2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Efe de çok sık yapardı doktor 6,7 ye bile normal diyordu
Ek gıdayla kabız oldu ek gıda vermiyorum sünnetten dolayı
Şimdi yine arttı için rahat etsin yine de bir doktorunuza danışın
Derim

karamcım ek gıda benim bebektede kabız yapıyor.3 gündür yapmıyordu yavrum neyse totişini zeytinyağlı kulak çubuğu ile uyardım zorla yaptı ama kas katı şimdi normale döndü çünkü iki gündür emzirmeye ağırlık verdim ek gıdayı biraz azalttım ondan düzeldi sanırım :26:

Ben sabah akşam çay kaşıgının ucuyla zeytinyagı içiriyordum canım
Ama şimdi sadece anne sütü alıyor diye rahat ama geçici
Başlayacam yakında ek gıdaya poff
bizim derdimiz birikmiş gazmış 2 gün sonra kont. var

Hadi ya kıyamam ek gıdalardan bence bebeler coştu böyle
Bagırsak kontrolü mü yaptı dr nasıl anladı

bugün çorbaya kıyma koydum ama o ne tat yahu:120:ben sevmedimki çocuk sevsin
bu ek gıda işi beni bozdu iyice kahvaltıyı yüzümden aşşağı boşalttı yoğurdu severdi bugün onuda tekmeyle üstüme döktü
meyve yapmadım bile şaşırdım kaldım çok zor bu ahmet efendi çok zor tek bildiği yürüteçle fırrrr sağa fıııırrrrr sola
depresyona kıl payı uzaklıktayım

kimseden ses çıkmıyor okunacak sayfada yokki ben okumadan daldım zaten konuya diycemde konuda yokki kendi başıma sayfa doldurayım yinede terkedilmiş görüntüsünü biraz dağıtayım

selamlar..
ben de adet olmadım daha, emzirdiğin için normal dedi dr. belki de genetiktir bizim sülale hep geç olmuş.
ben de normal doğum yaptım adet olunca göbek gidiyo diye hevesliyim ama

selamlar..
ben de adet olmadım daha, emzirdiğin için normal dedi dr. belki de genetiktir bizim sülale hep geç olmuş.
ben de normal doğum yaptım adet olunca göbek gidiyo diye hevesliyim ama
göbek gerçekten iniyor gitmiyorda bide vücut derli toplu görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…