uyu bacım hem dinlenirsin hem sütün artar tahamül sınırını aşıyor yorgun insan
dün büyük oğlan diyorki babası işten gelince baba anneme bişeyler olmuş çıldırmış niye böyle annemoda siz akıllı olun düzelir anneniz dedi sonra ahmeti koltuktan düşürdüşümü öğreninca çıldırdı adam
internette çay yapımı var tam hatırlamıyorum ölçüyü yanlız ben küçük bebe iken ahmete bi çimdik kimyonu kaşığa koyup üstüne anne sütü ekleyip ağzına döküyodum sonra hemen memeyi tıkıyodum yoksa tadı böööögggg
kızarmıyım bacııımanlıyorum bende pat diye çıkarsam bilinki bebeden
bizimki gaz çıkarınca ağrı yok çıkaramadığı zaman sancılı
spor çnemli dediğin gibi sıkılaşırsak hem daha iyi olurama nasıl işte of
Emir Kaan' a maşallh canım çook tatlı..ben de çok foto çekiyorum öğle arasında eve gidip fotoğraf çekiyorum üstelik ececim bana bak poz ver diyorum gülüveriyor :) öle de olunca insanın hep çekesi geliyor :) ne güzel hatıralar ama mutlaka çektikleriniin bi kısmını çıkarttır elinde de olsun :)
Haklisin bacim ama durum bu iste
Sitem etmissiniz kimse yok diye
Benim o anlardaki yasadiklarim
Kizi k. valide ile banyoya gonderdim sebosa da anne sutu kasik kamasi elma puresini karistirdim zorla yediriyorum
Kizim bornozuyla banyodan geldi ustu giydirilecek tam o sirada sebos fiskirtmaya basladi yedirdiklerimi ustu basi anne kucagi hali her yer batti anne sutu bosa gitti kiz ciplak dolasirken esimin beni sucoayan bakislari
Hic istifimi bozmadan kaln sutu icirdim ortaligi topladim sonra kiz ayagimda oburu memede ikisini de uyuttum simdi sut sagiyorum ama bisey cikmiuo
Durum bu
Iyi geceler herkese
Canim bende bu hafta almistimm 6+ama benim kizimda tutmuyorr sevmiyor eskiyi daha cok seviyor bende fazla zorlamiyorum birsey olacagini sanmiyorum.
yan yana tutunca baya büyük geliyor kücük agzinaa dahasimdilik zorlamiyoruum yanii ara ara eline veriyorum ama begen,iyor geri atiyorr
maasallah kuzuya allah bagislasiin anali babali büysünn
yok yaa bende cok. Ekiyorum bence absrtmiyorsuun cocuklar artik flas vs gibi seyler yadirgamiyorr artist gibi birde poz veriyorrr
Burdayiiz kizz herkez geri gelecek bi kac ufak tefek isleri vardiiir efee nasill oldu daha iyidir insaallah
Bu arada bütün hasta olan bbeislere allahtan sifa diliyorum gecmis olsuun cücüklere
Biz cok sükür iyiiz hepinize iyi geceler
uyu bacım hem dinlenirsin hem sütün artar tahamül sınırını aşıyor yorgun insan
dün büyük oğlan diyorki babası işten gelince baba anneme bişeyler olmuş çıldırmış niye böyle annemoda siz akıllı olun düzelir anneniz dedi sonra ahmeti koltuktan düşürdüşümü öğreninca çıldırdı adam
internette çay yapımı var tam hatırlamıyorum ölçüyü yanlız ben küçük bebe iken ahmete bi çimdik kimyonu kaşığa koyup üstüne anne sütü ekleyip ağzına döküyodum sonra hemen memeyi tıkıyodum yoksa tadı böööögggg
kızarmıyım bacııımanlıyorum bende pat diye çıkarsam bilinki bebeden
bizimki gaz çıkarınca ağrı yok çıkaramadığı zaman sancılı
spor çnemli dediğin gibi sıkılaşırsak hem daha iyi olurama nasıl işte of
selam canımmkaramm
sekoş
naber kzılar nasıl geçiyo güününüz
Huhu hanimlarr nasilsiniz biz sükür iyiiz umarim sizdede keyfler yerindedirr
merhaba iyi old. sevindim..
biz de aynyız
selam canımm
benim günüm hivdacıkla uğraşmakla geçiyor gece yarım saatte bir uyandı kıvranıyor kuzummm
senin oğluş nasıll???
Huhu hanimlarr nasilsiniz biz sükür iyiiz umarim sizdede keyfler yerindedirr
iyiyiz canım çok şükür haftasonuna kadar benimkide çleydi uyumuyodu zırlayarak kalkıyodu yarım saatte bir falan şükür haftasonundan beri iyiyiz maşallah deyimde.
gazdan demi canım gaz sıkışması vardı aslında biraz fazla hareket iyi gelebilir ben oğlanı haftasonu 2 gün arabası üstünde yollarda zıplattım belki o iyi gelmişiit sıkıan gaz çıkmıştır diyorum
selam canım bizde iyiyz şükür az önce oğluma aldım çıktım markete pirinç unu aldım akşama kocişe sütlaç yapıcam bayadır istiyordu sürpriz yapıcam
Nasil oldu kücük prenses canim
iyiyiz canım çok şükür haftasonuna kadar benimkide çleydi uyumuyodu zırlayarak kalkıyodu yarım saatte bir falan şükür haftasonundan beri iyiyiz maşallah deyimde.
gazdan demi canım gaz sıkışması vardı aslında biraz fazla hareket iyi gelebilir ben oğlanı haftasonu 2 gün arabası üstünde yollarda zıplattım belki o iyi gelmişiit sıkıan gaz çıkmıştır diyorum
selam canım bizde iyiyz şükür az önce oğluma aldım çıktım markete pirinç unu aldım akşama kocişe sütlaç yapıcam bayadır istiyordu sürpriz yapıcam
Oh oh afiyet olsuun sütlacda iyi olurr ama göbisler gitmiyor ozamandaaa
bir gözü açıkkk uyuyor diyecektim ki ağladı salıyom inş. braz uyur
evet canım havalarda kötü burda çıkaramam.. geçmiş olması ne güzel demi?
shhhh ahhhh sütlaç br haf. istyorummm. süt aldırıyom ya fazla almayı unutuyor eşim ya da 3 diyorum 4 kg gelince kıyamadım yoğurt yaptım bugün yine 3 diyecem 3 gelirse ya irmikli tatlı yapacam ya da sütlaçç
galiba sütlaç yaparım eşim bayılırrr, bende sürpriz yaparım eşime genelde, buzdolabını açmazsa oooooo aşkımmm derrrr kasenin dibi gelirrr yanağıma da elime de bir öpücükk
selam bayanlar bu aralar fazla uğrayamıyorum geçmiş yapıyorum bazen yazamadan çıkıyorum kızım 2 gecedir çok uyanıyor muhallebiye başladık o mu rahatsız ediyor acaba silip süpürüyor muhallebiyi maşallahı var
karam efe nasıl iyileşiyor mu
stress ahmet nasıl düştü kız önemli bir şey yok herhalde
seboştoş canım azcık dinlenmeye çalış süt o yüzden gidiyordur
kızım uyandı yemeğini yedireyim görüşürüz
ben çıkıyorum yemek yapacam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?