sağol cnm dalgalı köpükleyince öyle oluyor
ayaklarına nasıl yetişiyo kız mama sandalyesinde yemiyo musunuz, ben başka yerde denemiyorum 2 dk oturmuyo çünkü totosunun üstündeaynen aynen bizimkide yemek yerken mutlaka parmaklarını ağzına sokacak ve heryere dokunacak bide bizimki ayak emiyor biliyorsunuz bazen yemek yerken ayak emmeye kalkıyor çoraplar böööö demekki biz yine iyiyiz en titiz burç böyleyse diğerleri nasıldır kimbilir
karamı ben de göremedim gittibenimide başta sevmiyordu çorbayı ağzını ilştliyodu açmıyordu bidaha yada öğürüyordu kayısı incir falan koyuyordum biraz yiyordu.şimdi tatlandırmama gerek kalmadan yiyor çok şükür alıştı.inşallahs seninide alışır canım.
canım azalıyormu olan onlaramı yetöiyor bilemiyoruym.belki onların istekleri doğrultusunda artmıyordur artık.
inşallah geçer canım benimki hep mızmız mızlayarak istediği herşeyi yapıyo.inşiallah kayınvalide buluşmasınıda kazasız belasız atlatırsın canım.muhakkak canını sıkacak bişeyler yaparda takma nasıl olsa uzaksınız sanırım.
bizim boy boy fotolar duruyoda karamcım sen koyuyon ben görmeden kaldırıyon.bikerede ben varken aç bacım
o titizlik bizdede var ağzı burnu mama içindeyken elleriyle gözlerrini ovalamaya çalışmalar ağzına sokmaya çalışmalar.yastığa yaslayıpta verdiğimde kafasını çevirip herşeyi yastığa bulaştırmalar.kaşla göz arasında kumandayı alıp kumandaya mama bulaştırmalar.
ben de gel gel diyorum elimi boş boş izliyodu şimdi de dudaklarımı takip ediyo öğrenmedi dahakız senin efemiydi alkış yapmayı öğrenen bende öğretmeye çalışıyorum ama hiç oralı değil.sen nasıl öğrettin canım
hah tam pipiyi nasıl denk getiriyo, benimki topları avuçluyodu bi ara altını açınca gülüyodu bi yandan dakızlar bu arada benim oğlan pipisine iyice sardı iki eliyle nbirden tutup uzattıkça uzatıyor.eşim bişey olmaz diyor ama ben korkuyorum ya çok uzatıyor.
canım bal köpüğü yakışmış sana tekrar deneyebilirsin
bu arada pisiyle oğluşun birbirlerine baktıkları resme bayıldımm
iki tarafından tutup sıkıca o aparatı yukarı çekiyosun o kadar
polara sarıyorum
sütün sıcaklığı ve maya miktarı önemli
ya 20 sayfa ya yuh diyorum ve okuyamıycam bu sayfaları biri bana özet geçsin
ben jöleleyip perma başıyla yapsam bile öyle olmuyor
düze yatkın benim saç..ne zamanki foton o senin yeni mi
Bu hafta sonu 3 nolu sac rengini hedefliyorum bakalim nasil olacak. Bir ton acigi da olabilir, foto koyarim guzel olursaEki Görüntüle 694772 Eki Görüntüle 694773 Eki Görüntüle 694774
al bunlar nasıl daha koyu renkler araştırıyoruz ama yaranamıyoruz
Ayh hic sorma bacim ya, gecmis yapacam diye ani kaciriyorum. Zaten zamani zor bulblis geçmiş yapacak da gelecek de konuşacaz da
Biz sarkiyla alistirdik, keyfi yerindeyse muzik duyunca alkis yapiyo. Biz eliuni tutup yapa yapa sartli refleks gelistirdi galibakız senin efemiydi alkış yapmayı öğrenen bende öğretmeye çalışıyorum ama hiç oralı değil.sen nasıl öğrettin canım
Ayneb bizimki dekızlar bu arada benim oğlan pipisine iyice sardı iki eliyle nbirden tutup uzattıkça uzatıyor.eşim bişey olmaz diyor ama ben korkuyorum ya çok uzatıyor.
büyük bugün evdeydiya 23 nisan ertesi diye bide üstüne hasta olmuş hastane o bu şu derken ahmette son sürat huysuzluktaayaklarına nasıl yetişiyo kız mama sandalyesinde yemiyo musunuz, ben başka yerde denemiyorum 2 dk oturmuyo çünkü totosunun üstünde
karamı ben de göremedim gitti
üstünü başını batırmasına sabırlı olcam derdim hep ama o kadar olamıyorum ben de
ben de gel gel diyorum elimi boş boş izliyodu şimdi de dudaklarımı takip ediyo öğrenmedi daha
hah tam pipiyi nasıl denk getiriyo, benimki topları avuçluyodu bi ara altını açınca gülüyodu bi yandan da
bu aralar unuttu. unutur bence seninki de. uzatmasından da bişey olmaz
stres gelmiş sonunda, nerdesin kız merakta kaldık
ben jöleleyip perma başıyla yapsam bile öyle olmuyor
düze yatkın benim saç..ne zamanki foton o senin yeni mi
mattika cuma günü koyacam foto sen görmeden de çekmeyecem
neyi merak ediyom öyle bir anayım işte
koyalım koyalımiki yıllık var tatlım o foto boyatayım saçı yenisinden de koyarızzzz
öteki de hamileliğim son zamanı kedim göbeğimde
bana ne tüm gün derse gelme not iste olmazkaram özet geç kız
bende bende görcem bendedüz saç hastasıyım bende
o benim ilk aşkım bugün onunla sevgiler gibi sarılarak yürüdük biraz bi teyze bizi durdurup kızım sizi çok kıskandım ne güzelsiniz diyip bi sevdikoyalım koyalım
bliss seni de görmedik herkesi görelim ayol
stress mehmete laf söyleme o benim yakışıklı prensim
ben diyom hastanedeydim sen diyosun gelmedinbana ne tüm gün derse gelme not iste olmazvermem
biz gün boyu dirsek çürüttük bu sıralarda
sen görmedin mi benii aa ne büyük kayıppppp
Tamam haftasonu sacimin durumunagore koyabilirimkoyalım koyalım
bliss seni de görmedik herkesi görelim ayol
stress mehmete laf söyleme o benim yakışıklı prensim
geçmiş olsun nasıl iyi mi şimdi?büyük bugün evdeydiya 23 nisan ertesi diye bide üstüne hasta olmuş hastane o bu şu derken ahmette son sürat huysuzlukta
anca oturabildim malesef
ahmet nasıl oldu iyimi biraz
kız cuma yola çıkcaz hazırlık falan gelemem ben, koy şimdi bakak görekmattika cuma günü koyacam foto sen görmeden de çekmeyecem
neyi merak ediyom öyle bir anayım işte
maaşallah deseydio benim ilk aşkım bugün onunla sevgiler gibi sarılarak yürüdük biraz bi teyze bizi durdurup kızım sizi çok kıskandım ne güzelsiniz diyip bi sevdi
ben diyom hastanedeydim sen diyosun gelmedin
geçmiş olsun nasıl iyi mi şimdi?
ahmet de iyileşti şükür, huysuzluğu yadigar kaldı hastalıktan
kız cuma yola çıkcaz hazırlık falan gelemem ben, koy şimdi bakak görek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?