benzetemedimniye benzetemedin miyükselenim baskın ama çok da duygusalımdır ot b..kaa agladıgımda olur
minik sandaviç
nerden biliyon kız sıkı oldugumu
stress senle bana bir topik açacam kız chat yapıyoz farkında mısın
adı da stressli karam
cnm kafasında sivilce çıkıyor bitane ertesi gün geçiyor::)ahmette tık yok
bence gayet iyi benim oğlan kahvaltıda çok arıza çıkarıyor şaştım kaldım
duygulandırdın beni bende başlıycam günün stresine girdim
çok ciddi allerji olmuyorsa devam et canım veya günaşırı verirsin benim dr ver bişey olmaz demişti gerçektende alıştı
tabi aşırı allerji yapmadıysa
bugün de efe bir akıllı bir akıllı annemm yaa
annesinin gidecegini hissetti heral büyüdü 1 günde
çalışan annelerin çocukları erken büyürmüşya
valla bilmiyorum tatlım ama aptamilin iyi olduğunu söylüyorlar sma yada bak cnm oda iyidir efecik şanslı cnm gene bakacak biri var sonuçta onun için çalışıyorsuno da olur 2 numara dimi :44:
stress ne zaman başlıyorsun
gel kız kal kızbiz aynı odada yatarız senin koca parisemi gitti bende eşime diyom bi fırsat bulsakta 2 günlüğüne gitsek adamın gözünün içi parlıyo
benimkinin de koridor gezmesi geldi
nazar ettin uyandı chat felan dedin zırlıyo paşam kaçtım
cnm kafasında sivilce çıkıyor bitane ertesi gün geçiyor::)
valla bilmiyorum tatlım ama aptamilin iyi olduğunu söylüyorlar sma yada bak cnm oda iyidir efecik şanslı cnm gene bakacak biri var sonuçta onun için çalışıyorsun
benimkinin de koridor gezmesi geldi
evet canım daha rahat koşullarda büyüsün napalım
aptamil iyi bence ablam kullanmıştı ondan gördüm
hiç bişey vermedenmi 6 saat yoksa emzirmedenmi 6 saat:26:
ay yavrum şu bebelerin hasta olmasına hiç dayanamıyorumçok geçmiş olsun
canım dr bana yetersiz geldi neden dersen eğer bağırsakta enf. varsa antibiyotik vermek zorunda artı tahlil yapmadan nasıl anladı enf olduğunu kan tahlilimi yaptı yoksa
bence iyi bi dr götür ahmet hırpalanmadan çünkü ishal basit bi hastalık değil bebeler için marjiyi hatırla lütfen
öyle bacım bütün dünya sırtımızda
he erken yürüsede görsennolacakmış erken yürüyüp söyliyim sana toton hiç yer görmiycek evin tepetaklak olucak nefes dahi alamıycaksın hala heveslimisin
bugün de efe bir akıllı bir akıllı annemm yaa
annesinin gidecegini hissetti heral büyüdü 1 günde
çalışan annelerin çocukları erken büyürmüşya
eşim bu akşam da yok
yemegi var yine
allahtan o kaşar yok 3 erkek olacak
kaşar deme kız canımız çeker felan
3 erkek ne yemeği senin kociş fazla oluyo ama kırsın dizini otursun karısının yanında ne oluyo öyle her hafta dışarda
bütün hevesimi kaçırdın şuançok haklısın kuzenimin 1 yaşındaki kızı yeni yürümeye başladı kız 2 günde 1 saat yerinde durmadı anca turluyor babanesiyle annesi dönüşümlü olarak peşindeler bende hala saf saf hayal kuruyorum bana yardım edecek kimsede yok
duysala bağladın iyice canım benide duygulandırdın
canım kaşar çekti dermişim
niye benzetemedin miyükselenim baskın ama çok da duygusalımdır ot b..kaa agladıgımda olur
minik sandaviç
nerden biliyon kız sıkı oldugumu
yürümeye başlayınca durmazlar hevesle:) arkadaşımın kızıda 18 aylıkken yürümüş
yürümeye başlayınca durmazlar hevesle:) arkadaşımın kızıda 18 aylıkken yürümüş
ishal günde 3-4 çok değil öyle. daha katı gibi bi de bugün. kan tahlili yaptı virüs var vücudunda dedi.ay yavrum şu bebelerin hasta olmasına hiç dayanamıyorumçok geçmiş olsun
canım dr bana yetersiz geldi neden dersen eğer bağırsakta enf. varsa antibiyotik vermek zorunda artı tahlil yapmadan nasıl anladı enf olduğunu kan tahlilimi yaptı yoksa
bence iyi bi dr götür ahmet hırpalanmadan çünkü ishal basit bi hastalık değil bebeler için marjiyi hatırla lütfen
yavrum şimdi hasta hali yok ama ben tuvaletten çıkasıya diğer odaya gidip karıştırcak bişey buluyo canı gitmek isterse.bütün hevesimi kaçırdın şuançok haklısın kuzenimin 1 yaşındaki kızı yeni yürümeye başladı kız 2 günde 1 saat yerinde durmadı anca turluyor babanesiyle annesi dönüşümlü olarak peşindeler bende hala saf saf hayal kuruyorum bana yardım edecek kimsede yok
cok cok gecmiş olsun canım acil sifalar olsun bebişine
Uzuuuuun bir aradan sonra yazıyorum. arada bir okumak için giriyorum,ama yazmaya zamanım kalmıyo,okula başladığım için okul işleri-miranın işleri-ev işleri derken zamanı zor yetiştiriyorum.
