ahmetin menümüahmet gıcık yumurta sarısı ıslatıp ittim boğazına doğru zırlıyo hemen işim iş
sende şu yarım ekmeği bırak yerine yumurta felan ye bacım hem efem fayda görür
hadi bakalım iyisinkızlarr ben çıkıyorum bugün arkla buluşacazz kız kıza
öptm hepinizziii
hoşbulduk şekerim bizimkilerde bi ara lahana diyeti yaptı baya işe yaradı kız hepimiz tosunuz yaşasın tosun annelerahh olmazmı ama mamalar çok tatlıu geliyo ayırmayn beni çikolatalarmdan
hoşbulduk komşucum ne zayıfı kız değilim aşırıda değilim ama var yapamıyoım ya kafaya koyamadm diyet işini60la başladm 82yle btrdim 3 hafta erken doğurdum zamanında doğursaydım 90 olcakmışım heralde şimdi 65 im diyet falanda yapmadm ama çoğu gtti şişliğim çokmuş heralde
spor yap bacım biz başladık topikcene bakacaz sonuç ne olacak
kız 65 deşül 58 hedef kilo gerçi geöen hafta 62 ye çıkarmıştım du bakalım gidişata göre rakamlar degişiyor
ben kaçtım görüşürüz
merhaba kızlar günaydın demek icin biraz gec oldu sanırım bizden blraz haberler vereyim gecmis yapamadım artık aksam girerim telden yazıyorum sımdı dun abımler geldı guzel vakıt gecırdık foto yuklerım aksam 2 kızın resmını sımdı eylulu uyuttum 1 saate kalkar günüm var bınada ona gıtcem azcık susleneyım(dıyet falan yalan olcak bugun)sizın yerınıze yerım artık
merhaba cerenMerhaba Kızlar,
7. ay bitmek üzere bende de süt bitmek üzere, işe de başladım. Sütümü nasıl arttırabilirim ? Sizde durumlar nedir?
Ceren
Herkes benim yarım tostuma takmış
Kız 7 de güne başlıyorum bire kadan bişi yemiyom ben bir kerem
Açlıktan bayılayım mı
Evet efeyi kvalideye bıraktım yogurt çorbasını da verdim
Kahveye çıktık arkı bekliyom bekletilmeyi sevmem ama beni bekletiyor
Şurda 3,5 saatim kaldı zaten
testi geçtim ama değil mi canımcım
kız o kadar yerim zaten tatlı oluyorlar ya fazlası bayıyor
seboş aynı şeyi düşünmüştüm zaten sütün azalmıştı dikkat et canım kilo verelim derken bebeleri sütten mahrum etmeyelim gerçi benim zaten az korkuyorum tamamen gidecek diye
diyet yalan olmasın az nefsini tut damerhaba kızlar günaydın demek icin biraz gec oldu sanırım bizden blraz haberler vereyim gecmis yapamadım artık aksam girerim telden yazıyorum sımdı dun abımler geldı guzel vakıt gecırdık foto yuklerım aksam 2 kızın resmını sımdı eylulu uyuttum 1 saate kalkar günüm var bınada ona gıtcem azcık susleneyım(dıyet falan yalan olcak bugun)sizın yerınıze yerım artık
bu süte formül yok canım bünye meselesi ama ben sana humana steel tea veya hip emziren anne çayını öneririm düzenli kullanıp günlük yediklerinede dikkat edersen bi parça sütün artabilir mucize bekleme yanlızMerhaba Kızlar,
7. ay bitmek üzere bende de süt bitmek üzere, işe de başladım. Sütümü nasıl arttırabilirim ? Sizde durumlar nedir?
