2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

herkese günaydın kızlar
geçmişi zar zor bitirdim yaaa gelemeyince çok birikmiş

Hayırdır canım niye gideceksiniz:18:

ne güzel doktor sizi rahatlatmış bende şimdiye kadar bizim yemeklerden hiç yedirmedim ama ufak ufak başlıyacağım.

Niye gelemedin kıs
Saydırak rahatlayak

senin parça gibi birşey gelmişti dimi canım geçmiş olsun umarım herşey yolundadır.

buda kardeşimle benim aramı bozuyor canım üzülüyorum gidip onu hep dolduruyor yanımda bileböylelerinden nefret ediyorum.

Son düzenleme:
Anladım şekerim
Efe dün hiç kaka yapmadı
Bugün de henüz yok
Ek gıdadan heralde çok huzursuz
Önceden üç dört altı kez yapardı
Mert nasıl oldu

zaten bebeklerin düzeni bir türlü tutmuyorki canım maalesef maflor diye birşey kullandık şak diye kesti ishali keşke baştan kullansaydık.

Dikkat et şekerim abin de zaaflardan dolayı
Onu tutabilir aranızı bozmasına izin verme

kardeşim şimdiye kadar bana kötü birşey söylemedi ama çok etkiliyor bu k.....k onu maalesf.
bir gün aramızı bozucak diye korkuyorum:18:

Çok düzensizler

İyi neyseki daha da uzamasından iyidir canım
Ayakkabı aldın mı ne renk alacaksın

bu haftasonu almayı düşünüyorum önce süslü püslülere özendimde maalesef bu elbise çok rahatsız edici kuyruğuda uzun o yüzden rahatlığı ön planda benim için hem rahat hem şık birşey istiyorum siyah alıcam sanırım.

geçmiş olsun canım oğluşuna ama ihmal etme doktora götür bence boğazdaki hemen ciğere inebiliyor
bizim göbişde duruyor daha gömemedik biryere

canım allaha şükür birşey çıkmamış çok sevindim

marji sizin bu gelin tam fenaymış canım yaa ama sorsan o fena değil sen görümcelik yapıyorsun

karam afiyet olsun canım mangal üstüne tatlııı ohhh götür bacım

slm herkese günaydın karam ne yapayon kız benim oğlum çok hasta bronşit olmuş sürekli kusuyor ne ypacağımı şaşırdım sen efeyi hangi doktora götürüyon

geçmiş olsun canım balgam atıyor belli ama iyi bir doktor iyileçme sürecini hızlandırır verdiğin ilaçlarda dokunuyor olabilir farklı dr görmesinde fayda var
o siyah uzun akıntı devammı ediyordu sende

Anladım şekerim
Efe dün hiç kaka yapmadı
Bugün de henüz yok
Ek gıdadan heralde çok huzursuz
Önceden üç dört altı kez yapardı
Mert nasıl oldu
kayısı ve kuru erik kaynat blenderdan geçir sulu sulu içir karam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…