sebostosum ya sorma karı koca gelmiyorlar birde başkalarını da getiryorlarmış zaten hastayım uğraşamam birde yemeklerinden tatlılarına çayına kdar yapmak zorundasın yüzüne bişi demiyorlar ama arkadan söylerler
maşallah sende iyi yürüyorsun darısı başıma ya el verin banada bulaşsın azıcık şu spor aşkı
valla ben misafir geldiğinde ki geenler genelde eşimin akrabaları hiçbi iş yapmıyorum hepsini k. valide yapıyor ona ragmen rahatsız oluyorum gürültü patırtıdan sana yardım edecek kimse yok bi de hastasın hiç çekilmez
spor aşkı değil cnm 88 kiloluk bedenden utanış ve tiksiniş
Yok canım hem senin küçük bebegin var ya anlayışlı olsunlar
Azcık bir işin ucundan tutsunlar beyapma kız bebeginle ilgilen yorgunum
Gece uyutmadı falan de
Gel kız sen de kampa biraz motive oluyor kampta olunca ctesileri
Yüz karası olmamak için zayıflıyoz
yaz bacım yaz listeye benide verelim kilocukları :)
valla ben misafir geldiğinde ki geenler genelde eşimin akrabaları hiçbi iş yapmıyorum hepsini k. valide yapıyor ona ragmen rahatsız oluyorum gürültü patırtıdan sana yardım edecek kimse yok bi de hastasın hiç çekilmez
spor aşkı değil cnm 88 kiloluk bedenden utanış ve tiksiniş
Bana kimse gelmezefeyi bir gören bir daha ugramıyor
Arada kız arklarım ya da ailedekiler onlar da bişi istemez yapıp yerler
Seboş sen nereliydin
Hoş geldintosun analar kampına
Kaç kilosun hedef ne
benimde eşimin ailesi cnm benimkiler izmirde,bizimkiler misafir gibidir sözde geçengün kaynanam yardıma geldi bana ütülencek varmı dedi var dedim:) ki normalde demem verdim birkaç gömlek ve eşimin atletlerini gömlekleri ütülemiş bitti dedi geldim bakrın atletleri katlamış ütülememiş gitmiş içerde oturuyo çekirdek çitliyo:))))))))))))))))))))) istemem öyle yardımı birde herkese anlatır gittim işini yaptım diye
Evet hep misafir var demenden belli zatenne güze işte
bana misafir çok gelir bi de şimdi çocuk görmeye geliyorlar pastalar börekler lüp lüp götürüyorum
ankarada doğdum çorumda büyüdüm şimdi yine burdayım
eşim de konyalı
onunkiler çok gelir
hoş buldum ben 73 kiloyum cnm hedef 65 olsun daha fazla verince çirkin oluyorum:)))))))))))) doğumdan önce 69 kiloydum .
Evet hep misafir var demenden belli zaten
Çocuk görmeye hala geliyorlar mı
Benim de ideal kilom 67 boy 170 yarışmacı arklara teşekkür ederiz
Senin boy kaç
hala geliyorlar daha gelirler
mooncum seninki de tam kaynanaymış
Psikolojik mi nedir evde canım sıkılıyor ya eşim yok ya
Halbuki olsa da uyurdu o bu saatte
benim bebişin adı fatih cnmMoon senin beneginin adı neydi:44:
Abbov bu nasıl iş hem yapayım diyor hem çekirdek mi çıtlıyor
Tövbeeebenimki sagolsun her şey yapar söküklerimizi bile o
Diker çok şükür yemegimi de yapar laf da etmez
Laf etse ben de yaptırmazdım
uyusa da varlığı yetiyodur cnm
nerde kaldı bizim kızlar uykum geldi iyice
hala geliyorlar daha gelirler
mooncum seninki de tam kaynanaymış
benim bebişin adı fatih cnm
işte bende o yüzden istemiyorum yardımını .eşim geldi spordan annesini aramış gelmeyin demiş benim rahatsız olduğumu söylemiş ben yaparım demiş eşimde olmaz öyle demiş ne manyaklar ayol.
benim boy 1.64 ama her yerden orantılı alıyorum o yüzden 65 kilo yetiyor eşimde balıketli halimi sever hoş bu halimede bişi demiyorda ben acayip kötü hissediyorum kendimi
anlatsam bitmez cnm allahtan yakın değiliz .aslında evler çok yakın ama ben mesafeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?