ne azgını kız böyle yapanlara sünnet olmak istiyor derler
kız ben senin adını elif sanıyorum saf saf
benziyor canım mertde oynarken hoşuna gidiyomu canım sanki kaşınıyoda kaşıyo rahatlıyor gibi
benimki elini hkezin ağzına sokuyordu mertdemi yapıyordu biri daha demişti ama unutkanlık işte yanlış hatırlıyo olabilirim
bende gördüm kız hatta biyerlerini şalla kapatmıştın
iyi geceler canım geçmiş olsun tekrardan
bekliyoum canım
iyi geceler canım geçmiş olsunHem oglum hem ben nezleyiz, ates yok Allahtan
Sagol canim
Of ben yine gormedim yaaa
Ben dinlenmeliyim kizlar, herkese iyi gecelerr
ilk defa duydum iyiymişne azgını kız böyle yapanlara sünnet olmak istiyor derler
geleydin kim sana dedi o geceyaa öylemi niye ben varken koymadınbenim neyim eksik
Hadi ya bilmiyodum bunu hayırlısı
Bana benzesin yine de bıldırcınımı özledim ben ya
iyi geceler canım geçmiş olsun
ilk defa duydum iyiymiş
geleydin kim sana dedi o gece
iyi geceler canım geçmiş olsun
ilk defa duydum iyiymiş
geleydin kim sana dedi o gece
sokuyor maalesef elini bide bizimkinde milletin suratına elleme huyu var sevdiği kişilerin yüzünü eliyle okşuyor sanki
benziyor canım mertde oynarken hoşuna gidiyomu canım sanki kaşınıyoda kaşıyo rahatlıyor gibi
benimki elini hkezin ağzına sokuyordu mertdemi yapıyordu biri daha demişti ama unutkanlık işte yanlış hatırlıyo olabilirim
bende gördüm kız hatta biyerlerini şalla kapatmıştın
iyi geceler canım geçmiş olsun tekrardan
bekliyoum canım
yok kız elif öykünün dediği şu kiloma bakın dedimde memişler abes görünmesin diye siyah bişeyle kapattım ya senle sebosta evde bölemi geziyon diye dalga geçtiniz ya onu diyoahanda stress afişe olmuşsunn
canım ben buraya hamile kalmadan üye oldum o zamanlar kız bebek istiyordum.adı öykü olsun istiyordum eşimde elif olsun diyordu ölelile aldım adresi
sende mi başladın karamlığa iyi öyle olsun bakalım bilirsin hafızam iyidir.
karamın adı çıkmış kız baksana sabahtandır eliföyküyle vuruyorlarr
tehdit haaa:18:sende mi başladın karamlığa iyi öyle olsun bakalım bilirsin hafızam iyidir.
kime kanın kaynadı kız
hep senmi vuracan lololololooookaramın adı çıkmış kız baksana sabahtandır eliföyküyle vuruyorlarr
oh ne güzel iyi yapıyor afferin fatihe benimki yanaklardan tutuyor hop yüzünü gözünübenimki elini sokmuyorda surat okşama bendede var bu ara bide öptürmemeye başladı hemen kafasını çeviriyor
himmm anladımmm digrelerini mi gördü dedim çok şey kaçırdınız çok şeyyyyok kız elif öykünün dediği şu kiloma bakın dedimde memişler abes görünmesin diye siyah bişeyle kapattım ya senle sebosta evde bölemi geziyon diye dalga geçtiniz ya onu diyo
aaa öyle mi inanki ben senin ismin sandım şimdi benin nickin hikayesi geldi aklıma.
çu nicinin hikayesi ne meak ediyom yaz ilk fırsattaaaa öyle mi inanki ben senin ismin sandım şimdi benin nickin hikayesi geldi aklıma.
herkese iyi geceler
masumum benevet canım boynuz kulağı geçti derler öyleymiş sen masumsun
tehdit haaa:18:
kime kanın kaynadı kız
hep senmi vuracan lololololoooo
oh ne güzel iyi yapıyor afferin fatihe benimki yanaklardan tutuyor hop yüzünü gözünü
agzını sürüyor sevdiklerine özellikle bana içim gidio ama
himmm anladımmm digrelerini mi gördü dedim çok şey kaçırdınız çok şeyyy
hafızana ne oldu kuzzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?