2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gecmiş olsun cnm ya
hastalığın neymiş anlamadım :26:
inş. cabucak ilaçlar etki gösterir

bende kocaman bir bavulla gittim yarısını kullandım hiç fota çektirmeye halim yoktu hep merti çektiler lohusa geceliklerine ve özellikle sabahlığa verdiğim paraya acıyorum köşede duruyor.

ayy demekki herkes aynı ayna pudra falan koymuştum güya fotoğraflarda güzel cıkacam
ayy cahiilik işte ölü gibi gittim ölü gibi geldim ne gereksiz seyler koymuşum hakkaten he :26:

çatlatmayın adamı o ne

hadi ya çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm
sağol tatlım pipişiniz düzeldimi

çok geçmiş olsun canım inşallah gerekmez.
inşallah cnm gerkmez
gecmiş olsun cnm ya
hastalığın neymiş anlamadım :26:
inş. cabucak ilaçlar etki gösterir

sağol masterim ilthaplı romatizma hastasıyım 3 yıldır aniden çıkmıştı üzüntü ve strese bağlı bir hastalık sabahları parmaklarda şişme ve setlik oluyor doğak olarak hareket ettirmekte zorlanıyorsun.tüm eklemlerini tutabiliyor misal geçen gün boynum tutulmuştu sağa sola çevirmekte zorlandım.allah düşmanıma vermesin zor hastalık gene şükürler olsun allah beterinden saklasın hepimizi

geçmiş olsun moon romatoit artrit sıkıntı veren bi hastalık şifa versin rabbim bian önce inşallah
süt olayıda kısmet canım bu saatten sonra bebene sütünden ziyade sen lazımsın

stress agustos analarından geliyorum bir sürü şey yazmışlar bize hepsine cevap verdim
hangi sayfalar hemen okuyup geleyim

bu hastalıktan annemde var canım çok zor 12 yıldır çekiyor allah şifa versin.

ayy demekki herkes aynı ayna pudra falan koymuştum güya fotoğraflarda güzel cıkacam
ayy cahiilik işte ölü gibi gittim ölü gibi geldim ne gereksiz seyler koymuşum hakkaten he :26:

ben götürdüm makyaj için ruj allık ablam yaptı mis gibi
ama danayı boyamış gibi oldum o ayrı
büyükbaş demişken seboş nerde ya

bende kocaman bir bavulla gittim yarısını kullandım hiç fota çektirmeye halim yoktu hep merti çektiler lohusa geceliklerine ve özellikle sabahlığa verdiğim paraya acıyorum köşede duruyor.

eve geldiğimde saten gecelik giyim bari dedim carrrrrt diye yırtılmıştı iyiki hastanede giymemişim
makyaj çantam ful benle geldi ve ellenmeden eve döndük saflıkmı cahillikmi artık

stresssssssssssssss

şimdi ben senin canını okuyacam
msj kutuna bakmadın mı
bomboş:44:

çoğumuz aynı hatayı yapmışız canım stres tecrubeli olmasına rağmen o bile yapmış ikinciye yine yapabiliriz hiç kullanmadan yine geri getiririz.

ben götürdüm makyaj için ruj allık ablam yaptı mis gibi
ama danayı boyamış gibi oldum o ayrı
büyükbaş demişken seboş nerde ya
kız sen beni öldürecenmi büyükbaş ha sebos buyarsa yandın bu sefer boyanmış danayeda bittim

çoğumuz aynı hatayı yapmışız canım stres tecrubeli olmasına rağmen o bile yapmış ikinciye yine yapabiliriz hiç kullanmadan yine geri getiririz.
bu topike takılıyodum ya milletin tabi ilk hamileliği daha doğrusu çoğunun bende onlara heveslendim ama çoğunun yaptığını zannetmiyorum makyaj felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…