2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yok canım yaa 40 km bizim eve köy okulundayım ben ve servisle gidecegim için 1 saat şehirde dolanıyor 15 kişiyi topluyor
denemede 6 saat aç kalabiliyor memüşsüz
hiç bişey vermedenmi 6 saat yoksa emzirmedenmi 6 saat:26:

ay yavrum şu bebelerin hasta olmasına hiç dayanamıyorum çok geçmiş olsun

canım dr bana yetersiz geldi neden dersen eğer bağırsakta enf. varsa antibiyotik vermek zorunda artı tahlil yapmadan nasıl anladı enf olduğunu kan tahlilimi yaptı yoksa
bence iyi bi dr götür ahmet hırpalanmadan çünkü ishal basit bi hastalık değil bebeler için marjiyi hatırla lütfen

bu dünyada bütün çileyi kadınlar çekiyor zaten allah yardımcınız olsun,iş ev çoçuk çok zor insan evdeyken bile şaftı kayıyor.
öyle bacım bütün dünya sırtımızda

he erken yürüsede görsen nolacakmış erken yürüyüp söyliyim sana toton hiç yer görmiycek evin tepetaklak olucak nefes dahi alamıycaksın hala heveslimisin

karamcım bizim gelinimizde bir gazetede çalışıyor 3 aylıkken anneme bıraktı valla annem süper baktı kaynananla anlaşıyorsun oda güzel bakar kesin o süt sağıp bırakıyordu öyle büyüdü bir şekilde büyücekler.

bizimde ofisimiz var karı koca smmm yiz doğuma kadar çalıştım bende artık emekli oldum güvenip bırakacak kimsem yok annem izmirde biz istanbulda .eşim eve getiriyor iş evden yapıyrum hem iş hem ev idare ediyoruz.

ben de sagılacak kadar süt kalmadı
keçi sütü alayım diyorum biberonla denesinle ek gıda haricinde :44:

cnm annemde 1 yaşından sonra vermişti abimin kızına dr demişti dr sor istersen.devam sütü ver aptamil falan olmazmı:26:

ahmette tık yok

bence gayet iyi benim oğlan kahvaltıda çok arıza çıkarıyor şaştım kaldım

Evet canım en fazla 4 saat ayrı kalırdım
O zaman bile hasretle koşardım kuzuma
İlk bir hafta zorlanacak sonra alışır inş
Buna da şükür 7 ay kaldım böcügümün yanında
duygulandırdın beni bende başlıycam günün stresine girdim

kızlar yumurta sanırım benim oğlumda alerji yapyor hemen kafasında sivilce oluyor ama severek yiyor
çok ciddi allerji olmuyorsa devam et canım veya günaşırı verirsin benim dr ver bişey olmaz demişti gerçektende alıştı
tabi aşırı allerji yapmadıysa

bugün de efe bir akıllı bir akıllı annemm yaa
annesinin gidecegini hissetti heral büyüdü 1 günde
çalışan annelerin çocukları erken büyürmüşya

530 da emdi 9 da kahvaltı 1130 meme
evden çıkmadan emzir ne emerse sonra kahvaltı yapar sonrada gelirsin elbet:44:

aynı ben

kız sütüne nazarmı ettik be kuzum ne olduda gitti öyle dolu dolu oluyordu diyetmi yaramadı benim sütümde bitti bitiyor .com

ha bide keçinin sütünü verecene iyi bi mama kullan

kız stress sen hayatı da böyle tiiye alıyon dimi kız
süt konusunda bile koptum len
4 saatte bir emmeye endekli benim süt fazlası çıkmıyor

zaten bi ağlayasım var konuş konuşta burda foşuruyim

foşurrrrr

havada berbat zatenn
sen bu havaları seviyorsun ama

kız stress sen hayatı da böyle tiiye alıyon dimi kız
süt konusunda bile koptum len
4 saatte bir emmeye endekli benim süt fazlası çıkmıyor

foşurrrrr

havada berbat zatenn
sen bu havaları seviyorsun ama
eşim şu yazdıklarımı bu tavrımı görse şok geçirir aşırı ciddi hayatı gereğinden fazla ciddiye alan herşeyi stres yapabilen bi tipim ama burda bana bişey kaçıyo

istanbul güneşli hava

sen onu bunu boşverde işte ne giyicez kız hiç ipe sapa gelir bişeyim yok alışveriş etmiyorumki doğru dürüs

ne kaçtıgını biliyom
hiç deme ya poff ben bunu unutmuştum efenin derdinden poff niye hatırlattın

gel sen de ptesi başla beraber atlatırız inşş gidek gelek :13:
6 da emse taaaaaaaaaaaaaaaaaa 1.30 a kadan yokum
6 da gidecem
7.5 saat hem kahvaltı yapar hem mamasını emer emmezse kaşıkla akıtır kv kız boşver dert edince değişiyomu durum sen benim gibi olma cıvıl cıvıl olmak sana yakışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…