- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
Haklisin bacim ama durum bu iste
Sitem etmissiniz kimse yok diye
Benim o anlardaki yasadiklarim
Kizi k. valide ile banyoya gonderdim sebosa da anne sutu kasik kamasi elma puresini karistirdim zorla yediriyorum
Kizim bornozuyla banyodan geldi ustu giydirilecek tam o sirada sebos fiskirtmaya basladi yedirdiklerimi ustu basi anne kucagi hali her yer batti anne sutu bosa gitti kiz ciplak dolasirken esimin beni sucoayan bakislari
Hic istifimi bozmadan kaln sutu icirdim ortaligi topladim sonra kiz ayagimda oburu memede ikisini de uyuttum simdi sut sagiyorum ama bisey cikmiuo
Durum bu
Iyi geceler herkese
herkese günaydınnn
gazımız daha geçmedi şurubu vermesem daha ii galiba. yediklerini de çıkarıyor verdiğimde
metsil desen zaten faydasız
yarın kont. var ama geçmediiküçük de değil ki alıp pıttpıt yapayım poposuna, sırtını ovalarken dönüp bize bakıyor anne baba ne yapıyorsunuz der gibii şekerrrimmm
kız maç vardı k. valide de banyodaydı eşim söylene söylene giydirdi kızı ben de kalan yemeğini yedirdim şeboşun
dün gece kızı sallarken bi ara bacaklarımı hissetmedim öyle ağır kinolucak bu işler stresim
senin oğlan da tam gazman ha bizim ki pıtır pıtır öyle sesler çıkarıyo ki bazen sotuyorum hanginiz yaptınınz diye
gündüz bi iki saat uyumaya başlıycam yine hem süt gelsin hem sinirler yatışsın hem de abur cubura saldırmayım diye
sporu da dondurdum şimdilik
ben önce market sonra ev
uyu bacım hem dinlenirsin hem sütün artar tahamül sınırını aşıyor yorgun insan
dün büyük oğlan diyorki babası işten gelince baba anneme bişeyler olmuş çıldırmış niye böyle annemoda siz akıllı olun düzelir anneniz dedi sonra ahmeti koltuktan düşürdüşümü öğreninca çıldırdı adam
internette çay yapımı var tam hatırlamıyorum ölçüyü yanlız ben küçük bebe iken ahmete bi çimdik kimyonu kaşığa koyup üstüne anne sütü ekleyip ağzına döküyodum sonra hemen memeyi tıkıyodum yoksa tadı böööögggg
kızarmıyım bacııımanlıyorum bende pat diye çıkarsam bilinki bebeden
bizimki gaz çıkarınca ağrı yok çıkaramadığı zaman sancılı
spor çnemli dediğin gibi sıkılaşırsak hem daha iyi olurama nasıl işte of
güzel canım ama heran geri gelebilir gaz bu sonuçta korkuyorum küçükken bu kadar sorun olmamıştı gaz bizim için 3 aylıkken 6 saat deliksiz uyuyan bi çocuktu 5. ayda değişti.
yinede arada nefes almak güzel uyumakta güzel.kıymetini bilememişim ahh ahh zamanında.
canım ben sütü pastörize kutu süt alıyorum onu mayalıyorum 1 kilo 1 kilo bizde yiyoruz oğlanda ekşimedende yenisini yapıyorum 3-4 günde 1 falan işte ne kadar giderse 1 kilo yoğurt.
sizinde şu gaz sıkışması geçerde rahat edersin birzcık canım inşallah.
senin kocada bayılıyo demek sütlaca benimki sütlaç muhallebi bayılır bunlara.küçük bebelerden büyük bebelere sıra zor geliyor bari bu akşama yapıvereyim.
canım selam
muhallebi yapmış olabilir yatmadan 1 1.5 saat önce yedirsen sonrada gazını çıkarması için oyunlar oynasan öyle uyutsan daha iyi olablir canım.ben şöyle yapıyorum yatmadan en az 1 saat önce yediriyorum sonra oturuyoruz biraz halısında oynuyoruz .sonra yanıma alıp yatırıyorum uykusunun iyice gelmesini bekliyorum bazen beni yinede emmek istiyo emziriyorum.koyuyorum beşiğine uymak istemiyo başta yada gazı oluyo.kaldırıp kucağımda pışpışlayıp gazını çıkarıyorum yatırıyorum sallıyrum gene mızmızlanıyor gene alıyorum aynı şekilde sırtını falan ovuyorum gene geaz çıkarıyor bazen böyle 5-6 kere tekrarlıyoruz sonra o hem gazını çıakrmış oluyo hem sızıyo sallanmadan falan uyuyo.
