2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kız onun torunları var 3 tane birtanesini hiç sevmediğini hiç kanı ısınmadığını söylüyor kadın herkese

yengeme demiş ben çok acale ettim diye o benim abim değil kız 1 yaş küçük benden 21 yaşında daha herkes abin diyor nedense
ben de herkese uydum

7 aylık ömründe o kadar kalabalık insanı ilk defa gördü yavrucak gece sıçrayarak uyanıyor çok korkuyor.
benimki de sıçrıyor ama gazdan mı korkudan mı nazardan mı anlamadım ayoll
efenin pipisi iyileşmiş artık rahatlamışsındır.

evet canım normale döndük mama sandalyesinde oturabiliyor artık çünkü pusette falan zor yediriyordum

ben de herkese uydum

benimki de sıçrıyor ama gazdan mı korkudan mı nazardan mı anlamadım ayoll

evet canım normale döndük mama sandalyesinde oturabiliyor artık çünkü pusette falan zor yediriyordum

benimki doğduğundan beri çok korkuyor hep ağlayarak uyanıyor ama ne zaman kalabalık bir yere gitsek bu sıçramalar uyanmalar artıyor.

koyarım kız arada koyuyom ben ama çogu kişi koymuyor
yükle kız elin alıştı artık iflak olmazsın sen
kökenim eylül anaları tabiki

evet herkese albüm yapmaya çagırıyoruz

benim efe de saçları sarı ve açık renklilere zaafı var çok gülüyor kucaklarına atlıyor

aa öyle mi
benimki bana benzetiyorda seviyor desem alakamız yok çok şükür
dayısına çekmiş bu çoçuk kesin

kız bu yengenin bakışları da ne öyle abbovvv
merte bak nasıl da kurulmuşş

onun bakışlar hep öyle canım
yanındaki sarışın kızda kuzenimin kızı mertle iyi anlaştılarda mert biraz korktu küçük ablasından arasıra

herkese selam

nasılsınız? karam ağustos annelerine geçmişsin hayırlı olsun

selam canım iyiyiz biz siz nasılsınız ana oğul mertin kaka durumu nasıl

benim oğlan benim sevmediğim insanların yanında durup onlara gülerse falan ben çok sinirleniyorum tuhafım heralde biraz.

mesela kv severken çok kısanıyorum

sağol canım çok şükür ishali tamamen kesildi ama 2-3 güne anca yapıyor artık.
ben kıskanmıyorumda bazen bende sinirlenebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…