2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

eşin çok anlayışsız davranmış hepsine birden nasıl yetişebilirsinki?oda yardım etseydi keşke çok üzücü ve sinir bozucu olmuş
benim başımada bazen böyle şeyler geliyor benim eşimde herşeyi aynı anda yapmamı bekliyor senin işin daha zor iki tane çoçukla allah sabır versin canım.

geçmiş olsun canım yaa inşallah iyileşir bir an önce.

maç olunca erkekler için hayat duruyor zaten bizimkide gollere sevindi çoçuğu korkuttu yine

geçmiş olsun canım ahmet kanapeden mi düştü
çok üzüldüm iyi birşeyi yok dimi

Kiz tam ne anlayisli kocan varmis diyecektim ki devamini okuyunca bunlarin hepsi ayni dedim
Ahmet iyi di mi cnm
Ben de bigun size laf yetistirirken sebos elimden kurtuldu kafa kut haliya benim herif kudurdu tabi arada basima kakar hala
Kiz da senin oglandan beter gecen gun nenesine annemi balkondan atsana demis anne olmak sabir tasi olmak demekmis bacim senin yaninda yardimci kise de yok Allah gucunu kuvvetini arttirsin bacim

bugün biraz daha erken vereyim bakalım benimki zaten sallanarak uyumaz çoğunlukla memede emerek nadiren ben ayaktayken omuzumda

Stress koltuktan mı düştü ahmet
Bak mehmete bir de şikayet

tamam sağol canımcımm ben bi bakayım hem de kendim içeyim de atlatalım şu sürecii..

ahmet düştü müüü??? okumamışım demek kii

nasıl oldu?*

Bende demekki iyi okumamisim gecmis olsun stress

sağolun kızlar ciddi bişey yok sadece korktuğu için ağladıkaşla göz arası inanın sadece yan duruyodum ona yükseltide koymuştum yanına onun üstünden aşırdı kendini
büyükte yetiştiriyo napcan işte besle kargayı oysun gözünü

kvalidem gitti
kaldık efeyle başbaşa

emr napıyor

napsın canım ya beni bunaltmakla meşguldü bütün gün.eskiden ben mutfaktayken falan örümceğinde yada halıda dururdu salonda şimdi ben odadan çıktığım an beni göremediği an basıyo yaygarayı napıcağımı bilemedim numaradan ağlıyo farkındayım ama ben yanına gitmedende susmuyo.numara yapıyo gitmeyim diyorum bu seferde gerçekten ağlamaya başlıyo ben gitmedikçe. kafayı yedim tüm gün

geçmiş olsun canım ahmet kanapeden mi düştü
çok üzüldüm iyi birşeyi yok dimi
iyi canım bişey olmadan kurtardık bu sefer şükür

bak sen cadıya balkondan attırıyo seni ha benim büyük aslında anne aşığı ama dellenince düşman oluyor diyoki terket bu evitabi bu lafları benden öğreniyo ben kızınca ona söylüyorum zamanı gelince oda bana
büyüdükçe azdı bunlar bide zekaları gelişti ama kötü yönde

Bak sen emir beye bunlar çok numaracı efe de odada babasının kucusunda otururken ben içeri giriyorum almıyorum kucagıma bakıyorum mıyk mıyk aglıyor arkamı dönüp gidiyorum aglamaya başlıyor tosbagam

hem de ne azma gece gündüz kuduruyorllar

iyi canım daha iyi şişlik var biraz ama eskisi gibi degil
dr aradım bugün 15 günde normale döner tam olarak dedi bekleyecez artık

zaman su gibi akıp geçiyor canım yakında birşeyi kalmaz bundan sonra biz düşünelim siz zorunu atlattınız darısı bizimkilere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…