2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm kafasında sivilce çıkıyor bitane ertesi gün geçiyor::)
bugün de efe bir akıllı bir akıllı annemm yaa
annesinin gidecegini hissetti heral büyüdü 1 günde
çalışan annelerin çocukları erken büyürmüşya

o da olur 2 numara dimi :44:
stress ne zaman başlıyorsun
valla bilmiyorum tatlım ama aptamilin iyi olduğunu söylüyorlar sma yada bak cnm oda iyidir efecik şanslı cnm gene bakacak biri var sonuçta onun için çalışıyorsun

gel kız kal kız biz aynı odada yatarız senin koca parisemi gitti bende eşime diyom bi fırsat bulsakta 2 günlüğüne gitsek adamın gözünün içi parlıyo

parlar tabi ihmal ediyosun adamı
her şey gençlikte güzel
he bacım motivasyon tatili o motive olacak diye ben bunalıma girmiştim
biz gidemedik eşimle parise

nazar ettin uyandı chat felan dedin zırlıyo paşam kaçtım
benimkinin de koridor gezmesi geldi

evet canım daha rahat koşullarda büyüsün napalım
aptamil iyi bence ablam kullanmıştı ondan gördüm

benimkinin de koridor gezmesi geldi

evet canım daha rahat koşullarda büyüsün napalım
aptamil iyi bence ablam kullanmıştı ondan gördüm

6 ay zaten aldılar anne sütü şükürler olsun

bütün hevesimi kaçırdın şuançok haklısın kuzenimin 1 yaşındaki kızı yeni yürümeye başladı kız 2 günde 1 saat yerinde durmadı anca turluyor babanesiyle annesi dönüşümlü olarak peşindeler bende hala saf saf hayal kuruyorum bana yardım edecek kimsede yok

bugün de efe bir akıllı bir akıllı annemm yaa
annesinin gidecegini hissetti heral büyüdü 1 günde
çalışan annelerin çocukları erken büyürmüşya

duysala bağladın iyice canım benide duygulandırdın

eşim bu akşam da yok
yemegi var yine
allahtan o kaşar yok 3 erkek olacak

canım kaşar çekti dermişim

kaşar deme kız canımız çeker felan

3 erkek ne yemeği senin kociş fazla oluyo ama kırsın dizini otursun karısının yanında ne oluyo öyle her hafta dışarda

yürümeye başlayınca durmazlar hevesle:) arkadaşımın kızıda 18 aylıkken yürümüş

niye benzetemedin miyükselenim baskın ama çok da duygusalımdır ot b..kaa agladıgımda olur
minik sandaviç
nerden biliyon kız sıkı oldugumu

sen yine iyisin yükselenin aslan ben ne yapayım burcum yengeç yükselenim balık zırlağın tekiyim

ishal günde 3-4 çok değil öyle. daha katı gibi bi de bugün. kan tahlili yaptı virüs var vücudunda dedi.
bugün ateş düşmüyo diye aradım kaka ve idrar tahliline gelin illa dedi, kaka yaptı acil yetiştirdik idrar için poşet taktık bekle bekle yapmadı. orda ne görse korktu ağladı sinir oldu bi de. veremeden geldik.
hastalığın ne olduğu belli değil daha. 6.hastalık diye bişey varmış bi virüs sebep oluyomuş 3-4 gün anlamsız ateş sonra döküntü olurmuş. dr idrar da temiz çıkarsa bu olabilir dedi.
ne olduğunu bilmeden bekliyoruz ateş de inmiyo 38,5 dan aşağı

yavrum şimdi hasta hali yok ama ben tuvaletten çıkasıya diğer odaya gidip karıştırcak bişey buluyo canı gitmek isterse.
ortalıkta ağzına sokabileceği tehlikeli bişey bırakırım diye ödüm kopuyo yatak odasında çekmeceye elini sıkıştırmak üzereydi geçen.
yürüdüğünde düşünemiyorum halimi, bence de aceleye gerek yok nasılsa hepsi yürücek

merhaba kızlar bi kacgündür giremedim simdide nasıl yorgunum anlatamam bende biraz temizlik yapayım dedim
camlar perdeler falan ama misss olu ewim bal dök yala
yemek yapamıcam artık yeter bu kadar iş kociş dısardan getirsin artık..
albüme resim yükliycem simdi

merhaba canım bence senin ız dönmek istemiyo her iki yöne dönüyo ayak üstünde kalabiliyor desteksiz oturuyor demekki bi sorunu yok.canı isteyince tam durda dönmeye başlar canım merak etme.

canım benimki yüzüstündeyken bile ayağa kalkmaya çalışıyo köprü kuruyo.bende emeklemeden 10 aylıkken yürümüşüm bunlarda biz gibi emeklemeden yürüyecekler sanırım

canım maşallah bence hiçte iştahsız değil bayada yiyormuş üstüne bide emiyosa yeter.benimkide versen yerde ben sütüm daha azalmasın diye günde 1 yada 2 öğün veriyorum.bigün kahvaltı verdiysem diğer gün çorba veriyorum bazen akşamları yatmadan meyveli muhallebi bazen onuda vermiyorum.bu ayda geçsin hepsini tek günde vermeye başlıyacağım.
canım ben ağzımı bi açsam neler diyeceğimde işte susuyorum şimdilik susuyorum derken annemde benim küçüklüğüme benzetiyo dayılarına benzetiyo falan diyorum.ama sabrım taşacak bigün azımı açıcam bende.
inşallah atlatır canım örnekleride götürmüşsünüz inşallah önemli bişey çıkmaz

Eliföykü biberon la içiyor ama bogazına kaçıyor zamanla ögrenir ama çok
Aglayacak gibi hemen doymak istiyor 7 aydır da yanındayım alıştı tabi bana

öğrenir canım öğrenir zaten dahada öğrenmezlerse bardaktan içmeye başlıycaklar yakında

kızlar yumurta sanırım benim oğlumda alerji yapyor hemen kafasında sivilce oluyor ama severek yiyor

canım bendede varmış üçükken şimdi yok alıştı sanırım bünye fatihte alışır zamanla ama sen yinede doktora sor istersen bikaç sivilceden bişey olmaz ama doktor daha iyi bilir tabi

ben de sagılacak kadar süt kalmadı
keçi sütü alayım diyorum biberonla denesinle ek gıda haricinde :44:

keçi sütü niye kız devam sütü versene 2n numara aptamil sma yada hipp bunlar en iyiler sanırım

merhaba canım baya yorulmuşuz hazır yeyiverin bugünde dinlen azcık. çok tatlısınız anne kız maşallah canım

Yuppy yupyy yuppyy
Kumaş pantolonlarımın hepsi oluyor bana
Bir tanesi olmuyor o da 36 beden
Dar oldu eskisine göre oldu ama
Stress ben yırttımm sıra sende

Pazar 1 saat
Ptesi 1 saat
Salı 1 saat
Çarşamba yok
Perş yarım saat
Cuma yok
Yani toplamda 3,5 saat yürümüşüm ve 2 beden küçülmüşüm
Vay be kendimi tebrik ediyorum
Ve öpüyorum
40 benden olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…