2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ay evet neredeyse normal doguracaktım
Ama ebe dedi çatın darmış zaten normal olmazmış
Annemin de çok zor olurmuş yazık evde bayagı dikişle dogurmuş beş tane

eskiden kadınlar ne çekiyormuş ya şimdi biz çok şanslıyız.

beni odaya getirdiklerinde mertide getirdiler giyinikti üstü başı o anki duygu çok güzeldi
eşim benim için videoya almış ilk çıkardıkları halini

Oy karaböcügüm mertim
Anılar çok güzel ya efeyi hıçkırık tutmuştu akşam
Kaşıkla limon suyu verdik komik bir şekilde anlatarak
Çektim şuan bile izlerken gülüyoruz ilerde inş
Paşamla izler güleriz

şimdiki bebelerde çok şanslı benim bir kaçtane bebeklik fotoğrafım var bunların nerdeyse her günü kayıt halinde.
ilerde izleyip duygulanırız

He ya bizim bir tanıdık makattan gelen bebegini normal dogurmuş

ayy resmen şok oldum ben daha öncede böyle doğumlar duymuştum.:18:insan inanamıyor iyi sağsağlim doğurmuş
ben merte mama yediricem canım mola gelmeye çalışırım sonra.

slm kızlarr
bakın bende heveslendim anlatayımmm,
gece suyum geldi biras 2saat so ra hast. gittik, ebe baktı hiç açıklık yok dedi. nts sonra yine baktı hiççç yok dedi normal olmaz dedi, yine nts ve bebeğin kalp atışlarının yavaşladığını duydum ebe koştu geldi sola yat derin derin nefes al dedi
sabah drye görün ve hemen indirin dedi

benii uyuşturun dedim yok da bu sağlıklı da falan da filan da neyse ilk ben gördüm koklamak istedim ebe göstermesiyle alıp götürmesi bir oldu eeee nolduu beni uyutmuşlar hiiçç bir şey hatırlamıyorummm olan o iğneye oldu ilk zamanlar ağrırdı şimdi bazen ağrıyor belim..

kızımın o pembe bacaklarını hiiiç unutamammm, hast. odam da hep baygındım, ayağa kalkamadım yürüyemedim , yatarken eşim beni tutardı, banyomu eşim yaptırırdı uzansam oturamazdım otursam yürüyemezdimmmm
evde ayaklarım davul gibi oldu falan offf ne günlerdi meme ucu yok kız aç hep uyuyor süt yokk heyy allahımmmm

her şey bu miss kokulum içindiiii

ayy resmen şok oldum ben daha öncede böyle doğumlar duymuştum.:18:insan inanamıyor iyi sağsağlim doğurmuş
ben merte mama yediricem canım mola gelmeye çalışırım sonra.

evet canım bana bir de hamileyken anlatıldı bu
bir de fazla dikmişler mi kadını tekrar git açtır falan filan
gel de normal dogurhep de hamilelere anlatılır böyle şeyler
ben dogum yapmayana hiç anlatmam böyle şeyler
sadece hamişlere bol bol uyuyun ararsınız bugünleri diyorum o kadar

hıı unumuşum benim adaet düzensiz old. için hep farklı tarihler dedi drlar.
ağustos sonu eylül başı demişti memleketteki biiri, benim dr de 19u demişti
adamın dediği çıktı
o yüzden ben bi yere gidince valizimle giderdim görseniz çook komikti sahile ineceğiz hadi bavul kızın koltuğu falan
hıı bir de benim bi doğum çiçeğim vardi taaaa ist. gönderilern onu her seferinde koyun derdim eşimle annem bana gülerdi, bende onu almazsanız doğurmam derdimmm

şuraya bayıldım uzansam oturamazdım otursam yürüyemezdim aynen de öyle iyi tabir etmişsin

dogum çiçegi ne kız amaç ne yani seni mi dogutturuyor

o cicekten bende de vardı
faydası oldu mu bilmem :44:

merhaba kızlar geçmişe hiç bakamadım umarım hasta bebişlerimiz düzelmiştir

bende 2 gündür hastaneye gidip geldim .dr romatait artrit ilaçlarına başla dedi bende emziriyorum dedim o da bir ilaç verdi 1 ay kullan dedi değerinde düşme olmazsa mecburen asıl ilaçlarına başlıcaksın dedi yani düşme olmazsa emzirmeyi kesmek zorundayım inşallah düzelir en azından 1 yaşına kadar emzirsem iyi olcak

he bu arada kortizonlu ilaç kullanıcam ve bende çok ödem yapıyor

o cicekten bende de vardı
faydası oldu mu bilmem :44:
çatlatmayın adamı o ne

hadi ya çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm

hee kız millet insanı korkutmaktan zevk alıyor

dogum çiçegi ne kız amaç ne yani seni mi dogutturuyor

bende o çiçeği duymuştum kolay doğum olsun diye sanırım

çok geçmiş olsun canım inşallah gerekmez.

stress agustos analarından geliyorum bir sürü şey yazmışlar bize hepsine cevap verdim

ne yazmışlar söyle bakayım?

dikiş yerlerim acımıyorda göbeyim hala hissiz :44:

ha bu arada bende 2i yü normal doğurmak istedim kısmet olmadı hayırlısı
bana teklif ettiler epidural yapalım ben kabul etmedimbayılırken diyorumki ben ayık kalmıycam dimi niye daha bayılmadım
sonrasını hatırlamıyorum
banada epidural dediler kabul ettim sabaha kadar ağladım nasıl olur felan diye ya panik olursam diye sabah hastaneye gidince genele çevirdim

beni odaya getirdiklerinde mertide getirdiler giyinikti üstü başı o anki duygu çok güzeldi
eşim benim için videoya almış ilk çıkardıkları halini
bizim ahmet paşada ameliyathaneden odaya gelirkenki süreçte temizlenmesi giydirilmesi felan o sürede eşim çekmiş fıldır fıldır maşallah sanki içerden çıkan o değil etrafı kesiyor duygulandım şimdi bende

Ay evet neredeyse normal doguracaktım
Ama ebe dedi çatın darmış zaten normal olmazmış
Annemin de çok zor olurmuş yazık evde bayagı dikişle dogurmuş beş tane
millet ne şartlarda doğurmuş ya analarımıza bak çatır çatır
şimdi normal doğumların çoğu uyuşturularak yapılıyoki adı normal doğum artık bebek sağlıklı doğal yoldan çıkıyor ama anne daha az zorlanıyor eskiden temiz bez kaynar su tamam of anam of ne çekmiş hemcinslerimiz

şimdiki bebelerde çok şanslı benim bir kaçtane bebeklik fotoğrafım var bunların nerdeyse her günü kayıt halinde.
ilerde izleyip duygulanırız
aynen canım 1-2 fotoyla mazimizi anıyoruz

ahmetin fotolarıda hep telefonda hiç bastırmadık fotoda ne rahatım dimi
bu topiktemi okuyup almıştın

anacım ben hamileyken burda kim ne yazsa alıyodum doğuma 1 valizle gittim hepsini kullanmadan geri getirdim

heleki en çok lohusa tacına kremlere felan gülüyorum sabahlıklar felan totomu dahi çekemedim bırak bide hastanede süsüme bakacamhey gidi günler hey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…