canım sizin evlilik yıl dönümü gelmiş 3. yılınız.
senin koca şlimdiden sana güzel bi sürpriz ayarlıordur.
maşallah canım adaya herşey yolundaymış şükür.öksürüğüde geçer inşallah canım kuru öksürükmü belki evin havası kuru olduğu için öksürüyor olabilir.ama doktor ilaç verdiğine göre sanırım değil inşallah geçer bi an önce.
emzirme olayına ne diyo canım doktorun ek gıda hala ek olarakmı verilecek yoksa öğün olarak verilecekmi acaba.
Eki Görüntüle 680399
Eki Görüntüle 680400
emir kaanım bütün arkadaşlarına ve teyzelerine merhabalar der ve öper
Iyiyim cnm
Kivanc da dun gece uyudu biraz birazdan corba vericem onu kusmazsa iyi usutmusuz heralde yavruyu
Ozeline bak cnm
merhaba marji ahmet 3 gündür antibiyotik kullanıyor bugün iyi maşallah heralde haftasonu sahil felan üşüttüm çocuğu
sebos kıvançtamı hasta geçmiş olsun
sekos lamamma sizlerede geçmiş olsun herkes hasta sanırım
karam canım msj kutum pırıl pırıl oldu
eliföykü kaanın fotoları içimi ısıttı
daha tazacağım şeyler vardıda unuttum
degil mi kız bir degüle oynaya etrafta gezip büyüyorlar diye hava atıyorlar
bizim gibi mi
merhaba marji ahmet 3 gündür antibiyotik kullanıyor bugün iyi maşallah heralde haftasonu sahil felan üşüttüm çocuğu
anca geldim canımben işleri hallettim yemeğide hazır aldırdım uğraşamıycam artık ben sabahları çok erken ayaktayım ya sersem gibi dolanıyorum etrafta belli bir saatten sonrada pertim çıkmış oluyor
mertin kakasının son durumunu okudumda bence eski normal halini almıştırhiç boşuna pis hastanelerde dolaştırma hastalık kaynıyor resmen heryer
canım çok şükür efenin keyfi yerinde gülüyor oynuyor ayakları
tutup çekiyor ama ben tuhafım işte çok tuhafıma gidiyor yara
ahh ahh benim koca hiçç bilmez öyle şeyleriiii
ilk yıl kvlerdeydik, köy şartları dedi, arabamızda yoktu o sene ok dedim.geçen yazın hamileydim annemlerdeydik çarşıya bir şey almaya çıkmıştım neydi yaaaa hıhh tamam kızıma saç bandı bakıyordum doğum yaklaşmıştı öyle bi çıkalım dedik, baktım hadi gidelim sana dondurma ismarayım dedi, ne için dedimm evlilik yıldönümü yaaa dediiiiii
bu sene de artık hiiçççç bir şey beklemeyecem ama şimdiden laf sokuyommm anlayanaaaa
ilk yıl kvlerdeydik, köy şartları dedi, arabamızda yoktu o sene ok dedim.geçen yazın hamileydim annemlerdeydik çarşıya bir şey almaya çıkmıştım neydi yaaaa hıhh tamam kızıma saç bandı bakıyordum doğum yaklaşmıştı öyle bi çıkalım dedik, baktım hadi gidelim sana dondurma ismarayım dedi, ne için dedimm evlilik yıldönümü yaaa dediiiiii
bu sene de artık hiiçççç bir şey beklemeyecem ama şimdiden laf sokuyommm anlayanaaaa
kıvanç nasıl canım?
canım öksürük boğazdan geliyor ciğerden değil evin havası sürekli kontrol halinde nem düşünce nem cihazını çalıştırıyoruz muhakkak ama alerjik bir yapısı olacak sanırım bütün genleri babadan almış benim kızım eşiminde alerjik bir bünyesi var
emzirme olayına gelince benim zaten sütüm hiçbir zaman yetmedi hep takviye kullandık o yüzden biz öğün olarak alıyoruz ama tabi öğün sonrası aralarda ve gece sürekli emiyor sütüm olduğu kadar artık devam sütü vermiyorum biberonla sadece kahvaltı ve muhallebisine ekliyorum 3 ölçek besin değeri artsın diye
maşallah emir kaanabizde onu öperiz
canım geçmiş olsun kıvanca tam geçiş dönemi tehlikeli havalar
ahmette mi hastalandı kıyamam yaa düzelmiş allahtan geçmiş olsun canım
sağol canım geçecek inşallah
yani canımcım bizim gibi mi onlar gece gündüz helak olsunlar yok maması yok bezi yok meyvesi yok gazı anca emzirir severler oyunlar oynarlar ohhhh ne güzel annelik bebeği bırak evdekilere akşamlarıda fıldır fıldır gez dur sonrada çocukta yaparım kariyerde
sebos kıvançtamı hasta geçmiş olsun
sekos lamamma sizlerede geçmiş olsun herkes hasta sanırım
karam canım msj kutum pırıl pırıl oldu
eliföykü kaanın fotoları içimi ısıttı
daha tazacağım şeyler vardıda unuttum
Evet canım çok tırsıgım bu konu da sanki düzelmeyecek gibimeolucak o kadar annesi alışırsın sende bak efe oğlan alışmış bile yeni pipisine.birde sen normal doğum yapmadım korktum iğneden bile korkarım diyordunya onlada alakalıdır belki seni daha çok korkutuyordur böyle şeyler.
