürekli.oradan bir atılıp bir geri mi alınılıyor anlamadım.ben o gruba alınıp atılırsam çok bozulurumoraya takılıp artık buraya uğramayanlara da sitem ediyorum valla.neler paylaşmıştık oysa.
inşallah senin bebişin de iyidir.çok çabuk büyüyorlar günler nasıl çabuk geçiyor. nasıl 6 aylık olduk anlamadım.İyiy ki doğurmuşum valla. öyle mutluyum ki. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu
evet cnm takip zor. bende girebildiğim kadarişte. girdiğimde de sayfalar çookkk ilerlemişse geçmiş yapamıyorum. dalıyorum konuya:)))

cnm benim kızım mesela azıcık soğusa yemiyor.ılık ile sıcak arası olacak.pütürlü kesinlikle olmayacak. ve çok katı olmayacak. normal çorba gibi yapıyorum. vitamini kayboluyor ama blendırdan geçiriyorum maalesef(patates ve havuçla başladım.hergün bir sebzeyle devam edilecek.çay bardağının yarısını anca yiyor.ama çok normal. anne sütünden katıya geçti.yavaş yavaş artacak.
suyuda 2-3 yudum anca içiyor. biberon kesinlikle almıyor. bardakla veriyorum.benimde yarısı ağzına yarısı üstüne işte:)))))

ahaha aynen bneimkide ne biberonu çiğniyor

ben bugün balkabağı, patates, 1 diş sarımsk koydum sonra çatalla ezdim çok severek yedi
sağol canım bi deneyeyim ben de bal kabağı vermedim hiç. sever belki

yayla çorbasını ilk verdiğimde sevdi sonra kafa çevirdi. tarhana veremedim bizimki çok acılı.

uğraşıcaz bakalım sevene kadar. dün yoğurt çorbası yaptım ağzını kilitledi. armut verdim eline kemirsin diye sinirlendi yutamadıkça rendeleyip yedirdim ben de.

ahaha aynen bneimkide ne biberonu çiğniyor
küçükken bi kaç kere vermiştim alıyodu biberon. 3-4 aylarda vermeyince bilmiyo şu anda diş kaşımalık bişey muamelesi yapıyo

herkese günaydın kızlar bu arada

Kahvaltımızı bugün sütle degil de armut suyuyla yaptık
Daha bir iştahla yedi tontişim
Şimdi kudurmaca

Dün gece fazla kudurmamışsınız efferim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…