bu yöntemide yeni buldum önceden zırladıkça salardım zırladıkça sallardım oda uyusa bile hemen uyanırdı gaz geldiği için.sallandıkça sanırım midesinde gaz yukarı çıkma zistiyo rahatsız ediyo bende alıyorum kucağa pışpışlıyorum.gazı iyice çıkınca ve yorluncada sızıyo kalıyo zaten.diğer türlü sabaha kadar salladığım olurdu uyusun yeterki diye.belki tesadüf belki değil daha deneme aşamasındayım bakalım yöntem sekteğe uğrayacakmı
efe nasıl daha iyidir heralde dimi şişi iniyormu yavsş yavaş.
karamm
sekoş
naber kzılar nasıl geçiyo güününüz
Stress koltuktan mı düştü ahmet
Bak mehmete bir de şikayet
tamam sağol canımcımm ben bi bakayım hem de kendim içeyim de atlatalım şu sürecii..
ahmet düştü müüü???okumamışım demek kii
nasıl oldu?*
kız demek küçük kanepeden düştü büyükte babasına seni şikayet ediyo.
geçmiş olsun canım bu arada önemli bişey olmadı demi iyi Ahmet.
kız bu arada benim koca Ahmet kardeşimin adıda Mehmet iki ismide çok severim.
Bende demekki iyi okumamisim gecmis olsun stress
selam bayanlar bu aralar fazla uğrayamıyorum geçmiş yapıyorum bazen yazamadan çıkıyorum kızım 2 gecedir çok uyanıyor muhallebiye başladık o mu rahatsız ediyor acaba silip süpürüyor muhallebiyi maşallahı var
karam efe nasıl iyileşiyor mu
stress ahmet nasıl düştü kız önemli bir şey yok herhalde
seboştoş canım azcık dinlenmeye çalış süt o yüzden gidiyordur
kvalidem gitti
kaldık efeyle başbaşa
emr napıyor
iyi canım bişey olmadan kurtardık bu sefer şükürgeçmiş olsun canım ahmet kanapeden mi düştü
çok üzüldüm iyi birşeyi yok dimi
bak sen cadıya balkondan attırıyo seni haKiz tam ne anlayisli kocan varmis diyecektim ki devamini okuyunca bunlarin hepsi ayni dedim
Ahmet iyi di mi cnm
Ben de bigun size laf yetistirirken sebos elimden kurtuldu kafa kut haliya benim herif kudurdu tabi arada basima kakar hala
Kiz da senin oglandan beter gecen gun nenesine annemi balkondan atsana demis anne olmak sabir tasi olmak demekmis bacim senin yaninda yardimci kise de yok Allah gucunu kuvvetini arttirsin bacim
büyüdükçe azdı bunlar bide zekaları gelişti ama kötü yöndenapsın canım ya beni bunaltmakla meşguldü bütün gün.eskiden ben mutfaktayken falan örümceğinde yada halıda dururdu salonda şimdi ben odadan çıktığım an beni göremediği an basıyo yaygarayı napıcağımı bilemedim numaradan ağlıyo farkındayım ama ben yanına gitmedende susmuyo.numara yapıyo gitmeyim diyorum bu seferde gerçekten ağlamaya başlıyo ben gitmedikçe.kafayı yedim tüm gün
napsın canım ya beni bunaltmakla meşguldü bütün gün.eskiden ben mutfaktayken falan örümceğinde yada halıda dururdu salonda şimdi ben odadan çıktığım an beni göremediği an basıyo yaygarayı napıcağımı bilemedim numaradan ağlıyo farkındayım ama ben yanına gitmedende susmuyo.numara yapıyo gitmeyim diyorum bu seferde gerçekten ağlamaya başlıyo ben gitmedikçe.kafayı yedim tüm gün
Napıyosun çoluk çocuk nasıllar efenim
iyi canım bişey olmadan kurtardık bu sefer şükür
bak sen cadıya balkondan attırıyo seni habenim büyük aslında anne aşığı ama dellenince düşman oluyor diyoki terket bu evi tabi bu lafları benden öğreniyo ben kızınca ona söylüyorum zamanı gelince oda bana
büyüdükçe azdı bunlar bide zekaları gelişti ama kötü yönde
kız bi havalarda oğlan da mızmızlandı süt içirdim şimdi babasında o da her an bana satabilir:18:
iyi canım daha iyi şişlik var biraz ama eskisi gibi degil
dr aradım bugün 15 günde normale döner tam olarak dedi bekleyecez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?