2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım sizin evlilik yıl dönümü gelmiş 3. yılınız.
senin koca şlimdiden sana güzel bi sürpriz ayarlıordur.

ahh ahh benim koca hiçç bilmez öyle şeyleriiii

ilk yıl kvlerdeydik, köy şartları dedi, arabamızda yoktu o sene ok dedim.geçen yazın hamileydim annemlerdeydik çarşıya bir şey almaya çıkmıştım neydi yaaaa hıhh tamam kızıma saç bandı bakıyordum doğum yaklaşmıştı öyle bi çıkalım dedik, baktım hadi gidelim sana dondurma ismarayım dedi, ne için dedimm evlilik yıldönümü yaaa dediiiiii

bu sene de artık hiiçççç bir şey beklemeyecem ama şimdiden laf sokuyommm anlayanaaaa

canım öksürük boğazdan geliyor ciğerden değil evin havası sürekli kontrol halinde nem düşünce nem cihazını çalıştırıyoruz muhakkak ama alerjik bir yapısı olacak sanırım bütün genleri babadan almış benim kızım eşiminde alerjik bir bünyesi var
emzirme olayına gelince benim zaten sütüm hiçbir zaman yetmedi hep takviye kullandık o yüzden biz öğün olarak alıyoruz ama tabi öğün sonrası aralarda ve gece sürekli emiyor sütüm olduğu kadar artık devam sütü vermiyorum biberonla sadece kahvaltı ve muhallebisine ekliyorum 3 ölçek besin değeri artsın diye

Eki Görüntüle 680399
Eki Görüntüle 680400

emir kaanım bütün arkadaşlarına ve teyzelerine merhabalar der ve öper

maşallah emir kaana bizde onu öperiz

Iyiyim cnm
Kivanc da dun gece uyudu biraz birazdan corba vericem onu kusmazsa iyi usutmusuz heralde yavruyu
Ozeline bak cnm

canım geçmiş olsun kıvanca tam geçiş dönemi tehlikeli havalar

merhaba marji ahmet 3 gündür antibiyotik kullanıyor bugün iyi maşallah heralde haftasonu sahil felan üşüttüm çocuğu

ahmette mi hastalandı kıyamam yaa düzelmiş allahtan geçmiş olsun canım

sağol canım geçecek inşallah

degil mi kız bir degüle oynaya etrafta gezip büyüyorlar diye hava atıyorlar
bizim gibi mi

yani canımcım bizim gibi mi onlar gece gündüz helak olsunlar yok maması yok bezi yok meyvesi yok gazı anca emzirir severler oyunlar oynarlar ohhhh ne güzel annelik bebeği bırak evdekilere akşamlarıda fıldır fıldır gez dur sonrada çocukta yaparım kariyerde

merhaba marji ahmet 3 gündür antibiyotik kullanıyor bugün iyi maşallah heralde haftasonu sahil felan üşüttüm çocuğu

geçmiş olsun canım ne oldu ya topiğin çoğu bebeği hasta

bende dolaştırmak istemiyorumda içim rahat etmiyor zaten üniversite hastanesindende randevu alamadık daha herzamanki gibi özele götürücez bir ara.

canım çok şükür efenin keyfi yerinde gülüyor oynuyor ayakları
tutup çekiyor ama ben tuhafım işte çok tuhafıma gidiyor yara

ne güzel efenin keyfi yerindeymişsende üzme kendini canım ilerde rahat ediceksiniz.

kız seninkide iyice fenaymış sen hazırla ona süprizi de utansın adam güzel bir sofra birde hediye al kızarsın biraz yüzü

insan özel günlerde birşey bekliyor hatırlandığını hissetmek güzel bir duygu eşinin aklı başına gelir umarım sana süpriz yapar seni sevindirir.

kıvanç nasıl canım?

