2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kız onun torunları var 3 tane birtanesini hiç sevmediğini hiç kanı ısınmadığını söylüyor kadın herkese

nasıl bir insan bu yahu insan torununu sevmezmi yaa evlat cevizse torun ceviziçiymiş

kızlar biliyormusunuz mert yengesini seviyor bayağı

kıyamam mertime yaa daha anlamıyor ki annesi kim iyi kim kötü allah evlatlarımızı hep iyilerle karşılaştırır inşallah

karam pipi iyileşmiş gözümüz aydın

hee kız bu kadın bir tuhaf diyorum ya
annem her zaman merti sizden bile daha çok seviyorum diyortorunu onun birtanesi
işin tuhaf yanı da sevmediği torunu aynı kadına çekmiş 5 yaşlarında falan bir çenesi var çoçuk mu konuşuyor kocaman kadın mı şaşarsınız
amin canım amin allah evlatlarımızı hep iyilerle karşılaştırsın

aaa stres gelmiş hoşgeldin canım nasılsın hastalığın ne durumda?

gerçekten tuhafmış canım neyse umarım kız annenin yanında biraz huy değiştirir de kardeşin de annen de mutlu olur herkesin hakkında hayırlısı

topic bomboş kalmış karamda ağustoss annelerine kahveye gitmiş
kahveye degil transfer oldum
pipimiz iyi teyzesi artık size gelirim kahveye

evet ya torun başkaymışş
ayy hiç sevmem öyle büyümüş de küçülmüş kocakarı gibi konuşan çocukları
ama zamane çocukları efe nasıl olur onu da bilemüyücüm

gerçekten tuhafmış canım neyse umarım kız annenin yanında biraz huy değiştirir de kardeşin de annen de mutlu olur herkesin hakkında hayırlısı

bende mutlu olmalarını isterimde zor gibi çok bir arada oturamaz bunlar yakında ayrı eve çıkarlar,en iyiside bu olur.

normal insanlara göre başkadır tabi,
bende sevmem çoçuğun öyle konuşmasını ama öyle yetiştirilme biçiminden sanırım çoçuğun bir suçu yok çok çok zeki birşey
bakalım bizimkiler büyüğünce ne olucakbilmiş olurlarda o kız aşmış yanlız görseniz anlardınız

var canım benim de çevremde öyle çocuklar
tahmin edebiliyorum agaç yaşken egilir aile ögretecek ama
ben artık büyük konuşmamayı ögrendim kucaga alıştırmam diyordum alıştı
sallamam diyordum şimdi durmadan sallıyorum

zaten insan neyi yapmam derse başına geliyor benimde başıma çok geldi

nasıl yani yaaa terkediyorsun yani bizi

bende mutlu olmalarını isterimde zor gibi çok bir arada oturamaz bunlar yakında ayrı eve çıkarlar,en iyiside bu olur.

umarım çıkarlar canım herkes için en iyisi olur ben yakınlıktan yana değilim ki bunlar aynı evdeler annem hep en az 3 durak olsun aramızda der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…