bliss mattika arzural yeşimm stress
selam güzel anneler
geçmiş almış başını yürümüş yine.
marjı kp konusunda allah sabır versin..
sabah oğlanı düşürdüm yataktan:18: yanında yatıyodum, sürünerek gidiyo zaten heryere yatakta bırakmıyorum kesinlikle bi an uyuyvermişim. gece çok kalktı uykusuzdum. küt sesiye nasıl zıpladım bilemedim. çok şükür bişeyi yok gibi ama kızdım kendime. neyse bakalım düşe kalka büyücekler biraz rahat anne olmalı.
bir de yatağında dönüyo artık uykusunda falan yüz üstü uyuyo. ağzında emzikle dönüyo emzik yanağını acıtıyo bu emzik bıraktırmak için erken ama bıraksa keşke ya. ozaman da uykuya nasıl geçicek:26:
canım eşim tek çoçuk değil ama öyle sayılır bu adamın kahrını sadece biz çekiyoruz diğer oğlu 5 senedir konuşmuyor,kızıylada daha geçen sene barıştı ama pek arayıp sorduğu yok her sorunda bizi arıyor hep bize geliyor bizim aramamızı istiyor.
Foto yine yamuk strsten bir fırça yeriz arık
Kızlar bu efenin 4 aylık ayagının şekli
İlk denememiz oldugu için neredeyse komple bacagının
Kalıbını alacakmışızsadece ayak kalıbı daha güzel oluyor
Tabi biraz büyüyünce el ayak büstyapacaz işte
sağol kızlar..ama ateşi çıkmaya başladı bile..37 oldu..hemen verdim şurubunu daha da yükselmeden.şimdi uyuyor..Allah bebişlerimize yardım etsin.
:122::122::122:
arkadaş burdaydı 2 tabak kısırı hüp mideye indirdimYok canım hem senin küçük bebegin var ya anlayışlı olsunlar
Azcık bir işin ucundan tutsunlar beyapma kız bebeginle ilgilen yorgunum
Gece uyutmadı falan de
Gel kız sen de kampa biraz motive oluyor kampta olunca ctesileri
Yüz karası olmamak için zayıflıyoz
izledim izlemesinede akşam çok yemiştim ıvır zıvır tüketmedim ahmette hep ağladı gazmıydı ne hep salladık 1-2 gibi uyumuşuzStress kesin sülümanı izliyor almıştır yanına abur cuburlarını ohh
bizimki de birara öyleydi de son zamanlar dikkat etmedim canım ama bence bişi yokturselamlar eylül anneleri
geçmiş yapmadım daha bişey sorucam bu verem aşısı oldularya koldan benim oğlanın kolundaki yara hal duruyo kabuk bağlıyo düşüyo tekrar kabuk bağlıyo e hala baya kabarık yarası.siiznkiler ne durumda geçmesimi lazımdı şimdiye doktor olucak dedi diye önemsememiştim ama dün banyoda gene düşünce kabuğu artık korkmaya başladım.doktora götürmelimiyim sizce.
kızmadın:26:konuşak sohbetin dibine vuralım dedimyeni geldim kıss geçmiş bilem yapmadan yazdım işte ne kızıyon
buyrun benim
ben de işteyim, bir sürü iş var ama hem iş hem sizle nefes almaca
Foto yine yamuk strsten bir fırça yeriz arık
o kabuk her banyoda düşüyodu bizim de. en son ince bi kabuk yaptı düşmüyo. iltihap kızarıklık gibi bişey yoksa korkma. nasıl aşıysa kaç ay oldu daha geçicekselamlar eylül anneleri
geçmiş yapmadım daha bişey sorucam bu verem aşısı oldularya koldan benim oğlanın kolundaki yara hal duruyo kabuk bağlıyo düşüyo tekrar kabuk bağlıyo e hala baya kabarık yarası.siiznkiler ne durumda geçmesimi lazımdı şimdiye doktor olucak dedi diye önemsememiştim ama dün banyoda gene düşünce kabuğu artık korkmaya başladım.doktora götürmelimiyim sizce.