Daha iyi cnm
Banyo yaptirdim kafasina su tuttum bayagi burnu acilsin diye yine de fokur fokur burnu
Cuma gununden beri hep kusuyodu corbalari yogurtlari bugun ilk defa kusmadi
Seninki de daha iyi heralde cnm bence de hastaneler mikrop yuvasi ama ozele gorurecekmissin zaten
Gorusemiyoruz ozledim sohbetlerimizi

Saol cnm seninkine de cok gecmis olsun

Evet canım çok tırsıgım bu konu da sanki düzelmeyecek gibime
Geliyor zamanla düzelirmiş sabırsızım biraz da
canım sizin evlilik yıl dönümü gelmiş 3. yılınız.
senin koca şlimdiden sana güzel bi sürpriz ayarlıordur.
Ah ah bu yıl biz pek hazırlıga girmedik efenin pipisinde aklımız
Sürekli o iyi olsun ben bişi istemiyorumm canım efenin pipisinde
Buaralar
Olsun kız hatırlamış en azından dondurma hediye etmiş ne güzel
kız seninkide iyice fenaymış sen hazırla ona süprizi de utansın adam güzel bir sofra birde hediye al kızarsın biraz yüzü
İntikama bak ayol

Balgam var o zaman seboşta canım kusturuyor
He kız görüşemez olduk dagıldık iyice

selam kızlar ve tatlı bebişleri. okuduğuma göre topiğin çoğu bebişi hastaymış. acil şifalar diliyorum. havalar bir soğuyup, bir ısınınca haliyle mevsimsel geçişlerde salgınlar artıyor. dikkat etmek lazım. umarım kısa zamanda toparlanırsınız. kimsecikler yok sanırım. herkese iyi akşamlar.

maşallahtamemen düzelmiştir inşallah
bende özledim eski sohbetlerimizi canım

Eki Görüntüle 680399
Eki Görüntüle 680400

emir kaanım bütün arkadaşlarına ve teyzelerine merhabalar der ve öper

tskler cnm tarıf ıcın masalahh oglusunaa pek sekerr

Evet cnm cok balgami vardi evin icinde hasta etmisiz cocugu iyi mi
Basta onu disin ustune atmistim da onun cikacagi falan yok
Gece goruselim sekerim

canımcım kaçtır diyecem hep unutuyorum. Vermiiş old. muhallebi tarifin için sağol, kızım bazen severek yer biraz, bazen ağzını açmıyor..

varsa böyle tariif alabiliriz sevdik biz

ne demek canım birbirimizden öğreniyoruz işte biçok şeyi.genelde yaptığım biçok şeyi yazıyorum zaten buraya.yazılanlarıda oğluma yapıyorum yeni tatlar denesin diye.

canım bencede sen şimdiden laf sokmaya başla belki bu sefer güzel bi sürpriz bekliyordur seni.yada sen hazırla güzel bi sofr sürpriz en azından gelecek seneye yatırım olur.utanır bidahakinede o yapar.bizimde 2 ayımız var bende şimdiden alttan alttan hatırlatıyorum

canım geçmiş olsun atlattınız sanırım.doktora kızarıklarla ayaklarınıda sordunmu canım
sağol canım yok canım sormadım kızarıklığı geçti zaten kesin bişey allerji yaptı ama ne bilmiyorum çünkü farklı hiç bişey vermedim:44:

tırnak batmasınıda ben tedavi ediyom daha iyi bir dr bulunca bunları konuşucam
degil mi kız bir degüle oynaya etrafta gezip büyüyorlar diye hava atıyorlar
bizim gibi mi
kız kafayı artizleremi taktın canımcım ana her yerde her koşulda anadır bence onlarda çocukları konusunda hassastırlar kendilerince eee tabi bide maddi olanaklarıda kullanınca rahat bi görüntü çıkıyor olabilir ortaya ama bence onlarda bi şekilde hırpalanıyor

kocanda çok cömertmiş çok öylesine zorla yaptırıcan bişeyler tabi hevesin varsa
bizde ben unuturum eşim hatırlar ben hediye almam eşim alır çok havalıyım çok bakalım adam beni daha ne kadar bu kütük halimle sevip çekecek

özelde hastalık kapıp bide üste para veriyoruz canım hiç değilse devlet has. bedava hastalık saçıyor

ahmetinde genzi fokur fokur ne gğzel tarif etmişsin antibiyotik iyi geldi sende kullanıyormusun
bebek hastalığı ne zor ya insanlıktan çıkıyorum depresyonda cabası ama haksızmıyım 40 günde 3. kez hasta oldu çocuk o kadarda dikkat ederim kimseye gidip gelmem yok haftada 1 ya çıkarım ya çıkmam sakınan göze çöp batıyor işte

He neyimiz eksik onlardan ulen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…