2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

zehracanla başbaşa kaldık ama oda pek yazmıyo bende sıcak bişey yapıp içim bari

geçmiş yapayım diyordum
bu arada geçmiş olsun ahmetin vücudu kızarmış sanırım. alerji konusunda 4. ya kadar neler yaşadım. daha önce de paylaşmıştım. 2 ay boyunca diyet yaptım yok yere ah çok dertliyim çok. bebeğim mahrum kaldı besinlerden. en son gittiğimiz prof hassas bünyesi olduğunu diyet yapacak kadar ciddi olmadığını herşeyi öiçülü tükettmemi söylemişti. inanır mısın bazı günler ekmek dahi yemedim. proteinsiz yaşamak nedir iyi bilirim. inanır mısın diyeti kestim ipek kızım daha iyi oldu. demem o ki bir doktora bakıp da karar verme. istersen doktorun adını verebilirim.

benim de nasıl bir bulantıdır anlatamam. tam 6 kilo vermiştim ilk 2-3 ayda. çay dahi içemiyordum. belki kızacaksınız ama bazı zamanlar keşke 80-90 kilo olsam da şu bulantım olmasa diye dua ediyordum. üstelik çalışan bir bayansan toplu taşıma araçları, kalabalık ortamlar eziyet gelir. çok şükür bu günlere geldik.

ya kızlar sizinkilere göre çok az yiyiyormuş efe :5
iki haftada 300 gram almış ama bu nasıl iş anlamadım:44:

canım maşallahı var mertin demek ki sütün bol ve oradan alıyor alması gerekeni

canım geçmiş olsun aşınız umarın günü ateşsiz sorunsuz atlatırsınız
bizin kahvaltı menümüz:
günaşırı yarım yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı labne yada beyaz peynir
1 tatlı kaşığı pekmez
5 ad. bebe bisküvi yada bebek ekmeği yada aptamil tahıllı karışım
90 cc devam sütü (sütüm az olduğu için devam sütü kullanıyoruz)

marji mert düzelmemiş sanırım daha canım bence de başka dr. götürün kıyamam nazar değdi kuzucuğa
karamm az götür kız kısırı topikte bir kısır salgını var herhalde hergün birileri yiyor

ohh ohh günde alınmış gidiyo pipinin ucu.maşallah efeye erkek olucak.

canım benim oğlanda öyle yapıyo bazen hatta uykusunda ters dönüyo ağlıyo sonra.dün gecede uyutmadı benimki

yulaf unu kepeği irmik falan kullanabilirsin canım meyve koyabilirsin kuru meyveli yapabilirsin kayısı incir üzüm falan.

Şişşşştt efe uyuyorrr
oyy maşallah ne güzelde uyuyor.

maşallah canım kzına kilosu falan çok güzel.bu aşılar ateş yapabiliyor dikkat et bizdede yaptı.
kahvaltıda yumurta sarısı lor labne beyaz peynir çeşitleri bebe bisküvisi pekmez veriyoruz hatta şöyle bi karışımım var
1 yumurta sarısı peynir 2 bebe bisküvisi 1-2 kaşık tahıllı mama çeyrek muz yada elma yada kayısı devam sütü yada anne sütü yada ıhlamur yada rezene çayıyla sulandırıp blendırdn geçirip veriyorum.bazende sadece biz yerken ağzına yumurta peynir tepiyorum.hergün pekmez içiriyorum 1 tatlı kaşığı ama karıştırmıyorum mamaya peynir olduğu için.

canım geçmiş olsun tekrarlamış ishaliniz en ksıa zmanda atlatırsınız inşallah.bi ilaç kullanyordum geçirdi demiştin onu bırakıncamı tekrarladı tekrarmı kullansan acaba.daha iyi bi hastaneye götürcekmişsin sanırım.inşallah basit bi ishaldir canım.

ahmete de geçmiş olsun alerjimi oldu canım yüzü kızarmış gittinmi doktora neye alerjisi var acaba kuzunun.belki sıcaklardan olmuştur evimizde sıcak demişsin havalarda ısındı.
mehmetti dimi canım büyük oğlan onada maşallah kabartmış koltuklarını annesinin.benim kardeşimde 7-8 yaşına kadar falan sallandı ayakta okuldan gelirdi anne beni ayakta salla derdi.anneminde boyu kıyadı nerdeyse aynı boya geliyolardı.annemde çalışıodu yazık hergün işten yorgun geliodu bde kardeşimi sallıyodu neyseki birden bıraktı.

