bana teklif ettiler epidural yapalım ben kabul etmedimbayılırken diyorumki ben ayık kalmıycam dimi niye daha bayılmadım
sonrasını hatırlamıyorum
He ya bizim bir tanıdık makattan gelen bebegini normal dogurmuş
şuraya bayıldım uzansam oturamazdım otursam yürüyemezdim aynen de öyle iyi tabir etmişsin
dogum çiçegi ne kız amaç ne yani seni mi dogutturuyor
o cicekten bende de vardı
faydası oldu mu bilmem :44:
dikiş yerlerim acımıyorda göbeyim hala hissiz :44:
ha bu arada bende 2i yü normal doğurmak istedim kısmet olmadı hayırlısı
banada epidural dediler kabul ettim sabaha kadar ağladım nasıl olur felan diye ya panik olursam diye sabah hastaneye gidince genele çevirdim
bizim ahmet paşada ameliyathaneden odaya gelirkenki süreçte temizlenmesi giydirilmesi felan o sürede eşim çekmiş fıldır fıldır maşallah sanki içerden çıkan o değil etrafı kesiyor duygulandım şimdi bende
millet ne şartlarda doğurmuş ya analarımıza bak çatır çatır
şimdi normal doğumların çoğu uyuşturularak yapılıyoki adı normal doğum artık bebek sağlıklı doğal yoldan çıkıyor ama anne daha az zorlanıyor eskiden temiz bez kaynar su tamam of anam of ne çekmiş hemcinslerimiz
aynen canım 1-2 fotoyla mazimizi anıyoruz
ahmetin fotolarıda hep telefonda hiç bastırmadık fotoda ne rahatım dimi
bu topiktemi okuyup almıştın
anacım ben hamileyken burda kim ne yazsa alıyodum doğuma 1 valizle gittim hepsini kullanmadan geri getirdim
heleki en çok lohusa tacına kremlere felan gülüyorum sabahlıklar felantotomu dahi çekemedim bırak bide hastanede süsüme bakacam hey gidi günler hey
sağol tatlım pipişiniz düzeldimi
inşallah cnm gerkmez
sağol masterim ilthaplı romatizma hastasıyım 3 yıldır aniden çıkmıştı üzüntü ve strese bağlı bir hastalık sabahları parmaklarda şişme ve setlik oluyor doğak olarak hareket ettirmekte zorlanıyorsun.tüm eklemlerini tutabiliyor misal geçen gün boynum tutulmuştu sağa sola çevirmekte zorlandım.allah düşmanıma vermesin zor hastalık gene şükürler olsun allah beterinden saklasın hepimizi
sekos sebostos günaydın kızlar
dün yoktun
çatasım var diyordungittin gelmedin
merak ettim
öncelikle herkese iyi geceler muhabbetin sonuna yetistim onu gectim gecmişi bitiremedim bugün ööylle konusacagınız gelmiş..
kızlar bugün esimle ve kızımla öyle gezdik 2 avm bitirdik 3 e gececektik 10 da kapanmasaydı
kendime makyaj malzemeleri aldım giysi alcaktım ama bu kilolardan kendimi hiç iyi hissetmediğimden yakıstıramıyorum kendime memişlerde benden önce gidiyo sanki
yarın albümüme kızımla resmimi koyarım diyorum 2 arkadasım var sadece neyse arkadas olalaım kaynasalım bende herkesi merak ediyorum daha görmedim sizleri marjinal hariç neyse cok konustum
herkese günaydın kızlar
bugün temizlik yapmak için 7.30da kalktım buraya gireyim dedim.
