Evet ya bugn hava guzel millet disarda yada kocalariyla bebisleriyle zanb geciriyor diger topiktede kmse yok
bizde çıktık ama 2 saatçik, sizde çıksaydınız iyi olurdu.
slm canım naber?benim kızda emip ısırıyomus gibi yapıyo bugun baktım bende sanki ısırırsında kan oturur ya nokta nokta öyle olmus neler yapcaklar daha tövbe yarabbim burnunuda cizdi bide benimkini gazi olduk bugün yani sende cok morardı demişssin bişey olmaz heralde ama unutturmaya calıs sürekli yapmasın
bak yaramaza oda nerden çıkmış
benim başıma hiç gelmedi inşallah bırakır canım.
canim ben doktorun tavsiyesi ile 3,5-4 saatte bir yediriyorum ama emzirme durumum 1 aydir nerdeyse hiç yok çünkü sütüm gelmiyor artik
evet zaten ilk önce kendim hazirladim pek sevmedi hazir aldim onlari azar azar yiyor sonra ögürmeye basliyor araya 1-2 gün koyup tekrar veriyorum yine totalde 1 tatli kasigi ancak yiyor sütüm gelmedigi için geçen aydan beri emziremiyorum aç kaliyor heep huzursuzlaniyor bu yüzden :S
2 aydir ek gidalari veriyorum ama varsa yoksa meyve püresi istiyor sebzeleri çok az böyle birer tatli kasigi kadar yiyor o da benim zorumla sonrada aç kaliyor iste biberon mamasinida sevmedi
evet maalesef bebeklerin hepsi ayri bisey ne zormus çocuk büyütmek uykusundan yemesine kadar baslica bir sorun
Mrb annler nasilsnz uzn zmndr giremydm kizimla biz iyyz sukur butun gunm kizmn pesnden kosmkla gecio sbhtn aksma kdr baba dede gel dyo yaa evlt bambaskymis cldryrm ona ya rabbm onlari korusn ins melklrmz bzm onlr
morarcak kadar yapmadı ama dişlerini kaşımak için yapıyodu dişler çıkmadan önce. çıkalı yapmıyo.selam anneler benim oğlan bugün alt dudağını çok fena emiyo ve morardı napmalıyım kötü bişey olurmuki kara dut yemiş gibi morardı alt dudağı.
slm canım naber?benim kızda emip ısırıyomus gibi yapıyo bugun baktım bende sanki ısırırsında kan oturur ya nokta nokta öyle olmus neler yapcaklar daha tövbe yarabbim burnunuda cizdi bide benimkini gazi olduk bugün yani sende cok morardı demişssin bişey olmaz heralde ama unutturmaya calıs sürekli yapmasın
esas seni tebrik ediyorummaşallah akşam ne kaynatmışsınız beaa oku oku bitmedi
benin regl işe yaradı herhalde 1.9 kg gitmiş
stress tebrikler canım
karam aldın mı kız anneni şimdiden gözün aydın
sseboşş açık büfe götürdün demi tatlıları afiyet olsun bacım
bak stres diyo
73.3100 gram
O kadar da spor yapmıştımyapmayacam bir daha küstüö
Eylül ve stress tebrikler
Yine stresi geçemedim
senin adına okadar sevindimkiSiverekteyiz akşamüstü evimize dönecez
Canım annam ne özlemişim
ondandır ödemdir yani yoksa sen istikrarlıydın:44:Benim de olmama bir hafta var belki ondan şişim
Helal olsun sana
arzural alıntı yapmıştım çıkmamışselam anneler benim oğlan bugün alt dudağını çok fena emiyo ve morardı napmalıyım kötü bişey olurmuki kara dut yemiş gibi morardı alt dudağı.
2-3 saat kuafördeydim sonrada 2-3 saat dışarıdaydım anca oturdumbugün buraya pek uğrayan olmamış bıraktığım yerde saymış
Bizi tebrik eden yok 100 gram verdik şurdatebrikler kızlar
Mrb annler nasilsnz uzn zmndr giremydm kizimla biz iyyz sukur butun gunm kizmn pesnden kosmkla gecio sbhtn aksma kdr baba dede gel dyo yaa evlt bambaskymis cldryrm ona ya rabbm onlari korusn ins melklrmz bzm onlr
Esim calisiyor pazartesi gunu izinli tek basima cikamiyorum oglani disari cikinca yaramazligi artiyor bas edemiyorum mecbur esimn izinli gunu bekliyorum allshtsn evin terasi var orda hava aliyorum
sizin ishal ne durumda kesildimi ateş düştü inşallah?
topik çok sakin bugün herkes attı kendini dışarı heralde. biz de çıkıcaktık oğlanın kıyafetleri hep küçüldü alışveriş yapmak lazım ama hasta olunca çıkamadık, ateşi biraz iner gibi oldu ama 39 u görünce 4 saatte bir verdim ilacı, ilaçtan mı düştü kendisi mi düştü bilemedim, akşam yarım muz yedi iştahı az da olsa vardı çok mutlu oldum.
sağol canım yazdım işte ateş aynı gibi ishal de günde 2-3
ne olduğunu anlamadık hala:26:
bende onu sormuştum geçmiş olsun niye sürekli ateşi var acaba doktor ne diyor bu duruma?
virüs sebep oluyo dedi kan değerlerine bakarak. ama ne virüsü anlayamadık. bağırsakta olsa ishal artardı inş artmasın ishal çok zor.
6.hastalık olabilir dedi 3-5 gün ateş sonrası döküntü çıkıyomuş, döküntü çıkarsa o dicez dedi.
beklemedeyiz
idrar vermeyi başaramadık hastanede çiş yapmayacağı tuttu gelirken yolda yaptı
ama kaka tahlili verdik temiz çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?