- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
Selam kizlar. Ben yine 2 gundur ugrayamadim bile, gecmisi temizlemem mumkun degil
Ara ara bakmistim da marji, mertcime serum takilmis onu okudum.. canim benim cok gecmis olsun. Neymis sıkıntı, ishaldi onu biliyorum en son?
Karam sen de mi hasta oldun?
Benim sabahtan beri midem bulaniyo, basim agriyo, dun gece de cok uyandik, is yeriAcayip yogun.. zavalli been
Hadi ya demir kullanmanıza ragmen mi kansızlık çıktıöylede canım kansızlığı çok fazlaymışen az 60 olması gereken değer mertte 38 çıktı.
Selam kizlar. Ben yine 2 gundur ugrayamadim bile, gecmisi temizlemem mumkun degil
Ara ara bakmistim da marji, mertcime serum takilmis onu okudum.. canim benim cok gecmis olsun. Neymis sıkıntı, ishaldi onu biliyorum en son?
Karam sen de mi hasta oldun?
Benim sabahtan beri midem bulaniyo, basim agriyo, dun gece de cok uyandik, is yeriAcayip yogun.. zavalli been
Efe bugün toplasan bir saat uyumamıştır
Sabah da yedide uyandı düşünün şimdi uyudu
Babası sallıyor benim benzimi görünce sen git yat dedi
Biraz konuşup çıkacam
Ççok şükür sancı yok yogun trafik varadet sancısı çok zor bilmezmiyim benimde geçen hafta başımdaydı.
blendırdan mı geçiriyosun pişirip. öğğ diyo resmen çorbalaracnm havuç brokoli ince bulgur zeytinyağı azıcıkta yaptım yedi dene istersen
evet soğuk olunca içmiyo ama sulu olunca ağzının kenarlarından salıyo geri. koyu olunca da öğürdü bilemedim ki. hep tatlıya mı alıştı yaaCanım benimki de ılık ve biraz sulu yapınca içiyor
Soguk ve kıvamlı olunca içmiyor.. Bir de böyle dene istersen
biz de hazır su içiyoruz ama millet pütürlü yediremez ben sulu şeyleri yediremiyorum. biberonu da ısırıyo ancabizimki eriklinin suyunu içiyor bir tek onun dşındakileri verince ağzını ekşitiyor. sende dene belki sever.. ama anne sütündende su alıyor bişi olmaz herhalde
ben henüz deldirmedimm en azinda yasina gelsin öyle düsüniyorumkızlar geçmişe bakamadım kaç aydır girmiyorum da:) kızının kulağını deldiren var mı?
Bu mobilya isini anlamiyorum sonucta annenin yanina gelin gidiyorr bende kv yanina gittim bir yatal odasi birde sandikkk elbiselerim gelenler buyduuuevlenmeden önce ne diyordu biliyor musunuz ben altın hiç sevmem istemem ben çok fazla eşya istemem aldırdığı mobilyalar eve sığmıyor ama işte bu ikiyüzlülüğü beni korkutuyor bir insan başta neyse sondada o olmalı.
önemli degil canim bildiklerimizden yararlanmak icin burdayiz. Karamellerin tonlari var canim karamel,orta karamel,koyu karamel,ve acik karamell bir kuaföre gittiginde sorarasiin o sana göstererk hangisinin yakisacagini söyler kumral tonlari 8 numara ve onunda tonlari oluyorrcanım çok teşekkür ederim cevabın için bide fazla olmazsam bişey soracaktım benim biraz koyu çikolata oldu bitterkaramelin tonları varmı koyu olmasın açık renk olsun istiyorum şöyle kumral gibi açık kahve gibi bana önereceğin bi renk tonu varmı
gecmis olsun canimm rabbim sifanizi versiin hayirli disler olsunkzılar geçmiş yapıodum bitirmeden geldim sizi görünce bi 10 sayfam daha var sanırım
nasılsınız bebişler nasıl
ben çok kötüyüm acayip hastayım ayakta durucak halim yok.ben neysede oğluşada geçicek diye tırsıorum ama yapabileck bişeyimde yok inşallah geçmez.
dün benim oğlan kuduruktu yine diş acayip zorluyo sürekli elimizi istiyo ağzına bende taze soğanın sap kısmını veryorum eline soğuk soğuk iyi geliyor bazen havuçveriyorum.ama dün hiçbiriyle avunmadı oraya bişeyler deydikçede ağlamaya başladı.halbuki sadece uzu görünüyo dişin şu anda gerisi gelmedi. bende hastaydım gece uyumayınca bende istemedende olsa ağrı kesici verdim öyle uydu.bugün jel alıcak eşim dişi için
hosgeldin tontikcan rabbim bagislasin oglusunuherkese merhaba bayanlar
bende uzun zamandır takipçinizim sizinle konuşabilmek için üye oldum ve ilk msjımı yazıyorum.
