2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım maşallah size ya çok güzel olmuşsun mert paşada çok yakışıklı olmuş.allah nazarlardan korusun inşallah.

ara ara girip sizi takip ediyorm kızlar ama yazmaya pek fırsat bulamıyom benim oğlumun huzurlukluk sebebi belli oldu
ilk dişimiz patladı

hayırlı olsun canım ilk dişiniz ben herşeye diş diş dedim ama hala diş falan yok

arzu nasılsın canım gün nasıldı yaprak sarma falan varmıydı kız bayılırım ama uzun zamandır yapıp yemedim bayramdan bu yana gün deyince aklıma geldi.

arzu nasılsın canım gün nasıldı yaprak sarma falan varmıydı kız bayılırım ama uzun zamandır yapıp yemedim bayramdan bu yana gün deyince aklıma geldi.

merhaba canım gün güzeldi yedik ictik sohbet muhabbet canım yaprak sarma yoktu ama bıber dolması vardı benımde evde var 1 aydır yapragı sarıcam ama üsenıyorum zor gelıyo

Merhaba Kızlar,

7. ay bitmek üzere bende de süt bitmek üzere, işe de başladım. Sütümü nasıl arttırabilirim ? Sizde durumlar nedir?

Ceren
Canım bol su steel tee 4 tane içiyorum günde ve sagmanı öneririm
Yapısal biraz da moral ve uyku da işe yarıyor bende
Beklerken de eln bos durmuyo bakiyorum da
Benim de kiz hasta onu salliyorum ayagimda
Durmadı kız merak ettim daldım telden
Geçmiş olsun canım ya
ara ara girip sizi takip ediyorm kızlar ama yazmaya pek fırsat bulamıyom benim oğlumun huzurlukluk sebebi belli oldu
ilk dişimiz patladı
Hayırlı olsun dişiniz canım

Of yanında yogurt çok güzel çokk

teşekkürler kızlar

merhaba canım gün güzeldi yedik ictik sohbet muhabbet canım yaprak sarma yoktu ama bıber dolması vardı benımde evde var 1 aydır yapragı sarıcam ama üsenıyorum zor gelıyo

eylül naptı canım günde kalabalıktan hoşlanıyomu zorluk çıarmıyo sanırım sana böle günlerde.benim komşularşa aram hiç yok geçen komşunun biri kapıda rastladık hiç gelmiyon yanımıza oğlunumu kıskanıyosun dedi bişey demedim.hiç yaşıtım yada kafa dengi biri yokki ben napayım

ne canım çekti ya alayımda yapayım bari bi ara üşenmeden yada anneme yaptırayım hemencecik bi tencere sarar

bebekle çok zor canım bende yapmak istiyorum ama yapamıyorum en son hamileyken yapmıştım

bizim apartmandada hiç yaşıtım hepsi çok yaşlı hiç gidip gelmiyorum.üst kattaki komşum çok gıcık biri tepemden silkelemediği birşey kalmadı,oğlunu mu kıskanıyorsun diyen komşun saçmalamış.

bende senle aynı durumdayım canım apt. konuştuğum tek kişi apt. görevlisi yada karşılaşırsak karşı dairedekiyle merhaba o kadar

bizim apartmandada herkes yaşlı hepsi emekli falan

afiyet olsun cnm muhabbet falnda kafan dağlmıştr biraz özendm walla ne güzell

çıkar canm arada kontrl et iğne ucu gibiydi sipsivri şimdi bayabelli oluyo darısı tüm çıkmayanlara

kızlar ben diş buğdayı yapcam ya 1 ay sonra falan düşünüyorum olur dimi
yani illaki çıkınca yapmak gerekmiyo
hem havalr daha güzellşir hemde başka dişleri çıkar büyür belli olur diye düşünüyom

canım fena degiliz o konuda 2 aylıkken basladık günlere 2 saat dayanıyoruz ondan sonra mızmızlanıyoruz tabi sıkılıyo uykusu gelıyo falan herkesten önce eve cıkıyorum hepsı benden buyuk ama arada lyi oluyo.senin komsuda tam dengesizmis boyle ınsanların bos konusmalarınna delı oluyorum bari susda asil gibi görün dimi.ankaradasın kız gel senıde alalım günümüze:)

bende kızdım ama bişey demedim sonuçta herkez herkezle samimi olmak zorunda değil komşular birbirlerine çocuklarını gönderiyorlar falan ben sevmiyorum böyle şeyleri.geçen karşı komşum kapıya geldi bebeği verde sevelim dedi bende uyuyo dedim vermek istemedim.küçücük bebek nasıl sorumluluk almak istiyorlar anlamıyorum.ben kimsenin bebeğini istemem böyle sorumluluk alamam.sonrar tekrar geldi yemek yiyecek dedim vermedim bidahada gelmedi.

bende senle aynı durumdayım canım apt. konuştuğum tek kişi apt. görevlisi yada karşılaşırsak karşı dairedekiyle merhaba o kadar

ben sevmiyorum bide belki yaşıtım kafa dengi biri olsa olurda ne paylaşıcamki ortak hiçbişeyim olmayan insanlarla.

canım benim oğlanında alt damağında 2 tane beyazlık var hatta biri baya sert geliyor elime ama gerisi gelmedi bayadır böyle.bakalım ne zaman çıkıcak.

canım hiç bilmiyorum diş buğdayı olayını ama olur sanırım mantıken hem daha çok belli olur

canım o komşu bebek görmeye geldiğindede deli etmişti beni küçümüşümde nasıl bakıcakmışım çocuk tutmayı bilmiyormuşum.sırtından destek vericekmişim falan filan.daha ilk kez evime geldi abuk sabuk konuşuyodu.

neresindesin canım sen ankaranın ben etimesguttayım

altta bi reklam çıkıyor tek gecelik macera aldatmak kötü değil evli bayanları bul falan hiç yakışmıyor bu siteye.

bebekle çok zor canım bende yapmak istiyorum ama yapamıyorum en son hamileyken yapmıştım
aynen bak canım cektı belkı yarın yaparım

ewet canım aralarda ıyı oluyo ınsan yuzu goruyoruz havalarda pek iyl gıtmıyo yaz gelsın artık ya bol bol gezmelere gıdelım kızımla.
İlla hemen yapmak gerekmezkı canım dedıgın gıbı 1 ay sonra dahada uzar dısler cok hos görünür özendım walla:)

canlar bende ankaradayım havalr ısınıyo buluşak gezek ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…