sağol cnm inşallah ateşlenmez ya..maşallah yağız'a.. dikkat et 6. ay aşısı ateş yapıyor ateşini sıksık kontrol et ölç,geçmiş olsun,
canım bizim bu bebişlerin uyku saati bir uymadı gitti aslında bunlara uyku eğitimi verelim aynı saatte uyusunlar bizde rahat rahat laflayalım efe uyandı ada uyudu zaten ben geçmişi bitirip yazmaya başlasam ada huysuzlanıyor sensörlü benim kız
geçmiş olsun yağıza umarım ateşlenmez
sağol canım..inşallah
Yüz karası seniKızlar nasılsınız..Zayıflama kampının yüz karası geldine almışım ne vermişim.aylardır 69 um ah ah ne olacak bu kilolar bilmiyorum ..neysem yağızın aşısı vardı bugün.vurdurdum geldim.canım oğlum çok ağladı ya.kıyamam..inşallah ateşlenmez..7800 olmuş oğlum.boyuda 68,5....minyon ama kilo alımı normal gidiyor çok şükür.. .....eee sizlerde ne var ne yok..
tv de çukularr kekler tatlılarr hava da uçuşuyoooooooooo
offff çukum da yokkkkk ayyyyyyy gördüm bi kere bak hala çukulu muhallebi diyoooo
kardeşim yapmayın zayıflamak isteyenler var demiiiii
yok daha neler ya off bu kp de çok fazla oluyor artık
hiç demeyin gelmesin yoksa düzeniniz alt üst olur canım
günaydınlar herkese
gününüz aydın olur inş.
marji nedir bu çektiğin, adam kaç yaşında bilmez mi gelin kız rahatsız olur bebesiyle gitmeyim der..
moon canım düzeldin mi bugün? en son karar gelecekler mi?
karam nerdesin kızzz??
ayyy başka kim vardı okuduklarımdan hımmmmm hatırlamıyorumm geçmiş fazla yapamadım
Kızlar nasılsınız..Zayıflama kampının yüz karası geldine almışım ne vermişim.aylardır 69 um ah ah ne olacak bu kilolar bilmiyorum ..neysem yağızın aşısı vardı bugün.vurdurdum geldim.canım oğlum çok ağladı ya.kıyamam..inşallah ateşlenmez..7800 olmuş oğlum.boyuda 68,5....minyon ama kilo alımı normal gidiyor çok şükür.. .....eee sizlerde ne var ne yok..
selam güzel anneler
geçmiş almış başını yürümüş yine.
marjı kp konusunda allah sabır versin..
sabah oğlanı düşürdüm yataktan:18: yanında yatıyodum, sürünerek gidiyo zaten heryere yatakta bırakmıyorum kesinlikle bi an uyuyvermişim. gece çok kalktı uykusuzdum. küt sesiye nasıl zıpladım bilemedim. çok şükür bişeyi yok gibi ama kızdım kendime. neyse bakalım düşe kalka büyücekler biraz rahat anne olmalı.
bir de yatağında dönüyo artık uykusunda falan yüz üstü uyuyo. ağzında emzikle dönüyo emzik yanağını acıtıyo bu emzik bıraktırmak için erken ama bıraksa keşke ya. ozaman da uykuya nasıl geçicek:26:
sadece uykuya geçerken veriyorum emzik. yoksa dediğin gibi napacağı belli olmuyo ama uyurken de sabit durmuyo artık. park yatağın bi ucuna sırt üstü yatırıyorum diğer ucunda yüzüstü uyuyo oluyo bi zaman sonra. bu sırada emzik ağzında olabiliyo, nefesine falan engel olucak diye korkuyorumcanım çok geçmiş olsun mertte kanepeden düşmüştü çok kötü birşey
bizimkide emzik bağımlısı bırakacağı yok oyuncak olarak görüyor onu canı sıkılınca evin diğer ucuna fırlatıyor.
yaza geldiği için izinli olan memura tekrar izin verilmez dedi burdaki meb. öğretmen olan bazı arkadaşlar aktardı o 5 haftayı bazıları aktaramadı. il meb in tavrına göre değişiyo. evet eylülde doğurmak bizim seçimimiz değil ama böyle yapan meb ler var. hele bazılarının aktarması en kötüsü, ne yaptığını meb de bilmiyo yani.merhabalar,
ben de sizinle aynı kaderi paylaşacak olan bir anne adayıyım. 2013 eylül de bebeğimin dünyaya gelmesini bekliyorum...
sizler artık bebekleri büyütmüş anneliğin tadını çıkarıyor olmalısınız...darısı başıma inşallah..
sizlere bir sorum olacak,
aranızda öğretmen olan mutlaka vardır.
doğum öncesi iznini nasıl kullandınız?
32. haftada çalışabilir raporu mu verdiniz?
37 de mi izne ayrıldınız?
bazı kişilerden duydum kadarıyla izinlerinin 8 haftasını doğum öncesinde kullanmak zorunda kalmışlar ( yaz tatiline denk geldiği için), doğum sonrası da 8 haftalık bebekle izinleri bitmiş okula dönmüşler...doğumun eylüle gelmesinde bebeğimin suçu ne ki 2 ay süt emebilsin...
merhabalar,
ben de sizinle aynı kaderi paylaşacak olan bir anne adayıyım. 2013 eylül de bebeğimin dünyaya gelmesini bekliyorum...
sizler artık bebekleri büyütmüş anneliğin tadını çıkarıyor olmalısınız...darısı başıma inşallah..
sizlere bir sorum olacak,
aranızda öğretmen olan mutlaka vardır.
doğum öncesi iznini nasıl kullandınız?
32. haftada çalışabilir raporu mu verdiniz?
37 de mi izne ayrıldınız?
bazı kişilerden duydum kadarıyla izinlerinin 8 haftasını doğum öncesinde kullanmak zorunda kalmışlar ( yaz tatiline denk geldiği için), doğum sonrası da 8 haftalık bebekle izinleri bitmiş okula dönmüşler...doğumun eylüle gelmesinde bebeğimin suçu ne ki 2 ay süt emebilsin...
Foto yine yamuk strsten bir fırça yeriz arık
Kızlar bu efenin 4 aylık ayagının şekli
İlk denememiz oldugu için neredeyse komple bacagının
Kalıbını alacakmışızsadece ayak kalıbı daha güzel oluyor
Tabi biraz büyüyünce el ayak büstyapacaz işte
ben de el ve ayaklarına bebeklerin özellikle bayılırım onlar büyüyecek ama onlar minik hatıra olarak kalacakçook güzel bir hatıra karamm, nasıl yaptınız bunuu? biz de yapalım, odasına dekor olur hem , ya da vitrine koyarım
geçmiş olsun canım ateş fena:18:sağol kızlar..ama ateşi çıkmaya başladı bile..37 oldu..hemen verdim şurubunu daha da yükselmeden.şimdi uyuyor..Allah bebişlerimize yardım etsin.
herkese merhaba
kız karam ne yapıyosun
lamamma eliföykü
kaç kişiyiz bir laf eden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?