- 13 Aralık 2012
- 707
- 0
- 46
Dedittirdin mutlu oldun mu cnm
Hadi kactim ben sabah erken kalkicam
merhaba canım bence senin ız dönmek istemiyo her iki yöne dönüyo ayak üstünde kalabiliyor desteksiz oturuyor demekki bi sorunu yok.canı isteyince tam durda dönmeye başlar canım merak etme.
canım benimki yüzüstündeyken bile ayağa kalkmaya çalışıyo köprü kuruyo.bende emeklemeden 10 aylıkken yürümüşüm bunlarda biz gibi emeklemeden yürüyecekler sanırım
canım maşallah bence hiçte iştahsız değil bayada yiyormuş üstüne bide emiyosa yeter.benimkide versen yerde ben sütüm daha azalmasın diye günde 1 yada 2 öğün veriyorum.bigün kahvaltı verdiysem diğer gün çorba veriyorum bazen akşamları yatmadan meyveli muhallebi bazen onuda vermiyorum.bu ayda geçsin hepsini tek günde vermeye başlıyacağım.
canım ben ağzımı bi açsam neler diyeceğimde işte susuyorum şimdilik susuyorum derken annemde benim küçüklüğüme benzetiyo dayılarına benzetiyo falan diyorum.ama sabrım taşacak bigün azımı açıcam bende.
inşallah atlatır canım örnekleride götürmüşsünüz inşallah önemli bişey çıkmaz
öğrenir canım öğrenir zaten dahada öğrenmezlerse bardaktan içmeye başlıycaklar yakında
canım bendede varmış üçükken şimdi yok alıştı sanırım bünye fatihte alışır zamanla ama sen yinede doktora sor istersen bikaç sivilceden bişey olmaz ama doktor daha iyi bilir tabi
keçi sütü niye kız devam sütü versene 2n numara aptamil sma yada hipp bunlar en iyiler sanırım
merhaba canım baya yorulmuşuz hazır yeyiverin bugünde dinlen azcık. çok tatlısınız anne kız maşallah canım
maşallah prenseseçok tatlı sana benziyor
Arzural maaşallah size yorumlar fotolarda
Kızını babasına benzettim ben
günaydın kızlar
açılış benden 71.9inşallah yaza kadar 60lı rakamları görürüm vede görürüz
günaydın kızlar
günaydın kızlar
maşallah akşam ne kaynatmışsınız beaa oku oku bitmedi
benin regl işe yaradı herhalde 1.9 kg gitmiş
stress tebrikler canım
karam aldın mı kız anneni şimdiden gözün aydın
sseboşş açık büfe götürdün demi tatlıları afiyet olsun bacım
günaydın kızlar
maşallah akşam ne kaynatmışsınız beaa oku oku bitmedi
benin regl işe yaradı herhalde 1.9 kg gitmiş
stress tebrikler canım
karam aldın mı kız anneni şimdiden gözün aydın
sseboşş açık büfe götürdün demi tatlıları afiyet olsun bacım
selam anneler benim oğlan bugün alt dudağını çok fena emiyo ve morardı napmalıyım kötü bişey olurmuki kara dut yemiş gibi morardı alt dudağı.
Siverekteyiz akşamüstü evimize dönecez
Canım annam ne özlemişim
selam anneler benim oğlan bugün alt dudağını çok fena emiyo ve morardı napmalıyım kötü bişey olurmuki kara dut yemiş gibi morardı alt dudağı.
bugün buraya pek uğrayan olmamış bıraktığım yerde saymış
Ahh ahh benimkide anca benim enerjimi alıyor
Canım emzirme durumun nasıl belki aç olmuyordur verdiğinde emzirdikten 2 saat sonra vermeyi denedin mi
cnm ek gıda olarak satılan bebek ürünleri var onlardan kullanıbilirsin bide çok ısrar etme yemiyorsa birkaç gün sonra yeniden dene bebeklerin sağı solu belli olmuyor benimkide bir saat önce öğürdüğü şeyi bir saat sonra yiyebiliyor.alışcaklar mecburen cnm
ne kadardır deniyorsun canım alışır merak etme.yoğurt falan yiyormu.başta reddediyorlar ama zamanla alışıyorlar sen vazgeçme o an çok zorlama çünğü inatlaşıyorlar ama aç olduğunu bildiğin başa bi zaman mesela 1 saat sonra dene.yada siz yeme yeren dene meratanda yiyebiliyorlar bişzi görünce
ilk zamanlar bende diyordum keşke hep emzirsem bu ek gıda olmasa diye şimdi maşallah herşeyi yiyor verdiğim açsa tabi
canım benim diyecegimi moon demişş
çok ısrar etme bir süre ara ver benimki de eskiden 60 cc ye yakın yerdi şimdi gözü açıldı 40 cc bile yemiyor tükürüyor
bugün yedigini yarın yemiyor mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?