doktora sordun mu durumu ne dedi benimkide yiyordaçokta bayılmıyor.
maşallah canım fatihe çok şekerallah sizlere bağışlasın.
hiç bişey vermedenmi 6 saat yoksa emzirmedenmi 6 saat:26:yok canım yaa 40 km bizim eve köy okulundayım ben ve servisle gidecegim için 1 saat şehirde dolanıyor 15 kişiyi topluyor
denemede 6 saat aç kalabiliyor memüşsüz
ay yavrum şu bebelerin hasta olmasına hiç dayanamıyorumkızlar ateşi geçmiyo ya ahmetin. ilaçla biraz rahatlıyo sonra yine aynı, dudaklar kiraz dudak yanaklar al al oluyo ateşten ıh ıh nazlanıyo yavrum. dr ishali artarsa kaka tahlili ve ishal ilacı dedi, şimdilik ateş düşürücü kullanıyoruz hala antibiyotik vermedi. bağırsak enfeksiyonu dedi antibiyotik vermemesi daha iyi aslında sevdim dr.u ama kaç gün sürer ki bu ateş üzülüyo insan
öyle bacım bütün dünya sırtımızdabu dünyada bütün çileyi kadınlar çekiyor zaten allah yardımcınız olsun,iş ev çoçuk çok zor insan evdeyken bile şaftı kayıyor.
he erken yürüsede görsenemeklemekten ve yürümekten bahsedilmiş bende çok çok erken hiç emeklemeden yürümüşüm 9,5 aylıkken bir hoppalam varmış zıp zıp zıplarmışımmertte emeklemiycek sanırım bazen deniyor ama ben ümidimi kestim direk yürür heralde bana çekse baride erken yürüse
kuşum geldinmi 2 sayfa geçmiş yapıp geliyom
karamcım bizim gelinimizde bir gazetede çalışıyor 3 aylıkken anneme bıraktı valla annem süper baktı kaynananla anlaşıyorsun oda güzel bakar kesin o süt sağıp bırakıyordu öyle büyüdü bir şekilde büyücekler.
bizimde ofisimiz var karı koca smmm yiz doğuma kadar çalıştım bende artık emekli oldum güvenip bırakacak kimsem yok annem izmirde biz istanbulda .eşim eve getiriyor iş evden yapıyrum hem iş hem ev idare ediyoruz.
ben de sagılacak kadar süt kalmadı
keçi sütü alayım diyorum biberonla denesinle ek gıda haricinde :44:
ahmette tık yokselam
benimki desteksiz oturamıyor hala oturmaya çok geç başladım ondan sanırım:44:
ama her türlü 3,5 4 aylıktan beri komple dönüyor döne döne evi turluyor bile
ayaklarınıda dimdik basıyor emekleme çabası var ama emeklemiycek bence direk yürüycek bizde emekleyen pek yok
bence gayet iyi benim oğlan kahvaltıda çok arıza çıkarıyor şaştım kaldımEk gıda işi nasıl gidiyor kızlar. benim bebeğim maalesef iştahsız bi bebekhala memeye çok düşkün,ama emzirince ek gıdasını yemiyo,ek gıda yeyince emmiyo,hala bi denge kuramadık. günümüz genellikle şöyle geçiyo
sabah 8 emzirme
11 kahvaltı(60 ml tahıllı kaşık maması içine tam yumurta sarısı,1 çay k.labne,1 çay k.beyaz peynir,1 çay k.tereyağı,1 çay k.pekmez)
2 sebze çorbası(60-70 ml soğan,patates,havuç,pirinç,kereviz,kıyma,brokoli,dereotu,maydanoz,nane,irmik,zeytinyağı gibi zengin bi karışım)
6 yoğurt(125 g)
sonra akşam ve gece boyunca emzirme. en az 500ml anne sütü emiyodur diye tahmin ediyorum. ek gıda miktarlarım nasıl,daha fazlasını kesinlikle yemiyo,bu kadarını bile rica minnet. zorlamak da istemiyorum.
