2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kaka tahlili istedi dr ama kaka yoktu ortada yapınca yarım saat içinde getirin dedi ama kakayı tarif ettirdi bana rengini kıvamını falan artarsa rengi bozulursa o zaman mutlaka yapalım tahlil dedi. ateş geçmiyo işte vücut mücadele ediyo atlatcak dedi dr

sağol canım okula başlamış olsam ben de giremem heralde buraya falan. bizim masa başı iş olmadığı için işteyken de nete girilmiyo. evde zaten imkansız olur.
benim kim bakıcak hala belli değil eylülde başlıcam zaman geçiyo yaa
dönme konusunda oyunlar yapıp heveslendirebilirsin ama dönme emekleme bebeğine göre değişiyo, 7. ayda desteksiz oturma kritik davranışmış dönme değil. 3 aylıktan beri dönüyo ahmet 1 aydır da evin içinde yarı emekleme şeklinde gidiyo ama desteksiz oturmaya yeni başladı.

Pearlyy benimkine de kvalide bakacak
Ama düzeni degişecek oglumun git gel yabancı ortam
Ve memeyle anca doyuyor açlıktan aglayacak hemen süt içip doymak istiyor çünkü
Mattika döneme 2 ay kaldı ama napalım oglum için paraya da ihtiyaç varr

Ek gıda işi nasıl gidiyor kızlar. benim bebeğim maalesef iştahsız bi bebek hala memeye çok düşkün,ama emzirince ek gıdasını yemiyo,ek gıda yeyince emmiyo,hala bi denge kuramadık. günümüz genellikle şöyle geçiyo
sabah 8 emzirme
11 kahvaltı(60 ml tahıllı kaşık maması içine tam yumurta sarısı,1 çay k.labne,1 çay k.beyaz peynir,1 çay k.tereyağı,1 çay k.pekmez)
2 sebze çorbası(60-70 ml soğan,patates,havuç,pirinç,kereviz,kıyma,brokoli,dereotu,maydanoz,nane,irmik,zeytinyağı gibi zengin bi karışım)
6 yoğurt(125 g)
sonra akşam ve gece boyunca emzirme. en az 500ml anne sütü emiyodur diye tahmin ediyorum. ek gıda miktarlarım nasıl,daha fazlasını kesinlikle yemiyo,bu kadarını bile rica minnet. zorlamak da istemiyorum.
sizler de durumlar nasıl?

benzeme konusunda eli ayağı tam olsun sağlıklı olsun da kime benzerse benzesin de kaynanaya anası belli babası belli ya anasının ailesine ya babasının ailesine benzicek neyi yarıştırıyoruz de. ben olsam derdim valla. geçen bi çocuğun doğuştan tek gözğ yokmuş onu duydum nasıl şükrettim sen neyin derdindesin de. benşmki de onlara benziyo diye hevesleniyo da sağlıksız olma korkusu yaşadık biz onu bildiğinden laf edemiyo. hiç çekme bu lafları sağlığına şükür de.

bağırsak enfeksiyonunda büyüklere de antibiyotik verilmiyo canım inş atlatır ya.

Eliföykü biberon la içiyor ama bogazına kaçıyor zamanla ögrenir ama çok
Aglayacak gibi hemen doymak istiyor 7 aydır da yanındayım alıştı tabi bana

hangi bebek annesinden ayrılmak isterki yazık kuzulara inşallah alışacak.

büyüdüler artık ya alışcaklar öyle böyle. aslında büyüdükçe ayrılmak zorlaşıyo küçükken de zor.
kolay atlatırsınız inş bu süreci.
ben haziran 15 te başlıcam göreve para lazım da idare ediyoruz az daha

gayet iyi bence ek gıda. önemli olan yemesi miktarını kendisi belirlicek. bizim de çok yerse az emiyo ben de emsin diye önce yarı açken yediriyorum. çok açken yerse emmiyo uzun bi süre
hoş şimdi hastalıktan iştahı yok emmek istiyo sadece

Kız maaşallah daha ne olsun
Efenin ek gıdası 60 cc kahvaltı 1 kutu şabne lor bazen 1 tatlı kaşıgı pekmez
Bazen bisküvi 1 ysarısı 1 tane msuyu anne sütü dönüşümlü
Öglen 40 cc sebze severse 60 cc
Akşam üstü 50 cc meyveli yogurt 6 kerede emer günde

bende geç başladım oturtmaya,dr 6 aya kadar oturtmayın demişti,6.ayda başladık destekli oturtmaya,7 ayın başından beride desteksiz oturuyo,dönmek cazip gelmiyo heralde benim kıza

inşallah güvenebileceğin birini bulabilirsin okula başlayınca,çok zor çoook,insanın burnunda tütüyo,karnı açmı,uyuyomu,ağlıyomu,aklın hep onda oluyo kritik davranışı öğrenmem iyi oldu,ona sevindim en azından
kayınvalidenin bakması çok iyi,ortam yabancı olsada kişiler tanıdık,inşallah çok zorluk yaşamazsınız ana-oğul.

benimki de biberon almıyo,ek gıdalar kurtarıcı oldu biraz,yoksa ben eve gelene kadar aç kalıcaktı,gerçi ben en fazla 4 saat ayrı kalıyorum,senin okulun uzak olduğu için daha zor olucak.

4 saat ne güzel ya çok şanslısın çokkk
Yaza eş durumu isteyecem bakalım şubatta da açıldı ama
Yapmadım tercih kötüydü okullar
Kvalideme güveniyorum allahtan iyi bakar nazını çeker
Hatta şımartır diye de korkmuyor degilm

cnm sen çalışıyormuydun .

benimki hala oturamıyor dengeyi kuramıyor oraya buraya saldırıyor tutmaya ne zaman kendi başına oturabilecek çok merak ediyorum.
her bebek farklı işte hepsinin farklı gelişimi var.
allahtan 4 saat ayrı kalıyormuşsun iyi bu sizin için.

Evet canım en fazla 4 saat ayrı kalırdım
O zaman bile hasretle koşardım kuzuma
İlk bir hafta zorlanacak sonra alışır inş
Buna da şükür 7 ay kaldım böcügümün yanında

zorlanır tabi canım sen kaç saat göremiyeceksin efeyi 4 saat mi?

ben çıkıyorum kızlar,miranın çorbasını yapmam lazım,arada giricem,iyi oluyo burası,insanın kafası dağılıyo,hepinize iyi günler

kızlar yumurta sanırım benim oğlumda alerji yapyor hemen kafasında sivilce oluyor ama severek yiyor

önümüzde 3 ay tatil var yine kavuşursun yavruna canım.
eylüldede dahada büyümüş olur ama bu seferde senden hiç ayrılmak istemez sanırım kayınvaliden konusunda çok şanslısın tadımadğın bir yabancıdan çok çok iyi bakar

cnm sen çalışıyormuydun .
Evde çalışıyordum canım kk efe agır işlerde

Okula başlayacam evdekiyle başedemiyom ama onlarla iyi başederim
kızlar yumurta sanırım benim oğlumda alerji yapyor hemen kafasında sivilce oluyor ama severek yiyor

Canım dr sor kes bir iki gün sonra tekrar ver fatihe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…