- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
ablan olsamda ilk çocuk cnm ya hepberaber tecrübe kazanıyorz
hepsi çok datlu bu bebelerin
10 eylül doğmlu cnm
karam ciddi ciddi bizi terk ettti galbaa
canım ben 2.çoçuğu olanları kastettim tecrubelerinden yararlanıyoruz derken bide hepimiz hepimizin tecrubesinden faydalanıyoruz yaşın önemi yokki benden çok büyüklerde belki benim tecrubelerimden yararlanıyordur
evet hepsi çok çok tatlı
mertten 13 gün küçük ömer demek ki
ben yanlış anladm ok :44:
haklısın herkes herkesin tecrübesinde faydalanıyo ben brdan ck sey öğrendim bazen kararlarımı bile etkiliyo burası
bende kaçıyorum canım iyi geceler mert çozuttu sık sık gir bak burası iyice boş kaldı
bir göründün bir kayboldun uğramaz oldun
terketmedim kızz benim kökenim burasııkaram ciddi ciddi bizi terk ettti galbaa
evet canım terketti ne yapalım arada uğrar umarım
ben de çok şey ögreniyorum burdannben yanlış anladm ok :44:
haklısın herkes herkesin tecrübesinde faydalanıyo ben brdan ck sey öğrendim bazen kararlarımı bile etkiliyo burası
evet onu demek istedim canım banada çok şey öğretti burası çok önem veriyorum düşüncelere ve insanlara
Nbr hanimlar nasil gidiyor düne ragmen bugun keyfim sükür daha iyi kendime bugun bakim günü ilan ettim agdami yaptim kasimi aldim eylüsüm uyuyorken malum yaz geldii havalar isiniyorr bakim yapmak lazim bide su kilolar gitseekuzum uyandii karnini doyurim sonra yine ugrarimm sizdeee ne var ne yoook
benimki göğsümü kopartmaya niyetli dün bir ısırdı hepsinden beterdi zor kurtardım kanadı bile
Huhuuuu kizlar merdesinizkimsecikler yookbu gece burasi durgun anlasilan bende cikayim bariii
selam herkese
kızıı uyuttum akşam yemeğe misafirim vardı, yeni gitti
bi iyi geceler deyim dedim
iyi vedeliksiz uykular olur inş. bebelere ve anne babalara
benimki göğsümü kopartmaya niyetli dün bir ısırdı hepsinden beterdi zor kurtardım kanadı bile
benimki de bugün çeneyi bi kilitledi altta 2 diş var biri baya uzadı:18: memeyi çeksem daha çok acıyo çenesine parmağımla hafif bastırıp açtım ona da kızdı ısıracakmış beyefendi
dişler uzarken de zorlanıyolar heralde bugün çok huzursuzdu.
üstte de var mı sadece alttakilerle mi kanattı:26:
bu gece kv ler burdaydı yine gıcık olsum geçen o kadar olay oldu emme çocuğun elini dedim bugün yine aynısını yapıyo
resmen bana sen ne dersen de ben yapacağımı yaparım diyo ya.napıcağımı şaşırdım artık.
bu gece kv ler burdaydı yine gıcık olsum geçen o kadar olay oldu emme çocuğun elini dedim bugün yine aynısını yapıyo
resmen bana sen ne dersen de ben yapacağımı yaparım diyo ya.napıcağımı şaşırdım artık.
herkese günaydın çok soğuk bir bahar gününden nasıl bahar geldi anlamadım hava buz gibi.:2:
bende nezleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?