2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tv de çukularr kekler tatlılarr hava da uçuşuyoooooooooo

offff çukum da yokkkkk ayyyyyyy gördüm bi kere bak hala çukulu muhallebi diyoooo

kardeşim yapmayın zayıflamak isteyenler var demiiiii

maşallah yağız'a.. dikkat et 6. ay aşısı ateş yapıyor ateşini sıksık kontrol et ölç,geçmiş olsun,
sağol cnm inşallah ateşlenmez ya..

selam güzel anneler
geçmiş almış başını yürümüş yine.

marjı kp konusunda allah sabır versin..

sabah oğlanı düşürdüm yataktan:18: yanında yatıyodum, sürünerek gidiyo zaten heryere yatakta bırakmıyorum kesinlikle bi an uyuyvermişim. gece çok kalktı uykusuzdum. küt sesiye nasıl zıpladım bilemedim. çok şükür bişeyi yok gibi ama kızdım kendime. neyse bakalım düşe kalka büyücekler biraz rahat anne olmalı.

bir de yatağında dönüyo artık uykusunda falan yüz üstü uyuyo. ağzında emzikle dönüyo emzik yanağını acıtıyo bu emzik bıraktırmak için erken ama bıraksa keşke ya. ozaman da uykuya nasıl geçicek:26:

Yüz karası seni almadın canım hiç degilse
Yagıza geçmiş olsun canım inş efe gibi sorunsuz atlatırsınız
tv de çukularr kekler tatlılarr hava da uçuşuyoooooooooo

offff çukum da yokkkkk ayyyyyyy gördüm bi kere bak hala çukulu muhallebi diyoooo

kardeşim yapmayın zayıflamak isteyenler var demiiiii

Çuku deme git canım hastalık ihmale gelmez
Anneme bırak merkezdeler
Dersin efenin arkı bakın azcuk

Mattika canım geçmiş olsun dogru diyosun düşe kalka büyüyecekler
Gözlemle gereginden fazla uyuyor mu gözlerine bak bir de
Tekrar geçmiş olsun

yok daha neler ya off bu kp de çok fazla oluyor artık
hiç demeyin gelmesin yoksa düzeniniz alt üst olur canım

dermiyimiz hiç canım ya,ama adam manyağın teki kendini eşime acındırıyor.

nerde onda o düşünce bıktım bıktım

geçmiş olsun canım umarım ateşlenmeden atlatır.

sağol canım yakında çatlıycam sabretmekten.

canım eşim tek çoçuk değil ama öyle sayılır bu adamın kahrını sadece biz çekiyoruz diğer oğlu 5 senedir konuşmuyor,kızıylada daha geçen sene barıştı ama pek arayıp sorduğu yok her sorunda bizi arıyor hep bize geliyor bizim aramamızı istiyor.

canım çok geçmiş olsun mertte kanepeden düşmüştü çok kötü birşey

bizimkide emzik bağımlısı bırakacağı yok oyuncak olarak görüyor onu canı sıkılınca evin diğer ucuna fırlatıyor.

çook canım sıkkın çok bir ömür boyu böyle insanlarla uğraşmak zorundamıyım

merhabalar,

ben de sizinle aynı kaderi paylaşacak olan bir anne adayıyım. 2013 eylül de bebeğimin dünyaya gelmesini bekliyorum...

sizler artık bebekleri büyütmüş anneliğin tadını çıkarıyor olmalısınız...darısı başıma inşallah..

sizlere bir sorum olacak,

aranızda öğretmen olan mutlaka vardır.

doğum öncesi iznini nasıl kullandınız?

32. haftada çalışabilir raporu mu verdiniz?

37 de mi izne ayrıldınız?

bazı kişilerden duydum kadarıyla izinlerinin 8 haftasını doğum öncesinde kullanmak zorunda kalmışlar ( yaz tatiline denk geldiği için), doğum sonrası da 8 haftalık bebekle izinleri bitmiş okula dönmüşler...doğumun eylüle gelmesinde bebeğimin suçu ne ki 2 ay süt emebilsin...

Son düzenleme:
sadece uykuya geçerken veriyorum emzik. yoksa dediğin gibi napacağı belli olmuyo ama uyurken de sabit durmuyo artık. park yatağın bi ucuna sırt üstü yatırıyorum diğer ucunda yüzüstü uyuyo oluyo bi zaman sonra. bu sırada emzik ağzında olabiliyo, nefesine falan engel olucak diye korkuyorum

yaza geldiği için izinli olan memura tekrar izin verilmez dedi burdaki meb. öğretmen olan bazı arkadaşlar aktardı o 5 haftayı bazıları aktaramadı. il meb in tavrına göre değişiyo. evet eylülde doğurmak bizim seçimimiz değil ama böyle yapan meb ler var. hele bazılarının aktarması en kötüsü, ne yaptığını meb de bilmiyo yani.
açıkcası ben o 5 haftayı raporla geçirdim sonra ücretsiz izne ayrıldım. baya araştırdım haklıyız, dava açsak da kazanacağımız büyük ihtimaldi ama uğraşmak istemedim. daha doğrusu uğraşamadım küçük bebekle.
bahtına bu işler umarım yaşadığın şehirde aktarıyolardır.

Canım o bulundugun memle alakalı bir durum
Ben de kullanamadım iznimi aktaramadım tam okulun açıldıgı gün
Dogum yapmıştım.. İnş baglı bulundugun mem bir sorun çıkarmaz
Saglıkla bebişini kucagına alırsın

Foto yine yamuk strsten bir fırça yeriz arık
Kızlar bu efenin 4 aylık ayagının şekli
İlk denememiz oldugu için neredeyse komple bacagının
Kalıbını alacakmışız sadece ayak kalıbı daha güzel oluyor
Tabi biraz büyüyünce el ayak büstyapacaz işte

Eklentiler

• $image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 40

çook güzel bir hatıra karamm, nasıl yaptınız bunuu? biz de yapalım, odasına dekor olur hem , ya da vitrine koyarım

sağol kızlar..ama ateşi çıkmaya başladı bile..37 oldu..hemen verdim şurubunu daha da yükselmeden.şimdi uyuyor..Allah bebişlerimize yardım etsin.

çook güzel bir hatıra karamm, nasıl yaptınız bunuu? biz de yapalım, odasına dekor olur hem , ya da vitrine koyarım
ben de el ve ayaklarına bebeklerin özellikle bayılırım onlar büyüyecek ama onlar minik hatıra olarak kalacak
gittigidiyor minik hatıralar canım
sağol kızlar..ama ateşi çıkmaya başladı bile..37 oldu..hemen verdim şurubunu daha da yükselmeden.şimdi uyuyor..Allah bebişlerimize yardım etsin.
geçmiş olsun canım ateş fena:18:
herkese merhaba

kız karam ne yapıyosun

efe uyuyor canım topik topik geziyom
sen napıyon dün gece yoktun

selamlar eylül anneleri

geçmiş yapmadım daha bişey sorucam bu verem aşısı oldularya koldan benim oğlanın kolundaki yara hal duruyo kabuk bağlıyo düşüyo tekrar kabuk bağlıyo e hala baya kabarık yarası.siiznkiler ne durumda geçmesimi lazımdı şimdiye doktor olucak dedi diye önemsememiştim ama dün banyoda gene düşünce kabuğu artık korkmaya başladım.doktora götürmelimiyim sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…