güç degil yag topluyor
seboş çok belgesel izliyor adı da büyük başlar arasındaki solucan
güç degil yag topluyor
seboş çok belgesel izliyor adı da büyük başlar arasındaki solucan
ha buda iyiymişctesiler olmasın14:
ovv bayagı sıcakmış o zaman
bizim ev kışın soguk yazın sıcak
eee yeme benim evdeki ıvırı zıvırı görsen kafayı yersin ama nefsime söz geçiriyorum bitek yemekten kısamadım
ne biliyim kız benim aklıma bunlar gelmiyo benimde başka kelimelerim var ama burda yazamam
eee yeme benim evdeki ıvırı zıvırı görsen kafayı yersin ama nefsime söz geçiriyorum bitek yemekten kısamadım
ne biliyim kız benim aklıma bunlar gelmiyo benimde başka kelimelerim var ama burda yazamam
Vallah banyo banyo dedinizzz bizde bugun banyo yaptiik bir güzelde küvete girer girmezzz sarii birseyler gördümm cadi suyaa bir güzel kücügünü yaptii geri su deistirdikkk
Bizim bura buz gibi türkiyee kayniyormusss bizimkilerde öylee diyorrr orda olasim varrr
gel bacım vatanına gel ne işin var yaban ellerde türkiyenin suyumu çıktı hem heryerde para kazanabileceğiniz mesleğiniz var ne işin var orada:13:Vallah banyo banyo dedinizzz bizde bugun banyo yaptiik bir güzelde küvete girer girmezzz sarii birseyler gördümm cadi suyaa bir güzel kücügünü yaptii geri su deistirdikkk
Bizim bura buz gibi türkiyee kayniyormusss bizimkilerde öylee diyorrr orda olasim varrr
kısırda yaparız bide çıtır börek yanınada sütlü hafif bi tatlı datlu datlu yeriz demihepsi severek yedigim şeyler ama :26:
ve benden başka yiyen yok çöpe gider direkt
off birilerini mi çagırsam yarıngelin bize kız beraber yiyek
ohh mis gibi kokmuştur kuzum
şimdi küveti dolduruyorsunuz sonra içine eylülü koyuyorsunuz e sonra
nasıl banyo yaptırıyorsunuz
ben hiç geçiremiyom
ne kelimelern var kız çok merak ettim
karamcım senin ev futbol sahasından hallice orası zor ısınır
gel bacım vatanına gel ne işin var yaban ellerde türkiyenin suyumu çıktı hem heryerde para kazanabileceğiniz mesleğiniz var ne işin var orada:13:
kısırda yaparız bide çıtır börek yanınada sütlü hafif bi tatlı datlu datlu yeriz demi
ayıp şeyler söyleyememben hiç geçiremiyom
ne kelimelern var kız çok merak ettim
karamcım senin ev futbol sahasından hallice orası zor ısınır
ben kucağımda kendi banyomda yaptırıyorum çok hoşuna gidiyor ama çok dikkat etmek gerek balık gibi kayıyoohh mis gibi kokmuştur kuzum
şimdi küveti dolduruyorsunuz sonra içine eylülü koyuyorsunuz e sonra
nasıl banyo yaptırıyorsunuz
Basina suu akitiyoruumm sonra sampuan durla vücüt ondansonra cuupp diye balik gibi cikartiyorum canimm sen nasil yikiyorsuun efeii
gel bacım vatanına gel ne işin var yaban ellerde türkiyenin suyumu çıktı hem heryerde para kazanabileceğiniz mesleğiniz var ne işin var orada:13:
kısırda yaparız bide çıtır börek yanınada sütlü hafif bi tatlı datlu datlu yeriz demi
ayıp şeyler söyleyemem
ben kucağımda kendi banyomda yaptırıyorum çok hoşuna gidiyor ama çok dikkat etmek gerek balık gibi kayıyo
Taniki öyleede caniimm geldik birkere düzen kurduukk birde geldigimiz yer kücük yer ordan baska yerdede esim yasamazzordada olmadii yoksa ne yapacagim burdaaa cocugumu oralarda büyütmek varken derinn mevzularr
duşluktan suyu tutuyorsun anadım ee eylül kaymıyor mu oraya buraya
biz eşimle yıkarız o tutar evirir çevirir ben su döker yıkarım araba yıkar gibi
ben banyoda sıcak suyla buhar yapıyorum öyle sıcak sıcak yıkıyorum derece bilmiyorum ama iyi sıcak oluyor zaten fıskiyeyi kapatmıyorum kucağımda sarılıyoruz yıkanıyoruzbalık dedin seboşş
ben de öyle istiyorum ya tenimizi hissedelim diye oynaya oynaya ama soguk daha dimi klimayla ısıtıyoruz 25 derece olunca salonda yıkıyoruz biz sizin banyo kaç derece :44:
bizimki de bebe küvetinde ama büyük yaYok daha küvetinde yikiorumm ama artik sigmior sundan alacagiz yarin öbürgün dur paylasim
ben banyoda sıcak suyla buhar yapıyorum öyle sıcak sıcak yıkıyorum derece bilmiyorum ama iyi sıcak oluyor zaten fıskiyeyi kapatmıyorum kucağımda sarılıyoruz yıkanıyoruz
ha bide fırsat bu fırsat emmeye çalışıyor işte o an çok komik oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?