sizler de durumlar nasıl?
duygulandırdın beni bende başlıycam günün stresine girdimEvet canım en fazla 4 saat ayrı kalırdım
O zaman bile hasretle koşardım kuzuma
İlk bir hafta zorlanacak sonra alışır inş
Buna da şükür 7 ay kaldım böcügümün yanında
çok ciddi allerji olmuyorsa devam et canım veya günaşırı verirsin benim dr ver bişey olmaz demişti gerçektende alıştıkızlar yumurta sanırım benim oğlumda alerji yapyor hemen kafasında sivilce oluyor ama severek yiyor
evden çıkmadan emzir ne emerse sonra kahvaltı yapar sonrada gelirsin elbet:44:530 da emdi 9 da kahvaltı 1130 meme
aynı benkaramcım bizim gelinimizde bir gazetede çalışıyor 3 aylıkken anneme bıraktı valla annem süper baktı kaynananla anlaşıyorsun oda güzel bakar kesin o süt sağıp bırakıyordu öyle büyüdü bir şekilde büyücekler.
bizimde ofisimiz var karı koca smmm yiz doğuma kadar çalıştım bende artık emekli oldum güvenip bırakacak kimsem yok annem izmirde biz istanbulda .eşim eve getiriyor iş evden yapıyrum hem iş hem ev idare ediyoruz.
kız sütüne nazarmı ettik be kuzum ne olduda gitti öyle dolu dolu oluyordu diyetmi yaramadı benim sütümde bitti bitiyor .comben de sagılacak kadar süt kalmadı
keçi sütü alayım diyorum biberonla denesinle ek gıda haricinde :44:
zaten bi ağlayasım var konuş konuşta burda foşuruyimbugün de efe bir akıllı bir akıllı annemm yaa
annesinin gidecegini hissetti heral büyüdü 1 günde
çalışan annelerin çocukları erken büyürmüşya
cnm annemde 1 yaşından sonra vermişti abimin kızına dr demişti dr sor istersen.devam sütü ver aptamil falan olmazmı:26:
kız stress sen hayatı da böyle tiiye alıyon dimi kızevden çıkmadan emzir ne emerse sonra kahvaltı yapar sonrada gelirsin elbet:44:
aynı ben
kız sütüne nazarmı ettik be kuzum ne olduda gitti öyle dolu dolu oluyordu diyetmi yaramadı benim sütümde bitti bitiyor .com
ha bide keçinin sütünü verecene iyi bi mama kullan
zaten bi ağlayasım var konuş konuşta burda foşuruyim
2 numara canımo da olur 2 numara dimi :44:
stress ne zaman başlıyorsun
2 numara canım
hiç bilmiyorum eşime kalsa bugün ama ben hiç hazır değilim
eşim şu yazdıklarımı bu tavrımı görse şok geçirirkız stress sen hayatı da böyle tiiye alıyon dimi kız
süt konusunda bile koptum len
4 saatte bir emmeye endekli benim süt fazlası çıkmıyor
foşurrrrr
havada berbat zatenn
sen bu havaları seviyorsun ama
eşim şu yazdıklarımı bu tavrımı görse şok geçiriraşırı ciddi hayatı gereğinden fazla ciddiye alan herşeyi stres yapabilen bi tipim ama burda bana bişey kaçıyo
istanbul güneşli hava
sen onu bunu boşverde işte ne giyicez kız hiç ipe sapa gelir bişeyim yok alışveriş etmiyorumki doğru dürüs
7.5 saat hem kahvaltı yapar hem mamasını emer emmezse kaşıkla akıtır kv kız boşver dert edince değişiyomu durum sen benim gibi olma cıvıl cıvıl olmak sana yakışıyorgel sen de ptesi başlaberaber atlatırız inşş gidek gelek :13:
6 da emse taaaaaaaaaaaaaaaaaa 1.30 a kadan yokum
6 da gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?