2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

öncelikle kocaman kpocaman maşallahhhh
ben de denemek istiyorum yaaa((( ama bizim ayrı odamız yok. acaba olmaz mı:))
yine de deneyeceğim.benimki de aynen senin uyku saatlerin gibi uyanıyor ve mutlaka emmek istiyor yoksa ağlıyor.

bende albüm yaptım yaşasınn
amma zor oldu yada ben beceremedm foto makinasındaki resimmleri büyük diyo kabul etmiyo bende telden cekndiklerimden koydm
foto makinasındakiler daha güzeldi nasıl küçlttcem fikri olan varmı

tamam karamcım şimdi bir tane eskilerden koyayımm yapabilirsem
koy koy

resim yükle diyecem resme tıklayacan paint dosyası farklı kaydett
faceten kopyaladıkların hemen oluyor
tabi facen varsa

hee bacımm
kızlar foto koydum bakın çekecem sonra

kız ben yine kaçırdım biraz bekleteydinya

maşallah canım nazar:çok güzelsiniz ömer oğlanda çok yakışıklı yani fotolarınızı bekliyorum

herkese selam

nasılsınız? karam ağustos annelerine geçmişsin hayırlı olsun

slmmmm
evet canım kayıdımı aldırdım oraya
bir ordayım bir burdaa
sen nasılsın nasıldı geceniz

sağol canım idare eder mert huysuzluk yapıyor bu aralar onla uğraşıyorum gecemiz her zamanki gibiydi 1,5 -2 civarı uyudu
sizin geceniz nasıldı efe iyileşti mi iyice?

selam bayanlar geçmiş yaptım kızıma çorbasını içireyim fırsat bulduğumda damlarım hemen

yuhhh diyorum artık canım kapıları çarpmalar falanda ne oluyormuş evde o kadar insan varken kardeşini de almış avcuna bence umarım kardeşin objektif olmayı başarabilir yoksa annenin işi çok zor bence ailesi de kızı dolduruyor olabilir annesine baksana

ayyy ben atıcam kadını camdan aşağı oldu herkes işi gücü bıraksın gelinle ilgilensin bu sadece gelinin düğünü değil annen de düğün sahibi sonuçta bir de kalkmış merti katmış araya ondan daha değerli birşey var mı acaba bunun torunu yok herhalde

stress geçmiş olsun canım dinlenebilirsen dinlen sporda da zorlama kendini birden zorluk ayarını düşür bari biraz

seboş kızın rahatsızmış geçmiş olsun canım

karam göremedim yine seni kısmet olmadı

ben kaçar şimdilik kızım huysuzlandı

kız ben yine kaçırdım biraz bekleteydinya

maşallah canım nazar:çok güzelsiniz ömer oğlanda çok yakışıklı yani fotolarınızı bekliyorum
bende göremedim karam resmini bende mrak ediyom
teşekkür edrim eliföykü sizde çok güzelsiniz

koydum çektim
evet ben de gördüm yorumlarımı da fotoların altına yaptım

teşekkürler yormlr içn cnm
foto makinasındn resim yüklemeyide sayende yaptm teşşkür edrim artık bol bol albüm yaparım

herkese selam

nasılsınız? karam ağustos annelerine geçmişsin hayırlı olsun

slm biz iyizzzzz sen nasılsn???
karamın aslı eylül annesi muhabbete gitmştir gelir o geri efe orjinal eylül doğmlu

sağol canım idare eder mert huysuzluk yapıyor bu aralar onla uğraşıyorum gecemiz her zamanki gibiydi 1,5 -2 civarı uyudu
sizin geceniz nasıldı efe iyileşti mi iyice?

dügünden sonra şaftı kaydı çocugun napsın
iyileşti pipimiz ama gazımız devam uyuyor bir şıçrıyor sallayoz yine 10 ken kalkıyor

dügünden sonra şaftı kaydı çocugun napsın
iyileşti pipimiz ama gazımız devam uyuyor bir şıçrıyor sallayoz yine 10 ken kalkıyor

7 aylık ömründe o kadar kalabalık insanı ilk defa gördü yavrucak gece sıçrayarak uyanıyor çok korkuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…