2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

adet olan birene özeneceğim ve olmayı özleyeceğim aklıma hiç gelmezdii:)))
:118::118:
benimkide tam tersi dün oldum ama sanki son gün gibi azıcık oluyor bu da normal değil sanırım:)))) ortasını bulmak lazım

Benim ilk reglim öyleydi az az bu farklı oldu

Efe yanımda uzanıyor şarkı söyleyip bagırıyor
Çorabını çekiyor pırt pat dün kaka yapmadı bakalım bugün
Ne olcak

canım , ben de oğlana su içiremiyorum..çok az içiyor..emzirdiğimiz için sanırım su ihtiyaçları olmuyor..

ek gıdaya geçtikten sonra su çok önemli canım benimkide hiç sevmiyor ama zorla içiriyorum.

Eki Görüntüle 670420 bakınız aç yavrum ama ana yemekleri değil atıştırmayı tercih ediyor

maşallah bizimkininde gözü hep çikolatalarda

Evet mattika leke yapıyormuş
Ben demirden sonra hemen su veriyorum
Diş yok ama
Bilmemki eczanelere bir sor istersen ayrı damlalık da satıyor olabilirler:44:

bizimkinin dişi var ama ben pek dikkat etmemiştim artık edeyim o zaman.

canım ben kabızlıktan dolayı düzenli veremiyordum ishal geçince başlayıp çok düzenli vermem lazım.

aptamılın kahvaltı karısımını 12o ml 4 mama olcegı ekleyıp karıstırıyorumm ıcınee ceyrek yumurta sarısı bır cay kasıgı pekmez bır cay kasıgı cekılmıs cevız.. eklıyorum dıger bır gunde peynır eklıyorum.. bıde yumurtayı sade yedırdıgım gunlerde oluyor tadını alıssın dıe.. cıcıbeebe bus.. kendım yaptım ama cok ıı erımıyor . onu muhallebısıne pıserken atıyorum ancak ole yumusuyor..
tsk ederım cnmm ewt buyuduler masalahh
benım kızım buara cıglık show yapıyorr . zamanı demekkı kafam sısıyorr ama hosumada gıdıyo

İş yapmıyom mu
Evi dagıt topla efenin çamaşırını katla yıka bizimkiler
Ona kahvaltı yok çorba yok yogurt bunlar iş degil mi
iş tabi

benimkide aynı ya çığlık atıyor ya ağlıyor

Pekmez ye bacim sicak biseyler ic
Yok kiz oylece biraktim geldim dag gibi yigildi depresyondayim
bende depresyondayım bacım hiç keyfim yok

canım kansızlık için ishali geçince 10 damla sabah 10 damla akşam demir damlası verdi.
bu kadarı merti kabız yapmazmı tekrardan peki kabız yaparsa ne olacakmış onuda söyleseydi dr
bize hala başlatmıyor dr değiştiricem heralde

stressssssssssssssssss
efendiiiim

he burdayım

günaydın canlarr
ben her su verişimde cocuğum nasıl içiyor hatta ben içerken bile bardağı elimden cekiyor
anası gibi ateşli oğlum benim
benimkide suyu seviyor anası gibi ama ben ateşli değilim

Eki Görüntüle 670420 bakınız aç yavrum ama ana yemekleri değil atıştırmayı tercih ediyor
tam zeytin maşallah

Canım iyi hoş da 3.gün bu gün içim dışıma çıktı yahu
iyi tarafından bakalım bu hafta iyi kilo vermiş olucan

canım ben kabızlıktan dolayı düzenli veremiyordum ishal geçince başlayıp çok düzenli vermem lazım.
ver verde sonu nasıl olacak bu kabızlığın ben onu merak ediyorum

ne haber strescim ahmet nasıl?
sağol canım ahmet işte beni depresyona soktu inan artık korkar oldum devamlı huysuz benim bebem böyle değildigittikçe huysuzluğun dozunu artırıyor bende sabır çekiyorum

mert tam 7 aylık olmuş çizelgen gözüme takıldı maşallah ya 7 aylık oldu bizimkiler nice aylara yıllara sağlıkla inşallah garip oldum inan dokunsalar ağlıycam delimiyim ne

balkabağıyla çorba yapmış olan arkadaşlar tarif lütfen
bide geçenlerde mattika ve master omlet tarifi vermişlerdi bende denedim tabi ama hiç yediremedim aslında çokta lezzetliydi ama sevmedi yumuşacıkta olmuştu oysaki
zaten normalde kahvaltıdanda anlamıyor birtek pınar labne veya pınarın beyaz diye peynirleri varya elimle onlardan yalatırsam yiyor biraz

neden depresyondasın cnmm neyın var hayırdır.. kuzucun 7 aylık oldu masalahh aramız azz. dogum tarıhlerımız yakın ..

Sütlü Balkabağı Çorbası

2sb balkabagı (küp küp doğranmış)
1 orta boy havuç
Su
1 çk zeytin yagı
Süt

Balkabagı ve havuç tencereye konur, üstünü örtecek kadar su eklenip kısık ateste haslanır. Sebzeler yumusadıgında tel süzgec veya blender yardımı ile püre haline getirilir.Daha sonra süt ilave edilerek 10dk daha pişirilir. Bebeğe verilirken içine zeytin yagı ilave edilir.

aman bugün heyecanla yedi omleti. loru da kendim yaptım ben. sonra da kustu hepsini ne anladım ben bu işten:44:

yaa bazen bende vermiyorum unutuyorum ama ihmal etmemek gerekiyor demek ki 4.ay aşılarında bizimkinin kanına bakmışlardı mertin kanına da bakmışlarmıydı

bızede 4 damla demıslerdı ama 1o damla verenlervar bende anlamadım nasılıs bu tahlıl vs. yapılmadı

canım sağlık ocağı bize 9 damla demişti ama doktorumuz kilosu başına 1 damla dedi kızım 6 ay kontrolünde 8 kilo civarındaydı ben 8 damla veriyorum şuan kilosuna göre her ay arttırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…