Canım iyi hoş da 3.gün bu gün içim dışıma çıktı yahu
:118::118:adet olan birene özeneceğim ve olmayı özleyeceğim aklıma hiç gelmezdii:)))
benimkide tam tersi dün oldum ama sanki son gün gibi azıcık oluyor bu da normal değil sanırım:)))) ortasını bulmak lazım
canım , ben de oğlana su içiremiyorum..çok az içiyor..emzirdiğimiz için sanırım su ihtiyaçları olmuyor..
Evet mattika leke yapıyormuş
Ben demirden sonra hemen su veriyorum
Diş yok ama
Bilmemki eczanelere bir sor istersen ayrı damlalık da satıyor olabilirler:44:
canım ben kabızlıktan dolayı düzenli veremiyordum ishal geçince başlayıp çok düzenli vermem lazım.
aptamılın kahvaltı karısımını 12o ml 4 mama olcegı ekleyıp karıstırıyorumm ıcınee ceyrek yumurta sarısı bır cay kasıgı pekmez bır cay kasıgı cekılmıs cevız.. eklıyorum dıger bır gunde peynır eklıyorum.. bıde yumurtayı sade yedırdıgım gunlerde oluyor tadını alıssın dıe.. cıcıbeebe bus.. kendım yaptım ama cok ıı erımıyor . onu muhallebısıne pıserken atıyorum ancak ole yumusuyor..1 ay oldu ben ek gıdaya baslayalı 15 gündürde hergün veriyorum neyse bundan sonra 2 günde bir vereyim bari zaten ayrı ayrı yemiyo az peynir yumurta sarısı 3 tane bisküvi ve 1 tatlı kasıgı cekilmiş ceviz katıyorum ıhlamur ile ıslatıyorum birde 1 kahve fincanı ıhlamura 1 cay kasıgı pekmezi karıstırıp içiriyorum hepsini içmiyo tabi:) sen nasıl veriyorsun
tsk ederım cnmm ewt buyuduler masalahhhb suksuk kızının resimlerini gördüm maşşalh çok tatlı bende oğlumunkini yükliycem en kısa zamanda
hb lamamma demek seninkide 10 eylül doğumlu ne güzel zaman cabuk geciyo 6buçk aylık oldular bile
arzural ve stress sağolun hb
benım kızım buara cıglık show yapıyorr . zamanı demekkı kafam sısıyorr ama hosumada gıdıyooğlum çok çığlık atıyor sanırım sağır olucam.. herkesin bebişleri böyle mi?
bu çığlık atmalar konuşma gibi bişimiş, çığlık atınca kendi seslerini duyuyor hoşlarına gidiyormuş :) hey allahım benim sıkılınca beni çağırmak isteyince hatta hiç bişi yokken bile çığlık atıyor. delircem
yaa bende demir damlasını kabız olur falan die 2 günde bir falan veriyordum.ihmal etmeyim bari
iş tabiİş yapmıyom mu
Evi dagıt topla efenin çamaşırını katla yıka bizimkiler
Ona kahvaltı yok çorba yok yogurt bunlar iş degil mi
benimkide aynı ya çığlık atıyor ya ağlıyoroğlum çok çığlık atıyor sanırım sağır olucam.. herkesin bebişleri böyle mi?
bu çığlık atmalar konuşma gibi bişimiş, çığlık atınca kendi seslerini duyuyor hoşlarına gidiyormuş :) hey allahım benim sıkılınca beni çağırmak isteyince hatta hiç bişi yokken bile çığlık atıyor. delircem
bende depresyondayım bacım hiç keyfim yokPekmez ye bacim sicak biseyler ic
Yok kiz oylece biraktim geldim dag gibi yigildi depresyondayim
bu kadarı merti kabız yapmazmı tekrardan peki kabız yaparsa ne olacakmış onuda söyleseydi drcanım kansızlık için ishali geçince 10 damla sabah 10 damla akşam demir damlası verdi.
efendiiiimstressssssssssssssssss
he burdayımhani stress
günaydın canlarr
ben her su verişimde cocuğum nasıl içiyor hatta ben içerken bile bardağı elimden cekiyor
anası gibi ateşli oğlum benim
tam zeytin
iyi tarafından bakalım bu hafta iyi kilo vermiş olucan
ver verde sonu nasıl olacak bu kabızlığın ben onu merak ediyorumcanım ben kabızlıktan dolayı düzenli veremiyordum ishal geçince başlayıp çok düzenli vermem lazım.
sağol canım ahmet işte beni depresyona soktu inan artık korkar oldum devamlı huysuz benim bebem böyle değildine haber strescim ahmet nasıl?
iş tabi
benimkide aynı ya çığlık atıyor ya ağlıyor
bende depresyondayım bacım hiç keyfim yok
bu kadarı merti kabız yapmazmı tekrardan peki kabız yaparsa ne olacakmış onuda söyleseydi dr
bize hala başlatmıyor dr değiştiricem heralde
efendiiiim
he burdayım
benimkide suyu seviyor anası gibi ama ben ateşli değilim
tam zeytinmaşallah
iyi tarafından bakalım bu hafta iyi kilo vermiş olucan
ver verde sonu nasıl olacak bu kabızlığın ben onu merak ediyorum
sağol canım ahmet işte beni depresyona soktu inan artık korkar oldum devamlı huysuz benim bebem böyle değildigittikçe huysuzluğun dozunu artırıyor bende sabır çekiyorum
balkabağıyla çorba yapmış olan arkadaşlar tarif lütfen
bide geçenlerde mattika ve master omlet tarifi vermişlerdi bende denedim tabi ama hiç yediremedim aslında çokta lezzetliydi ama sevmedi yumuşacıkta olmuştu oysaki
zaten normalde kahvaltıdanda anlamıyor birtek pınar labne veya pınarın beyaz diye peynirleri varya elimle onlardan yalatırsam yiyor biraz
balkabağıyla çorba yapmış olan arkadaşlar tarif lütfen
bide geçenlerde mattika ve master omlet tarifi vermişlerdi bende denedim tabi ama hiç yediremedim aslında çokta lezzetliydi ama sevmedi yumuşacıkta olmuştu oysaki
zaten normalde kahvaltıdanda anlamıyor birtek pınar labne veya pınarın beyaz diye peynirleri varya elimle onlardan yalatırsam yiyor biraz
canım ben kabızlıktan dolayı düzenli veremiyordum ishal geçince başlayıp çok düzenli vermem lazım.
bızede 4 damla demıslerdı ama 1o damla verenlervar bende anlamadım nasılıs bu tahlıl vs. yapılmadı
aman bugün heyecanla yedi omleti. loru da kendim yaptım ben. sonra da kustu hepsini ne anladım ben bu işten:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?