- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
günaydınlarrrr
kızımın karnını doyurdum imdi sıra benim karnımdaaarüyamda zayıfladığımı gördüm mutlu oluyordumm
o ya bile beni mutlu ettiiiii
ta kiiiii eşim arayana kadar hazırlan dr gidecez dedi öğleden sonra kadım doğumcuya((( yarına erteledim
Gunaydin millet
Sabah doktora gittik, simdi ayagimda uyuyo prensim
Gittigimiz alerji uzmaniydi. Durumumuzu gayet iyi gordu, cok sukur.
Daha once doktorumuz 1 yasina kadar muz, kivi, cilek, salca, domates, tuz, seker yasak demisti. Bu doktor ben olsam muzu rahatlikla veririm dedi, sadece kabizlik durumunda onerilmez dedi. Meyveleri 1 hafta kadar baska yeni bir sey vermeden deneyip verebilirsiniz, bnece o kadar kasmaya gerek yok dedi -ki ben de bu kafadanim
Tuz bobregi yorar diye tavsiye edilmez ama zorlayacak kadar vermedikce sorun yok dedi.
Dedim salca, tuz yemesin diye yediklerimizden tattirmiyorum, azcik azcik verebilirsin bir sey olmaz dedi, tadimlik yani.
Balik ve et yiyecek kadar buyudu artik, onlarda da sorun yok dedi.
Baya rahatlatti bizi.
E dedim her seyi yerse anne sutu nolcak? Doyar, sut istemez?
İdeal durum olarak 2 yasina kadar anne sutu tvsiye edilir ama alerji acisindan bakildiginda en zorunlu durum dusunulur dedi. Buna gore ilk 3 ay kesinlikle anne sutu, 3-12 ay arasi oldugu kadar anne sutu dedi. Bizimki 7 ayi devirdi, artik anne sutu bundan sonra ek halini alabilrmis.
Ben yine de anne sutu varken oldugu kadarini icsincilerdenim.
Cok uzattim di miama belki isinize yarar dedim
haklısın canım kaşımak lazım hemde zorla kaşınıyorsenin komşuda seni çıldırtmış
bizimde komşunun bizzat kendisi silkeliyor nefret ediyorum ondan ben burda 5 seneye yakındır oturuyorum birkere bile milletin kafasına birşey silkelemedim ,bolkonumu camlarımı mahfediyor görgüsüz
gelemedim canım maalesef olsun bugün saydırırız
günaydınlarrrr
kızımın karnını doyurdum imdi sıra benim karnımdaaarüyamda zayıfladığımı gördüm mutlu oluyordumm
ta kiiiii eşim arayana kadar hazırlan dr gidecez dedi öğleden sonra kadım doğumcuya((( yarına erteledim
ne güzel doktor sizi rahatlatmış bende şimdiye kadar bizim yemeklerden hiç yedirmedim ama ufak ufak başlıyacağım.
Niye gelemedin kıs
Saydırak rahatlayak
iyi sükür canim birsey cikmamiss bu arada dün karpuz dedin canimcektii bugun bizde aldikkhamileyken bir karpuz yerdim aksamlarr banamisin demezdii
bu gelin cok fenaaa hayret birseyy bizdede öyle bir cazgir vardii esimin yengesii bizi ayirmaya bile calistiiböyle insanlara cok sinir oluyoruum edepsiizz sacini basini yolacan böylesinin kötü görümce olacaksin vallah tövbe tövbe marjii cok sinirlendim kendi yasadiklarimda bi yandan aklima geldii
merti banyo yaptırdık, kendim yaptım, merte yemek yedir su içir altını al gelemedim
buda kardeşimle benim aramı bozuyor canım üzülüyorum gidip onu hep dolduruyor yanımda bileböylelerinden nefret ediyorum.
Anladım şekerim
Efe dün hiç kaka yapmadı
Bugün de henüz yok
Ek gıdadan heralde çok huzursuz
Önceden üç dört altı kez yapardı
Mert nasıl oldu
zaten bebeklerin düzeni bir türlü tutmuyorki canım maalesef maflor diye birşey kullandık şak diye kesti ishali keşke baştan kullansaydık.
Dikkat et şekerim abin de zaaflardan dolayı
Onu tutabilir aranızı bozmasına izin verme
Çok düzensizler
İyi neyseki daha da uzamasından iyidir canım
Ayakkabı aldın mı ne renk alacaksın
bu haftasonu almayı düşünüyorum önce süslü püslülere özendimde maalesef bu elbise çok rahatsız edici kuyruğuda uzun o yüzden rahatlığı ön planda benim için hem rahat hem şık birşey istiyorum siyah alıcam sanırım.
Hayırdır canım niye gideceksiniz:18:
senin parça gibi birşey gelmişti dimi canım geçmiş olsun umarım herşey yolundadır.
merhaba güzel eylül anneleri umarım herkez ityidir.uzun zamandır gelemedim ve geçmiş yapamadım yani haftasonu giremedim
bizde iyi sayılırız oğluş hasta sanırım benden bulaştı yada haftasonu çok gezfik hava güzel diye ondanda olnuş olabilir.burnu akıyo boğazı hırıltılı bide dün 2 kere kustu ne var ne yoksa.bide gazımız kötü kokuyo normalde kokmaz ama sanırım üşüttüğünden böle oldu.ateş falan yok şimdilik takipteyim.ilerlemezse götürmeyi düşünmüyorum korkuyorum malum şu salgınlardan.en çok bulaşma riskide hsatanelerde vardır sanırım.
ben şu geçmişi okumaya çalışıyım bakalım sonra görüşürüz.
bu arada kzılar bebişlerin göbüşlerini naptınız bizimki hala evde daha napacağımı bilmiyorum.bazıları göm diyo bazıları kuranın içine koy diyo siz naptınız.
Slm millet
Gecmis yaptim aklimda kalanlar
Elifoyku gecmis olsun cnm
Marjim cok guzelsin bebegim
Karam yine biskuviler mangallar hup hup
Efenin de biseyi yok sanirsam cinsi boyle sadece
Afiyet olsun kuzuma
Stresim saolasin nasil da dusunmus arkadasini
Goturduk oglani bisey yok sukur
Gezmis oldu benimki dr lar da bol bol sevdi sebosu
Her zamanki gibi yorgun ve uykusuzum ama su kosu bandima bi ugrayim gelirim
canım dediğin çok doğru lafının altına imzamı atarım görümce çok keyifsizdi oynamadı yok surat yaptı diyeceler çünkü her hareketimde kötü bir mana arıyorlar maalesefgeçen bize gelmişti anneme benim onun suratına bakmadığımı söylemiş of of
evet cnm onun için bir de mantar var galiba hem kontrol olur
slm herkese günaydın karam ne yapayon kız benim oğlum çok hasta bronşit olmuş sürekli kusuyor ne ypacağımı şaşırdım sen efeyi hangi doktora götürüyon
o siyah uzun akıntı devammı ediyordu sendegünaydınlarrrr
kayısı ve kuru erik kaynat blenderdan geçir sulu sulu içir karamAnladım şekerim
Efe dün hiç kaka yapmadı
Bugün de henüz yok
Ek gıdadan heralde çok huzursuz
Önceden üç dört altı kez yapardı
Mert nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?