2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bence normal canım 1,5 2 yıl olmazmış annem sonra da digerine hamile kalırmış
5.ayda olmuştum ben

ne güzel olmussun canım bazen cok bunalıyorum ateş falan basıyor ben de bi rahatlayabilsem bu arada bizim kız bize yeter henüz ve uzuuuun bi süre :)

evet canım aynen bana da arada öle geliyorlar ben sezeryan olmustum bi etkisi var mıdır acaba

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yemeklerden bahsedılmıs dun esıme bakla aldırdm nasıl yapabılırım fıkrı olan varmı

herkese günaydın kızlar hava burda yine bozdu kış gibi soğuk.

biz şikayeti söyleyince idrar testi yapıldı ve karın röntgeni çekildi, idrar temiz ama röntgen de gaz vardı biz bile gördükk şaşırdı dr. ailede var mı dedi hivda nın yüzüne baya bi baktı önce ilaç verdi metsil verdi . Normalde her sabah yapan kız bu sabah yapmadı , ilaç aldığı halde . fitil de yapmıştık amaaa

selamlar..
ben de adet olmadım daha, emzirdiğin için normal dedi dr. belki de genetiktir bizim sülale hep geç olmuş.
ben de normal doğum yaptım adet olunca göbek gidiyo diye hevesliyim ama

göbek mi var sendeeee sende göbek varsa o zayıflıkla ben 5 aylık hamileyimmm

uykusuzlugun kilo aldıgı belirlenmiş
metabolizmayı yavaşlatıyormuş
ondan biz şişkoyuz

hıhıııı emin,immmmm ondandırrrrrrr

Efe de çok sık yapardı doktor 6,7 ye bile normal diyordu
Ek gıdayla kabız oldu ek gıda vermiyorum sünnetten dolayı
Şimdi yine arttı için rahat etsin yine de bir doktorunuza danışın
Derim

kızlar haklı olabilirsiniz bizimkide ilk dört ay günde 4-5 kere yapıyordu sonra 2 ay kabızlık çekti sonra ishal oldu 8 kere filan yaptı hastaneden geltikten beri 4 kere yapıyor artık sırf su değil anne sütü aldığı dönemdeki kıvamda doktora yine götürünce anlatalım bakalım ne diyecek hiç doğru dürüst bir doktor rastlamadı ki kaç tane doktor değiştirdik hepsi bir cinsti, iyi bir doktor bulmak şart oldu.

arzural canım yeni gördüm sorunu.

kendini sıkıyor, ellerini yumruk yapıyor ve ıkınıyordu. bi sıkıntısı old. belliydi, sancısı gittiiğinde hemen gülüyordu.yani ağlarken gülebiiliyordu öyle söyleyim..

oysaki alttan da üstten de çıkarıyordu ve kaka yapıyordu amaaa
ve hivda öyle gazlı bi bebek değil doğduğunda şaşırdım kaldımmmm

drumuz demişti kaka yapması demek gazını yapması demek degil ikisi farklıymış
efe de çok sık yapardı ama hep huzursuzdu
hala da öyle ne zaman rahatlayacak kakasını yapacak bilmem

drumuz demişti kaka yapması demek gazını yapması demek degil ikisi farklıymış
efe de çok sık yapardı ama hep huzursuzdu
hala da öyle ne zaman rahatlayacak kakasını yapacak bilmem

bizimkininde bağısaklarından hep gaz sesleri geliyor yayoksa onunda mı birikmiş gazı var:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…