bi aksilik olmadan atlatırsınız inş. biz 3 aylıkken yaptırdık sünneti, çabuk iyileşiyo merak etmekızlar eşim randevu almış 4.30 da üroloji uzmanından gidip pipi şhow yapacaz kan verecez yarın da kesecekler:18:
inş bir aksilik olmaz
6 aylık aşıları baya ateş yapıyo ateş düşürücüsüz zor yani. çok geçmiş olsunsağol kızlar..ama ateşi çıkmaya başladı bile..37 oldu..hemen verdim şurubunu daha da yükselmeden.şimdi uyuyor..Allah bebişlerimize yardım etsin.
bizimki de birara öyleydi de son zamanlar dikkat etmedim canım ama bence bişi yoktur
yine de kontrole gittiginizde gösterirsin
kızmadın:26:konuşak sohbetin dibine vuralım dedim
al kız az nefes şurda boşver işi gücübogazlar ne alemde tutuluyor inş
geçmiş olsun canım gün geçtikçe daha çok dikkat istiyor bu bebişler
canım en iyisi evlendir sen bu adamı k.validen yaşıyor mu
ayyy ay ay sevsinler onun minik ayaklarını utanmasanız bırak bacağı çocuğu direk kalıba alacakmışsınız
umarım daha fazla yükselmez canım
çılgın bedişim karam
arkadaş burdaydı 2 tabak kısırı hüp mideye indirdim
izledim izlemesinede akşam çok yemiştim ıvır zıvır tüketmedim ahmette hep ağladı gazmıydı ne hep salladık 1-2 gibi uyumuşuz
selamlar eylül anneleri
o kabuk her banyoda düşüyodu bizim de. en son ince bi kabuk yaptı düşmüyo. iltihap kızarıklık gibi bişey yoksa korkma. nasıl aşıysa kaç ay oldu daha geçicek
bi aksilik olmadan atlatırsınız inş. biz 3 aylıkken yaptırdık sünneti, çabuk iyileşiyo merak etme
6 aylık aşıları baya ateş yapıyo ateş düşürücüsüz zor yani. çok geçmiş olsun
bu arada oğlunun kilosu baya toparlanmış. ikimiz küçük doğcaklar diye konuşup duruyoduk hep
7700 dü benimki 6 aylıkken. hangi gün doğmuştu oğlun
canım çok güzel nerden aklınıza geldi böyle değişik bişey sizmi yaptınız
bende el ve ayak izini bi kalıba çıkartığ çerçeveletmeyi istiyordum ama denkmi gelmedi geçiştşirdikmi bilmiyorum bi türlğ olmadı.
kızlar eşim randevu almış 4.30 da üroloji uzmanından gidip pipi şhow yapacaz kan verecez yarın da kesecekler:18:
inş bir aksilik olmaz
o kabuk her banyoda düşüyodu bizim de. en son ince bi kabuk yaptı düşmüyo. iltihap kızarıklık gibi bişey yoksa korkma. nasıl aşıysa kaç ay oldu daha geçicek
anladım canım acil önemli bişey yoktur diyosun .
vuralım bacım vuralım
oyy oyy sizindemi pipi gidiyo sünnet yapırmayan kaç kişi kaldık acaba.inşallah sorunsuz atlatırsınız canım.maşallah efe paşayagelişmeleri anlatda bende korkumu bırakıp sünnet işini halledeyim.gerçi kociş kyamıyo erken diyo ama bakalım.
canım iltiha değilde çok kabarık sanki eti dışarı doğru nasıl olması gerektiğini bilmediğimden telaş yapıyorum sanırım.olmadı sağlık ocağındaki aşıyı yapan hemşireye götürürüm bi gösteririm.
maşallah sizede sünnet olmuşsunuz kolayda geçmiş ahh ahh benim adamda beni dinlese büyüyünce daha zor olur sanki ve psikolojik olarakta zorlanabilir diye düşünüyorum
canım endişelenme yağızın da geçmedi daha..aynı tarif etiğin gibi.ama olabilirmiş öle..
