2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

herkese günaydınnn

gazımız daha geçmedi şurubu vermesem daha ii galiba. yediklerini de çıkarıyor verdiğimde

metsil desen zaten faydasız

yarın kont. var ama geçmedii küçük de değil ki alıp pıttpıt yapayım poposuna, sırtını ovalarken dönüp bize bakıyor anne baba ne yapıyorsunuz der gibii şekerrrimmm

ah canım kıyamam doğru kimse kimsenin o an içini bilemez biz karamla şımarıyoz bakma sen bize bende dün bayaşı kötü saatler yaşadım eşim sağolsun el attı olaya rahatladım senin kocada boş boş bakacağına çok biliyosa kendi yedirsin içirsin baksında seninde lafın olmasın hem senin kızı giydirecek kimse yoksa o evde onca insanı ne diye tutuyosunbak gördünmü saldıracak yer arıyom psikolojim bozulmuş iyicene hasta balgamlı bebelere tatlı şeyler vermeyin mümkün olduğunca tatlı şeyler balgamı artırır dolayısıylada öksürük ve kusma artar canım

sütünde yorgunluk ve uykusuzluktan kesin gitti bende aynı haldeyim çünkü
Mukabeleni yiyim
Spor nasıl gidiyor diyet falan iyice dagıldık ya ben özledim sizi
gerçekten diyet yalan oldu bu durumda bakalım cumartesi ne olacak
benim ahmetin stresinden sütüm iyice azalınca yeme olayına hafif çaplı el attım inşallah çok abartmadan haftayı kapatırım:18:

spor diyet yerlerde
bugün yüzüncü kez başladım yine
ben de çok özledim valla
kısmatse bu geceye
bu gece sülümanımın gecesi muhteşem yüzyıl çocuklar arıza çıkarmazda izlerim bari bi arada gelirim yanınıza

kimyon içirsen canım hem doğal hemde oda güzelce gazını söker atar denedinmi hiç
ahmette dün gazdan 2 saat ağladı fitil verdim geçmedi sonra sert sert geğirdi biraz azaldı dün muz vermiştim dahada vermem bi süre daha doğrusu bi süre meyve vermiycem cok kötüydü cok

spor diyet yerlerde
bugün yüzüncü kez başladım yine
ben de çok özledim valla
kısmatse bu geceye
Ben de bu hafta her gün spor yapayım diyordum ama ogluşumun sünneti
Dolayısıyla olmadı diyette yok paso yiyiyorum efe iyi olsun da sorun
Degil
Bizde de yaramamıştı metsil bize de damla kullanın dedi gastrolog ama umudum yok
Kullqnmayacam

bu spor olayı önemlide ne yapmak lazım bilemedim bu tembellikten kurtulmadan ıııh
ben evimde alet olsada yapmam gibi çünkü ahmet biraz uyusa hemen dinleneyim oturayımki enerji toplayayım diyorum
nasıl olacak ya 27 nisanda yaklaşıyor

kız karam biz lahana yemeği yapsak olmazmı böyle sebze yerine yesek yanındada böyle et felan o zamanda zayıflatırmı he biliyonmu

he bu arada tek başıma yazışıyom farkındaysanız bende diyomki acaba gaz ilacı alsammı evde dursa bu sıralar ek gıdadan gaz ser oluyor genel bi sorun demekki ben ahmet bebekken nurse harvey kullanmıştım fena değil hemde biraz uyku yapıyodu gibi
hı ahmet paşada uyandı

ahmeti uyuttum kendime tavuk haşlıyorum öğle için akşam mantı yedimde onu dengeliycem
Denge mi o da ne kız
kız karam biz lahana yemeği yapsak olmazmı böyle sebze yerine yesek yanındada böyle et felan o zamanda zayıflatırmı he biliyonmu

Dogru diosun bacım alet olsa da yapamadıktan sonra
Efe rahat bırakmıyor ki yoksa yapardım tam gaz

kız maç vardı k. valide de banyodaydı eşim söylene söylene giydirdi kızı ben de kalan yemeğini yedirdim şeboşun
dün gece kızı sallarken bi ara bacaklarımı hissetmedim öyle ağır ki nolucak bu işler stresim
senin oğlan da tam gazman ha bizim ki pıtır pıtır öyle sesler çıkarıyo ki bazen sotuyorum hanginiz yaptınınz diye
gündüz bi iki saat uyumaya başlıycam yine hem süt gelsin hem sinirler yatışsın hem de abur cubura saldırmayım diye
sporu da dondurdum şimdilik
ben önce market sonra ev

ayy bak hiç denemedim nasıl yapacam kaç kaşık versem acaba strescimmm??:44: biz iki gündür yarım fitil yapıyorum ama her sabah kaka yapan kız artık kakayla değil de sancıyla uyanıyor

spor yalan oldu platesmiş hıhhh, kızım iyi olsun da o ıııhhh ıhh yaparken ben sporu düşünememmm

ewettt 23 nisan yaklştıııı mayısın ilk haftası ark. evleniyorr

Bilmem ki şekerim ya bence temel zayıflatma spor diyetlerle olacak gibi degil
Hem daha kalıcı oluyor sporlar verilen hem kas oranı artınca vucüt daha çok yakıyormuş

Kızma bacım kahvaltı yap yedir kaka yaptı degiştir batikon ilaç
Derken ahanda şu saat oldu..evet ya felaket gazlı bazen diyorum
Tamam bu gürültüden dolayı taşar bezi alayım ditorum ana kaka yok hepsi gaz
Ses var görüntü yok

Hanginiz yaptı ha

Sekoş dogru diyosun canım efe sünnetli diye
Ne spor yapasım var ne de diyet ne bulsam yiyiyorum sıkıntıdan

uyu bacım hem dinlenirsin hem sütün artar tahamül sınırını aşıyor yorgun insan
dün büyük oğlan diyorki babası işten gelince baba anneme bişeyler olmuş çıldırmış niye böyle annemoda siz akıllı olun düzelir anneniz dedisonra ahmeti koltuktan düşürdüşümü öğreninca çıldırdı adam

internette çay yapımı var tam hatırlamıyorum ölçüyü yanlız ben küçük bebe iken ahmete bi çimdik kimyonu kaşığa koyup üstüne anne sütü ekleyip ağzına döküyodum sonra hemen memeyi tıkıyodum yoksa tadı böööögggg

kızarmıyım bacııım anlıyorum bende pat diye çıkarsam bilinki bebeden
bizimki gaz çıkarınca ağrı yok çıkaramadığı zaman sancılı

spor çnemli dediğin gibi sıkılaşırsak hem daha iyi olur ama nasıl işte of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…