bugün oğlana kıymalşı naneli sarımsaklı tel şehriye çorbası yaptım bakalım yiycekmi soğumasını ekliyorum

baya sevdi diğer sebze çorbalarını bu kadar sevemişti 80 cc falan içti belki dahada içerdi ama ben artık kıstım öğünlerini sütümde geri geldi şükür.
ama sanki kymaları yutmada zorlandı boğazına birikti bi ara şehriyelerde sorun yokta kıymalar sert geldi galiba.3 kere çektirtmiştim oysaki alırken.bende yaına ayran yaptım azcık zorlandığı anda ayranla yutturdum.

ay bugünde ben yalnız kaldım seboşumda geçmişin tozlu sayfalarında sanırım

Son düzenleme:
genel anlamda allerji değilde bazı şeylere olabilir
diyorum ya dr un iyiside kötüsüde sansiyi bari kısa zamanda zarardan dönmüşsünüz ben anadolu yakasındayım dr un adı ne bide ne doktoru yani allerjimi çocukmu

bende ilk 3 ay 3-4 kilo zayıfladım sonrada 18 kilo aldım daha doğrusu zayıflamadan önceki kilomun üstüne 18 kilo aldım

belki allerji belki sıcak belkide şap şup öpüyoruz hassassa ondanda olur diycektim ama vücudundada ara ara oluyor:44:kardeşinide anlatman iyi olmuş canım dünyada tekmiyiz diyodum sebos çıkınca sevindim bide seni duyunca ha demekki var böle vakalar dedim7-8 yaşsa iyi bizim az kaldı o zaman karam düşünsün

bugün oğlana kıymalşı naneli sarımsaklı tel şehriye çorbası yaptım bakalım yiycekmi soğumasını ekliyorum
kıymayı yutabilirmi diycekken lahmacun olayı geldi aklıma

alemsiniz ana-oğul afiyet olsun obur paşaya

siz cumartesileri mi tartılıyosunuz, ben cuma zayıflama takımındayım, hamile kalmadan önce de orda kilo vermiştim 58 kiloydum ah ah kim dedi 58 le hamile kal 85 le doğur diye

ahh ahh aynıyız biz senle yaa bende 56 ile hamile kaldım 76 ile doğurdum..şimdide aylardır 69 um..hedefim 56....offffffff offf

bak bu hikayemizde benziyoobende 20 kilo aldım ama 3250 doğurdum ve bende 41.haftada doğum yaptım..normal olacak diye bekle allah bekle ye bebek kilo alsın diye ye allah yeedoğumdan sonra 7 kilo verdim kaldım orda

ne çok şeyimiz benziyomuş yeşim
ben de uğraşıp duruyorum kilo vercem diye ama hem süt gitmesin hem kilo ver zor işmiş. doğumdan sonra en az 10 gitti benden ama çok yedim aynen yağ koydum gidenin yerine ah ah

eliföykü yulaf unu kepeği marketlerde mi satılıyo nasıl bişey, sen kullanıyo musun

nasıl süt var ki inek sütü mü bi dene bakalım vermeyince düzelcek mi. dr.a götürmek iyi de rezil oluyo çocuklar bi an önce geçer inş

ineksütü vardır sütlü kaşık maması birde ineksütünden yoğurt bende kemeyi düşünüyorum canım bakalım düzelme olucak mı:44:

evet canım bağırsak düzenleyici işe yaramıştı kesilmişti vermeyince yine oldu yine vericem bakalım çok kullanmak istemedim.evet sanırım götürüceğiz randevu alablirsek bende hiç götürmek istemiyorum çok kalabalıktır sıra vardır ama mecburuz galiba kaç tane özel hasteneye gittik doğru dürüst bir çözüm bulnmuyor,belki üniversite hastanesi detaylı inceler.

ben 5 dk lığına girdim 1-2 saate gelmeye çalışam ben gelene kadar bayağı kaynatırsınız

siz cumartesileri mi tartılıyosunuz, ben cuma zayıflama takımındayım, hamile kalmadan önce de orda kilo vermiştim 58 kiloydum ah ah kim dedi 58 le hamile kal 85 le doğur diye
öyle topik mi var ben de bakayım bir
koptum kız tartı oyunlarımıza bak 200 gram için yok su içmem yok pirinç yemem
oldu bile saol canım
ben pogaçaları fırının önünde beklerdim tepsi çıkınca yanıma alır lop lop yerdim
lop lop da yag oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…