2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canım bizim iki üç çeşit kahvaltımız var dönüşümlü veriyorum
Ayrı ayrı yemiyor keşke yeseydi bulamaç yapıyorum ysarısı lor kabne oekmez bazen muz arada bir tane bebe bisküvisi
Anne sütüyle ıslatıp veriyorum.yakında tereyagı da koymayı düşünüyorum bakalım

nasıl süt var ki inek sütü mü bi dene bakalım vermeyince düzelcek mi. dr.a götürmek iyi de rezil oluyo çocuklar bi an önce geçer inş

Degil mi kuz ohh hakkettin canım psikolog işe yaradı galiba

Niye kız ne oldu 27 nisanda
psikolog olayını sonra sana özel yazacam aklımdada vaktim olmuyor efeye pay çıkarman adına
27 nisanda okuma bayramı var okulda annebabalara gösteri düzenleniyor güzel anne olmam lazım bide a dan z ye yeni şeyler almam lazım incelmeliyim bayağı

olabilir kes bakalım ne olacak

maşallah gayet güzel geliçmiş
yumurta sarısı az
peynir az
pekmez
çoğaltabilirsin bunları

siz cumartesileri mi tartılıyosunuz, ben cuma zayıflama takımındayım, hamile kalmadan önce de orda kilo vermiştim 58 kiloydum ah ah kim dedi 58 le hamile kal 85 le doğur diye

Yedi aydır atamadık bir gece de mi atacaz kıs
Ben pirinç yiyince en az bir kilo fazla çıkıyorum
Onu yemeyecem bugün
Sen de var mı öle şişiren gıdalar
hiç dikkat etmedim böyle bişeye:44:ama ben sabahları çok şiş oluyorum çünkü gece her uyandığımda 1-2 bardak su içiyorum oda ödem yapıyor bu gece az içecem

bide ben geçen hafta 200 gr almıştım ya kesin o ödemdi şğleden sonra tartıldığımda daha az çıktım biliyonmu ama yazmadım buraya çünkü neyse o önemli olan sabah tartısı aç karnına

tam aDAmına diyorsun unutturma diye
kız ben daha yarım akıllıyım çaktırmaaa

siz cumartesileri mi tartılıyosunuz, ben cuma zayıflama takımındayım, hamile kalmadan önce de orda kilo vermiştim 58 kiloydum ah ah kim dedi 58 le hamile kal 85 le doğur diye
85 mi iyi almışsın canım ya 27 kilodan 3250 mi doğurdun ama iyi vermişsin 9-10 kilon görünüyor çüzelgede

85 mi iyi almışsın canım ya 27 kilodan 3250 mi doğurdun ama iyi vermişsin 9-10 kilon görünüyor çüzelgede

hamile olduğumu iştahımın açılmasından anladım canım ben hürrem gibi
bulantı vardı ama kusmadım hamurişini yedim de yedim
doğumdan çıktığımda 80 kiloydum, çok şişkinlik vardı en az 5 kilo su gibi terledim durdum doğumdan sonra ama ilk 40 gün çok yedim giden suyun yerine de yağ koydum.
40 çıktığında 78 kiloydum
şimdi 68 im. 5 ayda 10 kilo vermişim gene iyi napalım.

evet doğura doğura 3160 gr doğurdum bi deri bi kemikti buruş buruştu elleri falan. çok kilo almamın sebebi 40 haftayı tam doldurdum normali beklicem diye. karnım bile son 3 gün çatladı dr.u dinleyip iki hafta önce sezeryan olsam çatlamıcaktım

ne anlatasım varmış hikayemi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…