2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benimde bütün gün tv açıktır sadece adanın gece uykusuna geçmesi için kapatıyoruz reklam olmayınca pek ilgilenmiyor zaten ama reklam çıktığında önüne geçiyorum kafasını eğip izliyor yinede

bu bebişler bu dönemde hep aynı herhalde benimki ağlar gibi bağırıp duruyor ama gözünden gelen yaş yok

öylede canım kansızlığı çok fazlaymışen az 60 olması gereken değer mertte 38 çıktı.

marji sen merte kan ilacını düzenli kullanıyormuydun canım

canım , ben de oğlana su içiremiyorum..çok az içiyor..emzirdiğimiz için sanırım su ihtiyaçları olmuyor..

canım , ben de oğlana su içiremiyorum..çok az içiyor..emzirdiğimiz için sanırım su ihtiyaçları olmuyor..

bizim doktor günde 4 kere ıslak bez alıyorsan yetiyordur demişti

buarada yumurta için de her gün bir tane yumurta sarısı yesin dedi:44:
her doktor farklı söylüyor zaten bebişlerimiz bizim tekelimizde

günaydın canlarr
ben her su verişimde cocuğum nasıl içiyor hatta ben içerken bile bardağı elimden cekiyor
anası gibi ateşli oğlum benim

inş öyledir. susuz kalıyolarsa çok kötü

bizim doktor günde 4 kere ıslak bez alıyorsan yetiyordur demişti

buarada yumurta için de her gün bir tane yumurta sarısı yesin dedi:44:
her doktor farklı söylüyor zaten bebişlerimiz bizim tekelimizde
bezi ıslak oluyo ama ek gıdan sonra su verin diyolar ya.
yumurtanın sarısını bütün yese bi daha bişey yemez ya, başlarken güzel yiyodu ama şimdi az yiyo

Eki Görüntüle 670420 bakınız aç yavrum ama ana yemekleri değil atıştırmayı tercih ediyor
maşallah oğluşa
anne sütünün oluşturduğu damak tadından dolayı bebekler ve çocuklar tatlıyı severmiş. özellikle sebzeye çok zor alışırlarmış. benimki de eline kuru incir hurma falan veriyorum nasıl hevesle yiyo, tutabilirse tabi

bu arada çikoları eve sokmuyorum yoksa hepsini ben yerim

Son düzenleme:

ben vermezdim de anneannesinin marifeti
sebzede doğal olarak bende zorlanıyorm
napalım çat pat yiyecekler büyüyecekler

mattika canım şu gaz ilaçlarının damlalıkları var ya ben onlardan kullanıyorum efeye içiyor emer gibi yapıp coliconundu
bizim damlalık bir bak derim

master ogluşuna
çok dadluuu

merhaba kızlar
ahmet coşma ötesinde nefes aldırmıyor dün giremedim bugün girebilirsem öğleden sonra giricem 10 sayfadan fazla okumam gereken sayfalar var
gevezesiniz banyo yaptırıcam bir haftadır hasta diye yaptırmamıştım inşallah banyo sonrası yatar
görüşürüz

bacım valla senin durumun da zor off off
inş uyusunda gel çokk özledim seni

mattika canım şu gaz ilaçlarının damlalıkları var ya ben onlardan kullanıyorum efeye içiyor emer gibi yapıp coliconundu
bizim damlalık bir bak derim

master ogluşuna
çok dadluuu
damlalık almak aklımda özellikle demir ilacı için. dişte leke mi yapıyomuş demir ilacı öyle bişey okudum. dişine değmesin diye.
ilacını almadan damlalık alamaz mıyım acebaa

kolay gelsin canım.

Evet mattika leke yapıyormuş
Ben demirden sonra hemen su veriyorum
Diş yok ama
Bilmemki eczanelere bir sor istersen ayrı damlalık da satıyor olabilirler:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…