nasılsın canım kıvanç nasıl
ben çok kötüyüm
Eki Görüntüle 680399
Eki Görüntüle 680400
emir kaanım bütün arkadaşlarına ve teyzelerine merhabalar der ve öper
yok canım bizde değil yanlış anlamışsın hep telde şikayet ediyor yaşadığı yerden ama yakında gelicek dün akşam öyle söyledi
şubatta burdaydı daha zaten
kıvanç bey üşütmüşmü canım kıyamam sadece kusuyomu başka belirtilertde varmı geçmiş olsun.Iyiyim cnm
Kivanc da dun gece uyudu biraz birazdan corba vericem onu kusmazsa iyi usutmusuz heralde yavruyu
Ozeline bak cnm
Ben de kocamn opuyorum minik emiri o saclara da hastayim
Iyiyim cnm
Kivanc da dun gece uyudu biraz birazdan corba vericem onu kusmazsa iyi usutmusuz heralde yavruyu
Ozeline bak cnm
stres geçmişi okuyor heralde bende çıkayım yemek yapılıcak mertin altı değişicek görüşürüz.
cok geçmiş olsun seboşumaIyiyim cnm
Ozeline bak cnm
nonuyo ya bu çocuklara offf çok çok geçmiş olsun zahmetimemerhaba marji ahmet 3 gündür antibiyotik kullanıyor bugün iyi maşallah heralde haftasonu sahil felan üşüttüm çocuğu
efe nasıl canım sen nasılsın
merhaba marji ahmet 3 gündür antibiyotik kullanıyor bugün iyi maşallah heralde haftasonu sahil felan üşüttüm çocuğu
selamlar bayanlar dün adayı 7. ay kontorlüne götürdük herşey yolunda allaha şükür kıyma, tavuk,hindi eklicez artık sebze yemeklerine ve çorbalarına akşamlarıda muhallebi başladık öksürük devam ama ciğere inme gibi bir durumu yok 4-5 gün ilaç kullanıcaz bizden haberler böyle
kız onlar kendi mi büyütüyor sanki gece gündüz yardımcıları var hatunların derdi tasayı yardımcılar çekiyordur
canım oğlanın pipisinemi canın sıkkın hala.doktor normal geçicek demiş.sıkma canını iyi yanından bak erkek oldunuzoperasyonu atlattınız.zoru giiti iyileşmesi kaldı geriye.efenin morali nasıl acı falan hissediyomu keyfi nasıl.
canım çok şükür efenin keyfi yerinde gülüyor oynuyor ayakları
tutup çekiyor ama ben tuhafım işte çok tuhafıma gidiyor yara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?