kızlar
bu tv konusunda bende cok dertliyim reklamlar çıkınca bizim oğlanı tutamıyorum baktırmamaya çalışıyorum kapatıyorum ama yinede canım sıkılınca açıyorum
her anne aslında kendi bebeğinin eniyi doktorudr çünkü her dr başka şeyler söylüyo başka şeyler tavsiye ediyor ama anneler içgüdüleiyle hareket ederek çocuklarına uygun neyse ona karar vermeli
oğlum çok çığlık atıyor sanırım sağır olucam.. herkesin bebişleri böyle mi?
bu çığlık atmalar konuşma gibi bişimiş, çığlık atınca kendi seslerini duyuyor hoşlarına gidiyormuş :) hey allahım benim sıkılınca beni çağırmak isteyince hatta hiç bişi yokken bile çığlık atıyor. delircem
öylede canım kansızlığı çok fazlaymışen az 60 olması gereken değer mertte 38 çıktı.
Kahvaltımızı bugün sütle degil de armut suyuyla yaptık
Daha bir iştahla yedi tontişim
Şimdi kudurmaca
Dün gece fazla kudurmamışsınız efferim
kızlar bu arada ben çorba yediremiyorum oğluma. bi türlü bulamadım neyi nasıl sever. sabah yumurta sarısı lor, akşama doğru da meyve yediği bu. bebişlerin sevdiği çorba tarifiniz var mı?
suya da hala alıştıramadım, emdiği için yine alıyo mudur ihtiyacı olan suyu, günde 2-3 yudum içirebiliyorum ancak daha zorlayayım mı
günaydın cnm
afiyet olsun tosunuma
gece pek hareketli değilmiş anlaığlan buralar
neyse arayı açmayalım
canım , ben de oğlana su içiremiyorum..çok az içiyor..emzirdiğimiz için sanırım su ihtiyaçları olmuyor..
inş öyledir. susuz kalıyolarsa çok kötücanım , ben de oğlana su içiremiyorum..çok az içiyor..emzirdiğimiz için sanırım su ihtiyaçları olmuyor..
bezi ıslak oluyo ama ek gıdan sonra su verin diyolar ya.bizim doktor günde 4 kere ıslak bez alıyorsan yetiyordur demişti
buarada yumurta için de her gün bir tane yumurta sarısı yesin dedi:44:
her doktor farklı söylüyor zaten bebişlerimiz bizim tekelimizde
maşallah oğluşa
inş öyledir. susuz kalıyolarsa çok kötü
bezi ıslak oluyo ama ek gıdan sonra su verin diyolar ya.
yumurtanın sarısını bütün yese bi daha bişey yemez ya, başlarken güzel yiyodu ama şimdi az yiyo
maşallah oğluşa
anne sütünün oluşturduğu damak tadından dolayı bebekler ve çocuklar tatlıyı severmiş. özellikle sebzeye çok zor alışırlarmış. benimki de eline kuru incir hurma falan veriyorum nasıl hevesle yiyo, tutabilirse tabi
bu arada çikoları eve sokmuyorum yoksa hepsini ben yerim
merhaba kızlar
ahmet coşma ötesinde nefes aldırmıyor dün giremedim bugün girebilirsem öğleden sonra giricem 10 sayfadan fazla okumam gereken sayfalar var
gevezesinizbanyo yaptırıcam bir haftadır hasta diye yaptırmamıştım inşallah banyo sonrası yatar
görüşürüz
damlalık almak aklımda özellikle demir ilacı için. dişte leke mi yapıyomuş demir ilacı öyle bişey okudum. dişine değmesin diye.mattika canım şu gaz ilaçlarının damlalıkları var ya ben onlardan kullanıyorum efeye içiyor emer gibi yapıp coliconundu
bizim damlalık bir bak derim
master ogluşuna
çok dadluuu
kolay gelsin canım.merhaba kızlar
ahmet coşma ötesinde nefes aldırmıyor dün giremedim bugün girebilirsem öğleden sonra giricem 10 sayfadan fazla okumam gereken sayfalar var
gevezesinizbanyo yaptırıcam bir haftadır hasta diye yaptırmamıştım inşallah banyo sonrası yatar
görüşürüz
Ççok şükür sancı yok yogun trafik var
ne güzel adet olman karam bende özledim ya
nerdeyse 1buçuk yıldr olmuyorum
artık bi eksiklikmiş gibi gelmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?