bişeylerimiz eksikte şimdi yazıpta banlanmayayımHe neyimiz eksik onlardan ulen
bişeylerimiz eksikte şimdi yazıpta banlanmayayım
yok anlamadım kız benim saf bi yanım hep durur hiç ilerlemez:44:Stres canım benim telden giriyom sarjı bitcek kvalidenin yanında pc alamam şimdi karı kudurdu yatmıyo
Diye düşünebilir senle güzel güzel sıhbet edelimanladın sen onu öpüyorum şekerim
Kız çok merak ettim kız neymiş alam bir iki kilo olmamı
Daha iyi cnm
Banyo yaptirdim kafasina su tuttum bayagi burnu acilsin diye yine de fokur fokur burnu
Cuma gununden beri hep kusuyodu corbalari yogurtlari bugun ilk defa kusmadi
Seninki de daha iyi heralde cnm bence de hastaneler mikrop yuvasi ama ozele gorurecekmissin zaten
Gorusemiyoruz ozledim sohbetlerimizi
He bacım sünnete gittik geldik kimse kalmamış topikte in cin top oynuyor anambu millet niye gelmiyo karam söyle bakalım bizde bunları terkedelim ha ne dersin
geçmiş olsun cnm
geçmişe bakamadım hasta bebişlere acil şifalar
karam nasıl oldu oğluşun pipisi:26:
Evet canım topikte salgın var
İyi gibi teyzesi sonuçta yara şimdi gözüme tuhaf geliyor tamamen
İyileşene kadar o pipi sürekli incelenir artı efe diyordur ne bu len annem
Sürekli ugraşıyor orda mühim bişi olsa gerek diye
kız bilmezmi onlar şimdiden önemini anlıyolar ben altını açınca direk pipiye bakıp bana bakıyor sırıtıyor yandan yandan sexi böcümEvet canım topikte salgın var
İyi gibi teyzesi sonuçta yara şimdi gözüme tuhaf geliyor tamamen
İyileşene kadar o pipi sürekli incelenir artı efe diyordur ne bu len annem
Sürekli ugraşıyor orda mühim bişi olsa gerek diye
iyi geceler canım sana ve moona vede diğer herkeseBenim şarj bitiyoriyi geceler
kız bilmezmi onlar şimdiden önemini anlıyolar ben altını açınca direk pipiye bakıp bana bakıyor sırıtıyor yandan yandan sexi böcüm
iyi geceler canım sana ve moona vede diğer herkese
terketme konusunuda düşünelim belki topik hareketlenir tehdidimizle
geçmiş olsun cnm
geçmişe bakamadım hasta bebişlere acil şifalar
karam nasıl oldu oğluşun pipisi:26:
Canim bende bu hafta almistimm 6+ama benim kizimda tutmuyorr sevmiyor eskiyi daha cok seviyor bende fazla zorlamiyorum birsey olacagini sanmiyorum.kzılar aklıma gelmişken bişey sorucan bu emzikler 6 ay altı 6 ay üstü oluyoya artık değiştirmek lazım sanırım ama benim oğlan 6+ nü kabul etmiyor alıyo eline oynamaya başlıyo.diğeri olmassa geceler oynamıyor.66+ ağzında bi tuhaf duruyo ememiyor sanki biraz kalın onlar.napmak lazım acaba.
gündüzleri zaten emzik almıyor istesemde ama geceleri uykua emziksiz dalmıyor beni emmemişse.daldıktan sonrada geri atıyor.eskisini vermemde bi zarar olurmuki.
maasallah kuzuya allah bagislasiin anali babali büysünnEki Görüntüle 680399
Eki Görüntüle 680400
emir kaanım bütün arkadaşlarına ve teyzelerine merhabalar der ve öper
yok yaa bende cok. Ekiyorum bence absrtmiyorsuun cocuklar artik flas vs gibi seyler yadirgamiyorr artist gibi birde poz veriyorrrannele rbenmi abartıyorum hepimizmi böyleyiz baktımda 7 aylık olduk hemen hemen 7 klasör var ve her birinde 200 den aşağı resim yok ayda 20 resim ve video çokmu abartıyorum.ama büyüdükçe her anını her mimiğini hatırlamak istiyorum normal sanırım herkez böyledir.eşim abartıyoruz sanırım diyoda
Burdayiiz kizz herkez geri gelecek bi kac ufak tefek isleri vardiiir efee nasill oldu daha iyidir insaallahHe bacım sünnete gittik geldik kimse kalmamış topikte in cin top oynuyor anam
Terk edip komşuya yerleşelim iyisi mi
kocanda çok cömertmiş çoköylesine zorla yaptırıcan bişeyler tabi hevesin varsa
bizde ben unuturum eşim hatırlar ben hediye almam eşim alır çok havalıyım çokbakalım adam beni daha ne kadar bu kütük halimle sevip çekecek
özelde hastalık kapıp bide üste para veriyoruz canım hiç değilse devlet has. bedava hastalık saçıyor
ahmetinde genzi fokur fokur ne gğzel tarif etmişsin antibiyotik iyi geldi sende kullanıyormusun
bebek hastalığı ne zor ya insanlıktan çıkıyorum depresyonda cabası ama haksızmıyım 40 günde 3. kez hasta oldu çocuk o kadarda dikkat ederim kimseye gidip gelmem yok haftada 1 ya çıkarım ya çıkmam sakınan göze çöp batıyor işte
insan rahatlıyor canım ben her oluşumda bir haftada bire yakın kilo verdim ödemler gidiyor
annele rbenmi abartıyorum hepimizmi böyleyiz baktımda 7 aylık olduk hemen hemen 7 klasör var ve her birinde 200 den aşağı resim yok ayda 20 resim ve video çokmu abartıyorum.ama büyüdükçe her anını her mimiğini hatırlamak istiyorum normal sanırım herkez böyledir.eşim abartıyoruz sanırım diyoda
Senin gördüklerin iyileşmiş hali genelde ödemliyken daha kötütabi cnm bende baktım şöyle görsellerde sünnet resimlerine sen geçen gün söyleyince ay fena gözüküyor ama ben olsam benimde içim tuhaf olur.kaç günde düzeliyormuş :26:
Haklisin bacim ama durum bu iste
Sitem etmissiniz kimse yok diye
Benim o anlardaki yasadiklarim
Kizi k. valide ile banyoya gonderdim sebosa da anne sutu kasik kamasi elma puresini karistirdim zorla yediriyorum
Kizim bornozuyla banyodan geldi ustu giydirilecek tam o sirada sebos fiskirtmaya basladi yedirdiklerimi ustu basi anne kucagi hali her yer batti anne sutu bosa gitti kiz ciplak dolasirken esimin beni sucoayan bakislari
Hic istifimi bozmadan kaln sutu icirdim ortaligi topladim sonra kiz ayagimda oburu memede ikisini de uyuttum simdi sut sagiyorum ama bisey cikmiuo
Durum bu
Iyi geceler herkese
oyy ne güzel benim ödem falan kalmadı sanırım eşim askerde kv yanımda yoğun çalışma derken kilo vs de kalmadı hasta da olursan ucup gideceksin diyorlar çok sağlıklı görünmüyorum farkındayım (43-44 arası kilom) ama yapacak bişe yok bişe yemek içimden gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?