2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ablan olsamda ilk çocuk cnm ya hepberaber tecrübe kazanıyorz
hepsi çok datlu bu bebelerin
10 eylül doğmlu cnm

canım ben 2.çoçuğu olanları kastettim tecrubelerinden yararlanıyoruz derken bide hepimiz hepimizin tecrubesinden faydalanıyoruz yaşın önemi yokki benden çok büyüklerde belki benim tecrubelerimden yararlanıyordur
evet hepsi çok çok tatlı
mertten 13 gün küçük ömer demek ki

bende kaçıyorum canım iyi geceler mert çozuttu sık sık gir bak burası iyice boş kaldı

ben yanlış anladm ok :44:
haklısın herkes herkesin tecrübesinde faydalanıyo ben brdan ck sey öğrendim bazen kararlarımı bile etkiliyo burası

haklısın herkes herkesin tecrübesinde faydalanıyo ben brdan ck sey öğrendim bazen kararlarımı bile etkiliyo burası

evet onu demek istedim canım banada çok şey öğretti burası çok önem veriyorum düşüncelere ve insanlara

bir göründün bir kayboldun uğramaz oldun
geziyom ben
karam ciddi ciddi bizi terk ettti galbaa
terketmedim kızz benim kökenim burasıı
evet canım terketti ne yapalım arada uğrar umarım

ben de çok şey ögreniyorum burdann
evet onu demek istedim canım banada çok şey öğretti burası çok önem veriyorum düşüncelere ve insanlara

ben de sana deger veriyorum

Huhuuuu kizlar merdesinizkimsecikler yook bu gece burasi durgun anlasilan bende cikayim bariii

ohh baya stres atmışsındır ne güzel.kilolarda gider inşallah

benimki göğsümü kopartmaya niyetli dün bir ısırdı hepsinden beterdi zor kurtardım kanadı bile

kanattımı:18::18::18:

Huhuuuu kizlar merdesinizkimsecikler yook bu gece burasi durgun anlasilan bende cikayim bariii

burdayım canım ama geç kaldım sanırım herkez gitmiş

bu gece kv ler burdaydı yine gıcık olsum geçen o kadar olay oldu emme çocuğun elini dedim bugün yine aynısını yapıyo
resmen bana sen ne dersen de ben yapacağımı yaparım diyo ya.napıcağımı şaşırdım artık.

selam herkese
kızıı uyuttum akşam yemeğe misafirim vardı, yeni gitti
bi iyi geceler deyim dedim

iyi vedeliksiz uykular olur inş. bebelere ve anne babalara

nerelerdesin bacım bugün hiç yazmamışsın nasılsın daha kötü olmadın inşallah.

selam herkese
kızıı uyuttum akşam yemeğe misafirim vardı, yeni gitti
bi iyi geceler deyim dedim

iyi vedeliksiz uykular olur inş. bebelere ve anne babalara

selam canım bizdede misafir vardı aynen yeni gittiler.

iyi geceler canım.

günaydın güzel anneler bugün açılış benden herhal dün akşam buralar pek bir sakinmiş
karam topic gezmelerindeymiş
stress kötü herhalde umarım bugün haber alırız

benimki göğsümü kopartmaya niyetli dün bir ısırdı hepsinden beterdi zor kurtardım kanadı bile

aman aman bu bebeler fena oldular 2 dişleriyle yapıyorlar yapacaklarını

canım bu kv hep bildiklerini okumaya bayılıyorlar hiç demezler ki acaba gelin nasıl istiyor çocuğun sağlığı ile oynuyor farkında değil herhalde şimdi oğlun hasta olsa gelin hasta etti bakamadı çocuğa diyecek halbuki kendi mikrop veriyor çocuğa

sana inat yapıyor demek ki koskaca kadın

herkese günaydın çok soğuk bir bahar gününden nasıl bahar geldi anlamadım hava buz gibi.:2:
bende nezleyim

canım nasılsın dünde sordum hiç giremiyorsun sanırım hiç iyileşme yok mu?

gez bacım gezne demişler tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır

herkese günaydın çok soğuk bir bahar gününden nasıl bahar geldi anlamadım hava buz gibi.:2:
bende nezleyim

Gunaydin marjicim ve butun anneler
Hava cok soguk hakkaten. Ben dun ise giderken kaban ustune sal aldigim halde usudm. Millet hasta zaten. Aksam ben de baya kotu oldum. Siddetli bas agrisi ve hafif mide bulantisi.. oglumu doyurup babasina biraktim yattim. Terledim biraz iyi geldi.
Hasta olma korkusuyla midem daha da cok bulaniyo bole durumlarda :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…