- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
karam hiç tartılıyonmu kız kaçamak yapıyonmu
benim 27 nisana bayağı zayıflamam lazım
selam güzel anneler ve tatlı bebişleri. umarım herşey yolundadır herkes afiyette, bebişlerde huzurlu bir şekilde uyuyordur. daha geçmiş yapamadım. biz çok şükür iyiyiz, bugün tam 6 aylık olduk, aşımız vardı. kuzum, mis kokulum ağladı.toplam 3 aşı ikisi aynı bacaktan bir de ağza damla damlatıldı. şimdi uyuyor. umarım bu günü sorunsuz atlatırız. aşıya giderken ayaklarım geri geri gitti. canı yanacak diye. anne olmak ne tuhaf, ne zor. 9. ayda bir aşı olduğunu daha söylediler. 68 cm, 8100 gr olmuş yavrum. normal sanırım. kızlar size danışmak istiyorum tecrübenizden faydalanmak açısından. ek gıdaya bir kaç gündür deneme çalışmaları ile başlamıştım azar azar. ama kahvaltı hiç vermedim. bu konuda kahvaltı mönüsünü merak ediyorum neler veriyorsunuz?
ben içinde süt olan kaşık maması ve yoğurttan şüpheleniyorum bakalım 2-3 gün vermiycem deneyeceğim çoçukta mikrop çıkmadı çünkü doktor basit bir ishal demişti ama o zaman niye bu kadar sürdü:44:
psikolog olayını sonra sana özel yazacam aklımdada vaktim olmuyor efeye pay çıkarman adınaDegil mi kuz ohh hakkettin canım psikolog işe yaradı galiba
Niye kız ne oldu 27 nisanda
olabilir kes bakalım ne olacakben içinde süt olan kaşık maması ve yoğurttan şüpheleniyorum bakalım 2-3 gün vermiycem deneyeceğim çoçukta mikrop çıkmadı çünkü doktor basit bir ishal demişti ama o zaman niye bu kadar sürdü:44:
maşallah gayet güzel geliçmişselam güzel anneler ve tatlı bebişleri. umarım herşey yolundadır herkes afiyette, bebişlerde huzurlu bir şekilde uyuyordur. daha geçmiş yapamadım. biz çok şükür iyiyiz, bugün tam 6 aylık olduk, aşımız vardı. kuzum, mis kokulum ağladı.toplam 3 aşı ikisi aynı bacaktan bir de ağza damla damlatıldı. şimdi uyuyor. umarım bu günü sorunsuz atlatırız. aşıya giderken ayaklarım geri geri gitti. canı yanacak diye. anne olmak ne tuhaf, ne zor. 9. ayda bir aşı olduğunu daha söylediler. 68 cm, 8100 gr olmuş yavrum. normal sanırım. kızlar size danışmak istiyorum tecrübenizden faydalanmak açısından. ek gıdaya bir kaç gündür deneme çalışmaları ile başlamıştım azar azar. ama kahvaltı hiç vermedim. bu konuda kahvaltı mönüsünü merak ediyorum neler veriyorsunuz?
bende ara ara tartılıyorum bende yarın tam yazacam ama geceden bol bol ödem atmamız lazım tartıda az görünelim diyeStress kaçamaksız diyet mi olur
Kaçamagın tadı diyette çıkıyor zaten
Tartıldım bugün ama söylemem sürpriz
bende ara ara tartılıyorum bende yarın tam yazacam ama geceden bol bol ödem atmamız lazım tartıda az görünelim diye
şimdi değilde birara yazayım unutturmaAt tatlım bekliyorum merakla
şimdi değilde birara yazayım unutturma
hiç dikkat etmedim böyle bişeye:44:ama ben sabahları çok şiş oluyorum çünkü gece her uyandığımda 1-2 bardak su içiyorum oda ödem yapıyor bu gece az içecemYedi aydır atamadık bir gece de mi atacaz kıs
Ben pirinç yiyince en az bir kilo fazla çıkıyorum
Onu yemeyecem bugün
Sen de var mı öle şişiren gıdalar
kız ben daha yarım akıllıyım çaktırmaaatam aDAmına diyorsun unutturma diye
85 misiz cumartesileri mi tartılıyosunuz, ben cuma zayıflama takımındayım, hamile kalmadan önce de orda kilo vermiştim 58 kiloydum ah ah kim dedi 58 le hamile kal 85 le doğur diye
sütmü yapar kilomu tartışılırarkadaşım geldi canlar ben kaçarr
kısır yapacazsüt olsun
arkadaşım geldi canlar ben kaçarr
kısır yapacazsüt olsun
85 miiyi almışsın canım ya 27 kilodan 3250 mi doğurdun ama iyi vermişsin 9-10 kilon görünüyor çüzelgede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?