yemek yarışması ne kız herşeydende habarin var ha
bence normal canım 1,5 2 yıl olmazmış annem sonra da digerine hamile kalırmış
5.ayda olmuştum ben
sekoscum su kızının kendni sıkmasını biraz anlat nası yapıyo benimkide öyle kcak isterken veya sıkıldıgında benimki kendini sıkıyor
benim kızımında biraz gribal enfeksiyonu var 2 aydır hiç gecmeyen burun akıntısı ve tıkanması var gecen hafta acile götürdüm artık gitmişkende cişi biraz kokuyo ve az gibi gelince bana idrar tahlilide istedim ama 2 saat yapmayınca geri dönmek zorunda kaldık sen doktordan gelince yazarsın artık neymiş sıkıntısı bebeişinin..
canım bende 6 eylülde yaptım dogumumu hala olmadım ve cok bunalıyorum menpoza girmiş kadınlar gibi arada ates basıyo sonrada üşüyrm
herkese kocaman günaydın
canım bende 10 eylülde doğm yaptm ama halen olmadım bende emziriyorm büyk ihtimal ondandr
koptum ya seninkimi güzel benimkimi
eşim askerde küçük bi ilçedeyim ve calışıyorum kızımın asısı, kontrolü dısında bi doktora gitmedim onun içinde buradaki hastaneye gidiyordum eşim bi gelsin gideriz ama annem hemen adet olmuş :))
Ben sabah akşam çay kaşıgının ucuyla zeytinyagı içiriyordum canım
Ama şimdi sadece anne sütü alıyor diye rahat ama geçici
Başlayacam yakında ek gıdaya poff
Hadi ya kıyamam ek gıdalardan bence bebeler coştu böyle
Bagırsak kontrolü mü yaptı dr nasıl anladı
selamlar..
ben de adet olmadım daha, emzirdiğin için normal dedi dr. belki de genetiktir bizim sülale hep geç olmuş.
ben de normal doğum yaptım adet olunca göbek gidiyo diye hevesliyim ama
uykusuzlugun kilo aldıgı belirlenmiş
metabolizmayı yavaşlatıyormuş
ondan biz şişkoyuz
bizimki çok armut ve yemeğinde balkabağı gibi bağırsak çalıştıran bi şey yediyse 4ü bulabiliyor canım. ama sürekli değil, dediğim durumlara bağlı olarak. su gibi değil, biraz cıvık yapıyo o günlerde. pöfffff
Efe de çok sık yapardı doktor 6,7 ye bile normal diyordu
Ek gıdayla kabız oldu ek gıda vermiyorum sünnetten dolayı
Şimdi yine arttı için rahat etsin yine de bir doktorunuza danışın
Derim
canım benim oğlanda sadece anne stü aldığı zamnlar günde 5-6 kere bile yaptığı oluyodu artık günde 1yada 2 kere yapıyor.ama mertinki normal olabilir çok cıvıkta değilse zaten ek gıdayı çok az veriyodun bildiğim kadarıyla zamanla dahada azalır
ne güzel olmussun canım bazen cok bunalıyorum ateş falan basıyor ben de bi rahatlayabilsem bu arada bizim kız bize yeter henüz ve uzuuuun bi süre :)
arzural canım yeni gördüm sorunu.
kendini sıkıyor, ellerini yumruk yapıyor ve ıkınıyordu. bi sıkıntısı old. belliydi, sancısı gittiiğinde hemen gülüyordu.yani ağlarken gülebiiliyordu öyle söyleyim..
oysaki alttan da üstten de çıkarıyordu ve kaka yapıyordu amaaa
ve hivda öyle gazlı bi bebek değil doğduğunda şaşırdım kaldımmmm
drumuz demişti kaka yapması demek gazını yapması demek degil ikisi farklıymış
efe de çok sık yapardı ama hep huzursuzdu
hala da öyle ne zaman rahatlayacak kakasını yapacak bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?