Ceren
bisikletim iyi ve ucuz anladığım kadarıyla arkadaşiler öyle dedi tesadüf karşıma çıktı işteyazarken bende düşünmüştüm bu ne be amma da alıntı yaptımm sayfayı ben dolldrdum diye
ne sözü ne kaçırımd ben stress
ya bu bisiklet ne güzelmiş kaç calori yaktığını da yazıyor ha süpermişşşş
ben de az öne yarımsaat pilates yaptım ama karnım taş gibi oldu akşam ark. lara gidecez gelince bi yarım saat daha anca böyle oluyor kızım bir saate izin vermez
beklemeyide bekletenide bekletmeyide sevmem
Herkes benim yarım tostuma takmış
Kız 7 de güne başlıyorum bire kadan bişi yemiyom ben bir kerem
Açlıktan bayılayım mı
Evet efeyi kvalideye bıraktım yogurt çorbasını da verdim
Kahveye çıktık arkı bekliyom bekletilmeyi sevmem ama beni bekletiyor
Şurda 3,5 saatim kaldı zaten
anam yazık kız geçmiş olsun biri bitip biri başlıyo işteBeklerken de eln bos durmuyo bakiyorum da
Benim de kiz hasta onu salliyorum ayagimda
bittimi seboşSorma cnm sut gitti gider bitecek yakinda galiba
Sen de iyi gidiyosun cnm
Eki Görüntüle 687235 Eki Görüntüle 687236 Eki Görüntüle 687237
kına resimleri
Eki Görüntüle 687241 Eki Görüntüle 687240 Eki Görüntüle 687239
Eki Görüntüle 687242 Eki Görüntüle 687238
düğün resimleri
oğluşuma
merhaba cnm çok güzel olmuşsun:nazar
mertte çok yakışıklı
Sorma cnm sut gitti gider bitecek yakinda galiba
Sen de iyi gidiyosun cnm
Eki Görüntüle 687235 Eki Görüntüle 687236 Eki Görüntüle 687237
kına resimleri
Eki Görüntüle 687241 Eki Görüntüle 687240 Eki Görüntüle 687239
Eki Görüntüle 687242 Eki Görüntüle 687238
düğün resimleri
oğluşuma
ara ara girip sizi takip ediyorm kızlar ama yazmaya pek fırsat bulamıyom benim oğlumun huzurlukluk sebebi belli oldu
ilk dişimiz patladı
sağol canım sen de moralini yüksek tutmaya çalış fırsat buldukça dinlenmeye bak belki otel iyi gelir sütte geri gelir
maşallah sanada merte desen çok güzel olmuşsun mertte çok yakışıklı
bu düğün işi çok çok zormuş çoçuğun düzeni tamamen bozuldu sağolsun eşim destek oldu ben kuofördeyken filan bayağı baktı misafir ağırladık bana 4 kişi geldi ama genelde annemlerdeydik evde kına için önceden gelenlenler vardı 30 kişi filan
ara ara girip sizi takip ediyorm kızlar ama yazmaya pek fırsat bulamıyom benim oğlumun huzurlukluk sebebi belli oldu
ilk dişimiz patladı
bu düğün işi çok çok zormuş çoçuğun düzeni tamamen bozuldu sağolsun eşim destek oldu ben kuofördeyken filan bayağı baktı misafir ağırladık bana 4 kişi geldi ama genelde annemlerdeydik evde kına için önceden gelenlenler vardı 30 kişi filan
ewet güzel gecti gittim geldim bile hepinizin yerine yedim ama tek lokmalık:)hadi bakalım iyisin
ee hani gidecektin yine geldinn kopamıyonn demii bizdennnnn
merhabalar canımm ben de öyleydimm 60 la başladım 82 yle bitirdim şimdi 70 gitmedi gitmedii
bakalım umarım sonuç gülümsemeyle biterrr
güle güleee
günde güzell vakit geçr ama yeme kız ne yiyecen tadımlık al.. benim yerime de ye demeyi çook isterdim ama
hepimizin yerine tek tek yemeye kalkışma sakınnn haaa
merhaba ceren
süt arttırmak için ne yapılır tam bilemiyorum ama sıvı al, et tüket. belki de senin bünye bu kadar üretiyordur sık sık emzir ve dinlen diyecem ama iişde de nasıl dinlenilir kii
inş. kesilmez canım yaa
diyet yalan olmasın az nefsini tut da
bu süte formül yok canım bünye meselesi ama ben sana humana steel tea veya hip emziren anne çayını öneririm düzenli kullanıp günlük yediklerinede dikkat edersen bi parça sütün artabilir mucize bekleme yanlız
bisikletim iyi ve ucuz anladığım kadarıyla arkadaşiler öyle dedi tesadüf karşıma çıktı işte
ama bakalım cumartesiye etkisi ne olacak benimde esas karın ve bel çalışmam lazım ama hiç gözüm kesmiyor bu ne tembellik yahu acaba vücutta bişeylermi eksik:26:
beklemeyide bekletenide bekletmeyide sevmembelki bi terslik olmuştur kız herneyse sen 7 de kalkıyonda ben kaçta kalkıyom hııı söyle hadi söyle 1 e kadar erken öğleni kastetmiyon dimi
anam yazık kız geçmiş olsun biri bitip biri başlıyo işte
bittimi seboş
masallah ikinizede marjınalcım resımler birer harıka olmus onlarda bır yastıkta kocasınlar ömür boyu mutlu olurlar insallah...resimlerin geri kalanınıda albüme yükledim gelinin gelinlikli halini filan merak edenler bakar
tontıkcanada masallah dıgerlerıde gelır arkasından artık bızde cıkaralım artık merak edıyorum incileriara ara girip sizi takip ediyorm kızlar ama yazmaya pek fırsat bulamıyom benim oğlumun huzurlukluk sebebi belli oldu
ilk dişimiz patladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?