iyi senin ablan boyamış benim boyayacak kimse yoktu geri getirdim hiç sürmeden
kız sen beni öldürecenmi büyükbaş hasebos buyarsa yandın bu sefer boyanmış danayeda bittim
bu topike takılıyodum ya milletin tabi ilk hamileliği daha doğrusu çoğunun bende onlara heveslendim ama çoğunun yaptığını zannetmiyorum makyaj felan
canım sitedemi sorun var acaba kutum hala boş:44:kutun doluuuuuuuuu
çok doğru yamışsın cnm sağolgeçmiş olsun moon romatoit artrit sıkıntı veren bi hastalık şifa versin rabbim bian önce inşallah
süt olayıda kısmet canım bu saatten sonra bebene sütünden ziyade sen lazımsın
hangi sayfalar hemen okuyup geleyim
amin. annenede kıyamam gerçekten zor onu çok iyi anlarım allah annende şifa versin bilim adamları koyun kopyalıcaklarına şu hastalık üzerinde çalışsalar çok iyi olcakbu hastalıktan annemde var canım çok zor 12 yıldır çekiyor allah şifa versin.
ben götürdüm makyaj için ruj allık ablam yaptı mis gibi
ama danayı boyamış gibi oldum o ayrı
büyükbaş demişken seboş nerde ya
moon canım pipimiz ilk güne göre iyi ama tam düzelmedi 15 güne diyorlar
illa boyatacam eşime bile yaptırırdım amen yaptık da ne oldu eşşek gibiydim
bak yine seboş geldi aklımaya o çok kullanıyordu ya ondan
stress gel gidek akıllıçoğumuz aynı hatayı yapmışız canım stres tecrubeli olmasına rağmen o bile yapmış ikinciye yine yapabiliriz hiç kullanmadan yine geri getiririz.
canım sitedemi sorun var acaba kutum hala boş:44:
çok doğru yamışsın cnm sağol
amin. annenede kıyamam gerçekten zor onu çok iyi anlarım allah annende şifa versin bilim adamları koyun kopyalıcaklarına şu hastalık üzerinde çalışsalar çok iyi olcak
çabukl geçer inşallah anacım altı üstü ucundan acık gitti ama düzelmesi uzunsürüyor demekki içim gene tuhaf oldu
neyse güzel bayanlar ben yatıryorum enerji lazım yarına
iyi kız eşin becerikliymiş bende eşime arada saçıma maşa yaptırıyorum makyajdan hiç anlamaz ve nefret eder.
he gelgit akıllı hestress gel gidek akıllı
canım aşkım kutun dopdolu boşaltman lazım
saçımı bilem boyardı tek renk evde boyadıgımda
hevesli benimki yeterki içinde ben olayım
geveze bikaç ayda 4 kalp demekki 1-2 yıl takısan ne verecek kk sana merak ettim4 kalpli olmuşummmmm
2500 msj
beyaz sorunun yoksa en güzeli canım gerçi ben saçımla oynamayı oldum olası severim:82:
bana saça boya yasak boyayacaktım eşim istemedi doğallıktan yana daha hiç boyamadım
bizimkide bugün ishaldi :44:tersler anacım terskızlar mert 2 gündür iyileşti sanırımbugün hiç kaka yapmadı şimdide kabız mı oldu yoksa:44:
iyi geceler kızlar ben çıkıyorum görüşürüz.
yok o kesmezhe gelgit akıllı heboşalttım kutumuda
sana papatya çayı ısmarlasam işe yararmı
niye kız
bana saça boya yasak boyayacaktım eşim istemedi doğallıktan yana daha hiç boyamadım
tövbe :26:kızlar mert 2 gündür iyileşti sanırımbugün hiç kaka yapmadı şimdide kabız mı oldu yoksa:44:
iyi geceler kızlar ben çıkıyorum görüşürüz.
geveze bikaç ayda 4 kalp demekki 1-2 yıl takısan ne verecek kk sana merak ettim
beyaz sorunun yoksa en güzeli canım gerçi ben saçımla oynamayı oldum olası severim:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?