2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

karam anlamadım cnm niye bu kadar ısrar beşi biryerdemi takıcaklar bana :))))acaba....
yarın belli olur dertleri nemiş.olmadı gelsin evi temizlesin yemekleri yapsın dicem ama nerdeeeeeeee inşallah boynum düzelirde yaparım işimi gücümü.

neyse cnm ben yatıyorum yarına görüşürüzzzzzzzz

iyi kocan uymuyo bari ona
bence de bacım kendi sağlığın için
karamcım ne baığı kendin balıksın zaten
hadi kaçtım ben
iyi geceler
Balıgım demi

İkinize de
Ya da evinde gömü mü var çıkarmaya geliyorlar

heralde var bişi:)))))))))))))öptüm siziiiiii tatlı rüyalar

Hepinize küstüm
Bu sosyal baskı altında çocuk yapamam
Marjim bir tek destek çıkmışcanım benim

keşke

aynen bizimkinin aileside öyle herşey ayağına gelicek suyu bile çok düşüncesizler çok lohusayken bile böyleydi

Cadı görümce geleydi de çekiştireydik şu gelini azcık
Saydıraydık bir güzel

gelemedim canım moralim bozuktu

dün gece şu kayınpederim yüzünden moralim bozuldu adam tam bir hasta komşularıyla kavga etmiş mahkemeye vericekmiş falanda filanda durduk yere kavga arıyor bana ne ne yaparsa yapsında eşim etkileniyor sinirleniyor üzülüyor neymiş biz onu sık aramıyormuşuz sık sık arayaymışız .
bu adamın neresini arayım her aradığımızda şikayet edip duruyor bıktım onu orda çekemiyorlarmış sataşıyorlarmış
birgünden bir güne şikayet etmediği gün yok derdi belli bizim gelde bizimle yaşa dememizi bekliyor sanırım ama avuçunu yalasın.

yok daha neler ya off bu kp de çok fazla oluyor artık
hiç demeyin gelmesin yoksa düzeniniz alt üst olur canım

günaydın bayanlar

umarım en kısa zamanda iyileşir canım yaa

ayyy adam o kadar diyor hasta diye hala gelme çabasındalar yaa yuhhh

canım senin bu k.pederden çektiğinde dert yani boşver avcunu yalasın dursun yaa bişey sorcam eşin tek çocuk mu kardeşi falan yok mu

günaydınlar herkese

gününüz aydın olur inş.

marji nedir bu çektiğin, adam kaç yaşında bilmez mi gelin kız rahatsız olur bebesiyle gitmeyim der..

moon canım düzeldin mi bugün? en son karar gelecekler mi?

karam nerdesin kızzz??

ayyy başka kim vardı okuduklarımdan hımmmmm hatırlamıyorumm geçmiş fazla yapamadım

Kızlar nasılsınız..Zayıflama kampının yüz karası geldi ne almışım ne vermişim.aylardır 69 um ah ah ne olacak bu kilolar bilmiyorum..neysem yağızın aşısı vardı bugün.vurdurdum geldim.canım oğlum çok ağladı ya.kıyamam..inşallah ateşlenmez..7800 olmuş oğlum.boyuda 68,5....minyon ama kilo alımı normal gidiyor çok şükür.......eee sizlerde ne var ne yok..

hıhh aklıma geldi marji ve stres ;
evet o sorundan dolayı bugün gidecem...

ama hiçç gitmek istemiyorum kızlar yaa
bana bir şey deyin gitsem mi gitmesem mi karar veremedim
kızımı hastaneye götürmek istemiyorum. Geçiş mevsimi hast.lerde hep öksürenler hapşuranlar var kızıma mikrop bulaşır diye götürmek istemiyordum sırf bunun için bu ay kont. bile götürmeyecektim ama şimdi kendim için kızımı götürmek zorunda kalacam offf iki arada kaldım gitmesem eşim zorluyor, gitsem hasta olursa diye

arabada bekleseler de olmaz..

maşallah yağız'a.. dikkat et 6. ay aşısı ateş yapıyor ateşini sıksık kontrol et ölç,geçmiş olsun,

lamamma efe uyanıyasıya kadar konuşak kız gitme bir yere

canım bizim bu bebişlerin uyku saati bir uymadı gitti aslında bunlara uyku eğitimi verelim aynı saatte uyusunlar bizde rahat rahat laflayalım efe uyandı ada uyudu zaten ben geçmişi bitirip yazmaya başlasam ada huysuzlanıyor sensörlü benim kız

geçmiş olsun yağıza umarım ateşlenmez

canım bence git doktora sağlık ihmale gelmez bebeği bırakabileceğin kimse yokmu 1 saatliğine bıraksan yada eşin evde bebişle kalsa sen tek başına gidemezmisin

yok canım burda akrabamız, merkezde oturmuyoruz anca eşimle gideriz tek kullanmaya cesaret edemiyorum arabayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…