2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende direk emziriyorum hiç sağmıyorum ilk başlar artması için hep sağıyordumda emzirmek çok güzel her ne kadar ısırsada
şimdi sağılıcak kadar çok sütüm yok eskiden boşa gitmesin diye sağardım ama zordu günde kaç kere pompa biberon kaynat işe gidenler mecbur sağar.

haklısın cnm emzirme duygusu o bağı kurmak çok güzel ben kahvaltıyı genelde bitki çaylarıyla yaptırıyorm ve ayrı ayrı veriyorm hepsini karıştrmadan

tam uzamadı bizim de iki tane altta ama. uzadıkça ısırıp kanatıcaklar demek nasıl da acıyo ama yaa

ilk çıktığında o kadar acıtamıyorduda şimdi çok uzadılar birde üstler çıkınca kopartır bile bu:18::18::18:

kabızlık çekip duran çocuk sulu yapıyo acaba dişten mi bu da:26: salyasını hep önüne akıtırdı artık ağzını kapatmayı öğrendi yutuyo ondan da olur mu ki
neyse kızlar bugün hiç durmadı oğlum gideyim de mutfağı falan toplayayım. hep okuyorum ama sohbete yetişemez oldum beni odada bırakıp koridora çıkıyo bi de yürürse napıcam bilmem

kolay gelsin canım benim ishali 20 gün çekti bizde dişten şüphelendik olabilir yani

ben de artsın dye sağdım da zor iş ya. ücretsiz izindeyim ben çalışıyorum çok şükür imkanım var da emzirebildim.

haklısın cnm emzirme duygusu o bağı kurmak çok güzel ben kahvaltıyı genelde bitki çaylarıyla yaptırıyorm ve ayrı ayrı veriyorm hepsini karıştrmadan
yani neymiş dr söylemiş şunu şunu karıştırın diye sanki ilaç bu
ayrı ayrı tattırmak da önemli

ilk çıktığında o kadar acıtamıyorduda şimdi çok uzadılar birde üstler çıkınca kopartır bile bu:18::18::18:
ay şimdi bile okadar sivri ki ilerde bende yandım bide bizimkinin tırnakları çok çabuk uzuyo eskiden kendini çizerdi şimdi beni çiziyo bide emerken hep mememi çimdikliyo illaki tutacak emerken

kolay gelsin canım benim ishali 20 gün çekti bizde dişten şüphelendik olabilir yani

sürekli belinden bacağından taşıyo ama günde 2-3 den fazla değil. sayısı az olunca ishal sayılmaz heralde
aman olmasınlar ishal fln. mert düzeldi di mi artık

ay şimdi bile okadar sivri ki ilerde bende yandım bide bizimkinin tırnakları çok çabuk uzuyo eskiden kendini çizerdi şimdi beni çiziyo bide emerken hep mememi çimdikliyo illaki tutacak emerken

aynen kız bugün kesiyorum ertesi gün cadı gibi uzuyor bizimkide tutmaya meraklı oğlunun ismi neydi

hadi yaaa bende yengeç 17 temmuz 1990 da doğdum sen hangi ay doğdun:44: eylülnazda yengeç

ben 28 haziran 1986senin ablanım kızz

benbide hergün aynı şeyleri vermiyorm hep değiştiriyorm yediklerini sonuncta onunda bi damak tadı vr biz bile sıkılıyorz hergn aynı şeyleri yiyince

sürekli belinden bacağından taşıyo ama günde 2-3 den fazla değil. sayısı az olunca ishal sayılmaz heralde
aman olmasınlar ishal fln. mert düzeldi di mi artık

evet canım düzeldi çok şükür evet olmasınlar çok zor ben çok çektim kilo kaybı su kaybı oluyor 3 ü geçerse bir doktora götür gerçi doktorların verdiği ilaçlarda pek işe yaramıyor

kolay gelsn cnm
şimdiden cok yaramazlar yandıkki ne yandık:18:

aynen kız bugün kesiyorum ertesi gün cadı gibi uzuyor bizimkide tutmaya meraklı oğlunun ismi neydi

yavruşumun ismi ÖMER cnm

ben 28 haziran 1986senin ablanım kızz

benbide hergün aynı şeyleri vermiyorm hep değiştiriyorm yediklerini sonuncta onunda bi damak tadı vr biz bile sıkılıyorz hergn aynı şeyleri yiyince

ablam benim burda çoğu kişi ablam zaten
tecrubelerinden faydalanmak çok güzel oluyor,bende hergün aynısını vermiyorum

ablan olsamda ilk çocuk cnm ya hepberaber tecrübe kazanıyorz
hepsi çok datlu bu bebelerin
10 eylül doğmlu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…