bizimkininde bağısaklarından hep gaz sesleri geliyor yayoksa onunda mı birikmiş gazı var:44:
Evet sürekli gurulduyor karnı süt içer içmez hem de
Ya bu ünlülerin çocuklarında yok mu böyle şeyler hep bizimkiler mi dertli
Onlar nasıl büyütüyor çok merak ediyorum çokkkk
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyemeklerden bahsedılmıs dun esıme bakla aldırdm nasıl yapabılırım fıkrı olan varmı
selamlar..
ben de adet olmadım daha, emzirdiğin için normal dedi dr. belki de genetiktir bizim sülale hep geç olmuş.
ben de normal doğum yaptım adet olunca göbek gidiyo diye hevesliyim ama
bugün çorbaya kıyma koydum ama o ne tat yahu:120:ben sevmedimki çocuk sevsin
bu ek gıda işi beni bozdu iyice kahvaltıyı yüzümden aşşağı boşalttı yoğurdu severdi bugün onuda tekmeyle üstüme döktü
meyve yapmadım bile şaşırdım kaldım çok zor bu ahmet efendi çok zor tek bildiği yürüteçle fırrrr sağa fıııırrrrr sola
depresyona kıl payı uzaklıktayım
selamlar bayanlar dün adayı 7. ay kontorlüne götürdük herşey yolunda allaha şükür kıyma, tavuk,hindi eklicez artık sebze yemeklerine ve çorbalarına akşamlarıda muhallebi başladık öksürük devam ama ciğere inme gibi bir durumu yok 4-5 gün ilaç kullanıcaz bizden haberler böyle
kız onlar kendi mi büyütüyor sanki gece gündüz yardımcıları var hatunların derdi tasayı yardımcılar çekiyordur
bizimkininde bağısaklarından hep gaz sesleri geliyor yayoksa onunda mı birikmiş gazı var:44:
arzural canım yeni gördüm sorunu.
kendini sıkıyor, ellerini yumruk yapıyor ve ıkınıyordu. bi sıkıntısı old. belliydi, sancısı gittiiğinde hemen gülüyordu.yani ağlarken gülebiiliyordu öyle söyleyim..
oysaki alttan da üstten de çıkarıyordu ve kaka yapıyordu amaaa
ve hivda öyle gazlı bi bebek değil doğduğunda şaşırdım kaldımmmm
kzılar aklıma gelmişken bişey sorucan bu emzikler 6 ay altı 6 ay üstü oluyoya artık değiştirmek lazım sanırım ama benim oğlan 6+ nü kabul etmiyor alıyo eline oynamaya başlıyo.diğeri olmassa geceler oynamıyor.66+ ağzında bi tuhaf duruyo ememiyor sanki biraz kalın onlar.napmak lazım acaba.
gündüzleri zaten emzik almıyor istesemde ama geceleri uykua emziksiz dalmıyor beni emmemişse.daldıktan sonrada geri atıyor.eskisini vermemde bi zarar olurmuki.
Eki Görüntüle 680399
Eki Görüntüle 680400
emir kaanım bütün arkadaşlarına ve teyzelerine merhabalar der ve öper
Eki Görüntüle 680399
Eki Görüntüle 680400
emir kaanım bütün arkadaşlarına ve teyzelerine merhabalar der ve öper
annele rbenmi abartıyorum hepimizmi böyleyiz baktımda 7 aylık olduk hemen hemen 7 klasör var ve her birinde 200 den aşağı resim yok ayda 20 resim ve video çokmu abartıyorum.ama büyüdükçe her anını her mimiğini hatırlamak istiyorum normal sanırım herkez böyledir.eşim abartıyoruz sanırım diyoda
canım benim oğlanda öyle oluyo bazen biyerde okumuştum emerken gark gurk sesler geliyosa mideden çıkmamış gaz var demekmiş onun üstüne emzirincede gaz sesleri geliyormuş.takip ettim gerçektende öyle.öyle sesler gelince emmeyi bırakıp kendini sıkıp alttan gaz çkarıyo çünklü.ses gelmiyosa rahat emiyo
canım ben chiconun kaucuk emzigiyle basladım ondan devam ediyorum bakdıgımda 6+ yoktu 4+ aldım ikili birini attım bile 2 ay sonra degiştir dediler öyle yazıyo nolcak ki deme emzikler bi süre sonra şişme yapıyo büyüyo gercekten karsılastırdım haklılar
masallah bizde onu öperiz annesi oglum olursa kaan koyucam
maşallahne güzel kendi başına oturabiliyor
yoo bence abartmıyorsun mertin fotoğrafları en 2000 tane vardır günlük 50 tane çektiğim bile olmuşturbu aralar bıraktım çekmeyi gerçi bu hastaneye yatmadan beri dayısının düğününde bol bol çekerim artık
bizimkinde emerkende emmezkende çok geliyor hele bu aralar çoğaldı bayağıher emzirmeden ve beslenmeden sonra ağzından çıkartıyoruz ama yinede geliyor.
