2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

antakya da 5 saat ama sıpam yüzünnden gidemedik taa dogumda gelmişti
güzel de efe hayatta durmaz onda ordan oraya atar kendini

ben de kaçıyorum kızlar 0000 oldu saatler karam kaçar

Insaallah yakin zamanda haxirlisyla grssünüz ben gidiyorumm öptüüüm allaha emanet olun hanimlar ve minik ailelerrr

balık dedin seboşş
ben de öyle istiyorum ya tenimizi hissedelim diye oynaya oynaya ama soguk daha dimi klimayla ısıtıyoruz 25 derece olunca salonda yıkıyoruz biz sizin banyo kaç derece :44:

Balik hayvan degil mi bacim
Su aygirinin sucu iri olmasi mi:26:
Sebos kudurmustu tam uyuttum siz kacmissiniz
Neyse iyi geceler

herkeslere günaydın güneş kadar aydınlık bir günn diliyorum
efenin yeni oyunu sebze sepetinin içine girmeye çalışma 25 dakikadır ugraşıyor haydi hayırlısı
dün aldıgımız baklava ve lezzet toplarını kvalidemlere gönderdim
3,5 tane aldım bugün de atıştıracam sonra
üç gram verdik şu zor koşullarda onu da almak istem

Gunaydin millet
Sabah doktora gittik, simdi ayagimda uyuyo prensim
Gittigimiz alerji uzmaniydi. Durumumuzu gayet iyi gordu, cok sukur.
Daha once doktorumuz 1 yasina kadar muz, kivi, cilek, salca, domates, tuz, seker yasak demisti. Bu doktor ben olsam muzu rahatlikla veririm dedi, sadece kabizlik durumunda onerilmez dedi. Meyveleri 1 hafta kadar baska yeni bir sey vermeden deneyip verebilirsiniz, bnece o kadar kasmaya gerek yok dedi -ki ben de bu kafadanim
Tuz bobregi yorar diye tavsiye edilmez ama zorlayacak kadar vermedikce sorun yok dedi.
Dedim salca, tuz yemesin diye yediklerimizden tattirmiyorum, azcik azcik verebilirsin bir sey olmaz dedi, tadimlik yani.
Balik ve et yiyecek kadar buyudu artik, onlarda da sorun yok dedi.

Baya rahatlatti bizi.

E dedim her seyi yerse anne sutu nolcak? Doyar, sut istemez?
İdeal durum olarak 2 yasina kadar anne sutu tvsiye edilir ama alerji acisindan bakildiginda en zorunlu durum dusunulur dedi. Buna gore ilk 3 ay kesinlikle anne sutu, 3-12 ay arasi oldugu kadar anne sutu dedi. Bizimki 7 ayi devirdi, artik anne sutu bundan sonra ek halini alabilrmis.

Ben yine de anne sutu varken oldugu kadarini icsincilerdenim.

Cok uzattim di mi ama belki isinize yarar dedim

ben de bu hafta kıymaya başlayacagım
salça az renk amaçlı dün verdim sıpam da bayıldı
yesin kız bebüşlerimizz
sen işe gitmedin mi canımcım

ben de bu hafta kıymaya başlayacagım
salça az renk amaçlı dün verdim sıpam da bayıldı
yesin kız bebüşlerimizz
sen işe gitmedin mi canımcım

Aynen oyle, yesinler yaa aylardir ayni tatlar
Zaten farkli tat ariyo yavrucuklar
Aramizda kalsin dun aksam kabak yemegi vardi, baktim sofraya atliyo ondan verdim. Nasil yedi nasillll 1-2 kasik verecektim, istedikce 10 kasik olmustur yedigi

İse ogleden sonra gidiyorum canim gecen haftaddan beri.
3 saat ya sut izni, sabah kullaniyorum.

Senden naber?

slm herkese günaydın karam ne yapayon kız benim oğlum çok hasta bronşit olmuş sürekli kusuyor ne ypacağımı şaşırdım sen efeyi hangi doktora götürüyon

günaydın cnm
baklava ve lezzet topuna bayılırım ama doğru iş yapmışsın
tebrikler şekerim

dr da tam benim kafadaymış bu sayılanların çoğunu verdim ben hüppür hüppür de yedi tosunum

oh yesin kız maaşallahh
efe kudurguyla ugraşıyorum bacım off off
iyi yarım gün yoksun yani bizim yarın gün diye zaten süt izni yok olaydı iyyidi
slm herkese günaydın karam ne yapayon kız benim oğlum çok hasta bronşit olmuş sürekli kusuyor ne ypacağımı şaşırdım sen efeyi hangi doktora götürüyon
hadi ya geçmiş olsun canım
genesis deki abdulkadir beye canım tavsiye ederim
siz kime götürüyordunuz
günaydın cnm
baklava ve lezzet topuna bayılırım ama doğru iş yapmışsın
tebrikler şekerim
iyi yaptım dimi seboş valla rahatladım biliyorum o 1 kilo baklava ve topları yer ve top gibi olurdum
dr da tam benim kafadaymış bu sayılanların çoğunu verdim ben hüppür hüppür de yedi tosunum

ben de veriyorum artık
zaten kişi az cok anlıyor ne vereyim ne kadar vereyim diye doguştan anaymışım da haberim yok

karam sağol canım ben abdulmelik doğana götürüyom o da çok iyi bi doktor ama oğlum bi tğrlü iyileşmedi halam şimdi aradı yine kusuyomuş bende eve gideyim işten izin aldım

karam sağol canım ben abdulmelik doğana götürüyom o da çok iyi bi doktor ama oğlum bi tğrlü iyileşmedi halam şimdi aradı yine kusuyomuş bende eve gideyim işten izin aldım

Hadi yazık kıyamam ya balgam kusturuyordur
Çok geçmiş olsun canım.. İyi haberlerini bekliyoruz

ulmuşken bırakmayım fırsat bu fırsat haa güldüm çok yaşa emi ahmet

çok geçmiş olsun bu bilgilerden ben de faydalandım sağol korkuyordum ama iyi oldu yazman

günaydınlarrrr
kızımın karnını doyurdum imdi sıra benim karnımdaaa rüyamda zayıfladığımı gördüm mutlu oluyordumm
o ya bile beni mutlu ettiiiii
ta kiiiii eşim arayana kadar hazırlan dr gidecez dedi öğleden sonra kadım doğumcuya((( yarına erteledim

saol cnm çok şükür
ben de hamileyken abartısız yarım karpuzu yiyodum
evet majicim bu gelin çok cadı ve çok kaşınıyo sen yakında bi okşarsın bunu vakti geliyo sanki

haklısın canım kaşımak lazım hemde zorla kaşınıyorsenin komşuda seni çıldırtmış

anacım görgüsüz tepemden neler sirkeliyo dedim yapma burada böyle şeyler yapılmıyor anlamadı komşuma söyledim konuşurum dedi gene silkeliyor sinir hastası olurum yakında

bizimde komşunun bizzat kendisi silkeliyor nefret ediyorum ondan ben burda 5 seneye yakındır oturuyorum birkere bile milletin kafasına birşey silkelemedim ,bolkonumu camlarımı mahfediyor görgüsüz

kız belki türçe bilmiyordur kız ondan anlamamıştır

erkekler maç izliyor saydırıyor biz de burda ona buna
marji gelsin de az geline saydırakk

gelemedim canım maalesef olsun bugün saydırırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…