2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ne güzel bizimkinin her gazı agrılı ya
He kıs sıkılaşsak 5 kilo versem 10 kilo vermiş gibi oluyorsun

evet canım çoğunu çıkartmayı düşünüyorum albüm yapıcam oğluma her yaş için 1 tane albüm

ayyy canım çok zor bi gece geçirmişsin 2 çocukla baş etmez zor olsa gerek gerçekten birde biri hasta geçmiş olsun tekrardan.o yorgunluğa strese süt çıkmaz tabi bacım sakinleşince deneseydin.

demekki ağızları daha küçük 6+ gerçekten büyük yani bende denedim test ettimm

tamam sağol canımcımm ben bi bakayım hem de kendim içeyim de atlatalım şu sürecii..

ahmet düştü müüü??? okumamışım demek kii

nasıl oldu?*

Huhu hanimlarr nasilsiniz biz sükür iyiiz umarim sizdede keyfler yerindedirr

kız demek küçük kanepeden düştü büyükte babasına seni şikayet ediyo.

geçmiş olsun canım bu arada önemli bişey olmadı demi iyi Ahmet.

kız bu arada benim koca Ahmet kardeşimin adıda Mehmet iki ismide çok severim.

selam canımm

benim günüm hivdacıkla uğraşmakla geçiyor gece yarım saatte bir uyandı kıvranıyor kuzummm
senin oğluş nasıll???

iyiyiz canım çok şükür haftasonuna kadar benimkide çleydi uyumuyodu zırlayarak kalkıyodu yarım saatte bir falan şükür haftasonundan beri iyiyiz maşallah deyimde.

gazdan demi canım gaz sıkışması vardı aslında biraz fazla hareket iyi gelebilir ben oğlanı haftasonu 2 gün arabası üstünde yollarda zıplattım belki o iyi gelmişiit sıkıan gaz çıkmıştır diyorum

Huhu hanimlarr nasilsiniz biz sükür iyiiz umarim sizdede keyfler yerindedirr

selam canım bizde iyiyz şükür az önce oğluma aldım çıktım markete pirinç unu aldım akşama kocişe sütlaç yapıcam bayadır istiyordu sürpriz yapıcam

Oh oh afiyet olsuun sütlacda iyi olurr ama göbisler gitmiyor ozamandaaa

Nasil oldu kücük prenses canim

bir gözü açıkkk uyuyor diyecektim ki ağladı salıyom inş. braz uyur

evet canım havalarda kötü burda çıkaramam.. geçmiş olması ne güzel demi?

shhhh ahhhh sütlaç br haf. istyorummm. süt aldırıyom ya fazla almayı unutuyor eşim ya da 3 diyorum 4 kg gelince kıyamadım yoğurt yaptım bugün yine 3 diyecem 3 gelirse ya irmikli tatlı yapacam ya da sütlaçç

galiba sütlaç yaparım eşim bayılırrr, bende sürpriz yaparım eşime genelde, buzdolabını açmazsa oooooo aşkımmm derrrr kasenin dibi gelirrr yanağıma da elime de bir öpücükk

Oh oh afiyet olsuun sütlacda iyi olurr ama göbisler gitmiyor ozamandaaa

ben zaten sevmem sütlacı canım kocanın göbeğinide kendi düşünsün

bu göbek olayınıda baş edemiyorum valla 50 kiloya düştüm gayet iyi benim için zayıfladıkça yüzüm çöküyor herkez çökmüşsün diyo ama gel gelelim göbekte akşama kadar 5 aylık falan oluyo.nasıl sadece göbeğe çalışcaz bilmiyorum

selam bayanlar bu aralar fazla uğrayamıyorum geçmiş yapıyorum bazen yazamadan çıkıyorum kızım 2 gecedir çok uyanıyor muhallebiye başladık o mu rahatsız ediyor acaba silip süpürüyor muhallebiyi maşallahı var
karam efe nasıl iyileşiyor mu
stress ahmet nasıl düştü kız önemli bir şey yok herhalde
seboştoş canım azcık dinlenmeye çalış süt o yüzden gidiyordur

güzel canım ama heran geri gelebilir gaz bu sonuçta korkuyorum küçükken bu kadar sorun olmamıştı gaz bizim için 3 aylıkken 6 saat deliksiz uyuyan bi çocuktu 5. ayda değişti.
yinede arada nefes almak güzel uyumakta güzel.kıymetini bilememişim ahh ahh zamanında.

canım ben sütü pastörize kutu süt alıyorum onu mayalıyorum 1 kilo 1 kilo bizde yiyoruz oğlanda ekşimedende yenisini yapıyorum 3-4 günde 1 falan işte ne kadar giderse 1 kilo yoğurt.

sizinde şu gaz sıkışması geçerde rahat edersin birzcık canım inşallah.
senin kocada bayılıyo demek sütlaca benimki sütlaç muhallebi bayılır bunlara.küçük bebelerden büyük bebelere sıra zor geliyor bari bu akşama yapıvereyim.

canım selam
muhallebi yapmış olabilir yatmadan 1 1.5 saat önce yedirsen sonrada gazını çıkarması için oyunlar oynasan öyle uyutsan daha iyi olablir canım.ben şöyle yapıyorum yatmadan en az 1 saat önce yediriyorum sonra oturuyoruz biraz halısında oynuyoruz .sonra yanıma alıp yatırıyorum uykusunun iyice gelmesini bekliyorum bazen beni yinede emmek istiyo emziriyorum.koyuyorum beşiğine uymak istemiyo başta yada gazı oluyo.kaldırıp kucağımda pışpışlayıp gazını çıkarıyorum yatırıyorum sallıyrum gene mızmızlanıyor gene alıyorum aynı şekilde sırtını falan ovuyorum gene geaz çıkarıyor bazen böyle 5-6 kere tekrarlıyoruz sonra o hem gazını çıakrmış oluyo hem sızıyo sallanmadan falan uyuyo.

bu yöntemide yeni buldum önceden zırladıkça salardım zırladıkça sallardım oda uyusa bile hemen uyanırdı gaz geldiği için.sallandıkça sanırım midesinde gaz yukarı çıkma zistiyo rahatsız ediyo bende alıyorum kucağa pışpışlıyorum.gazı iyice çıkınca ve yorluncada sızıyo kalıyo zaten.diğer türlü sabaha kadar salladığım olurdu uyusun yeterki diye.belki tesadüf belki değil daha deneme aşamasındayım bakalım yöntem sekteğe uğrayacakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…