2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

o bakımdan demedim
annem mesela sakin diyelim bakacak kız sabrını zorlayacak e ne yapacak kadın
sinir stress sahibi olcak bu bakımdan dedim

anladım canım haklısın annem sabırlıdır da sabrını taşırıyor evet o günki suratını görseydiniz bide üstüne üstüne yürümesini kimse dayanamazdı yinede annem kardeşime patladı ona birşey demedi ama o kapıları çarpıyor bir çığlıklar bir bağırmalar ben hayatımda böylesiniilk gördüm ama bizimkilerde hak ediyor bunları iyice tanımadan alırsanız olucağı buydu çok hevesliydiler ama bak şimdi

nasıl yani yaaa terkediyorsun yani bizi

umarım çıkarlar canım herkes için en iyisi olur ben yakınlıktan yana değilim ki bunlar aynı evdeler annem hep en az 3 durak olsun aramızda der

annen dogru söylemiş canım
terkederim tabi konuşan yok eden yok burda
olanlar da okuyor çıkıyor slm diyorum 10 dakika sonra cevap geliyor ben terketmiyim de kim etsin
canım sıkılıyor anacım benim

kız öyle deme annenin ne suçu var kardeşin isteyince kadının yapabileceği birşey yok ki

aynen canım büyük lokma yicez büyük konuşmucaz bende yapmam dediğim şeyleri yapmak zorunda kalıyorum
lokma deme kızz çok acıktım eşim yemek getirse de yesemm

kız nasıl anlamadılar kız ben bile şip şak anladım kızın ne fettan oldugunu
hoş kardeşine söz geçiremezdiniz tabi o ayrıı gidecem diyeni durdurmak zor

annen dogru söylemiş canım
terkederim tabi konuşan yok eden yok burda
olanlar da okuyor çıkıyor slm diyorum 10 dakika sonra cevap geliyor ben terketmiyim de kim etsin
canım sıkılıyor anacım benim

canım ben onlara hayranım zaten bebeleri çok uslu herhalde biz fırsat bulamıyoruz bebelerden yada onlar çok marifetli hepsini birarada yapabiliyorlar :44:

kız öyle deme annenin ne suçu var kardeşin isteyince kadının yapabileceği birşey yok ki

var canım var çok yüz verdiler çok bu hız ne olacağı buydu ilk gerçek krakterini nikah günü gösterdi şimdide şiddetini arttırarak devam ediyor

ilk günler melekti melek ama ben ısınamamıştım gözlerinden belli oluyor bizimkiler saf saf inandı

gözler kalbin aynasıdırr bak benim gözüme

Nbr hanimlar nasil gidiyor düne ragmen bugun keyfim sükür daha iyi kendime bugun bakim günü ilan ettim agdami yaptim kasimi aldim eylüsüm uyuyorken malum yaz geldii havalar isiniyorr bakim yapmak lazim bide su kilolar gitsee kuzum uyandii karnini doyurim sonra yine ugrarimm sizdeee ne var ne yoook

bayılırım kız bütün yemeklere bayılırım da dolmaya hoş ben anladın dimi takla attı benim
yazılar yanına da ekşili salata ayran ohh
bakalımkvalide ne yaptı bugün

bende dolma ve sarma hastasıyım ama sarma yapamıyorum adayla annem gelsin ilk işim sarma yaptırıcam

canım annenleri anlıyorum herkesi kendileri gibi sanıyorlar kardeşin mutlu olsun diye yapıyorlar

ohh iyi yapmışsın canım bakım en güzel depresyonsavardır
lamamma dünden beri sarma sarmaa sütüm çekecek ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…