sma demeyin anacım öggg resmen hiçbir mamayı beğenmiyor benim nazik bide sma alıyım dedim hem pahalı hem kutusu farklı iyidir dedim anacım o ne tat valla aklıma geldikçe midem bulanıyor o derece yani atıcam yine milupa en iyilericnm kafasında sivilce çıkıyor bitane ertesi gün geçiyor::)
valla bilmiyorum tatlım ama aptamilin iyi olduğunu söylüyorlar sma yada bak cnm oda iyidir efecik şanslı cnm gene bakacak biri var sonuçta onun için çalışıyorsun
18 ay kız çocukta max erkek çocukta 24 ay max yürüme zamanı diye biliyorum geç değil aslındao biraz geç kalmış sanırım,herşeyin hayırlısı.
6. hastalığı biliyorum evet inşallah çok hırpalanmadan iyileşir oğlumun adaşıishal günde 3-4 çok değil öyle. daha katı gibi bi de bugün. kan tahlili yaptı virüs var vücudunda dedi.
bugün ateş düşmüyo diye aradım kaka ve idrar tahliline gelin illa dedi, kaka yaptı acil yetiştirdik idrar için poşet taktık bekle bekle yapmadı. orda ne görse korktu ağladı sinir oldu bi de. veremeden geldik.
hastalığın ne olduğu belli değil daha. 6.hastalık diye bişey varmış bi virüs sebep oluyomuş 3-4 gün anlamsız ateş sonra döküntü olurmuş. dr idrar da temiz çıkarsa bu olabilir dedi.
ne olduğunu bilmeden bekliyoruz ateş de inmiyo 38,5 dan aşağı
yavrum şimdi hasta hali yok ama ben tuvaletten çıkasıya diğer odaya gidip karıştırcak bişey buluyo canı gitmek isterse.
ortalıkta ağzına sokabileceği tehlikeli bişey bırakırım diye ödüm kopuyo yatak odasında çekmeceye elini sıkıştırmak üzereydi geçen.
yürüdüğünde düşünemiyorum halimi, bence de aceleye gerek yok nasılsa hepsi yürücek
ben göremedimArzural maaşallah size yorumlar fotolarda
Kızını babasına benzettim ben
Yuppy yupyy yuppyy
Kumaş pantolonlarımın hepsi oluyor bana
Bir tanesi olmuyor o da 36 beden
Dar oldu eskisine göre oldu ama
Stress ben yırttımm sıra sende
sen insanı gıcık edersin resmen 70 küsür kiloyla 40 bedenPazar 1 saat
Ptesi 1 saat
Salı 1 saat
Çarşamba yok
Perş yarım saat
Cuma yok
Yani toplamda 3,5 saat yürümüşüm ve 2 beden küçülmüşüm
Vay be kendimi tebrik ediyorum
Ve öpüyorum
40 benden olmuşum
yan gelip yiyiyodur kızseboş otelde götürüyor yan gelip yatıyordur şimdi
anca geldim kuşum menünü yaz kız cumartesi fobisi başladı:18:farkında mısınız tek başıma konuşuyorum şurda
anca geldim kuşum menünü yaz kız cumartesi fobisi başladı:18:
karam nerdesin firardasın yine
aynen kız tavuk pilav 5-6 kaşıkta sebze yemeğiben aynıyım gibi ya ama incelmişim
tavuk pilavv salata bir tabak
az öne de muz
yatarkende elma
sen yaz bakem
bende 72.8 dim bu konuda hiç unutkan değilimben geçen hafta 73.4 tüm dimi :44:
bunadım iyice len
slmmm millet.......
biz kilolardan konuşuyoz senin ihtiyacın yok tabee
bende 72.8 dim bu konuda hiç unutkan değilim
kız niye msj sayını çoğaltmaya çalışıyon söylesene:44:
ben 60 kiloda 40 beden olurum heraldekız 40 bedenim yahu ilginçç
ama bu göbekten tiksiniyorum
selam ağustos anasıslmmm millet.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?