Karam; sende okula başlıcakmışsın,hayırlı olsun,inşallah efe olumsuz etkilenmez. 2 ay kaldı neyseki.benim okulum evime çok yakın bide 16 saat dersim var,o yüzden sorun yaşamadık fazla,babaannemiz bakıyo okuldayken.
Mattika;size de geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsınız hastalığı.
Benim kızım hala tam tur atarak dönmüyo kızlar ya,sağa yada sola dönüyo ama sırt üstünden yüz üstüne,yüz üstünden sırt üstüne dönmüyo. desteksiz oturmaya başladı.ayaklarının üstünde dimdik duruyo,emekleme çabaları var. neden tam olarak dönmüyo anlamıyorum :44:
emeklemekten ve yürümekten bahsedilmiş bende çok çok erken hiç emeklemeden yürümüşüm 9,5 aylıkken bir hoppalam varmış zıp zıp zıplarmışımmertte emeklemiycek sanırım bazen deniyor ama ben ümidimi kestim direk yürür heralde bana çekse baride erken yürüse
Ek gıda işi nasıl gidiyor kızlar. benim bebeğim maalesef iştahsız bi bebekhala memeye çok düşkün,ama emzirince ek gıdasını yemiyo,ek gıda yeyince emmiyo,hala bi denge kuramadık. günümüz genellikle şöyle geçiyo
sabah 8 emzirme
11 kahvaltı(60 ml tahıllı kaşık maması içine tam yumurta sarısı,1 çay k.labne,1 çay k.beyaz peynir,1 çay k.tereyağı,1 çay k.pekmez)
2 sebze çorbası(60-70 ml soğan,patates,havuç,pirinç,kereviz,kıyma,brokoli,dereotu,maydanoz,nane,irmik,zeytinyağı gibi zengin bi karışım)
6 yoğurt(125 g)
sonra akşam ve gece boyunca emzirme. en az 500ml anne sütü emiyodur diye tahmin ediyorum. ek gıda miktarlarım nasıl,daha fazlasını kesinlikle yemiyo,bu kadarını bile rica minnet. zorlamak da istemiyorum.
sizler de durumlar nasıl?
canım ben ağzımı bi açsam neler diyeceğimde işte susuyorum şimdilik susuyorum derken annemde benim küçüklüğüme benzetiyo dayılarına benzetiyo falan diyorum.ama sabrım taşacak bigün azımı açıcam bende.benzeme konusunda eli ayağı tam olsun sağlıklı olsun da kime benzerse benzesin de kaynanaya anası belli babası belli ya anasının ailesine ya babasının ailesine benzicek neyi yarıştırıyoruz de. ben olsam derdim valla. geçen bi çocuğun doğuştan tek gözğ yokmuş onu duydum nasıl şükrettim sen neyin derdindesin de. benşmki de onlara benziyo diye hevesleniyo da sağlıksız olma korkusu yaşadık biz onu bildiğinden laf edemiyo. hiç çekme bu lafları sağlığına şükür de.
bağırsak enfeksiyonunda büyüklere de antibiyotik verilmiyo canım inş atlatır ya.
Eliföykü biberon la içiyor ama bogazına kaçıyor zamanla ögrenir ama çok
Aglayacak gibi hemen doymak istiyor 7 aydır da yanındayım alıştı tabi bana
kızlar yumurta sanırım benim oğlumda alerji yapyor hemen kafasında sivilce oluyor ama severek yiyor
ben de sagılacak kadar süt kalmadı
keçi sütü alayım diyorum biberonla denesinle ek gıda haricinde :44:
merhaba kızlar bi kacgündür giremedim simdide nasıl yorgunum anlatamam bende biraz temizlik yapayım dedim
camlar perdeler falan ama misss olu ewim bal dök yala
yemek yapamıcam artık yeter bu kadar iş kociş dısardan getirsin artık..
albüme resim yükliycem simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?