2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Stres canım benim telden giriyom sarjı bitcek kvalidenin yanında pc alamam şimdi karı kudurdu yatmıyo
Diye düşünebilir senle güzel güzel sıhbet edelimanladın sen onu öpüyorum şekerim

Stres canım benim telden giriyom sarjı bitcek kvalidenin yanında pc alamam şimdi karı kudurdu yatmıyo
Diye düşünebilir senle güzel güzel sıhbet edelimanladın sen onu öpüyorum şekerim
yok anlamadım kız benim saf bi yanım hep durur hiç ilerlemez:44:

Kız çok merak ettim kız neymiş alam bir iki kilo olmamı

geçmiş olsun cnm

geçmişe bakamadım hasta bebişlere acil şifalar

karam nasıl oldu oğluşun pipisi:26:

geçmiş olsun cnm

geçmişe bakamadım hasta bebişlere acil şifalar

karam nasıl oldu oğluşun pipisi:26:

Evet canım topikte salgın var
İyi gibi teyzesi sonuçta yara şimdi gözüme tuhaf geliyor tamamen
İyileşene kadar o pipi sürekli incelenir artı efe diyordur ne bu len annem
Sürekli ugraşıyor orda mühim bişi olsa gerek diye

tabi cnm bende baktım şöyle görsellerde sünnet resimlerine sen geçen gün söyleyince ay fena gözüküyor ama ben olsam benimde içim tuhaf olur.kaç günde düzeliyormuş :26:

kız bilmezmi onlar şimdiden önemini anlıyolar ben altını açınca direk pipiye bakıp bana bakıyor sırıtıyor yandan yandan sexi böcüm

Benim şarj bitiyor iyi geceler
iyi geceler canım sana ve moona vede diğer herkese
terketme konusunuda düşünelim belki topik hareketlenir tehdidimizle

sağol cnm sanada iyi gecelerbugün pek kimse yok ya bebişlerle uğraşıyorlar yada erkenden uyudular

Canim bende bu hafta almistimm 6+ama benim kizimda tutmuyorr sevmiyor eskiyi daha cok seviyor bende fazla zorlamiyorum birsey olacagini sanmiyorum.
yan yana tutunca baya büyük geliyor kücük agzinaa daha simdilik zorlamiyoruum yanii ara ara eline veriyorum ama begen,iyor geri atiyorr

Eki Görüntüle 680399
Eki Görüntüle 680400

emir kaanım bütün arkadaşlarına ve teyzelerine merhabalar der ve öper

maasallah kuzuya allah bagislasiin anali babali büysünn

yok yaa bende cok. Ekiyorum bence absrtmiyorsuun cocuklar artik flas vs gibi seyler yadirgamiyorr artist gibi birde poz veriyorrr

He bacım sünnete gittik geldik kimse kalmamış topikte in cin top oynuyor anam
Terk edip komşuya yerleşelim iyisi mi
Burdayiiz kizz herkez geri gelecek bi kac ufak tefek isleri vardiiir efee nasill oldu daha iyidir insaallah

Bu arada bütün hasta olan bbeislere allahtan sifa diliyorum gecmis olsuun cücüklere
Biz cok sükür iyiiz hepinize iyi geceler

Haklisin bacim ama durum bu iste
Sitem etmissiniz kimse yok diye
Benim o anlardaki yasadiklarim
Kizi k. valide ile banyoya gonderdim sebosa da anne sutu kasik kamasi elma puresini karistirdim zorla yediriyorum
Kizim bornozuyla banyodan geldi ustu giydirilecek tam o sirada sebos fiskirtmaya basladi yedirdiklerimi ustu basi anne kucagi hali her yer batti anne sutu bosa gitti kiz ciplak dolasirken esimin beni sucoayan bakislari
Hic istifimi bozmadan kaln sutu icirdim ortaligi topladim sonra kiz ayagimda oburu memede ikisini de uyuttum simdi sut sagiyorum ama bisey cikmiuo
Durum bu
Iyi geceler herkese

insan rahatlıyor canım ben her oluşumda bir haftada bire yakın kilo verdim ödemler gidiyor

oyy ne güzel benim ödem falan kalmadı sanırım eşim askerde kv yanımda yoğun çalışma derken kilo vs de kalmadı hasta da olursan ucup gideceksin diyorlar çok sağlıklı görünmüyorum farkındayım (43-44 arası kilom) ama yapacak bişe yok bişe yemek içimden gelmiyor

Emir Kaan' a maşallh canım çook tatlı..ben de çok foto çekiyorum öğle arasında eve gidip fotoğraf çekiyorum üstelik ececim bana bak poz ver diyorum gülüveriyor :) öle de olunca insanın hep çekesi geliyor :) ne güzel hatıralar ama mutlaka çektikleriniin bi kısmını çıkarttır elinde de olsun :)

tabi cnm bende baktım şöyle görsellerde sünnet resimlerine sen geçen gün söyleyince ay fena gözüküyor ama ben olsam benimde içim tuhaf olur.kaç günde düzeliyormuş :26:
Senin gördüklerin iyileşmiş hali genelde ödemliyken daha kötü

Hadi ya canım çok tatsızmış yaşadıkların
E kvalide giydireydi baba giydireydi :2:

Boy kaç ki :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…