2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Mrb annler nasilsnz uzn zmndr giremydm kizimla biz iyyz sukur butun gunm kizmn pesnden kosmkla gecio sbhtn aksma kdr baba dede gel dyo yaa evlt bambaskymis cldryrm ona ya rabbm onlari korusn ins melklrmz bzm onlr

iyidir canım ya evde oğlanla yalnızım bugün yine eşim gece çalışıcak.annem gelicem dedi ama daha gelmedi.
seninidemi yapıyo canım ya bu bebeler bi alem.kız ben bu oğlanın tırnaklarını kes kes bıktım hemen uzuyo hem kendini hem bizi çiziyo.şimdilik unuttu gibi ama bakalım devam etmez inşallah

bak yaramaza oda nerden çıkmış
benim başıma hiç gelmedi inşallah bırakır canım.

inşallah canım hergün bişey çıkarıyolar şaşırdım aldım valla.

canım emmiyo devam sütüde sevmedi ek gıdayıda reddediyor işin baya zormuş allah kolaylık versin.acaba yedikleri yetiyormu doktor bişey demiyormu canım

Mrb annler nasilsnz uzn zmndr giremydm kizimla biz iyyz sukur butun gunm kizmn pesnden kosmkla gecio sbhtn aksma kdr baba dede gel dyo yaa evlt bambaskymis cldryrm ona ya rabbm onlari korusn ins melklrmz bzm onlr

merhaba canım uzun zamandır görmemiştim seni.allahım korusun meleklerimizi gerçekten evlat bambaşka bişey.bizimkide anne baba mama memm annemm diyordu bu ara d sesini çıkarmaya çalışıyor.

selam anneler benim oğlan bugün alt dudağını çok fena emiyo ve morardı napmalıyım kötü bişey olurmuki kara dut yemiş gibi morardı alt dudağı.
morarcak kadar yapmadı ama dişlerini kaşımak için yapıyodu dişler çıkmadan önce. çıkalı yapmıyo.
dişini kaşıcak bişeyler ver oyala unutur heralde o zaman

dişler yakın bence kızlar ikinizin bebişlerin de

esas seni tebrik ediyorum haftanın şampiyonu

73.3 100 gram
O kadar da spor yapmıştım yapmayacam bir dahaküstüö
Eylül ve stress tebrikler
Yine stresi geçemedim
bak stres diyo şurda 6 kilon kalmış benim 14 kilom var hala stres diyohem ben 3 gün ateşler içinde kıvrandım ateş yeğ yakar ben hastalıktan zayıfladım

Siverekteyiz akşamüstü evimize dönecez
Canım annam ne özlemişim
senin adına okadar sevindimki gel öpecem

Benim de olmama bir hafta var belki ondan şişim
Helal olsun sana
ondandır ödemdir yani yoksa sen istikrarlıydın:44:
selam anneler benim oğlan bugün alt dudağını çok fena emiyo ve morardı napmalıyım kötü bişey olurmuki kara dut yemiş gibi morardı alt dudağı.
arzural alıntı yapmıştım çıkmamış
elifoykü ve arzural bence sizin dişler kısa süre sonra geliyor özellikle elif seninki daha yakın heralde

bugün buraya pek uğrayan olmamış bıraktığım yerde saymış
2-3 saat kuafördeydim sonrada 2-3 saat dışarıdaydım anca oturdum millet dolanıyo heralde hala

tebrikler kızlar
Bizi tebrik eden yok 100 gram verdik şurda

Maaşallah canım bizimki anca bagırıyor
Kaç aylık oldu senin bebüş

Offf mahfoldummmmm
Siverekten geldik migrosa gittik efuşuma oyuncaklar aldık
Yüzde elli indirim var oyuncaklarda bir ugrayın canlar
Çok yoruldum ya off annem bir dünya erzak getirmiş onları yerleştir
Yatak ayarla ve lahmacun içi hazırla offfyazarken bile yoruldum

Esim calisiyor pazartesi gunu izinli tek basima cikamiyorum oglani disari cikinca yaramazligi artiyor bas edemiyorum mecbur esimn izinli gunu bekliyorum allshtsn evin terasi var orda hava aliyorum

hııı bende tek başıma çıkamıyorum hiç sende pazartesi gezersin bol bol, ohh teras keyfi yaz gelince çok güzel olur.

Son düzenleme:
sıhhatler olsun canım kuoförde niye o kadar durdun çok sıra mı vardı

topik çok sakin bugün herkes attı kendini dışarı heralde. biz de çıkıcaktık oğlanın kıyafetleri hep küçüldü alışveriş yapmak lazım ama hasta olunca çıkamadık, ateşi biraz iner gibi oldu ama 39 u görünce 4 saatte bir verdim ilacı, ilaçtan mı düştü kendisi mi düştü bilemedim, akşam yarım muz yedi iştahı az da olsa vardı çok mutlu oldum.

bende onu sormuştum geçmiş olsun niye sürekli ateşi var acaba doktor ne diyor bu duruma?

sağol canım yazdım işte ateş aynı gibi ishal de günde 2-3
ne olduğunu anlamadık hala:26:

evet gördüm canım allah yardımcınız olsun ishali çok şiddetli değilmiş mert ilk başlarda 8 kere sonra 4 kere yapıyordu ama ateşi yoktu çok şükür,ateşi olması kötü insan endişeleniyor

Son düzenleme:
bende onu sormuştum geçmiş olsun niye sürekli ateşi var acaba doktor ne diyor bu duruma?

virüs sebep oluyo dedi kan değerlerine bakarak. ama ne virüsü anlayamadık. bağırsakta olsa ishal artardı inş artmasın ishal çok zor.
6.hastalık olabilir dedi 3-5 gün ateş sonrası döküntü çıkıyomuş, döküntü çıkarsa o dicez dedi.
beklemedeyiz

idrar vermeyi başaramadık hastanede çiş yapmayacağı tuttu gelirken yolda yaptı
ama kaka tahlili verdik temiz çıktı

seni anlıyorum ne olduğunu bilmemek kötü inşallah artmaz canım

idrar vermeyi başaramadık hastanede çiş yapmayacağı tuttu gelirken yolda yaptı
ama kaka tahlili verdik temiz çıktı

lazım olunca yapmazlar zaten
iyi kaka tahlili temiz çıkmış en azından tehilkeli olmadğının işareti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…