demek sizinde aynı o zaman endişelenecek bşiey yok ya demekki geç iyileşen bişey.
acil tabi gidecez biz
efenin ilk dogdugu günden bugüne diye 104 resim çıkarttık eşim getirmiş çok duygulandım
minikmiş ya nasıl da büyüdüler
ve çok çirkinmiş ama bana çokk datlu geliyordu
ben de son zamanlarda dikkat etmedim ama uzun zamandır dediğin gibi kabuk vardı. banyoda düşüp düşüp tekrar bağlıyodu. ben aile hk. ne sormuştum, normal tuttugu için öyle olur demişti. aklına takma bence.selamlar eylül anneleri
kızlar eşim randevu almış 4.30 da üroloji uzmanından gidip pipi şhow yapacaz kan verecez yarın da kesecekler:18:
inş bir aksilik olmaz
bizimki de birara öyleydi de son zamanlar dikkat etmedim canım ama bence bişi yoktur
yine de kontrole gittiginizde gösterirsin
kızmadın:26:konuşak sohbetin dibine vuralım dedim
al kız az nefes şurda boşver işi gücübogazlar ne alemde tutuluyor inş
canım gitti gidiyorda minik hatıralar var ordan aldık kit halinde satılıyor
ablamış bebekleri büyük onlar yapmış sadece ayak çerçeveletmiş falan çok güzel olmuş aşmışlar odaya
mattika kim yaptı sünneti ürolog mu genel cerrah mı neler bekliyor beni biraz bilgilendirir misin
çok tırsıyorum:18:
selam güzel anneler
sabah oğlanı düşürdüm yataktan:18: yanında yatıyodum, sürünerek gidiyo zaten heryere yatakta bırakmıyorum kesinlikle bi an uyuyvermişim. gece çok kalktı uykusuzdum. küt sesiye nasıl zıpladım bilemedim. çok şükür bişeyi yok gibi ama kızdım kendime. neyse bakalım düşe kalka büyücekler biraz rahat anne olmalı.
bir de yatağında dönüyo artık uykusunda falan yüz üstü uyuyo. ağzında emzikle dönüyo emzik yanağını acıtıyo bu emzik bıraktırmak için erken ama bıraksa keşke ya. ozaman da uykuya nasıl geçicek:26:
aman öyle bi hataya düşmeyin of marji of nrdir senin bu kp den çektiğindün gece şu kayınpederim yüzünden moralim bozuldu adam tam bir hasta komşularıyla kavga etmiş mahkemeye vericekmiş falanda filanda durduk yere kavga arıyor bana ne ne yaparsa yapsında eşim etkileniyor sinirleniyor üzülüyor neymiş biz onu sık aramıyormuşuz sık sık arayaymışız .
bu adamın neresini arayım her aradığımızda şikayet edip duruyor bıktım onu orda çekemiyorlarmış sataşıyorlarmış
birgünden bir güne şikayet etmediği gün yok derdi belli bizim gelde bizimle yaşa dememizi bekliyor sanırım ama avuçunu yalasın.
hala devam ediyorsa gitmelisin bencehıhh aklıma geldi marji ve stres ;
evet o sorundan dolayı bugün gidecem...
ama hiçç gitmek istemiyorum kızlar yaa
bana bir şey deyin gitsem mi gitmesem mi karar veremedim
kızımı hastaneye götürmek istemiyorum. Geçiş mevsimi hast.lerde hep öksürenler hapşuranlar var kızıma mikrop bulaşır diye götürmek istemiyordum sırf bunun için bu ay kont. bile götürmeyecektim ama şimdi kendim için kızımı götürmek zorunda kalacam offf iki arada kaldım gitmesem eşim zorluyor, gitsem hasta olursa diye
arabada bekleseler de olmaz..
geçmiş olsun yesimKızlar nasılsınız..Zayıflama kampının yüz karası geldine almışım ne vermişim.aylardır 69 um ah ah ne olacak bu kilolar bilmiyorum ..neysem yağızın aşısı vardı bugün.vurdurdum geldim.canım oğlum çok ağladı ya.kıyamam..inşallah ateşlenmez..7800 olmuş oğlum.boyuda 68,5....minyon ama kilo alımı normal gidiyor çok şükür.. .....eee sizlerde ne var ne yok..
