kız yeşim hamiş stresi basmış seni de
bişi yokmuş çok sükürr..kız rahat dursanıza
çiftli korun canım şakası yok
karam pişman mısın ya :26:
bende düşünmeye başladım yaptırsak mı diye ne diyosun :26: of cok sıkıntılı ya büyüyünce olsa en azından şuram acıyo diyebilecek
e şimdi de hemen iyileşir diyolar
yeşim hamile mi:44:
strescim görmemişim canım yaa
sağol canımm evet çok kötüü
teş. ederiz teyzesi. biz de diş diyorduk sanırım değil gidecez bakalımm sürekli ıııııı diyip kendini sıkıyor, umarım diştir, çişi kokuyor sanki bu aralar
benim kız da baba cı sürekli baba diyor , ağlarken arada anne diye ses çıkarıyor
sağol canım size de
evet kilolar azar azar gidiyor. bu hafta 69u görmeyi umudediyorum. evet perşembe günü çıkar yine de gittiğimde bir daha sorarım hemen karşı kapı zaten perşembeye kadar bekleyemem hiçç durmuyor. umarım diştir ama
benden de herkese günaydınlar
bebekleri hasta olanlara çook geçmişler olsun kuzular hep sağlıklı hep neşeli olsunlar
ben bişe soracam arkadaslar 9 eylülde doğum yaptım halen daha adet olmadım benim gibi olanınız var mı bu arada hala emziriyorum ondandır deniliyor
evham biizm işimizztişimiz
napıyonuz kızz kaç kişiyiz şurda bir laf eden yok yahu
sekoscum su kızının kendni sıkmasını biraz anlat nası yapıyo benimkide öyle kcak isterken veya sıkıldıgında benimki kendini sıkıyor
benim kızımında biraz gribal enfeksiyonu var 2 aydır hiç gecmeyen burun akıntısı ve tıkanması var gecen hafta acile götürdüm artık gitmişkende cişi biraz kokuyo ve az gibi gelince bana idrar tahlilide istedim ama 2 saat yapmayınca geri dönmek zorunda kaldık sen doktordan gelince yazarsın artık neymiş sıkıntısı bebeişinin..
canım bende 6 eylülde yaptım dogumumu hala olmadım ve cok bunalıyorum menpoza girmiş kadınlar gibi arada ates basıyo sonrada üşüyrm
selam canım bu aşı çoğu bebekte ateş yaptı ondan huzursuzlanmış olabilir inşallah iyidir şimdi
ben burdayım canum
benim kız bi güzel uyumadı bugün 2 kere 20 dk pööffffff
sen anlat napıyosun?
canım kızın nasıl
gözümden kaçmış eliföykü alıntı yapınca gördüm
ben burdayım canum
sen anlat napıyosun?
Benim efe büyüdü ya uyuyor paşam bileydik önce kestirirdik
Diyoruz eşimle gülüyoz
Efe şimdi uyandı döşşekte oyalıyorum telden de size laf yetiştiriyorum
Sen napıosun
Hassasmış bebegin canım o zaman sünnetten sonra diyorum aşı da neymiş besağol karamcım çok şükür iyi cuma aşıdan sonra uyuyamadı, ağladı gece. şimdi de uyandı yanında olmayınca basıyor yaygarayı bu arada efe nasıl iyileşti mi? yine gülücükler saçıyor mu?
maş. demek problem sünnetteymiş. oh, uyusun da rahat etsin yavrucak bizim kız da uyuyamıyor sonra huzursuzlanıyor .
PROF. DR. HİLAL MOCAN - BEBEKLER İÇİN YEMEKLER
güzel tarifler var bebişlere, yoğurt çorbasını yaptım bugün içine sebzeler ilave ederek. bide nane ohh mis oldu:) sebze sevmeyen bebişler belki bu şekilde sevebilir.
aynı gun dogurmusuzzek gıdaya basladınmı ben dogumdan 1 ay sonra adet oldumm.. normal dogum yaptım belkıde ondan erken oldu bılemnıyorum
Benim efe büyüdü ya uyuyor paşam bileydik önce kestirirdik
Diyoruz eşimle gülüyoz
Efe şimdi uyandı döşşekte oyalıyorum telden de size laf yetiştiriyorum
Sen napıosun
benımkıde 1odan berı uyumuoo off :118::118::118::118::118:
bende normal dogum yaptım canım belli olmuyo annem hemen olurmus kime cektim bilmiyorum ama artık olsun ya normal hayatıma döneyim artık gerci olsa bi dert olmasa ayrı dert:44:
ek gıdaya 1 aydır tam anlamıyla basladık canım ondan önce 15 günde meyve sularıyla
büyüdü canım tam erkek oldu damatlıgınıda gör inşallah
bende arada gidip ayakta sallayıp tekrar uyuttum insallah devam eder biraz oturayım yaw
popom koltuk yüzü görmüyo hoş görsede agrıdan oturamıyorum o ayrı
canım benimki genelde 9:30 kalkar 12:30 uyur 14:00 de kalkar 17:00de uyur 19:00 da kalkar 22:00de gece uykusu bi ara böyle bi rutindeydik ama bozuluyo gün baska bi günü tutmuyo gece de 10 kere kalkıyoruz
ben burdayım canum
sen anlat napıyosun?
adet olmadıgın ıcın hıc dra gıttınmı normal dogum yapıncaa hemen olunuyor bılıyorumm sezeryan yapan arkadasım 1 sene olmadı sımdı oluyorr.. bunyeden bunyeye degısıyor demekkı ay ben adet donemlerınde cok sınırlı oluyorumm bıdee olmadıgımı duusunnemedım barut gıbıyımm esıme catıyorumbızde ek gıdaya gectık sadeece mama yıyorzz 3 aylık olduktan berı aptamıl.. su anda kahvaltı muhallebıı meyve suyu purelerdenn sebze corbası hepsını gunluk menu yaptımmm yıyoruz.. aldıg sut mıktarı 4oo 5oo arası ..
hiç gitmedim canım
doguma kadar 100 kere gittik biraz dinlenme zamanı:)
bende olsam rahatlıcam tabi bakalım ne zamana.sabah kahvaltı öglen yogut ve meyve püresi karıstırıyorum simdi corba içtik(buna içmek denirse tabi)yatmadan 1 saat önce muhallebi kasık maması veriyorum canım.aldıgı süt miktarına gelirse ne kadar içtigini bilemiyorum sagmadıgımdan dolayı..
sımdı uyudu cadıı ohh azcık rahatım
canım benim oğlanda günde 3 kere yarımşar saat uyuyo bana artık normal geliyor şanslıysan 1 saat uyuduğuda oluyo dziimdeyse bırakmamışsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?