He bacım bismilin köyünde
Kız aryam yoksa sen eşim misin kız o hep
Diyordu üye olacam ben de sohbet edecem diye
evet canım babam burda annem antakyadasenin ailende mi burda ki kardeşinin kınasını burda yapıyonuz
demek büyükbaş
seni gidi boyalı dana
oo üçüncü konuşulmaya başlanmış kocaylakız epidural süper bişey bi daha doğurursam yine epidural inşallah
kız adet (buna niye adet derler acaba) olmuşum buna da olmak denirse iki damla bişey
yalnız bu sabah dünkünden bi kg eksiktim o iki damlada ne hikmetler var
dün koltukta sızmış kalmışım yatağın yolunu zor bulmuşum
kızım işteyim ben boş muyum sen gibi
arada gelip laf yetiştiriyorum yine
yaşasın otele gidiyorum haftaya
gelsin yemekler gelsin spalar
stres duymasın fırçalar şimdi beni
merhaba kızlar geçmişe hiç bakamadım umarım hasta bebişlerimiz düzelmiştir
bende 2 gündür hastaneye gidip geldim .dr romatait artrit ilaçlarına başla dedi bende emziriyorum dedim o da bir ilaç verdi 1 ay kullan dedi değerinde düşme olmazsa mecburen asıl ilaçlarına başlıcaksın dedi yani düşme olmazsa emzirmeyi kesmek zorundayım inşallah düzelir en azından 1 yaşına kadar emzirsem iyi olcak
he bu arada kortizonlu ilaç kullanıcam ve bende çok ödem yapıyor
kızlar mert 2 gündür iyileşti sanırımbugün hiç kaka yapmadı şimdide kabız mı oldu yoksa:44:
arzural eliföykü mattika uyuyonuz mu kıs
öncelikle herkese iyi geceler muhabbetin sonuna yetistim onu gectim gecmişi bitiremedim bugün ööylle konusacagınız gelmiş..
kızlar bugün esimle ve kızımla öyle gezdik 2 avm bitirdik 3 e gececektik 10 da kapanmasaydı
kendime makyaj malzemeleri aldım giysi alcaktım ama bu kilolardan kendimi hiç iyi hissetmediğimden yakıstıramıyorum kendime memişlerde benden önce gidiyo sanki
yarın albümüme kızımla resmimi koyarım diyorum 2 arkadasım var sadece neyse arkadas olalaım kaynasalım bende herkesi merak ediyorum daha görmedim sizleri marjinal hariç neyse cok konustum
karam napıyosun bacım efe napıyor ne çorba yaptın bugün yavruya.
evet canım babam burda annem antakyadaayrılar kendileri
cici anneden 2 çocuk var onlardan kızın dügünü işte bu dügün
raporluyum evet 19.unda bitiyor :18:
evdeyken de öylesin ama akşamları
oo üçüncü konuşulmaya başlanmış kocayla
1 kilo 2 damla vay anam ben felaket oldum 5 günde anca verdim len
otelde olupta yememezlik olmaz geri alırsın o kiloyu da
sekoş ifadelerin hayırlı olsun
pek bir suratsızdın ayol
ya bu benim çizelgemi yanlış anlamadım 14 ünde 7 aylık olucak hala 6 ay 4 hafta 2 günlük diyor yanlışmı yazmışım acaba:44::44::44:
afiyet olsun yarasın efe paşayakabak yer elması sarımsak pirinç biber azar azar koydum ha bir de patates
yedirriken de zyagı koyacam
kahvaltımız iyiydi bugün 1 ysarısı 1 kutu labne miniklerden 1 ölçek devam sütü
2 bebe bisküvisibayadır vermemiştim artık yeniden döndük sahalara
sen naptım emir tontişimie
seni çok pis dövecem ama
ben niye çalışmıyorum acaba:26:
eve gidiyim bari napıyım
6 ay 4 hafta zaten 7 ay degil mi o 2 gün de ne :44:
ilkokul bilgilerim de gitti bu çizelgeye göre
ya bu benim çizelgemi yanlış anlamadım 14 ünde 7 aylık olucak hala 6 ay 4 hafta 2 günlük diyor yanlışmı yazmışım acaba:44::44::44:
afiyet olsun yarasın efe paşaya
ben bugün kahvaltı vermedim öğlen yemeği içinde kalkmasını bekliyorum tavuk haşladım suyuyla beraber rondodan çektim içinede tel şehriye attım yedirmedende zeytinyağı koyucam
ya bu tavuk çorbası nasıl yapılıyoki ben tamamen uydurdum bugüne kadar hiç yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?