- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
selam bayanlar geçmiş yaptım kızıma çorbasını içireyim fırsat bulduğumda damlarım hemen
yuhhh diyorum artık canım kapıları çarpmalar falanda ne oluyormuş evde o kadar insan varken kardeşini de almış avcuna bence umarım kardeşin objektif olmayı başarabilir yoksa annenin işi çok zor bence ailesi de kızı dolduruyor olabilir annesine baksana
ayyy ben atıcam kadını camdan aşağı oldu herkes işi gücü bıraksın gelinle ilgilensin bu sadece gelinin düğünü değil annen de düğün sahibi sonuçta bir de kalkmış merti katmış araya ondan daha değerli birşey var mı acaba bunun torunu yok herhalde
stress geçmiş olsun canım dinlenebilirsen dinlen sporda da zorlama kendini birden zorluk ayarını düşür bari biraz
seboş kızın rahatsızmış geçmiş olsun canım
karam göremedim yine seni kısmet olmadı
ben kaçar şimdilik kızım huysuzlandı
ben de herkese uydumyengeme demiş ben çok acale ettim diyeo benim abim değil kız 1 yaş küçük benden 21 yaşında daha herkes abin diyor nedense
benimki de sıçrıyor ama gazdan mı korkudan mı nazardan mı anlamadım ayoll7 aylık ömründe o kadar kalabalık insanı ilk defa gördü yavrucak gece sıçrayarak uyanıyor çok korkuyor.
efenin pipisi iyileşmiş artık rahatlamışsındır.
ben de herkese uydum
benimki de sıçrıyor ama gazdan mı korkudan mı nazardan mı anlamadım ayoll
evet canım normale döndük mama sandalyesinde oturabiliyor artık çünkü pusette falan zor yediriyordum
bende göremedim karam resmini bende mrak ediyom
teşekkür edrim eliföykü sizde çok güzelsiniz
teşekkürler yormlr içn cnm
foto makinasındn resim yüklemeyide sayende yaptm teşşkür edrim artık bol bol albüm yaparım
slm biz iyizzzzz sen nasılsn???
karamın aslı eylül annesi muhabbete gitmştir gelir o geri efe orjinal eylül doğmlu
koyarım kız arada koyuyom ben ama çogu kişi koymuyor
yükle kız elin alıştı artık iflak olmazsın sen
kökenim eylül anaları tabiki
evet herkese albüm yapmaya çagırıyoruzbende hep koyuyorum koymayanları koymaya davet ediyoruz.
kızlar biliyormusunuz mert yengesini seviyor bayağı
evet herkese albüm yapmaya çagırıyoruz
benim efe de saçları sarı ve açık renklilere zaafı var çok gülüyor kucaklarına atlıyor
kız bu yengenin bakışları da ne öyle abbovvv
merte bak nasıl da kurulmuşş
Kiz bakisinda meymenet yok bunun
Mert her zamanki gibi lokum
bakışları hele veriyor zaten insanı karam ilk gördüğünde anlamıştı zaten
bir stres eksik burda keşke oda olsaydı
herkese selam
nasılsınız? karam ağustos annelerine geçmişsin hayırlı olsun
selam canım iyiyiz biz siz nasılsınız ana oğul mertin kaka durumu nasıl
benim oğlan benim sevmediğim insanların yanında durup onlara gülerse falan ben çok sinirleniyorum tuhafım heralde biraz.
mesela kv severken çok kısanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?