2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar eşim randevu almış 4.30 da üroloji uzmanından gidip pipi şhow yapacaz kan verecez yarın da kesecekler:18:
inş bir aksilik olmaz

geçmiş olsun canım gün geçtikçe daha çok dikkat istiyor bu bebişler

canım en iyisi evlendir sen bu adamı k.validen yaşıyor mu

ayyy ay ay sevsinler onun minik ayaklarını utanmasanız bırak bacağı çocuğu direk kalıba alacakmışsınız

sağol kızlar..ama ateşi çıkmaya başladı bile..37 oldu..hemen verdim şurubunu daha da yükselmeden.şimdi uyuyor..Allah bebişlerimize yardım etsin.

umarım daha fazla yükselmez canım

çılgın bedişim karam

arkadaş burdaydı 2 tabak kısırı hüp mideye indirdim

Stress kesin sülümanı izliyor almıştır yanına abur cuburlarını ohh
izledim izlemesinede akşam çok yemiştim ıvır zıvır tüketmedim ahmette hep ağladı gazmıydı ne hep salladık 1-2 gibi uyumuşuz

bizimki de birara öyleydi de son zamanlar dikkat etmedim canım ama bence bişi yoktur
yine de kontrole gittiginizde gösterirsin
yeni geldim kıss geçmiş bilem yapmadan yazdım işte ne kızıyon
kızmadın:26:konuşak sohbetin dibine vuralım dedim
buyrun benim

ben de işteyim, bir sürü iş var ama hem iş hem sizle nefes almaca

al kız az nefes şurda boşver işi gücü bogazlar ne alemde tutuluyor inş

canım çok güzel nerden aklınıza geldi böyle değişik bişey sizmi yaptınız
bende el ve ayak izini bi kalıba çıkartığ çerçeveletmeyi istiyordum ama denkmi gelmedi geçiştşirdikmi bilmiyorum bi türlğ olmadı.

o kabuk her banyoda düşüyodu bizim de. en son ince bi kabuk yaptı düşmüyo. iltihap kızarıklık gibi bişey yoksa korkma. nasıl aşıysa kaç ay oldu daha geçicek

kızlar eşim randevu almış 4.30 da üroloji uzmanından gidip pipi şhow yapacaz kan verecez yarın da kesecekler:18:
inş bir aksilik olmaz
bi aksilik olmadan atlatırsınız inş. biz 3 aylıkken yaptırdık sünneti, çabuk iyileşiyo merak etme

sağol kızlar..ama ateşi çıkmaya başladı bile..37 oldu..hemen verdim şurubunu daha da yükselmeden.şimdi uyuyor..Allah bebişlerimize yardım etsin.
6 aylık aşıları baya ateş yapıyo ateş düşürücüsüz zor yani. çok geçmiş olsun
bu arada oğlunun kilosu baya toparlanmış. ikimiz küçük doğcaklar diye konuşup duruyoduk hep
7700 dü benimki 6 aylıkken. hangi gün doğmuştu oğlun

anladım canım acil önemli bişey yoktur diyosun .

vuralım bacım vuralım

kp evlendirin ha çok güldüm
görgüsüzlük işte komple sokacakmışız neredeyse
totosunun kalıbını da alalım demiştim eşime çok gülmüştük

of kısır süt yapar bacım afiyet olsun
sürekli sallananlar kervanına katıldı desene ahmet de
inş uzun sürmez

canım endişelenme yağızın da geçmedi daha..aynı tarif etiğin gibi.ama olabilirmiş öle..

evet cnm ya..ne günlerdi doğdular da 6 aylık oldular..21 eylül de benim oğlan..senin?

canım gitti gidiyorda minik hatıralar var ordan aldık kit halinde satılıyor
ablamış bebekleri büyük onlar yapmış sadece ayak çerçeveletmiş falan çok güzel olmuş aşmışlar odaya

mattika kim yaptı sünneti ürolog mu genel cerrah mı neler bekliyor beni biraz bilgilendirir misin
çok tırsıyorum:18:

inş bir aksilik olmaz

oyy oyy sizindemi pipi gidiyo sünnet yapırmayan kaç kişi kaldık acaba.inşallah sorunsuz atlatırsınız canım.maşallah efe paşayagelişmeleri anlatda bende korkumu bırakıp sünnet işini halledeyim.gerçi kociş kyamıyo erken diyo ama bakalım.

o kabuk her banyoda düşüyodu bizim de. en son ince bi kabuk yaptı düşmüyo. iltihap kızarıklık gibi bişey yoksa korkma. nasıl aşıysa kaç ay oldu daha geçicek

canım iltiha değilde çok kabarık sanki eti dışarı doğru nasıl olması gerektiğini bilmediğimden telaş yapıyorum sanırım.olmadı sağlık ocağındaki aşıyı yapan hemşireye götürürüm bi gösteririm.

maşallah sizede sünnet olmuşsunuz kolayda geçmiş ahh ahh benim adamda beni dinlese büyüyünce daha zor olur sanki ve psikolojik olarakta zorlanabilir diye düşünüyorum

Son düzenleme:

bence aklı ermeden en iyisi
erkek olacak ogluşum hayırlısıyla inş daha gaz çıkaramıyor o ayrı

canım endişelenme yağızın da geçmedi daha..aynı tarif etiğin gibi.ama olabilirmiş öle..
demek sizinde aynı o zaman endişelenecek bşiey yok ya demekki geç iyileşen bişey.