Ah ah bu yıl biz pek hazırlıga girmedik efenin pipisinde aklımızcanım sizin evlilik yıl dönümü gelmiş 3. yılınız.
senin koca şlimdiden sana güzel bi sürpriz ayarlıordur.
Olsun kız hatırlamış en azından dondurma hediye etmiş ne güzelahh ahh benim koca hiçç bilmez öyle şeyleriiii
İntikama bak ayolkız seninkide iyice fenaymış sen hazırla ona süprizi de utansın adam güzel bir sofra birde hediye al kızarsın biraz yüzü
Daha iyi cnm
Banyo yaptirdim kafasina su tuttum bayagi burnu acilsin diye yine de fokur fokur burnu
Cuma gununden beri hep kusuyodu corbalari yogurtlari bugun ilk defa kusmadi
Seninki de daha iyi heralde cnm bence de hastaneler mikrop yuvasi ama ozele gorurecekmissin zaten
Gorusemiyoruz ozledim sohbetlerimizi
Daha iyi cnm
Banyo yaptirdim kafasina su tuttum bayagi burnu acilsin diye yine de fokur fokur burnu
Seninki de daha iyi heralde cnm bence de hastaneler mikrop yuvasi ama ozele gorurecekmissin zaten
günaydın canım ben çok severim baklayı şöyle yapıyorum yağda soğanalrı pembeleştirip içine baklaları atıyorum biraz renkleri değişince salçayı koyup üstüne su koyuyorum pişiyo sarımsaklı yoğurtla yiyorum.ohh missss.
tabi daha değişik tarifleride var salçasız zeytinyağlada yapıolar ben sevmiyorum .
selam canım genettik heralde canım sizde ben normal doğum yaptım emziriyorum ama 40 gün kanamam bitti 1 ay sonra adet olmaya başladım.ama korunmak için 3 aylık iğne vurulduğumdan beri biraz sapma oluyo adetlerimde.
hamieyken ne güzelid ya ben hiç istemiyorum adet olmayı ama hemen başladı offf
canım bunların bi anları bi anlarını tutmuyo bigün silip süpürdüğü çorbayı ertesi gün ağzını bile açmıyor mesela.
ayy ben bide kıymalı çorbayı tereyağlı yapmıştım ne tereyağını yerim nede yemeklerin içnde kıymayı kokusu çok fena olmuştu oğlum için katlandım tabi.tadına bile baktım normalde tereyağını azıma sürmem.
senin oğlanın canı sadece seni emmek istiyo sanırım canım bugün.bide bebeler diş dönemindeyken ek gıdayı reddedebilirlermiş.
tskler cnm tarıf ıcın masalahh oglusunaa pek sekerrEki Görüntüle 680399
Eki Görüntüle 680400
emir kaanım bütün arkadaşlarına ve teyzelerine merhabalar der ve öper
Evet canım çok tırsıgım bu konu da sanki düzelmeyecek gibime
Geliyor zamanla düzelirmiş sabırsızım biraz da
Ah ah bu yıl biz pek hazırlıga girmedik efenin pipisinde aklımız
Sürekli o iyi olsun ben bişi istemiyorumm canım efenin pipisinde
Buaralar
Olsun kız hatırlamış en azından dondurma hediye etmiş ne güzel
İntikama bak ayol
Balgam var o zaman seboşta canım kusturuyor
He kız görüşemez olduk dagıldık iyice
canımcım kaçtır diyecem hep unutuyorum. Vermiiş old. muhallebi tarifin için sağol, kızım bazen severek yer biraz, bazen ağzını açmıyor..
varsa böyle tariif alabiliriz sevdik biz
sağol canım yok canım sormadım kızarıklığı geçti zaten kesin bişey allerji yaptı ama ne bilmiyorum çünkü farklı hiç bişey vermedim:44:canım geçmiş olsun atlattınız sanırım.doktora kızarıklarla ayaklarınıda sordunmu canım
kız kafayı artizleremi taktındegil mi kız bir degüle oynaya etrafta gezip büyüyorlar diye hava atıyorlar
bizim gibi mi
kocanda çok cömertmiş çokahh ahh benim koca hiçç bilmez öyle şeyleriiii
özelde hastalık kapıp bide üste para veriyoruz canım hiç değilse devlet has. bedava hastalık saçıyorgeçmiş olsun canım ne oldu ya topiğin çoğu bebeği hasta
bende dolaştırmak istemiyorumda içim rahat etmiyor zaten üniversite hastanesindende randevu alamadık daha herzamanki gibi özele götürücez bir ara.
ne güzel efenin keyfi yerindeymişsende üzme kendini canım ilerde rahat ediceksiniz.
ahmetinde genzi fokur fokur ne gğzel tarif etmişsin antibiyotik iyi geldi sende kullanıyormusunDaha iyi cnm
sağol canım yok canım sormadım kızarıklığı geçti zaten kesin bişey allerji yaptı ama ne bilmiyorum çünkü farklı hiç bişey vermedim:44:
tırnak batmasınıda ben tedavi ediyom daha iyi bir dr bulunca bunları konuşucam
kız kafayı artizleremi taktıncanımcım ana her yerde her koşulda anadır bence onlarda çocukları konusunda hassastırlar kendilerince eee tabi bide maddi olanaklarıda kullanınca rahat bi görüntü çıkıyor olabilir ortaya ama bence onlarda bi şekilde hırpalanıyor
büyük dana 2dir sallanıyor yuh be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?