uykusu nasıl canım buna bağlı oalrak uykusunda ağlamalar falan oluyomu.bizm oğlan geçen 1 ay falan böyleydi uykusunda ağlıyo tepiniyodu dönüyodu bazen.3 gündür biraz iyi bakalım nolucak devamında.
oluyor canım maalesef dün gece oldu mesela 1 de uyudu 2 de çığlık çığlığa uyandı zor susturduk genelde hep böyle oluyor.
bizimkide öleydi canım sert sert gaz çıkarıyodu demek birikmiş gazı vardı diyorum ben haftasonu arabıyla dışarı çıkarnca arabada sürdükçe sllanıyoya sürekli belki o esnada birikmiş gaz çıktı 3 gündür iyi maşallah.tabbi bu benim düşüncem belkide araayla gezmesinin hiçbi etkisi yoktur.ama ncesinde yarım saatte bi ağlayarak uyanırduı yada uykusunda ağlardı falan bay kötüydü son 1 ay özellikle uykuya hasret kalmıştım.inşallah geri gelmez o gaz.sizinde geçer bi an önce.
canım bende emziği sürekli değiştiriyorum aynı emziin yenisini kullanıyor ama kullandığı emzik 6 ay altı bu 6 ay üstüne kullanmıyor alıp atıyo ağzından.acaa diyorum 6 ay altı emziklere devam etsem sorun olurmu.
teşekkür ederiz teyzesi ben hamileyken hep kız istedim kız düşündüm kız isimleri düşündüm erkek olduğunu duyunca bitek bu isim içime sindi severim bende kaan ismini.eski emziğini ver tam uyuyacagı zaman yenisiyle değiştir bi kac gün sasırmayı dene benim kız emmek istemediğinde ilk önce emzigini veriyorum mayısınca kendi mememi kandırıyoeum bazen cok inatcı oluyolar.canım benimkide oynuyo emziğiyle
canım bende emziği sürekli değiştiriyorum aynı emziin yenisini kullanıyor ama kullandığı emzik 6 ay altı bu 6 ay üstüne kullanmıyor alıp atıyo ağzından.acaa diyorum 6 ay altı emziklere devam etsem sorun olurmu.
teşekkür ederiz teyzesi ben hamileyken hep kız istedim kız düşündüm kız isimleri düşündüm erkek olduğunu duyunca bitek bu isim içime sindi severim bende kaan ismini.eski emziğini ver tam uyuyacagı zaman yenisiyle değiştir bi kac gün sasırmayı dene benim kız emmek istemediğinde ilk önce emzigini veriyorum mayısınca kendi mememi kandırıyoeum bazen cok inatcı oluyolar.canım benimkide oynuyo emziğiyle
anladım canım bişde öyle deneyim.bnende bi ara devam sütü verebilmek için bşberona lıştırma yapmaya çalışıyordum.ilk önce kendi mememi veriyordum arkasından hemen biberonu veriyordum bi iki çekip bırakıyordu.hala alışamadı biberona.aslında bi ara alışmıştı doğduğu ilk ay çok güçlü ememiyordu yorulup bırakıyordu benimde göğüslerim acıyodu boşaltamadığı için bende sağıp kalanını biberonla veriyordum o ara alıyodu ama artık ağzına bile sürmüyor.
canım kayınpederden ne haber sizdemi hala gittimi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?