kız ben neyse de adamın dünyadan haberi yok garibim tırsmasın sonrane fenası bacım fotodaki karekterleri tanıyınca yorum kendiliğinden dökülüyorelifdemi aynını düşünmüş
veririm tabikide sende koy karam gibi hemen çekersin kız.
ben gördüm o yorumu
efe bana benziyor degil miortaya karışık yanien güzeli aslında
oturtacam şimdi seniyanlış bi yorummuydu marji sen söyle cuk oturmadımı
öyle yapmışısz
demek seninkide yapıyor keşketsinler baalım geç kaldılar çünkü
kız barıştınızmı mehmetle geçmiş olsun canım bu arada
evet canım hatırladım benimki unutmuştu geri başladı.senin oğlanın pipiye bişi olmadıysa o zamandan bu yana benimkininde olmaz heralde bazen kıpkırmızı yapıyo altları falanda mıncıklıyo.
benimde eşim istemiyor ama çok canım sıılırsa yapıyorum dinlemiyorum onu
baktım canım oğlanı uyuttum geldim yinede yetiştim.elinde ayran olan resimdeki saç rengin güzel onu yaptır bence.ne ren yaparsan yap bi süre sonra akıyo canım yapcak bişi yok
yanlış bi yorummuydu marji sen söyle cuk oturmadımı
öyle yapıcam seni örnek aldım her giren incelemesin
bir ara bende koyarım değişik fotolarımı albüme
fatihte sizin karışım yani fatihti dimi oğluşunun ismini çok kullanmıyosunya karıştırmış olabilirim canım kuzura bakmasağol cnm. aslında göz kısımları benim bebekliğime benziyor burun ve dudaklar babasına benziyor kafa yapısı benim babama benziyor nasıl ama tam karışık oldu ama babasına daha çok benziyor
ne fenası bacım fotodaki karekterleri tanıyınca yorum kendiliğinden dökülüyorelifdemi aynını düşünmüş
yok olmadı çok şükür biz hemen elini ordan çekiyoruz ama yinede yapıyor sadece pipisini çekiştiriyor bizimkisenin oğlanla benimkinin bazı huyları benziyor kız
ben bi defa koydum sen yoktun sebos karam ve ben üçümüz vardıkveririm tabikide sende koy karam gibi hemen çekersin kız.
hele bak sanki hiç görmemiş hiç koyamam yorgunum birazdan kaçıcamkız ben neyse de adamın dünyadan haberi yok garibim tırsmasın sonra
korkutmayım bıldırcınımı
evet hadi stress koy koyyyy
Hem oglum hem ben nezleyiz, ates yok Allahtanmoona baktım göremedim kaldırmış heralde
bilisle sekos uzun zamandır yok diyodum demek bilisin oğluş hasta çok geçmiş olsun bilis
mattika gitme boşver stres yapıyosan ama bide gidersen rahat edersin dinlenirsin biraz
kaan azmasa şaşardım çocuğun acelesi varpipiyi uzatıyomuş he
gördüm tütü maşallah sana.
götür tostlarııııı oh. cnmız çekti
koy bacım koy merakla bekliyorum gelinlikli falan varmı seninde bilgisayarda resim
fatihte sizin karışım yani fatihti dimi oğluşunun ismini çok kullanmıyosunya karıştırmış olabilirim canım kuzura bakma
bende benimkine diyorum made in Ahmet çiğdem
bu arada gçek ismimi sölemiş oldumm
eeee göz var nizamm var hele enişte hem çekiniyo hemde hadi artık der gibi duruyo.bizim kız daha rahat
sağol tatlım
efe bana benziyor degil mi
oturtacam şimdi seni
elinize saglık canım güzel olmuş
pipişçiler:)))) normal ama kendini tanıyorlar ama erken başlamışlaryok olmadı çok şükür biz hemen elini ordan çekiyoruz ama yinede yapıyor sadece pipisini çekiştiriyor bizimkisenin oğlanla benimkinin bazı huyları benziyor kız
evet cnm fatih, isminde güzelmiş :) ne güzel oluyor karışım oluncakoy bacım koy merakla bekliyorum gelinlikli falan varmı seninde bilgisayarda resim
fatihte sizin karışım yani fatihti dimi oğluşunun ismini çok kullanmıyosunya karıştırmış olabilirim canım kuzura bakma
eeee göz var nizamm var hele enişte hem çekiniyo hemde hadi artık der gibi duruyo.bizim kız daha rahat
ikinizinki de azgın
ikinizinki de azgın
ben bi defa koydum sen yoktun sebos karam ve ben üçümüz vardık
hele bak sanki hiç görmemiş hiç koyamam yorgunum birazdan kaçıcam
bıldırcınım mı diyon adama koptum kızzzzzz
sana benziyor sana niye kızıyonki bıldırcınına benzese ne var
efe bana benziyor degil mi
oturtacam şimdi seni
elinize saglık canım güzel olmuş
he kız çiğdem bi kız pek bi rahatkoy bacım koy merakla bekliyorum gelinlikli falan varmı seninde bilgisayarda resim
koy bacım koy merakla bekliyorum gelinlikli falan varmı seninde bilgisayarda resim
Hem oglum hem ben nezleyiz, ates yok Allahtan
Sagol canim
Of ben yine gormedim yaaa
Ben dinlenmeliyim kizlar, herkese iyi gecelerr
yok olmadı çok şükür biz hemen elini ordan çekiyoruz ama yinede yapıyor sadece pipisini çekiştiriyor bizimkisenin oğlanla benimkinin bazı huyları benziyor kız
iyi geceler canım geçmiş olsun tekrardanHem oglum hem ben nezleyiz, ates yok Allahtan
Sagol canim
Of ben yine gormedim yaaa
Ben dinlenmeliyim kizlar, herkese iyi gecelerr
var canım yarın söz koyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?