2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bende gidiyorum hanimlarr hepinize yi gecelerrr bu arada bir kilo vermisim devamida gelirinsaallah yaza kadar hepinizi öptüm allaha emanet olun

iyi geceler kızlar bende kaçtım inşallah bebişler sabaha kadar uyur tabi anneleride

maşallah prensese çok tatlı sana benziyor

Arzural maaşallah size yorumlar fotolarda
Kızını babasına benzettim ben

herkese günaydınlarr yani tünaydınlarr

yorumlar için tesekkürler kızlar

Son düzenleme:
maşallah akşam ne kaynatmışsınız beaa oku oku bitmedi
benin regl işe yaradı herhalde 1.9 kg gitmiş
stress tebrikler canım
karam aldın mı kız anneni şimdiden gözün aydın
sseboşş açık büfe götürdün demi tatlıları afiyet olsun bacım

Benim de olmama bir hafta var belki ondan şişim
Helal olsun sana

günaydın kızlar
açılış benden 71.9 inşallah yaza kadar 60lı rakamları görürüm vede görürüz

tebrikler kızlar

selam anneler benim oğlan bugün alt dudağını çok fena emiyo ve morardı napmalıyım kötü bişey olurmuki kara dut yemiş gibi morardı alt dudağı.

selam anneler benim oğlan bugün alt dudağını çok fena emiyo ve morardı napmalıyım kötü bişey olurmuki kara dut yemiş gibi morardı alt dudağı.

slm canım naber?benim kızda emip ısırıyomus gibi yapıyo bugun baktım bende sanki ısırırsında kan oturur ya nokta nokta öyle olmus neler yapcaklar daha tövbe yarabbim burnunuda cizdi bide benimkini gazi olduk bugün yani sende cok morardı demişssin bişey olmaz heralde ama unutturmaya calıs sürekli yapmasın

bak yaramaza oda nerden çıkmış
benim başıma hiç gelmedi inşallah bırakır canım.

Ahh ahh benimkide anca benim enerjimi alıyor

Canım emzirme durumun nasıl belki aç olmuyordur verdiğinde emzirdikten 2 saat sonra vermeyi denedin mi

canim ben doktorun tavsiyesi ile 3,5-4 saatte bir yediriyorum ama emzirme durumum 1 aydir nerdeyse hiç yok çünkü sütüm gelmiyor artik

evet zaten ilk önce kendim hazirladim pek sevmedi hazir aldim onlari azar azar yiyor sonra ögürmeye basliyor araya 1-2 gün koyup tekrar veriyorum yine totalde 1 tatli kasigi ancak yiyor sütüm gelmedigi için geçen aydan beri emziremiyorum aç kaliyor heep huzursuzlaniyor bu yüzden :S

2 aydir ek gidalari veriyorum ama varsa yoksa meyve püresi istiyor sebzeleri çok az böyle birer tatli kasigi kadar yiyor o da benim zorumla sonrada aç kaliyor iste biberon mamasinida sevmedi

canım benim diyecegimi moon demişş
çok ısrar etme bir süre ara ver benimki de eskiden 60 cc ye yakın yerdi şimdi gözü açıldı 40 cc bile yemiyor tükürüyor
bugün yedigini yarın yemiyor mesela

evet maalesef bebeklerin hepsi ayri bisey ne zormus çocuk büyütmek uykusundan yemesine kadar baslica bir sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…