- 13 Aralık 2012
- 707
- 0
- 46
eylüle bak sen
söv kız bize söv say rahatla
1ayakadar tasincaz canimm ondansonra yapicagim insaallah hem disleri biraz büyü,üs olureylüll naptın bugday hazırlıkları,tarihi belirledin mi
bende bugün sabah güzel kahvaltımı yaptım
öglen lahanayı püşüreyüm dedim kereviz havuç soğan felan koydum yağsız tuzsuz pişti bayağı bi yedim ama bayağı yani
fakat akşam acayip acıkmışım bi yedim bi yedim engelleyemiyorum:18: hep o lahanadan oldu
bide sütüm yok denecek kadar azdı bugün ya yorgunluktan ya lahana süt yapmadı bidaha yemem
Sizce topluca sesleniyoru,mm gecen nettedeokudum bu kürleri birakin diyorr ac kali kalir verirsimiz hem sagliginizdan olursunuz ve normal yemeyebaslayinca tekrar geri aliorsunuzz sagliklibeslenin azar azar herseydenn ve 6 dan sonra sade meyve salataaa ve bol bol hareket bende bugun yavastan yavasa isinma hareketlerime yine basladimmhavalar mı lahana mı beni bozdu yaa
eşim demiş anladımyok cnm minderi eşim dedi kadına gürültü gitmesin diye
telefonda kadına da söylüyo minder alacaktık falan diye aslında kadından çok eşime sinirleniyorum galiba
bi de bu başlangıç bence zırt pırt arara artık bu pislik
aman neyse boşverin
hakkaten melek gibi komşsusun
e hanım kadınsın herkes sen mi
ben bugün yasaklı hiçbişey yemedim kendimce iyiydim
sporumu bie yaptım olaylı bi şekilde
kilo vermek için nelere katlanıyorum yarabbim
biliyo biliyo anam bide bi güzel hangisi temizlikçi hangisi evin hanımı karıştırırsın
benim alttaki de diyodur su aygırı tepemde tepinip duruyo çalıştırmıyo beni diye
1 öğün yedik vicut şaştı resmen ya 1 gün yesek ne olurdu1ayakadar tasincaz canimm ondansonra yapicagim insaallah hem disleri biraz büyü,üs olur
Sizce topluca sesleniyoru,mm gecen nettedeokudum bu kürleri birakin diyorr ac kali kalir verirsimiz hem sagliginizdan olursunuz ve normal yemeyebaslayinca tekrar geri aliorsunuzz sagliklibeslenin azar azar herseydenn ve 6 dan sonra sade meyve salataaa ve bol bol hareket bende bugun yavastan yavasa isinma hareketlerime yine basladimmkarammm lahanadandiirrr
yok kız kadın bizden büyük bakmaz eşim gençlere bakıyor dermişiiiiiimeşim demiş anladım
haftasonu zayıfladıgını görünce unutursun
ruslar öyle genelde
fazla sarkmasın pencereden falan koçise sahip çık
vallahi bütün sinirimizi gelinle atarız ha
benim kocam kibarcık hiç küfürü yok ya:44: ben edincede şaşkın şaşkın bakıyodelimi ne
seboş gerçekten eşinin boynunu bi sıkasım geldi bu ne ya
bundan sonra her o alete çıkınca tedirgin olacan ister istemez
benimki de etmez ama kafede erkek erkegeyken atıyordur ben olsam atardımvallahi bütün sinirimizi gelinle atarız ha
benim kocam kibarcık hiç küfürü yok ya:44: ben edincede şaşkın şaşkın bakıyodelimi ne
seboş gerçekten eşinin boynunu bi sıkasım geldi bu ne ya
bundan sonra her o alete çıkınca tedirgin olacan ister istemez
1ayakadar tasincaz canimm ondansonra yapicagim insaallah hem disleri biraz büyü,üs olur
Sizce topluca sesleniyoru,mm gecen nettedeokudum bu kürleri birakin diyorr ac kali kalir verirsimiz hem sagliginizdan olursunuz ve normal yemeyebaslayinca tekrar geri aliorsunuzz sagliklibeslenin azar azar herseydenn ve 6 dan sonra sade meyve salataaa ve bol bol hareket bende bugun yavastan yavasa isinma hareketlerime yine basladimmkarammm lahanadandiirrr
