- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
ay şu kahvaltıya anne sütü karıştır diyenleri hiç anlamıyorum. yani evdeysen ve emzirme imkanın varsa emziririm niye sağıp ona buna karıştıralım. çok şükür sütümüz oldu emzirme duygusunu tattık, çok güzel bişey bence o an o anne-bebek paylaşımı çok değerli bi daha bulamıycaz büyüyüp gidicekler
ay şu kahvaltıya anne sütü karıştır diyenleri hiç anlamıyorum. yani evdeysen ve emzirme imkanın varsa emziririm niye sağıp ona buna karıştıralım. çok şükür sütümüz oldu emzirme duygusunu tattık, çok güzel bişey bence o an o anne-bebek paylaşımı çok değerli bi daha bulamıycaz büyüyüp gidicekler
tam uzamadı bizim de iki tane altta ama. uzadıkça ısırıp kanatıcaklar demek nasıl da acıyo ama yaa
senin burcun neydi kız bir tahminde bulunayım kova yada oğlak mı:44:
kabızlık çekip duran çocuk sulu yapıyo acaba dişten mi bu da:26: salyasını hep önüne akıtırdı artık ağzını kapatmayı öğrendi yutuyo ondan da olur mu ki
neyse kızlar bugün hiç durmadı oğlum gideyim de mutfağı falan toplayayım. hep okuyorum ama sohbete yetişemez oldum beni odada bırakıp koridora çıkıyo bi de yürürse napıcam bilmem
cnm bana sordn galba yengeç
ben de artsın dye sağdım da zor iş ya. ücretsiz izindeyim ben çalışıyorum çok şükür imkanım var da emzirebildim.bende direk emziriyorum hiç sağmıyorum ilk başlar artması için hep sağıyordumda emzirmek çok güzel her ne kadar ısırsada
şimdi sağılıcak kadar çok sütüm yok eskiden boşa gitmesin diye sağardım ama zordu günde kaç kere pompa biberon kaynat işe gidenler mecbur sağar.
yani neymiş dr söylemiş şunu şunu karıştırın diye sanki ilaç buhaklısın cnm emzirme duygusu o bağı kurmak çok güzel ben kahvaltıyı genelde bitki çaylarıyla yaptırıyorm ve ayrı ayrı veriyorm hepsini karıştrmadan
ay şimdi bile okadar sivri ki ilerde bende yandım bide bizimkinin tırnakları çok çabuk uzuyo eskiden kendini çizerdi şimdi beni çiziyo bide emerken hep mememi çimdikliyo illaki tutacak emerkenilk çıktığında o kadar acıtamıyorduda şimdi çok uzadılar birde üstler çıkınca kopartır bile bu:18::18::18:
haklısın cnm emzirme duygusu o bağı kurmak çok güzel ben kahvaltıyı genelde bitki çaylarıyla yaptırıyorm ve ayrı ayrı veriyorm hepsini karıştrmadan
kolay gelsin canım benim ishali 20 gün çekti bizde dişten şüphelendik olabilir yani
ay şimdi bile okadar sivri ki ilerde bende yandım bide bizimkinin tırnakları çok çabuk uzuyo eskiden kendini çizerdi şimdi beni çiziyo bide emerken hep mememi çimdikliyo illaki tutacak emerken
hadi yaaa bende yengeç 17 temmuz 1990 da doğdum sen hangi ay doğdun:44: eylülnazda yengeç
ben de artsın dye sağdım da zor iş ya. ücretsiz izindeyim ben çalışıyorum çok şükür imkanım var da emzirebildim.
yani neymiş dr söylemiş şunu şunu karıştırın diye sanki ilaç bu
ayrı ayrı tattırmak da önemli
sürekli belinden bacağından taşıyo ama günde 2-3 den fazla değil. sayısı az olunca ishal sayılmaz heralde
aman olmasınlar ishal fln. mert düzeldi di mi artık
kabızlık çekip duran çocuk sulu yapıyo acaba dişten mi bu da:26: salyasını hep önüne akıtırdı artık ağzını kapatmayı öğrendi yutuyo ondan da olur mu ki
neyse kızlar bugün hiç durmadı oğlum gideyim de mutfağı falan toplayayım. hep okuyorum ama sohbete yetişemez oldum beni odada bırakıp koridora çıkıyo bi de yürürse napıcam bilmem
aynen kız bugün kesiyorum ertesi gün cadı gibi uzuyor bizimkide tutmaya meraklı oğlunun ismi neydi
ben 28 haziran 1986senin ablanım kızz
benbide hergün aynı şeyleri vermiyorm hep değiştiriyorm yediklerini sonuncta onunda bi damak tadı vr biz bile sıkılıyorz hergn aynı şeyleri yiyince
kolay gelsn cnm
şimdiden cok yaramazlar yandıkki ne yandık:18:
yavruşumun ismi ÖMER cnm
bir göründün bir kayboldun uğramaz oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?