acil tabi gidecez biz

efenin ilk dogdugu günden bugüne diye 104 resim çıkarttık eşim getirmiş çok duygulandım
minikmiş ya nasıl da büyüdüler
ve çok çirkinmiş ama bana çokk datlu geliyordu

ayy hiç sorma canım yaa sanki dünyanın en tatlı en güzel şeyiydi şimdi eski resimlerinebakıyorum amann pekte çirkinmişsin diyorum.tabi en son haline göre eski hali daha çirkin geliyor sanki.ama o yumuk yumuk hallerinide çok özlüyorum.

ben de son zamanlarda dikkat etmedim ama uzun zamandır dediğin gibi kabuk vardı. banyoda düşüp düşüp tekrar bağlıyodu. ben aile hk. ne sormuştum, normal tuttugu için öyle olur demişti. aklına takma bence.

inş bir aksilik olmaz

ayy ne güzel, darısı başımıza. ben de yaz gelmeden sünneti planlarımıza dahil edelim diyorum, eşim biraz büyüsün törenli yaparız diyo. ay ben hiç uğraşmak istemiyorum ya sünnet düğünü, misafir filan.. bi de eşimin de benim de aille-akraba ankarada değil, bi de onları yatılı ağırlamak var ki çok iş..

ya sorma boğazlarda sıkılaşma azaldı. son günlerde akşam yemeğini dolu dolu yedim, iş yerinde de çay yanına bisküvi açıyorum. form ama
az önce de bir pakete yakın bitirdim mesela tekrar motive olmam lazıım

ya ben de bilgi istiyoruum. mattikaya daha önce sormuştum. karam siz kime yaptırcdaksınız? lokal/genel anestezi? bir sürü yöntem varmış, aklım karıştı benim :26:

canım çok geçmiş olsun oluyo öyle kazalar kendimizede çok kızıyoruz ama düşmeden büyüyen çocuk yok derler benimkide kanepeden düştü hatta kafasını sehpaya vurdu sanıp gece acile gittik ama vurmamış.doktorad dedi korkmayın her çocuk düşer diye.

ama anne yüreği işte biz dayanamıyoruz.

aman öyle bi hataya düşmeyin of marji of nrdir senin bu kp den çektiğin

hala devam ediyorsa gitmelisin bence

geçmiş olsun yesimoğluşada maşallah gayet iyi toparlamış

Allah korumuş canım çok geçmiş olsun

yaparsınız siz anacım büst te yaparsınız herşeyde sende bu heves olduktan sonra seni 2 çocuk paklamaz 5 e kadar yolu var

ayağıda tontiş efemim maşallah bu arada yürüteci ne yaptın
canım sıtkındı ahmette hep ağladı yoğurtla yatırmıştım gaz yaptı heralde öyle balkonda oturdum boş boş

bişey yoktur ama içim rahat etsin diyosa dr a göster

inş bir aksilik olmaz
az rahat durun az cocuğu o dr senin bu benim gezdirdiniz şimdide pipisinemi sıra geldi bekleyin yaşını bebe bi nefes alsın

evet cnm ya..ne günlerdi doğdular da 6 aylık oldular..21 eylül de benim oğlan..senin?
doğum günleri aynıymış paşaların. aşısına geç gittiniz o zaman. ben de bugün 6 aylık olduysa diye sordum

hangi yöntemle olsun diye baya araştırdık kafamız karıştı ama bi dr yaptı. uzman değildi sanırım ama sünnet yapıyomuş yıllardır baya bitikti pipisi ürolog genel anestezisiz yapmam dedi lokal anestezi ile oldu. doğum yaptığım hastanenin başhekimiydi sünneti yapan. lokal için iğne yaptılar önce çok ağladı, sonra da tam sakinleşemeden ayaklarını falan tutunca yine çok ağladı. yöntemden ve dr.dan eminsen kolay iş. ilk gün uyuşma geçince ağlar ağrı kesici verirsin sonra farketmiyo bile.
biz biraz erken yaptırdık bu aylar daha iyi aslında ama iyi ki yaptırmışım sürünüyo şimdi. erken hareketlendi o yüzden iyi oldu.
böyle işte bizim sünnet hikayesi

hafif kabarık bizim de aşı yeri. normaldir heralde bakınca öyle kızarıklık iltihap yoksa normaldir yani.

büyüdükçe bence zor olur çevremdekiler çok zorlandı. 2-7 arası yaptırmayın diyolar travma oluyomuş e şimdi herkes bebekken yaptırıyo 7 yaşına geldiğinde çoğu arkadaşı sünnet olmuş olursa zor olur diye düşündüm ben.

bacım senin oğlanda başladı demek muzurluklara bu yürüteç bunlara cesaret veriyo ama koymasakta iş yaptırmıyolar adama.dikkat etmek lazım valla prizlere meraklı senin Ahmet efendi demek.

benimkide dün ayakkabılığın çekmecesine parmağını sıkıştırdı hemde gözümün nünde ben gidip onu ordan uzaklaştırana kadar yaptı yapacağını sonrada cızık cızık tabi.
çekmecelere falan senin bi önlemin varmı canım deneyimlerinden yararlanayım dedim.

bu arada kısırda götürümüş mideye yarasın Ahmet kuzuya süt olsun inşallah.bende çok severim ekşi eki nasıl canım çekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…