moon senide gördüm gördüğüme sevindim herkesi çok merak ediyorum çünkü saç rengin güzelmiş sanada yakışmış.
ne bu gizem kız niye kaldırıyosun sadece arkadaşların görüyor nasılsa bende bundan sonra böyle mi yapsam buraya hiç yüklemeyip sadece albüme yüklesem,canım isteyincede kaldırırım.
sağol tatlım bende mert ve seni görünce mutlu oluyoruummmaşallah size
yok canım niyeeyymişş
herkes beni görsün ben kimseyi görmeyeyim
kiminkini görürsem ona gösterecem ben de
bende kendime kural koydum sadece albüme koyacam bundan sonra.
bencesinedekaram tost yerkenki saç rengin güzelmiş öyle yaptır.
oğlunda kızında sende süpersinizsağol tatlım bende mert ve seni görünce mutlu oluyoruummmaşallah size
bencesinede
oğlunda kızında sende süpersinizoğun babayamı benziyor
koyunca haber ver yanlızbende kendime kural koydum sadece albüme koyacam bundan sonra.
koy koyyalbüme koyy
bencesinede
oğlunda kızında sende süpersinizoğun babayamı benziyor
ne fenası bacım fotodaki karekterleri tanıyınca yorum kendiliğinden dökülüyoreliföykü stress fenasınız siz fena
koyunca haber ver yanlız
Bu hafta sonu 3 nolu sac rengini hedefliyorum bakalim nasil olacak. Bir ton acigi da olabilir, foto koyarim guzel olursa
Ayh hic sorma bacim ya, gecmis yapacam diye ani kaciriyorum. Zaten zamani zor bul
yorumburaya gelmek icin, of pof,..
Biz sarkiyla alistirdik, keyfi yerindeyse muzik duyunca alkis yapiyo. Biz eliuni tutup yapa yapa sartli refleks gelistirdi galiba
Ayneb bizimki de
Doktor vucudunu kesfediyor dedi ama hayirlisi diyorum
o benim ilk aşkım bugün onunla sevgiler gibi sarılarak yürüdük biraz bi teyze bizi durdurup kızım sizi çok kıskandım ne güzelsiniz diyip bi sevdi
maaşallah deseydi
en yeni haber moon foto koymuş git bak
bir de blisin oglu hastaymış
mattika kvalideye gidekcekmiş streste
eliföykünün oglu azmış
evet canım beyaz tenlilere yakışır izin varsa yap değişiklik olur bende istiyorum ama eşim istemiyor.
kız sorma bizdede aynı durum var sen ilk dediğindede söylemiştim hatırlarsan o zamandan bu yana birşey değişmiyor hep oynuyor
albümmmmmm
eliföykü baktıysan kaldıracam hadiiiii
öyle yapıcam seni örnek aldım her giren incelemesin
bir ara bende koyarım değişik fotolarımı albüme
ne fenası bacım fotodaki karekterleri tanıyınca yorum kendiliğinden dökülüyorelifdemi aynını düşünmüş
ortaya karışık yanisağol cnm. aslında göz kısımları benim bebekliğime benziyor burun ve dudaklar babasına benziyor kafa yapısı benim babama benziyor nasıl ama tam karışık oldu ama babasına daha çok benziyor
yanlış bi yorummuydu marji sen söyle cuk oturmadımıben gördüm o yorumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?