2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hee kız insan hevesleniyorda sonra hayeller suya düşüyor, insanda makyaj yapacak hal kalmıyorki canım hakkaten ben sezaryandan sonra hemen toparlarım sandım ama gerçeklerle yüzleştim bebeğimi kucağıma alamıyordum ne makyajı kusur kalsın

çok doğru yamışsın cnm sağol
bu hastalıktan annemde var canım çok zor 12 yıldır çekiyor allah şifa versin.
amin. annenede kıyamam gerçekten zor onu çok iyi anlarım allah annende şifa versin bilim adamları koyun kopyalıcaklarına şu hastalık üzerinde çalışsalar çok iyi olcak
ben götürdüm makyaj için ruj allık ablam yaptı mis gibi
ama danayı boyamış gibi oldum o ayrı
büyükbaş demişken seboş nerde ya

moon canım pipimiz ilk güne göre iyi ama tam düzelmedi 15 güne diyorlar

çabukl geçer inşallah anacım altı üstü ucundan acık gitti ama düzelmesi uzunsürüyor demekki içim gene tuhaf oldu

neyse güzel bayanlar ben yatıryorum enerji lazım yarına

illa boyatacam eşime bile yaptırırdım amen yaptık da ne oldu eşşek gibiydim
bak yine seboş geldi aklıma ya o çok kullanıyordu ya ondan

iyi kız eşin becerikliymiş bende eşime arada saçıma maşa yaptırıyorum makyajdan hiç anlamaz ve nefret eder.

iyi geceler canım.

kızlar mert 2 gündür iyileşti sanırımbugün hiç kaka yapmadı şimdide kabız mı oldu yoksa:44:

he gelgit akıllı he boşalttım kutumuda
sana papatya çayı ısmarlasam işe yararmı
yok o kesmez

bana saça boya yasak boyayacaktım eşim istemedi doğallıktan yana daha hiç boyamadım
niye kız
kızlar mert 2 gündür iyileşti sanırımbugün hiç kaka yapmadı şimdide kabız mı oldu yoksa:44:
tövbe :26:
iyi geceler kızlar ben çıkıyorum görüşürüz.

geveze bikaç ayda 4 kalp demekki 1-2 yıl takısan ne verecek kk sana merak ettim

beyaz sorunun yoksa en güzeli canım gerçi ben saçımla oynamayı oldum olası severim:82:

ne verecekler pro üyelik
senden sonra geldim geçtim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…