2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ne bu gizem kız niye kaldırıyosun sadece arkadaşların görüyor nasılsa bende bundan sonra böyle mi yapsam buraya hiç yüklemeyip sadece albüme yüklesem,canım isteyincede kaldırırım.

moon senide gördüm gördüğüme sevindim herkesi çok merak ediyorum çünkü saç rengin güzelmiş sanada yakışmış.

sağol tatlım bende mert ve seni görünce mutlu oluyoruummmaşallah size

ne bu gizem kız niye kaldırıyosun sadece arkadaşların görüyor nasılsa bende bundan sonra böyle mi yapsam buraya hiç yüklemeyip sadece albüme yüklesem,canım isteyincede kaldırırım.

yok canım niyeeyymişş
herkes beni görsün ben kimseyi görmeyeyim
kiminkini görürsem ona gösterecem ben de

bencesinede

oğlunda kızında sende süpersiniz oğun babayamı benziyor

sağol cnm. aslında göz kısımları benim bebekliğime benziyor burun ve dudaklar babasına benziyor kafa yapısı benim babama benziyor nasıl ama tam karışık oldu ama babasına daha çok benziyor

demek seninkide yapıyor keşketsinler baalım geç kaldılar çünkü

o benim ilk aşkım bugün onunla sevgiler gibi sarılarak yürüdük biraz bi teyze bizi durdurup kızım sizi çok kıskandım ne güzelsiniz diyip bi sevdi

kız barıştınızmı mehmetle geçmiş olsun canım bu arada

maaşallah deseydi

en yeni haber moon foto koymuş git bak
bir de blisin oglu hastaymış
mattika kvalideye gidekcekmiş streste
eliföykünün oglu azmış

evet canım hatırladım benimki unutmuştu geri başladı.senin oğlanın pipiye bişi olmadıysa o zamandan bu yana benimkininde olmaz heralde bazen kıpkırmızı yapıyo altları falanda mıncıklıyo.
benimde eşim istemiyor ama çok canım sıılırsa yapıyorum dinlemiyorum onu

eliföykü baktıysan kaldıracam hadiiiii

baktım canım oğlanı uyuttum geldim yinede yetiştim.elinde ayran olan resimdeki saç rengin güzel onu yaptır bence.ne ren yaparsan yap bi süre sonra akıyo canım yapcak bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…