pazar yıkadım ama istanbul çok sıcak benim ev kaynıyo zaten yarın yine yıkayayımbanyosu mu kaçtı acaba biz geciktirince öyle oluyor banyonun ertesi günü
geçiyor
öpüyom bol bol ...rugu
senin bu 4 ayaklılara özel bi ilgin var anacım o yell...z zayıfmı hıı
1 öğün yedik vicut şaştı resmen ya 1 gün yesek ne olurdu
yok kız kadın bizden büyük bakmaz eşim gençlere bakıyor dermişiiiiiim
senin bu 4 ayaklılara özel bi ilgin var anacım o yell...z zayıfmı hıı
1 öğün yedik vicut şaştı resmen ya 1 gün yesek ne olurdu
yok kız kadın bizden büyük bakmaz eşim gençlere bakıyor dermişiiiiiim
pazar yıkadım ama istanbul çok sıcak benim ev kaynıyo zaten yarın yine yıkayayım
sıkarım kız ümüğünü sen bana bırakbi sıksan neyi olur öper yalarım ellerini
oglan sıcaktan da kızarmış olabilir bacım sıkı giydirmiyosun di mi
hizmetçi güzel mi kız
solucan yılan
zayıf demeyelim de solucan diyelim
gençlere mi
sıkarım kız ümüğünü sen bana bırak
kısa kol atlet üstünede incecik uzun kol penye
benim evim çok sıcak oluyor kışın ortasında bile böyle giyiniyoruz ailecek hiç kalın giyinmiyoruz
sıkarım kız ümüğünü sen bana bırak
kısa kol atlet üstünede incecik uzun kol penye
benim evim çok sıcak oluyor kışın ortasında bile böyle giyiniyoruz ailecek hiç kalın giyinmiyoruz
kız sen kan kaybettin ya çok ondan bence vicut güç topluyorşimdi de yel..z kilosuna taktı
he bacım ya bir kase yedim nevrim döndü
her şeyi yiyesim var
ahan yine bir hayvan benzetmesi:26: diyelim kız
zayıf demeyelim de solucan diyelim
gençlere mi
evet sıklaştıralım barihavalar ısındı ya nasıl giydiriyorsunuz bebüşleri
banyoyu günaşırıya mı çıkarsak:26:
benimkide terliyor ama kısakolluyla bırakılırmı şimdiden bilemedimiyi geceler herkese bi uyumadan bakayım dedim
dün banyo yaptık bugün de yaptık terliyor kuzum banyodan bahsedilmiş sanırım
neyse ben kaçarr
demek yediğinden
karamcım bu cumartesi de kilo vermezsek bizim motivasyon yerlerde
şu üç gün sıksak biraz
kız sen kan kaybettin ya çok ondan bence vicut güç topluyor
evet sıklaştıralım bari
benimkide terliyor ama kısakolluyla bırakılırmı şimdiden bilemedim
iyi geceler
hem güneye bakıyor hemde mantolamamı montalamamı herne karın ağrısıysa ondan var işte gerçi doğalgaz azgeliyoda yazın klima felaket geliyor ama yine sıcak sıcak taşınacam kafaya koydumsolucan yılan
niye o kadar sıcak ki
ay resmen cumartesi sendromu var bende ya bari bu hafta versekdemek yediğinden
karamcım bu cumartesi de kilo vermezsek bizim motivasyon yerlerde
şu üç gün sıksak biraz
kız sen kan kaybettin ya çok ondan bence vicut güç topluyor
evet sıklaştıralım bari
benimkide terliyor ama kısakolluyla bırakılırmı şimdiden bilemedim
iyi geceler
hem güneye bakıyor hemde mantolamamı montalamamı herne karın ağrısıysa ondan var işte gerçi doğalgaz azgeliyoda yazın klima felaket geliyor ama yine sıcak sıcak taşınacam kafaya koydum
ay resmen cumartesi sendromu var bende ya bari bu hafta versek
eee yeme benim evdeki ıvırı zıvırı görsen kafayı yersin ama nefsime söz geçiriyorum bitek yemekten kısamadımben de yapmalıyım ya evdeki ıvır zıvırı niye aldık yaa
ne biliyim kız benim aklıma bunlar gelmiyo benimde başka kelimelerim var ama burda yazamamniye bu kadar garipsiyosun bacım
sen yapmaz mısın hiç hayvan benzetmesi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?