2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yok canım bizde değil yanlış anlamışsın hep telde şikayet ediyor yaşadığı yerden ama yakında gelicek dün akşam öyle söyledi
şubatta burdaydı daha zaten

kusura bakma canım gelicek diyince geldi sandım
Iyiyim cnm
Kivanc da dun gece uyudu biraz birazdan corba vericem onu kusmazsa iyi usutmusuz heralde yavruyu
Ozeline bak cnm
kıvanç bey üşütmüşmü canım kıyamam sadece kusuyomu başka belirtilertde varmı geçmiş olsun.

Ben de kocamn opuyorum minik emiri o saclara da hastayim

teşekkür ederiz teyzesi

stres geçmişi okuyor heralde bende çıkayım yemek yapılıcak mertin altı değişicek görüşürüz.

merhaba marji ahmet 3 gündür antibiyotik kullanıyor bugün iyi maşallah heralde haftasonu sahil felan üşüttüm çocuğu

stres geçmişi okuyor heralde bende çıkayım yemek yapılıcak mertin altı değişicek görüşürüz.

anca geldim canım ben işleri hallettim yemeğide hazır aldırdım uğraşamıycam artıkben sabahları çok erken ayaktayım ya sersem gibi dolanıyorum etrafta belli bir saatten sonrada pertim çıkmış oluyor
mertin kakasının son durumunu okudumda bence eski normal halini almıştır hiç boşuna pis hastanelerde dolaştırma hastalık kaynıyor resmen heryer

sebos kıvançtamı hasta geçmiş olsun
sekos lamamma sizlerede geçmiş olsun herkes hasta sanırım
karam canım msj kutum pırıl pırıl oldu
eliföykü kaanın fotoları içimi ısıttı
daha tazacağım şeyler vardıda unuttum

Iyiyim cnm
Kivanc da dun gece uyudu biraz birazdan corba vericem onu kusmazsa iyi usutmusuz heralde yavruyu
Ozeline bak cnm
cok geçmiş olsun seboşuma
baktım sen de bak
merhaba marji ahmet 3 gündür antibiyotik kullanıyor bugün iyi maşallah heralde haftasonu sahil felan üşüttüm çocuğu
nonuyo ya bu çocuklara offf çok çok geçmiş olsun zahmetime
efe nasıl canım sen nasılsın

bir tuhafım canım yaa
şişligi inse bir normal hale gelse keşke

canım oğlanın pipisinemi canın sıkkın hala.doktor normal geçicek demiş.sıkma canını iyi yanından bak erkek oldunuz operasyonu atlattınız.zoru giiti iyileşmesi kaldı geriye.efenin morali nasıl acı falan hissediyomu keyfi nasıl.

degil mi kız bir degüle oynaya etrafta gezip büyüyorlar diye hava atıyorlar
bizim gibi mi

canım çok şükür efenin keyfi yerinde gülüyor oynuyor ayakları
tutup çekiyor ama ben tuhafım işte çok tuhafıma gidiyor yara

canım çok şükür efenin keyfi yerinde gülüyor oynuyor ayakları
tutup çekiyor ama ben tuhafım işte çok tuhafıma gidiyor yara

olucak o kadar annesi alışırsın sende bak efe oğlan alışmış bile yeni pipisine.birde sen normal doğum yapmadım korktum iğneden bile korkarım diyordunya onlada alakalıdır belki seni daha çok korkutuyordur böyle şeyler.

canım sizin evlilik yıl dönümü gelmiş 3. yılınız.
senin koca şlimdiden sana güzel bi sürpriz ayarlıordur.

canımcım kaçtır diyecem hep unutuyorum. Vermiiş old. muhallebi tarifin için sağol, kızım bazen severek yer biraz, bazen ağzını açmıyor..

varsa böyle tariif alabiliriz sevdik biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…