kaç mesaja pro üyelikyok o kesmez
niye kız
tövbe :26:
ne verecekler pro üyelik
senden sonra geldim geçtim seni
kaç mesaja pro üyelik
görünmeden nasıl oluyo kız5000 den sonra herhal :44:
o zaman sana sürekli yazarım kızz özelden
ve görünmeden forum forum geziyorsun casper misali
agustos analarına gider gitmez gelirim yakalarım senii
görünmeden nasıl oluyo kız
ahmet paşam uyandııııııııııı
5000 den sonra herhal :44:
o zaman sana sürekli yazarım kızz özelden
ve görünmeden forum forum geziyorsun casper misali
agustos analarına gider gitmez gelirim yakalarım senii
öncelikle herkese iyi geceler muhabbetin sonuna yetistim onu gectim gecmişi bitiremedim bugün ööylle konusacagınız gelmiş..
kızlar bugün esimle ve kızımla öyle gezdik 2 avm bitirdik 3 e gececektik 10 da kapanmasaydı
kendime makyaj malzemeleri aldım giysi alcaktım ama bu kilolardan kendimi hiç iyi hissetmediğimden yakıstıramıyorum kendime memişlerde benden önce gidiyo sanki
yarın albümüme kızımla resmimi koyarım diyorum 2 arkadasım var sadece neyse arkadas olalaım kaynasalım bende herkesi merak ediyorum daha görmedim sizleri marjinal hariç neyse cok konustum
koy kız hüsnü cemalini görelimöncelikle herkese iyi geceler muhabbetin sonuna yetistim onu gectim gecmişi bitiremedim bugün ööylle konusacagınız gelmiş..
kızlar bugün esimle ve kızımla öyle gezdik 2 avm bitirdik 3 e gececektik 10 da kapanmasaydı
kendime makyaj malzemeleri aldım giysi alcaktım ama bu kilolardan kendimi hiç iyi hissetmediğimden yakıstıramıyorum kendime memişlerde benden önce gidiyo sanki
yarın albümüme kızımla resmimi koyarım diyorum 2 arkadasım var sadece neyse arkadas olalaım kaynasalım bende herkesi merak ediyorum daha görmedim sizleri marjinal hariç neyse cok konustum
aylık mı 30 yıllık mı e başka ne avantajları var pronunpro üyelik öyle olmuyor canım paralı obazı 15.000 msj olanların bile yok
fiyatıda 30 ytl filan civarıymış sanırım tam emin değilim.
herkese günaydın kızlar
bugün temizlik yapmak için 7.30da kalktım buraya gireyim dedim.
günaydın cnm
günaydın kızlar akşam yine iyi kaynatmışsınız geçmiş yaptım şimdi de kızım uyandı kahvaltısını yaptırayım fırsat bulduğumda damlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?