2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

valla ben misafir geldiğinde ki geenler genelde eşimin akrabaları hiçbi iş yapmıyorum hepsini k. valide yapıyor ona ragmen rahatsız oluyorum gürültü patırtıdan sana yardım edecek kimse yok bi de hastasın hiç çekilmez
spor aşkı değil cnm 88 kiloluk bedenden utanış ve tiksiniş

Bana kimse gelmez efeyi bir gören bir daha ugramıyor
Arada kız arklarım ya da ailedekiler onlar da bişi istemez yapıp yerler
Seboş sen nereliydin

yaz bacım yaz listeye benide verelim kilocukları :)

benimde eşimin ailesi cnm benimkiler izmirde,bizimkiler misafir gibidir sözde geçengün kaynanam yardıma geldi bana ütülencek varmı dedi var dedim:) ki normalde demem verdim birkaç gömlek ve eşimin atletlerini gömlekleri ütülemiş bitti dedi geldim bakrın atletleri katlamış ütülememiş gitmiş içerde oturuyo çekirdek çitliyo:))))))))))))))))))))) istemem öyle yardımı birde herkese anlatır gittim işini yaptım diye

Bana kimse gelmez efeyi bir gören bir daha ugramıyor
Arada kız arklarım ya da ailedekiler onlar da bişi istemez yapıp yerler
Seboş sen nereliydin

ne güze işte
bana misafir çok gelir bi de şimdi çocuk görmeye geliyorlar pastalar börekler lüp lüp götürüyorum
ankarada doğdum çorumda büyüdüm şimdi yine burdayım
eşim de konyalı
onunkiler çok gelir

Abbov bu nasıl iş hem yapayım diyor hem çekirdek mi çıtlıyor
Tövbeee benimki sagolsun her şey yapar söküklerimizi bile o
Diker çok şükür yemegimi de yapar laf da etmez
Laf etse ben de yaptırmazdım

Evet hep misafir var demenden belli zaten
Çocuk görmeye hala geliyorlar mı
hoş buldum ben 73 kiloyum cnm hedef 65 olsun daha fazla verince çirkin oluyorum:)))))))))))) doğumdan önce 69 kiloydum .

Benim de ideal kilom 67 boy 170 yarışmacı arklara teşekkür ederiz
Senin boy kaç

Moon senin beneginin adı neydi:44:
benim bebişin adı fatih cnm

işte bende o yüzden istemiyorum yardımını .eşim geldi spordan annesini aramış gelmeyin demiş benim rahatsız olduğumu söylemiş ben yaparım demiş eşimde olmaz öyle demiş ne manyaklar ayol.

benim boy 1.64 ama her yerden orantılı alıyorum o yüzden 65 kilo yetiyor eşimde balıketli halimi sever hoş bu halimede bişi demiyorda ben acayip kötü hissediyorum kendimi

Gelem diyor illa yani
Eşime kalsa ben 98 kilodayken bile güzelmişim
Balık istedi canım ha bol limonlu salata yanına oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…