hepinizi tanıyorum umarım zamn içinde sizde beni tanırsınız ve seversiniz :) benimde 10 eylül doğumlu bir oğlum var herkesinki gibi benimkide beni çok yoruyor
Bence cok takacak birsey yok sonucta oobir temel cizelgeee genel olarak bu ayda bunlar yapiyor bebekler deniliyor ama her bebek aynii degill doktorlarda o cizelgeye göre hareket ediyorrr bence kafaya takilcak birsey yoookselam arkadaşlar bebeğim eylül de doğdu şimdi tam 6 aylık. internette gelişim özellliklerini okuyorum nerdeyse tüm sitelerde artık tek hece ( ba- ba, de- de)çıkarabilir yazıyor hatta arkadaşımında bebeği var 6 aylık de-de diyor. fakat benim kızım henüz çıkaramıyor. geçen ay yani daha 5 aylıkken doktor kontrolünde doktorda sordu çıkarıyormu diye
bizde mi sorun var gelişimde bireysel farklılıklar vardır ama normal mi bu. lütfen cevap yazarsanız çok sevinirim çok takıyorum kafama.çok pirpirik biriyim elimde değil. çığlıklar atıyor eeeeee yada gaaaaa diye bağırıyor ama hece yok.
kızlar bu arada ben çorba yediremiyorum oğluma. bi türlü bulamadım neyi nasıl sever. sabah yumurta sarısı lor, akşama doğru da meyve yediği bu. bebişlerin sevdiği çorba tarifiniz var mı?
suya da hala alıştıramadım, emdiği için yine alıyo mudur ihtiyacı olan suyu, günde 2-3 yudum içirebiliyorum ancak daha zorlayayım mı
Arzural daha orda mısın kız git yemek yap kocişe
kızlar bu arada ben çorba yediremiyorum oğluma. bi türlü bulamadım neyi nasıl sever. sabah yumurta sarısı lor, akşama doğru da meyve yediği bu. bebişlerin sevdiği çorba tarifiniz var mı?
suya da hala alıştıramadım, emdiği için yine alıyo mudur ihtiyacı olan suyu, günde 2-3 yudum içirebiliyorum ancak daha zorlayayım mı
yok cnm yok bozulmasın motiveniz. aynen devammBak kamptakilerin motivesini bozdu
170 76.4 kilo canım
çok teşekkür ederim sağolUmutlu ay buarada nickini çok begendim
ben de çok sevdim aslında. çok tatlı oluyor:)))Benimkide bi aydir falan boyle uyuyo cnm
Cok tatli uyuyo bayiliyorum
evet cnm. ben çalışıyordum. işteyken akşama kadar burdaydım. şimdi pek giremiyorum. elimden geldiği kadar işte.hamıleyken ne cok konusurduk,artık görusemıyoruz:) umarım bebısın sağlıklı dunyaya gelmıstır cnm,facedekı gruba gectık geceli buraya bakamıyoruz,sen orda yoksun sanırım demi ?
evet cnm takip zor. bende girebildiğim kadarişte. girdiğimde de sayfalar çookkk ilerlemişse geçmiş yapamıyorum. dalıyorum konuya:)))evet uzun süredir girmiyorum. malum emre bey pek yoğunlaştırdı beni bu ara çığlıklar, huzursuzluk derken unuttum burayı şimdi takip edemiyorum bir bakyıorum 5 sayfa olmuş onu okyuyacak vaktim bile olmuyor. bir vakit yaratabilsem..
demekki bu çığlık olaayı normal hah yine başladı ben gittim görüşmek üzere..
blendırdan mı geçiriyosun pişirip. öğğ diyo resmen çorbalara
evet soğuk olunca içmiyo ama sulu olunca ağzının kenarlarından salıyo geri. koyu olunca da öğürdü bilemedim ki. hep tatlıya mı alıştı yaa
biz de hazır su içiyoruz ama millet pütürlü yediremez ben sulu şeyleri yediremiyorum. biberonu da ısırıyo anca
sağol canım bi deneyeyim ben de bal kabağı vermedim hiç. sever belkiben bugün balkabağı, patates, 1 diş sarımsk koydum sonra çatalla ezdim çok severek yedi
yayla çorbasını ilk verdiğimde sevdi sonra kafa çevirdi. tarhana veremedim bizimki çok acılı.mattika bende yayla corbası ve tarhana denemelerim oldu asla yediremedim ama ısrarlarım devam edecek elbette:)ama sebze corbası var onu severek yiyor söyle yarım havuc yarım patates yarım kabak ve brokoli(küçük bi sap gibi)hepsini rendeleyip yarım saat falan pişiriyorum sonra 1 yemek kasıgı irmik atıp 5 dk daha pişiriyorum sonra zeytinyagı katıyorum hafif ılık olunca yiyor..bende suyu zor içiriyorum biberon asla almıyo bardakla yarısı agzına yarısı üstüne işte:)
uğraşıcaz bakalım sevene kadar. dün yoğurt çorbası yaptım ağzını kilitledi. armut verdim eline kemirsin diye sinirlendi yutamadıkça rendeleyip yedirdim ben de.cnm benim kızım mesela azıcık soğusa yemiyor.ılık ile sıcak arası olacak.pütürlü kesinlikle olmayacak. ve çok katı olmayacak. normal çorba gibi yapıyorum. vitamini kayboluyor ama blendırdan geçiriyorum maalesef(patates ve havuçla başladım.hergün bir sebzeyle devam edilecek.çay bardağının yarısını anca yiyor.ama çok normal. anne sütünden katıya geçti.yavaş yavaş artacak.
suyuda 2-3 yudum anca içiyor. biberon kesinlikle almıyor. bardakla veriyorum.benimde yarısı ağzına yarısı üstüne işte:)))))
küçükken bi kaç kere vermiştim alıyodu biberon. 3-4 aylarda vermeyince bilmiyo şu anda diş kaşımalık bişey muamelesi yapıyoahaha aynen bneimkide ne biberonu çiğniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?