2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sokuyor maalesef elini bide bizimkinde milletin suratına elleme huyu var sevdiği kişilerin yüzünü eliyle okşuyor sanki

sokuyor maalesef elini bide bizimkinde milletin suratına elleme huyu var sevdiği kişilerin yüzünü eliyle okşuyor sanki

benimki elini sokmuyorda surat okşama bendede var bu ara bide öptürmemeye başladı hemen kafasını çeviriyor

Son düzenleme:

ahanda stress afişe olmuşsunn
yok kız elif öykünün dediği şu kiloma bakın dedimde memişler abes görünmesin diye siyah bişeyle kapattım ya senle sebosta evde bölemi geziyon diye dalga geçtiniz ya onu diyo

canım ben buraya hamile kalmadan üye oldum o zamanlar kız bebek istiyordum.adı öykü olsun istiyordum eşimde elif olsun diyordu ölelile aldım adresi

aaa öyle mi inanki ben senin ismin sandım şimdi benin nickin hikayesi geldi aklıma.

benimki elini sokmuyorda surat okşama bendede var bu ara bide öptürmemeye başladı hemen kafasını çeviriyor
oh ne güzel iyi yapıyor afferin fatihe benimki yanaklardan tutuyor hop yüzünü gözünü
agzını sürüyor sevdiklerine özellikle bana içim gidio ama
yok kız elif öykünün dediği şu kiloma bakın dedimde memişler abes görünmesin diye siyah bişeyle kapattım ya senle sebosta evde bölemi geziyon diye dalga geçtiniz ya onu diyo
himmm anladımmm digrelerini mi gördü dedim çok şey kaçırdınız çok şeyyy
aaa öyle mi inanki ben senin ismin sandım şimdi benin nickin hikayesi geldi aklıma.

hafızana ne oldu kuzzummm

tek sana yapsa ne güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…