Allah korumuş canım çok geçmiş olsunselam güzel anneler
yaparsınız siz anacım büst te yaparsınız herşeyde sende bu heves olduktan sonra seni 2 çocuk paklamaz 5 e kadar yolu varFoto yine yamuk strsten bir fırça yeriz arık
canım sıtkındı ahmette hep ağladı yoğurtla yatırmıştım gaz yaptı heralde öyle balkonda oturdum boş boşben de el ve ayaklarına bebeklerin özellikle bayılırım onlar büyüyecek ama onlar minik hatıra olarak kalacak
gittigidiyor minik hatıralar canım
geçmiş olsun canım ateş fena:18:
efe uyuyor canım topik topik geziyom
sen napıyon dün gece yoktun
bişey yoktur ama içim rahat etsin diyosa dr a gösterselamlar eylül anneleri
az rahat durun az cocuğu o dr senin bu benim gezdirdiniz şimdide pipisinemi sıra geldi bekleyin yaşını bebe bi nefes alsınkızlar eşim randevu almış 4.30 da üroloji uzmanından gidip pipi şhow yapacaz kan verecez yarın da kesecekler:18:
inş bir aksilik olmaz
doğum günleri aynıymış paşaların. aşısına geç gittiniz o zaman. ben de bugün 6 aylık olduysa diye sordumcanım endişelenme yağızın da geçmedi daha..aynı tarif etiğin gibi.ama olabilirmiş öle..
evet cnm ya..ne günlerdi doğdular da 6 aylık oldular..21 eylül de benim oğlan..senin?
hangi yöntemle olsun diye baya araştırdık kafamız karıştı ama bi dr yaptı. uzman değildi sanırım ama sünnet yapıyomuş yıllardır baya bitikti pipisi ürolog genel anestezisiz yapmam dedi lokal anestezi ile oldu. doğum yaptığım hastanenin başhekimiydi sünneti yapan. lokal için iğne yaptılar önce çok ağladı, sonra da tam sakinleşemeden ayaklarını falan tutunca yine çok ağladı. yöntemden ve dr.dan eminsen kolay iş. ilk gün uyuşma geçince ağlar ağrı kesici verirsin sonra farketmiyo bile.canım gitti gidiyorda minik hatıralar var ordan aldık kit halinde satılıyor
ablamış bebekleri büyük onlar yapmış sadece ayak çerçeveletmiş falan çok güzel olmuş aşmışlar odaya
mattika kim yaptı sünneti ürolog mu genel cerrah mı neler bekliyor beni biraz bilgilendirir misin
çok tırsıyorum:18:
hafif kabarık bizim de aşı yeri. normaldir heralde bakınca öyle kızarıklık iltihap yoksa normaldir yani.oyy oyy sizindemi pipi gidiyo sünnet yapırmayan kaç kişi kaldık acaba.inşallah sorunsuz atlatırsınız canım.maşallah efe paşayagelişmeleri anlatda bende korkumu bırakıp sünnet işini halledeyim.gerçi kociş kyamıyo erken diyo ama bakalım.
canım iltiha değilde çok kabarık sanki eti dışarı doğru nasıl olması gerektiğini bilmediğimden telaş yapıyorum sanırım.olmadı sağlık ocağındaki aşıyı yapan hemşireye götürürüm bi gösteririm.
maşallah sizede sünnet olmuşsunuz kolayda geçmiş ahh ahh benim adamda beni dinlese büyüyünce daha zor olur sanki ve psikolojik olarakta zorlanabilir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?