- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
etkisi var mı gerçekten acaba :44:
zevlerine başlayacam hakorkutmasınlar adamı [/QUOTE
herkes başka bir cins canım insanların acılarından korkularınan zevk alan dolu
merhaba kızlar geçmişe hiç bakamadım umarım hasta bebişlerimiz düzelmiştir
bende 2 gündür hastaneye gidip geldim .dr romatait artrit ilaçlarına başla dedi bende emziriyorum dedim o da bir ilaç verdi 1 ay kullan dedi değerinde düşme olmazsa mecburen asıl ilaçlarına başlıcaksın dedi yani düşme olmazsa emzirmeyi kesmek zorundayım inşallah düzelir en azından 1 yaşına kadar emzirsem iyi olcak
he bu arada kortizonlu ilaç kullanıcam ve bende çok ödem yapıyor
dikiş yerlerim acımıyorda göbeyim hala hissiz :44:
ha bu arada bende 2i yü normal doğurmak istedim kısmet olmadı hayırlısı
banada epidural dediler kabul ettim sabaha kadar ağladım nasıl olur felan diye ya panik olursam diye sabah hastaneye gidince genele çevirdim
bizim ahmet paşada ameliyathaneden odaya gelirkenki süreçte temizlenmesi giydirilmesi felan o sürede eşim çekmiş fıldır fıldır maşallah sanki içerden çıkan o değil etrafı kesiyor duygulandım şimdi bende
millet ne şartlarda doğurmuş ya analarımıza bak çatır çatır
şimdi normal doğumların çoğu uyuşturularak yapılıyoki adı normal doğum artık bebek sağlıklı doğal yoldan çıkıyor ama anne daha az zorlanıyor eskiden temiz bez kaynar su tamam of anam of ne çekmiş hemcinslerimiz
aynen canım 1-2 fotoyla mazimizi anıyoruz
ahmetin fotolarıda hep telefonda hiç bastırmadık fotoda ne rahatım dimi
bu topiktemi okuyup almıştın
anacım ben hamileyken burda kim ne yazsa alıyodum doğuma 1 valizle gittim hepsini kullanmadan geri getirdim
heleki en çok lohusa tacına kremlere felan gülüyorum sabahlıklar felantotomu dahi çekemedim bırak bide hastanede süsüme bakacam hey gidi günler hey
marji karam ne zaman geldiniz bende yazıyomda yazıyom laf yetiştirecem diye
bu topiktemi okuyup almıştın
anacım ben hamileyken burda kim ne yazsa alıyodum doğuma 1 valizle gittim hepsini kullanmadan geri getirdim
heleki en çok lohusa tacına kremlere felan gülüyorum sabahlıklar felantotomu dahi çekemedim bırak bide hastanede süsüme bakacam hey gidi günler hey
sağol tatlım pipişiniz düzeldimiçatlatmayın adamı o ne
hadi ya çok geçmiş olsun canımçok üzüldüm
inşallah cnm gerkmezçok geçmiş olsun canım inşallah gerekmez.
gecmiş olsun cnm ya
hastalığın neymiş anlamadım :26:
inş. cabucak ilaçlar etki gösterir
geçmiş olsun moon romatoit artrit sıkıntı veren bi hastalık şifa versin rabbim bian önce inşallahmerhaba kızlar geçmişe hiç bakamadım umarım hasta bebişlerimiz düzelmiştir
bende 2 gündür hastaneye gidip geldim .dr romatait artrit ilaçlarına başla dedi bende emziriyorum dedim o da bir ilaç verdi 1 ay kullan dedi değerinde düşme olmazsa mecburen asıl ilaçlarına başlıcaksın dedi yani düşme olmazsa emzirmeyi kesmek zorundayım inşallah düzelir en azından 1 yaşına kadar emzirsem iyi olcak
he bu arada kortizonlu ilaç kullanıcam ve bende çok ödem yapıyor
hangi sayfalar hemen okuyup geleyimstress agustos analarından geliyorum bir sürü şey yazmışlar bize hepsine cevap verdim
geçmiş olsun moon romatoit artrit sıkıntı veren bi hastalık şifa versin rabbim bian önce inşallah
süt olayıda kısmet canım bu saatten sonra bebene sütünden ziyade sen lazımsın
hangi sayfalar hemen okuyup geleyim
sağol tatlım pipişiniz düzeldimi
inşallah cnm gerkmez
sağol masterim ilthaplı romatizma hastasıyım 3 yıldır aniden çıkmıştı üzüntü ve strese bağlı bir hastalık sabahları parmaklarda şişme ve setlik oluyor doğak olarak hareket ettirmekte zorlanıyorsun.tüm eklemlerini tutabiliyor misal geçen gün boynum tutulmuştu sağa sola çevirmekte zorlandım.allah düşmanıma vermesin zor hastalık gene şükürler olsun allah beterinden saklasın hepimizi
ayy demekki herkes aynı ayna pudra falan koymuştum güya fotoğraflarda güzel cıkacam
ayy cahiilik işte ölü gibi gittim ölü gibi geldimne gereksiz seyler koymuşum hakkaten he :26:
bende kocaman bir bavulla gittim yarısını kullandım hiç fota çektirmeye halim yoktu hep merti çektiler lohusa geceliklerine ve özellikle sabahlığa verdiğim paraya acıyorum köşede duruyor.
makyaj çantam ful benle geldi ve ellenmeden eve döndük saflıkmı cahillikmi artıkayy demekki herkes aynı ayna pudra falan koymuştum güya fotoğraflarda güzel cıkacam
ayy cahiilik işte ölü gibi gittim ölü gibi geldimne gereksiz seyler koymuşum hakkaten he :26:
stresssssssssssssss
bomboş:44:şimdi ben senin canını okuyacam
msj kutuna bakmadın mı
ayy demekki herkes aynı ayna pudra falan koymuştum güya fotoğraflarda güzel cıkacam
eve geldiğimde saten gecelik giyim bari dedim carrrrrt diye yırtılmıştı iyiki hastanede giymemişim
makyaj çantam ful benle geldi ve ellenmeden eve döndük saflıkmı cahillikmi artık
bomboş:44:
ben götürdüm makyaj için ruj allık ablam yaptı mis gibi
ama danayı boyamış gibi oldum o ayrı
büyükbaş demişken seboş nerde ya
kız sen beni öldürecenmi büyükbaş haben götürdüm makyaj için ruj allık ablam yaptı mis gibi
ama danayı boyamış gibi oldum o ayrı
büyükbaş demişken seboş nerde ya
bu topike takılıyodum ya milletin tabi ilk hamileliği daha doğrusu çoğunun bende onlara heveslendim ama çoğunun yaptığını zannetmiyorum makyaj felançoğumuz aynı hatayı yapmışız canım stres tecrubeli olmasına rağmen o bile yapmış ikinciye yine yapabiliriz hiç kullanmadan yine geri getiririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?