anlatsam bitmez cnm allahtan yakın değiliz .aslında evler çok yakın ama ben mesafeliyim.
Balıgım demiiyi kocan uymuyo bari ona
bence de bacım kendi sağlığın için
karamcım ne baığı kendin balıksın zaten
hadi kaçtım ben
iyi geceler
karam anlamadım cnm niye bu kadar ısrar beşi biryerdemi takıcaklar bana :))))acaba....
yarın belli olur dertleri nemiş.olmadı gelsin evi temizlesin yemekleri yapsın dicem ama nerdeeeeeeee inşallah boynum düzelirde yaparım işimi gücümü.
neyse cnm ben yatıyorum yarına görüşürüzzzzzzzz
Hepinize küstüm
Bu sosyal baskı altında çocuk yapamam
Marjim bir tek destek çıkmışcanım benim
:122::122::122:
sebostosum ya sorma karı koca gelmiyorlar birde başkalarını da getiryorlarmış zaten hastayım uğraşamam birde yemeklerinden tatlılarına çayına kdar yapmak zorundasın yüzüne bişi demiyorlar ama arkadan söylerler
maşallah sende iyi yürüyorsun darısı başıma ya el verin banada bulaşsın azıcık şu spor aşkı
Cadı görümce geleydi de çekiştireydik şu gelini azcık
Saydıraydık bir güzel
dün gece şu kayınpederim yüzünden moralim bozuldu adam tam bir hasta komşularıyla kavga etmiş mahkemeye vericekmiş falanda filanda durduk yere kavga arıyor bana ne ne yaparsa yapsında eşim etkileniyor sinirleniyor üzülüyor neymiş biz onu sık aramıyormuşuz sık sık arayaymışız .
bu adamın neresini arayım her aradığımızda şikayet edip duruyor bıktım onu orda çekemiyorlarmış sataşıyorlarmış
birgünden bir güne şikayet etmediği gün yok derdi belli bizim gelde bizimle yaşa dememizi bekliyor sanırım ama avuçunu yalasın.
bende hayır ve cıss diyorum ağlıyor ama sonra aynen devam ama devam etmeli böyle böyle öğrenicekler
dün sen yürüteçle git prize parmak atıyor baktım bi cıss dedim havaya sıçradı sonra yine kurcalamaya çalışınca arabasını bi ittim vınn diye uzaklaştı artık daha dikkatli olmamız lazım
sadece parmağını elleyince çekiyor ben betadin ve antibiyotik pomat başladım bugün 2-3 güne üyleşirde iyi bi dr bulayım
kaç yıl cebelleştin kızama sonuda güzel olmuş hayırlı zamanda hayırlısı olmuş inşallah
değiştir valla hiç bebek sevenine raslamadım soy tut çevir giydir oldu canım arayayımda iyi bi dr görsün kuşumu
ilk defa böyle dr duydum
benim bebişin adı fatih cnm
işte bende o yüzden istemiyorum yardımını .eşim geldi spordan annesini aramış gelmeyin demiş benim rahatsız olduğumu söylemiş ben yaparım demiş eşimde olmaz öyle demiş ne manyaklar ayol.
benim boy 1.64 ama her yerden orantılı alıyorum o yüzden 65 kilo yetiyor eşimde balıketli halimi sever hoş bu halimede bişi demiyorda ben acayip kötü hissediyorum kendimi
dün gece şu kayınpederim yüzünden moralim bozuldu adam tam bir hasta komşularıyla kavga etmiş mahkemeye vericekmiş falanda filanda durduk yere kavga arıyor bana ne ne yaparsa yapsında eşim etkileniyor sinirleniyor üzülüyor neymiş biz onu sık aramıyormuşuz sık sık arayaymışız .
bu adamın neresini arayım her aradığımızda şikayet edip duruyor bıktım onu orda çekemiyorlarmış sataşıyorlarmış
birgünden bir güne şikayet etmediği gün yok derdi belli bizim gelde bizimle yaşa dememizi bekliyor sanırım ama avuçunu yalasın.
Kızlar nasılsınız..Zayıflama kampının yüz karası geldine almışım ne vermişim.aylardır 69 um ah ah ne olacak bu kilolar bilmiyorum ..neysem yağızın aşısı vardı bugün.vurdurdum geldim.canım oğlum çok ağladı ya.kıyamam..inşallah ateşlenmez..7800 olmuş oğlum.boyuda 68,5....minyon ama kilo alımı normal gidiyor çok şükür.. .....eee sizlerde ne var ne yok..
lamamma efe uyanıyasıyakadar konuşak kız gitme bir yere
Kızlar nasılsınız..Zayıflama kampının yüz karası geldine almışım ne vermişim.aylardır 69 um ah ah ne olacak bu kilolar bilmiyorum ..neysem yağızın aşısı vardı bugün.vurdurdum geldim.canım oğlum çok ağladı ya.kıyamam..inşallah ateşlenmez..7800 olmuş oğlum.boyuda 68,5....minyon ama kilo alımı normal gidiyor çok şükür.. .....eee sizlerde ne var ne yok..
hıhh aklıma geldi marji ve stres ;
evet o sorundan dolayı bugün gidecem...
ama hiçç gitmek istemiyorum kızlar yaa
bana bir şey deyin gitsem mi gitmesem mi karar veremedim
kızımı hastaneye götürmek istemiyorum. Geçiş mevsimi hast.lerde hep öksürenler hapşuranlar var kızıma mikrop bulaşır diye götürmek istemiyordum sırf bunun için bu ay kont. bile götürmeyecektim ama şimdi kendim için kızımı götürmek zorunda kalacam offf iki arada kaldım gitmesem eşim zorluyor, gitsem hasta olursa diye
arabada bekleseler de olmaz..
canım bizim bu bebişlerin uyku saati bir uymadı gitti aslında bunlara uyku eğitimi verelim aynı saatte uyusunlar bizde rahat rahat laflayalım efe uyandı ada uyudu zaten ben geçmişi bitirip yazmaya başlasam ada huysuzlanıyor sensörlü benim kız
geçmiş olsun yağıza umarım ateşlenmez
canım bence git doktora sağlık ihmale gelmez bebeği bırakabileceğin kimse yokmu 1 saatliğine bıraksan yada eşin evde bebişle kalsa sen tek başına gidemezmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?